- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
-
- Konu Sahibi PassioneLore
acaba başka bi hastaneyi arasan diyorum durumundan bahsetsen böyle bir sonucun ne zaman çıkabileceğini sorsan ???? belki öyle basit bişi değil belki hastane oyalıyor ne bilim anlamadım ki diken üstü misali kötü bir durum yaaaa kafamçokkarıştı öğrendiğinde yaz muhakkak inşallah bişicik olmas
Keşke Medipolde Yaptirsaydin şimdiye Kadar Almiştin Peki Sen Ne Durumdasin Doktorun Ilaç Falan Vrdimi
Canim Geçmiş Olsun Ayrica Leyka Hanim Gibi Bi Doktora Muayne Oluyosun Bence Birakma.hem Yakinda Medikal Parkinda Bi Espirisi Kalmiycak çünkü özel Hastehanelerde Ssk Geçmiycek Galiba, Medipolde Kal Daha Iyi Hiç Olmazsa Fiyatlari Belirlisukurler Olsun Test Sonucunu Gec De Alsak Su Cıcegı Mıkrobu Kapmamısım Onemlı Olan Bu
Ama Medical Hastane Yonetımıne De ılettıgım Gıbı Carsamba Verılmesı Gerekn Bır Test Sonucunun Cumartesıye Teslım Edılmesı Hastane Hakkındakı Dusuncelerımızı Gozden Gecırmemıze Sebeb Oldu
Anladık Kı Doktorumuzun Cok Cok ıyı Olması Yetmıyor Ekıbının, Hastane Calısanlarının Hatta Anlasmalı Kurumlarla Olan ılıskılerı Bıle Bızı Hasta Olarak Etkıleyebılıyor
Medıpoldekı Doktorum Leyla Hanım Sagolsun Cok Guzel ılgılendı Bu Sure Zarfında
Kongrede Olmasına Ragmen Hıcbır Telefonumu Gerı Cevırmedı
Sonucları Yorumlamasının Ardından Hastalıgım Ve Gebelık Takıbımle Alakalı 28 Hazırana Randevu Verdıler
Var Olan Hastalıgım Ve Gebelıgım ıcın Dahılıye, Enfeksıyon Hastalıkları Ve Kadın Dogum Doktorları Ortak Bakacak Muayene Edecekler Benı
ınsa Allah Bu Kadar Zamana Gelebıldık Bundan Sonra Da Hayırılısı ıle Sorunsuz Bır Sekılde Yavrumuza Kavusabılırız :1hug:
Canim Geçmiş Olsun Ayrica Leyka Hanim Gibi Bi Doktora Muayne Oluyosun Bence Birakma.hem Yakinda Medikal Parkinda Bi Espirisi Kalmiycak çünkü özel Hastehanelerde Ssk Geçmiycek Galiba, Medipolde Kal Daha Iyi Hiç Olmazsa Fiyatlari Belirli
Evet Canim Aynen öyle Amma Malesef Böyle Bişi Var Geçen Gece Haberlerde Izledik.özeller De Ssk Geçerli Olmayacakmiş Bi Süre Sonra çok Canimi Sikti Budurum Benimde.nasıl Yanı Ssk Gecerlı Olmayacak ?
Anlamadım
Leyla Hanımla Sımdılık ıyı Gıdıyoruz Esım Medıcale Gore Medıpolden Daha Cok Memnun
Ama Su Ssk ısı Hıc Olmaz Bence Gecerlı Olmazsa Eger
Evet Canim Aynen öyle Amma Malesef Böyle Bişi Var Geçen Gece Haberlerde Izledik.özeller De Ssk Geçerli Olmayacakmiş Bi Süre Sonra çok Canimi Sikti Budurum Benimde.
Buyuk Konusmamayim Mam Gitmem Zaten Ssk Yüzde 20 Sini Karşiliyo Doğumdada Gerçi çok Pahali Oluyo Biz Doğurana Kadar Yürürlüğe Girmese Barii Kiz.
merhaba,
hiç tavsiye etmem 2 kere gittim ve hiç memnun kalmadım
ne doktordan ne de hastaneden
şuanda yeditepe üni.hastanesine gidiyorum yardımcı doçent Gazi Yıldırım
süper bi doktor , hemşireler ve tüm personel çok ilgili
şiddetle tavsiye ederim.
en güzel ve donanimli ayrica ilgi hastahane medipol herşeyiyle mükemmel doktorumla iletişim problemi 1 kere bile yaşamadim her defasinda beni sonuna kadar dinledi en sudan sebeplerde aradiğimda bile .güzel bitarafida muayne ücretleri yanlizca 10 ytl ssk li tabi.nasıl yıkamıyorlarmış anlamadım ?
Bebeği kanlı kanlı mı bırakıyolarmış? Ne zaman yıkıyolarmış peki
yarın gideceğim doktora sorarım bunları sağol uyardığın için
ama bu saatten sonra artık ne hastane ne doktor değiştiremem zira fenalık geldi 3 hastane 3 doktor.
nasıl yıkamıyorlarmış anlamadım ?
bebeği kanlı kanlı mı bırakıyolarmış? ne zaman yıkıyolarmış peki
yarın gideceğim doktora sorarım bunları sağol uyardığın için
ama bu saatten sonra artık ne hastane ne doktor değiştiremem zira fenalık geldi 3 hastane 3 doktor.
en güzel ve donanimli ayrica ilgi hastahane medipol herşeyiyle mükemmel doktorumla iletişim problemi 1 kere bile yaşamadim her defasinda beni sonuna kadar dinledi en sudan sebeplerde aradiğimda bile .güzel bitarafida muayne ücretleri yanlizca 10 ytl ssk li tabi.