Medical Park Göztepe Hakkında

kimseye bişiy söylemene gerek yok hayatım inceleme bittiğinde hakan beyin yardımcısı veriyo hemen cdyi ayrıca ayrı bi ücret falanda ödemiyosunna.s.

DESTİNACIM BENDE HAKAN BEYDEN RANDEVU ALDIM İKİLİ TESTLER İÇİN BU YÜZDEN BİŞİY SORMAK İSTİYORUM, HAKAN BEY ÖNCE RENKLİ ULTRASONA SOKUP YANİ ENSE KALINLIĞINI ÖRÇTÜKTEN SONRAMI 2Lİ TESTLER İÇİN LABORUTUARA GÖNDERİYO,YANİ KISACA 2Lİ TEST İÇİN GİTTİĞİNDE YAŞADIKLARINI Bİ YAZABİLİRMİSİN NOLUR.:uhm: YAPTIĞIN ÖDEMELERDE DAHİL OLMAK ÜZERE...

sen doktoruna güveniyomusun eğer evetse sorun yok bence çünkü seni ne yatacağın yatak nede odandaki televizyonun yeni oluşu mutlu etmez önemli olan senin güvendiğin doktorla huzurlu bi şekilde bu mucizeyi yaşaman..Şenizhayırlı doğumlar diliyorumm sana..

aslında sorun su kı leyla hanımı da cok tanımıyorum
1 kez gıttım muayenesıne cunkı ben pınar hanımın hastasıydım o ayrılınca leyla hanıma gıttım
hazır doktorum degısmısken mehtap hanım mı yoksa leyla hanım mı dıye karar verme asamasında mehtap hanım medıcale gectı
bunun ıcın tereddutte kaldım yoksa benım hastane ıle alakalı bır sorunum yok
ben oda ya da lukse bakmıyorum doktor konusunda kararsızım

aslında Sorun Su Kı Leyla Hanımı Da Cok Tanımıyorum
1 Kez Gıttım Muayenesıne Cunkı Ben Pınar Hanımın Hastasıydım O Ayrılınca Leyla Hanıma Gıttım
Hazır Doktorum Degısmısken Mehtap Hanım Mı Yoksa Leyla Hanım Mı Dıye Karar Verme Asamasında Mehtap Hanım Medıcale Gectı
Bunun ıcın Tereddutte Kaldım Yoksa Benım Hastane ıle Alakalı Bır Sorunum Yok
Ben Oda Ya Da Lukse Bakmıyorum Doktor Konusunda Kararsızım

Kalimerocum Leyla Hanim Süper Bi Doktor Herkez Ona Muayne Oalbilmek Için Yarişiyo Bence Ona Muayne Olma Firsatin Varsa Onda Kal.

calımero bende aynı kararsızım dr konusunda
drum leyla hanım cok da memnunum ama bu sefer gebelıgım sıkıntılı olacak daha tecrubelı bır dr mu secsem yoksa leyla hanıma devammı kararsızım
mehtap hanımıda dusunuyorum
medıcal parkıda dusunuyorum
karıstırdım bak ıyıce

Allah sıfalar ve sevkatlı merhametlı deneyımlı guleryuzludr lar versın hepımızea.s.

DESTİNACIM BENDE HAKAN BEYDEN RANDEVU ALDIM İKİLİ TESTLER İÇİN BU YÜZDEN BİŞİY SORMAK İSTİYORUM, HAKAN BEY ÖNCE RENKLİ ULTRASONA SOKUP YANİ ENSE KALINLIĞINI ÖRÇTÜKTEN SONRAMI 2Lİ TESTLER İÇİN LABORUTUARA GÖNDERİYO,YANİ KISACA 2Lİ TEST İÇİN GİTTİĞİNDE YAŞADIKLARINI Bİ YAZABİLİRMİSİN NOLUR.:uhm: YAPTIĞIN ÖDEMELERDE DAHİL OLMAK ÜZERE...

canım önce ultrasonla bebeğin normal baş popo mesafesini ölçüyo ense kalınlığını ölçüyosonra 3 boyutlu görüntülerle tekrar bakıyoo..sonra labaratuara gidiyosun kan vermeye.fiyat için bişi diyemiycem benim ssk yok sanırım 210 ytl ödedik..ama yanlış okumadıysam burdan bi arkadaş ssk fiyatını 150 yazmıştı..a.s.

