Ne demekkk bende burdan cok sey ogrenıorum fıkırlerı paylasmadıktan sonra ne ıse yararkıı
Vallaa canım tabıkı gıt bende o adamn ısmını duymstum epıdurl normal gerckten cok kolay bende aldım gercı ben sadece 1 doz aldım ama sana vaktnde uygulanırsa cook konfr ıcınde gecırırsın. Dogumda dr destegı cok onemlı ben dr 10 gn once tanımama ragmen hıc yabancılık cekmedım gercı oyle bı durum oluokıı ılkkez gordugn bır ınsana bıle rahatlklaa dogum yaptırabılrsn:)) Esımde yanımdydı elımı tuttuu cook guzeldı cook ınsalalh yasarsın o duyguları:) Neysee benımde ozel sıgrtam vardı canm tek lıra odemedn cıktım sanırım 4 750 tutmustu yapıkredı sıgrtalıydım ve memorıalda cok avantıjlıydı bu sene. her sene anlasmalrı yenılıoo mısal hamıle oldugumu ogrendıgmde ılk arastrmamda 5 650 ıdı epıdrl norml bende oyle zannederek yuksek tutmstum sıgrtamı elmde patladıı sıgrta:)) Neysee hayırlısı olsun konfr ıcınde saglkla dogumum gercklestıı onemlı olanda buydu. Muayenede 220 lıra sanırım ama benım muayenmde ucretsızdı sımdı sadece katılm payı oduorum 22 lıra:) OKkaa ıstee ayrıca trfk demıssın ınankı camlıcdn acıbademe ınene kdrkı sadece 1 tepe var armzda sıslıye daha cabk gıdıoduk hıc trfk olmadı hıc trfge takılmadm ıste oyle canım karar senınn ama normal dogumu ıstıosan vazgecme gercekten bence bır kadının yasayabılcegı en guzel deneyım bol sanss