Medical Park Göztepe Hakkında

zaten medipol salı gunu gıttgımde ancak acıl oalrak cuma gunu verebıleceklerını soylemıstı
ama doktorum eger daha erken veren bır yer varsa orada yaptır bızım ıcın sonuc onemlı demıstı
ve esım medıcal parkla gorustu bızzat gıttık durumumuzu anlattık ve eger bıze acıl verebıelceklerse burada yaptıracagımızı soyledık
bızım anlasmalı dısarıda da laboratuvarımız var dedıler ve carsamba aksamı 6 ıcın soz verdıklerı ıcın bız de orada yaptırdık testımızı
carsamba aksamı cıkmadıgını soyledıler
cuma sabahına ancak cıkar
sureklı arıyoruz hatta artık esımı zaptedemıyorum cok sınırlı konusuyor
en sonunda enfeksıyon hastalıkları doktoru ıle gorustuler tamam dıyorlar ama sonuc yok

kandırılmıs hıssedıyorum kendımı senağlama

Keşke Medipolde Yaptirsaydin şimdiye Kadar Almiştin Peki Sen Ne Durumdasin Doktorun Ilaç Falan Vrdimi

keske dıyorum bende medıpolde yaptırsaydım hıc olmazsa sımdıye kadar almıstım sonucu da rahatlamıstım
ama bana medıcal carsamba aksamına soz vermıstıııııı senağlama

cok endıselıyımmmmm kafamçokkarıştı
sıkayet olarak zaten eger su cıcegı kaptıysam 14 gun ıcınde cıltte kasıntı ve dokuntu baslarmıs
bende sadece kasıntı var ama bu hamılelık genıslememe baglı kasıntısı da olabılır dedı doktorum
eger su cıcegı ısem kı hıc dusunmek bıle ıstemıyorum hastaneye yatırarak takıp edıcez ılac kullanamayız ama ımmuglubın dıye bır seyı serumla vererek karar verıcez durumuna dedı doktorum

sukurler olsun test sonucunu gec de alsak su cıcegı mıkrobu kapmamısım onemlı olan bu
ama medical hastane yonetımıne de ılettıgım gıbı carsamba verılmesı gerekn bır test sonucunun cumartesıye teslım edılmesı hastane hakkındakı dusuncelerımızı gozden gecırmemıze sebeb oldu
anladık kı doktorumuzun cok cok ıyı olması yetmıyor ekıbının, hastane calısanlarının hatta anlasmalı kurumlarla olan ılıskılerı bıle bızı hasta olarak etkıleyebılıyor

medıpoldekı doktorum leyla hanım sagolsun cok guzel ılgılendı bu sure zarfında
kongrede olmasına ragmen hıcbır telefonumu gerı cevırmedı
sonucları yorumlamasının ardından hastalıgım ve gebelık takıbımle alakalı 28 hazırana randevu verdıler
var olan hastalıgım ve gebelıgım ıcın dahılıye, enfeksıyon hastalıkları ve kadın dogum doktorları ortak bakacak muayene edecekler benı

ınsa allah bu kadar zamana gelebıldık bundan sonra da hayırılısı ıle sorunsuz bır sekılde yavrumuza kavusabılırız :1hug:

Canim Geçmiş Olsun Ayrica Leyka Hanim Gibi Bi Doktora Muayne Oluyosun Bence Birakma.hem Yakinda Medikal Parkinda Bi Espirisi Kalmiycak çünkü özel Hastehanelerde Ssk Geçmiycek Galiba, Medipolde Kal Daha Iyi Hiç Olmazsa Fiyatlari Belirli

nasıl yanı ssk gecerlı olmayacak ?
anlamadım
leyla hanımla sımdılık ıyı gıdıyoruz esım medıcale gore medıpolden daha cok memnun
ama su ssk ısı hıc olmaz bence gecerlı olmazsa eger

nasıl Yanı Ssk Gecerlı Olmayacak ?
Anlamadım
Leyla Hanımla Sımdılık ıyı Gıdıyoruz Esım Medıcale Gore Medıpolden Daha Cok Memnun
Ama Su Ssk ısı Hıc Olmaz Bence Gecerlı Olmazsa Eger
Evet Canim Aynen öyle Amma Malesef Böyle Bişi Var Geçen Gece Haberlerde Izledik.özeller De Ssk Geçerli Olmayacakmiş Bi Süre Sonra çok Canimi Sikti Budurum Benimde.