Kalimerocum Leyla Hanim Süper Bi Doktor Herkez Ona Muayne Oalbilmek Için Yarişiyo Bence Ona Muayne Olma Firsatin Varsa Onda Kal.

evet var ıkı gundur hastanede degıl kongrede olmasına ragmen benımle sureklı ırtıbat halınde ozel durumumdan dolayı yerimseniben
esımde zaten bu doktordan baskasına gecmeyelım dusundukce daha cok kafan karısıyor dıyor ama bu hafta hersey bellı olacak ınsa allah

boyle kararsız degıldım ben bu hamılelık ve hastalıklarım benı pımpırıklı yaptı cıktı valla
var mı hamılelıkte benım kadar kararsızı yaaaa :uhm:

canım önce Ultrasonla Bebeğin Normal Baş Popo Mesafesini ölçüyo Ense Kalınlığını ölçüyosonra 3 Boyutlu Görüntülerle Tekrar Bakıyoo..sonra Labaratuara Gidiyosun Kan Vermeye.fiyat Için Bişi Diyemiycem Benim Ssk Yok Sanırım 210 Ytl ödedik..ama Yanlış Okumadıysam Burdan Bi Arkadaş Ssk Fiyatını 150 Yazmıştı..a.s.

Yani Bütün 3 Boyutlu Su Ense Kalinliği Ayrica Kan Thlili 210 Ytl Benim Ssk Var Yani 150 Ytl Oluyo Dimi Canim. Aaa Bi Soru Daha Normal Muayne ücretide Veriyosun Dimi Canim Muayneye Girmeden önce Yani Fiş Aliyosunn.

canım önce ultrasonla bebeğin normal baş popo mesafesini ölçüyo ense kalınlığını ölçüyosonra 3 boyutlu görüntülerle tekrar bakıyoo..sonra labaratuara gidiyosun kan vermeye.fiyat için bişi diyemiycem benim ssk yok sanırım 210 ytl ödedik..ama yanlış okumadıysam burdan bi arkadaş ssk fiyatını 150 yazmıştı..a.s.

evet canım benim o yazan ssk 'lı doğru 150 dediler bana medipol hakan bey için ama benim 2'li test değil 2. düzey ayrıntılı ultrason . bu yüzden fiyat farklı olabilir yanıltmasın bence telefonle öğrenin. normal ücretliye 260 dediler 2. düzey ayrıntılı için. ama 2'li test farklı bişey fisfisfis ben kendi gittiğim hastanede 2'li test için 153 ytl ödemiştim ssk'lı olarak medipolu bilemiyorum.

evet Var ıkı Gundur Hastanede Degıl Kongrede Olmasına Ragmen Benımle Sureklı ırtıbat Halınde Ozel Durumumdan Dolayı Yerimseniben
Esımde Zaten Bu Doktordan Baskasına Gecmeyelım Dusundukce Daha Cok Kafan Karısıyor Dıyor Ama Bu Hafta Hersey Bellı Olacak ınsa Allah

Boyle Kararsız Degıldım Ben Bu Hamılelık Ve Hastalıklarım Benı Pımpırıklı Yaptı Cıktı Valla
Var Mı Hamılelıkte Benım Kadar Kararsızı Yaaaa :uhm:

Ben De Senin Gibi Kararsizim Hem Ben Doktorumdada çelişkiliyim Zaten Banu Hanimm Benimkide Mehtap Gidince Ona Muayne Olmaya Başladim Hayirlisiyla şu 2 Li Testler Bi Bitsin Snra Bakicaz Zaten Medipolle Medikal Parkin Arasinda Fazl Bi Fiyat Farki Yok .ama Geçen Gidişimde Benden Medipolde 35 Ytl Muayne ücreti Aldilar önceki Kontrollerde Hep 50 Ytl Alirlardi. Neden Acaba Indirim Yaptilar.

Yani Bütün 3 Boyutlu Su Ense Kalinliği Ayrica Kan Thlili 210 Ytl Benim Ssk Var Yani 150 Ytl Oluyo Dimi Canim. Aaa Bi Soru Daha Normal Muayne ücretide Veriyosun Dimi Canim Muayneye Girmeden önce Yani Fiş Aliyosunn.

hayır canım muayne ücreti ödemiyoesun ..danışmadan önce ikili testin parasını ödeyip sonra hakan beyin odasına çıkıyorsun..

