- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
aynen canımm aynenn kesinlikle haklısın...sadece suyla duş alalım bizde olurmu hiç canım kaydirigubbakcemile3
deterjansız yağlı yağlı kalır bulanık olur bardaklar :bbo:
sadece suyla duş alalım bizde olurmu hiç canım kaydirigubbakcemile3
Arkadaşım öyle diyorsunda kanseri tek bu sebepten mi oluyo insanlar buna kadar dikkat edilecek çok şey var hepsine dikkat edebiliyormusun hele ki bilerek veya bilmeden yediğimiz bir çok gıda buna davetiye çıkarıyo fazlasıyla zatenDuş jeli temizliyor mu sanki sizi yerimseniben
Her makinanın su alış, fışkırtış sistemi farklı, yarım doz kullanın hiç değilse. AmA diyorsanız ki ben Türk'üm bana bişey olmaz, yıllarca deterjan yutsam da kanser olmam diyorsanız, buyrun devam edin. Alternatifini aramak yerine sistemin dayattığı gibi, "mis gibi" olun bakalım.:sinifsinif:
Arkadaşım öyle diyorsunda kanseri tek bu sebepten mi oluyo insanlar buna kadar dikkat edilecek çok şey var hepsine dikkat edebiliyormusun hele ki bilerek veya bilmeden yediğimiz bir çok gıda buna davetiye çıkarıyo fazlasıyla zaten
bundan korunmak bu devirde çok zor artık :umursamaz:
Herşeyin fazlası tabikide zararlı ben ne fazla kullanmaktan yanayım ne de hiç kullanmamaktan
bak zaten bazı arkaşlarda denemiş tiksinmiş çok da normal yani bende olsam tekrar yıkardım zemuszemus
Boşunamı yapılmış bu deterjanlar ozaman bunca zaman millet boşuna kullanmış demekki
ozaman su herşeyi temizliyorsa tuvaletten çıkıncada sadece suyla idare edelim kaydirigubbakcemile3
katılıyorum canım.boshayallersmilesadece suyla duş alalım bizde olurmu hiç canım kaydirigubbakcemile3
Sağol ya senden öğreneceğim ne çok şey varmış olumunekankayizsmileCanım benim, vücut temizliğiyle katı madde temizliğini aynı kefeye koyman baştan yanlış. Sıcak su dolu bir leğene aynı kirdeki iki bardak tabak vs'yi bi duru suya batır, biraz beklet çıkar, bi de deterjan koy beklet çıkar bakalım ne fark olacak. Deterjanlar boşuna mı yapıldı satılıyor soruna cevabı 2 dakika düşündüğünde kendin de bulursun zaten ama yardımcı olayım : TİCARET ! Kola da boşuna yapılmamış, ucuz bi rezistansı korumak masalıyla yıllarca onca paraya aldığımız calgona da aynı gözle bak o zaman.
Arkadaşım öyle diyorsunda kanseri tek bu sebepten mi oluyo insanlar buna kadar dikkat edilecek çok şey var hepsine dikkat edebiliyormusun hele ki bilerek veya bilmeden yediğimiz bir çok gıda buna davetiye çıkarıyo fazlasıyla zaten
bundan korunmak bu devirde çok zor artık :umursamaz:
Herşeyin fazlası tabikide zararlı ben ne fazla kullanmaktan yanayım ne de hiç kullanmamaktan
bak zaten bazı arkaşlarda denemiş tiksinmiş çok da normal yani bende olsam tekrar yıkardım zemuszemus
Boşunamı yapılmış bu deterjanlar ozaman bunca zaman millet boşuna kullanmış demekki
ozaman su herşeyi temizliyorsa tuvaletten çıkıncada sadece suyla idare edelim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?