Evet Canim Aynen öyle Amma Malesef Böyle Bişi Var Geçen Gece Haberlerde Izledik.özeller De Ssk Geçerli Olmayacakmiş Bi Süre Sonra çok Canimi Sikti Budurum Benimde.

ozel hastanelere olan talepler buyuk olcude azalacaktır
ama hos bır durum degıl bence de
yıne ınsanlar devlet hastanelerınde sıralara gırecek

Buyuk Konusmamayim Mam Gitmem Zaten Ssk Yüzde 20 Sini Karşiliyo Doğumdada Gerçi çok Pahali Oluyo Biz Doğurana Kadar Yürürlüğe Girmese Barii Kiz.

Buyuk Konusmamayim Mam Gitmem Zaten Ssk Yüzde 20 Sini Karşiliyo Doğumdada Gerçi çok Pahali Oluyo Biz Doğurana Kadar Yürürlüğe Girmese Barii Kiz.

sanmıyorum hemen yururluge gırecegını rahat 6 ayı bulur dıye dusunuyorum
hemen gırse bıle benım cok fazla alternatıfım yok maalesef
en azından dogum ıcın :bbo:

selam arkadaşlar yazdıklarınızı okudum biraz kafam karışık doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ben kadıköy acıbademe gidiyordum fakat doktorum çok iyi bir doktor ama çok yoğun. ve fazla ilgilenemiyor gibi geliyor. şimdi önümde iki alternatif var bi arkadaşımın tavsiye ettiği özel muayehanesi olan bi doktor ve medicalpark göztepe.
yalnız bu topicte yazan arkadaşların nerdeyse hepsi hamiş. hamiş olmadan medicalparka gidip memnun kalan varmı? çünkü biz nerdeyse 1 yıldır bebiş için uğraşıyoruz ve olmuyor. bana yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba,
hiç tavsiye etmem 2 kere gittim ve hiç memnun kalmadım
ne doktordan ne de hastaneden
şuanda yeditepe üni.hastanesine gidiyorum yardımcı doçent Gazi Yıldırım
süper bi doktor , hemşireler ve tüm personel çok ilgili
şiddetle tavsiye ederim.

merhaba ... bende medical park hastanesiyle ilgili birkaç bişey yazmak istiyorum..

ben 3 ay medikal parka gitti bahçelievlerdekine şu an hizmet hastanesine devam ediyorum.. medical parka devam etmememin nedenleri şöyle;

1.doktorunuz ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman randevu saatinde giremiyorsun en az 45 dakika en fazla 2 saat bekledim.
2.yapılan testlerin sonucunu telefondan öğrenmek istedim çünkü çalışan bir insanım ama hiçbir zaman telefondan öğrenemedim. doktora bağlamıyorlar sonuçlarıda başkası söylemiyor.
3. test sonuçlarımı almak için hastaneye gittim saat 19:00 da fakat laboratuar sonuçlarımın kadın doğum bölümünde olduğunu ordaki personelinde mesai saatinin bittiğini başka bir gün mesai saatleri içinde gidip almamı söylediler. yani boşu boşuna gitmiş oldum.
4.doktorumdan cep telefonu numarasını yada acil durumum olduğunda ona ulaşabileceğim bir numara vermesini istedim. fakat medical park hastanenisin çalışma prensibi içinde cep telefonu numarasını hastaya vermek gibi birşey söz konusu olmadığını söyledi. acil bir durumum olursa hastaneden cep telefonuma bağlıyorlar dedi.
5. istanbul dışına çıkmıştım 3 lü test sonucumu öğrenmek istedim tam 2 gün boyunca doktoruma ulaşamadım. biz sizi ararız dediler ama aramadılar.
6.bebeğimin hareketlerini 1 hafta boyunca hiç hissetmedim paniğe kapıldım korktum doktorumu aradım acil bir durumum var bağlarmısınız dedim tam 5 dk telefonda beklettiler sonra doktor hanım müsait değilmiş dediler....

