- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
makinede en kısa program olan bir on yıkama yaptırınca da cok iyi sonuc alınıyor, bir dene istersen.tableti ikiye bölerek denedim,çok yağlı koymazsam eğer işe yarıyooorr,,,ama tencere filan olunca pek işe yaramıyoo
makinede en kısa program olan bir on yıkama yaptırınca da cok iyi sonuc alınıyor, bir dene istersen.
Hicbirsey anlamadim....nasil yani en kisa programda on kezmi yikayacagiz....
tableti ikiye bölerek denedim,çok yağlı koymazsam eğer işe yarıyooorr,,,ama tencere filan olunca pek işe yaramıyoo
ben tencerelerimi sadece kırıntılarını alıyorum yoksa bildiğin yağıyla koyuyorum ve tableti bölüyorum pırıl pırıl tabi sizin makina farklı olabilir benim makinam yeni ve bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum makinam hep temiz kokacak böylece
canım makinam 2 yıllık daha,bosch kullanıyorum ,deterjanda calgonit,,,65 derece sıcaklık ayarına alıyorum hemde,çıkınca köşeleri tam temizlenmediğinden yarım koymuyorum bu aralar
hani dıyoruz ya kalıntıları kanser yapıyor.arkadasımın karısı ingiliz ve bulaşıkları köpükle yıkıyor ama durulamıyor suyla.köpükleyip hepsini tek tek sılıyor parlasın diye.üstelik restoranların ve barların bazılarıda bardakları köpükten sonra temiz bezle silerler gıcır gıcır olsun diye
hmm anladim...ön yikama dedigin su kisa durulamamiki...ayy.. ön yazacağıma on yazmışım, benim klavyem ingilizce, türkçe karakterler yazmıyorum cogu zaman.kusura bakma. ön yıkma ön, on değil
tübe tübeee anaaam :) cok zararli gel gelelim faydasina sudan tasarruf zuuhahaaaa...hani dıyoruz ya kalıntıları kanser yapıyor.arkadasımın karısı ingiliz ve bulaşıkları köpükle yıkıyor ama durulamıyor suyla.köpükleyip hepsini tek tek sılıyor parlasın diye.üstelik restoranların ve barların bazılarıda bardakları köpükten sonra temiz bezle silerler gıcır gıcır olsun diye
Merhaba. Dün bulaşık makinamızı her zamanki gibi çalıştırdık, sabah da her zamanki gibi 50 derecede tertemiz yıkanmış tabakları bardakları çatalları yerlerine dizdik. Ama her zamanki gibi olmayan birşey vardı !! Bulaşık makinasının deterjan gözünün kapağı takılı kalmış ve açılmamış !! Yani makina deterjanı almamış !! Sonradan farkettim.
Demek ki neymiş? Bulaşık deterjanına verilen paraya, kalıntılarını her bardağın üstünde yuttuğumuza, sonra da kanser olduğumuza değmezmiş !! Hiç kullanmamaya karşı olanlarımız olsa da, sadece bi çay kaşığı kullanarak da aynı sonuç alınıyormuŞ. bULAŞIğı temizleyen deterjan değil, suyun ısısı ve buharıymış !
Bu tecrübe de kulaklara küpe olsun, eşle dostla paylaşılsınmış. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?