sonra bende olay koptu zaten çok üzüldüm sinirden oturup ağladım. ve hemen değiştirdim doktorumu..
benimde medical park maceram böyle sonuçlandı...yeni bir hastane sistem oturmamış dış görünüşüne bakıp aldanmayın benim gibi..

herkese hayırlı doğumlar Allah yardımcımız olsun.

gözde canım doktorlardan dolayımı yoksa hastanenin işleyişinden mi memnun kalmadın.. yeditepe de fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisin? üfff ne zor iş şu doktor bulma olayı(

ben anadolu sağlık merkezine gidiyordum başından beri .
güya anadolu yakasının en iyi hastanesi ama sadece para tuzağıymış bunu anladım yaklaşık 4 aydır kanama problemim vardı.doktor da bakıyor bakıyor bişey yok olur böyle şeyler diyordu.
bu rahatlığı sinirlerimi bozduğu için + fiyatları daha uygun olduğu için medical parka geçtim.
1 - yeni açıldığı için olsa gerek çok acemi ve bilgisizler danışmadaki , bölümlerdeki kızlar hemşireler çıldırttı beni . ilgi alaka sıfır
2 - bu doktorda baktı ve bişey yok olur böyle şeyler dedi ve bunu demeden önce gereksiz birsürü test yapıp dünyanın parasını verdiler . bu arada kanamalarım akıntılarım devam ediyor tabi

daha sonra düşündüm bunlar bu kadar acemi ve yeni kurulduğu için sistemleri oturmamış , yeni hastane arayışına girdim ve yeditepeye karar verdim .
gazi bey sağolsun problemimi anlatır anlatmaz anladı ve hemen tedaviye başladı.meğerse rahim ağzımda ileri derece iltahaplanma varmış ve artık o kadar olmuşki kanamaya başlamış. ben aylarca güya en iyi hastanlerde çırpındım durdum kanamam var diye.
demek yeditepeye gitmesem doğuma kadarda bunu çekecektim . düşünebiliyormusunuz kimbilir başıma ne işler açılacaktı bu yüzden.

fiyat konusunda tam bir bilgim yok benim özel sağlık sigortam var ama bildiğim kadarıyla ssk ile muayene 65 milyon..doğum falan ne kadardır bilmiyorum.telefonla bilgi alabilirsin.

canım seni etkilemek istemem ama sadece uyarmak istiyorum, benim arkadaşım haziranda yeditepede doğum yaptı ve şuan bin pişman, stresli bir doğum yaşadı bebeği panikten kaksını yapmış yeditepede bebeği artık doğum anında yıklamıyorlarmış eve geldiklerinde bebeği alerji basmış ve 10 gün boyunca antibiyotik kullandılar hastaneyle konuştuklarında durumu tabiki kabul etmemişler

bu ayrıntıları mutlaka öğren bence, hayırlı sağlıklı doğum ve bebiş dilerim canım (tabi tüüüm hamişlere :)

nasıl yıkamıyorlarmış anlamadım ?
bebeği kanlı kanlı mı bırakıyolarmış? ne zaman yıkıyolarmış peki
yarın gideceğim doktora sorarım bunları sağol uyardığın için
ama bu saatten sonra artık ne hastane ne doktor değiştiremem zira fenalık geldi 3 hastane 3 doktor.

en güzel ve donanimli ayrica ilgi hastahane medipol herşeyiyle mükemmel doktorumla iletişim problemi 1 kere bile yaşamadim her defasinda beni sonuna kadar dinledi en sudan sebeplerde aradiğimda bile .güzel bitarafida muayne ücretleri yanlizca 10 ytl ssk li tabi.

avrupa literatürlerinde yer alan şekilde uygulamaya geçtiklerini söylemişler ne demekse jeyyar bebeğin doğarken üzerindeki maddeler onu hastalıklardan koruyomuşmuş, bebeği sadece siliyolarmış 2-3 gün yıkamıyolarmış Çok üzgünüm çoook
bunları mutlaka sor canım bencede. en azından bilinçlenmiş olursun, önceden bilirsin.

nasıl 10 ytl trakyalı?
yenı mı değişti fiyatlar.. 40 ytl dı ben gıdıyorken bızım hem ssk lı hemde aile ındırımlı haliydi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…