medicalın acılmasıyla medıpol muayene ucretlerını 35,00 ytl ye dusurdu

hakan beyde bende 2'lı tarama testımı yaptırdım
ssk gecerlı degıl dedıler ve rutın doktor kontrolumden 15 gun sonrasına doktorum hakan beyden randevu almamı ıstemıstı

randevu gunu 150,00 ytl'lık odeme yaparak odasına cıktık
ultrasonda baktı olcumlerını yaptı, gelısmekte olan tum organlarını gosterdı hatta oglusumu severken eger kımseye soylemezsenız tecrubeme dayanarak tahmın ederım cınsıyetını dedı ve tahmını tuttu yerimseniben
yuzunu tam olarak getırdı ekrana ve bakın kıme benzıyor dıye bızı rahatlattı bıle sagolsun
zaten anne karsısındakı buyuk ekrandan takıp edıyor muayene esnasında
sonra ızlenımlerını yazdıgı kagıtla bırlıkte cd mızı vererek laboratuvara yonlendırdı
kanı verdıkten sonra 1 hafta ıcınde sonucunu alarak doktoruna goster dedı

medicalın acılmasıyla medıpol muayene ucretlerını 35,00 ytl ye dusurdu

hakan beyde bende 2'lı tarama testımı yaptırdım
ssk gecerlı degıl dedıler ve rutın doktor kontrolumden 15 gun sonrasına doktorum hakan beyden randevu almamı ıstemıstı

randevu gunu 150,00 ytl'lık odeme yaparak odasına cıktık
ultrasonda baktı olcumlerını yaptı, gelısmekte olan tum organlarını gosterdı hatta oglusumu severken eger kımseye soylemezsenız tecrubeme dayanarak tahmın ederım cınsıyetını dedı ve tahmını tuttu yerimseniben
yuzunu tam olarak getırdı ekrana ve bakın kıme benzıyor dıye bızı rahatlattı bıle sagolsun
zaten anne karsısındakı buyuk ekrandan takıp edıyor muayene esnasında
sonra ızlenımlerını yazdıgı kagıtla bırlıkte cd mızı vererek laboratuvara yonlendırdı
kanı verdıkten sonra 1 hafta ıcınde sonucunu alarak doktoruna goster dedı

İNSAN BÖYLE DUYUNCA ÖĞRENİNCE DAHA RAHAT GİDİYO ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN CANIM YA SAĞOL VALLA 25 HAZİRANI İPLE ÇEKİYORUM İLK KEZ GİDİCEM MEDİPOLE AMA SANKİ DAHA ÖNCE GİTMİŞ GİBİ OLDUM SAYENİZDE ANLATILANLARLA RAHATLADIM.. a.s.a.s.

eğer medical parkdan memnun kalmazsam döneceğim yer medipol değildir çünkü beni en hassas dönemimde çok mağdur etti pınar hanımın hastasıydım ayrıldığını bilmiyordum randevu almayaçalışıyordum ve ayrıldığını söylemediler şu gün verelim bu gün verelim deyip oyaladılar binbir güçlükle izin alıp muayeneye gidiyorum güya randevu aldık ama o gün ayrıldığını söylüyolar sonra mehtap hanıma geçtim 2 kontrolden sonra oda ayrıldı bana kongreye katıldığı için hastanede olmadığını söylediler yani ayak yaptılar medipole çok güveniyordum çünkü benimde tüm yakınlarım annemde dahil olmak üzere medipolde doğum yaptı çok üzülerek ayrıldım ayrıca fiyatları 35 ytlye indirmeleride beni çok sinirlendirdi ne yani oraya güvenip dünyanın parasını döktük enayimi olduk şimdi resmen kazıkladılar ben artık oraya güvenmiyorum ne yazıkki çok üzgünüm

eğer medical parkdan memnun kalmazsam döneceğim yer medipol değildir çünkü beni en hassas dönemimde çok mağdur etti pınar hanımın hastasıydım ayrıldığını bilmiyordum randevu almayaçalışıyordum ve ayrıldığını söylemediler şu gün verelim bu gün verelim deyip oyaladılar binbir güçlükle izin alıp muayeneye gidiyorum güya randevu aldık ama o gün ayrıldığını söylüyolar sonra mehtap hanıma geçtim 2 kontrolden sonra oda ayrıldı bana kongreye katıldığı için hastanede olmadığını söylediler yani ayak yaptılar medipole çok güveniyordum çünkü benimde tüm yakınlarım annemde dahil olmak üzere medipolde doğum yaptı çok üzülerek ayrıldım ayrıca fiyatları 35 ytlye indirmeleride beni çok sinirlendirdi ne yani oraya güvenip dünyanın parasını döktük enayimi olduk şimdi resmen kazıkladılar ben artık oraya güvenmiyorum ne yazıkki çok üzgünüm

bencede haklısın..
sımdıye kadar her gıtmemızde en az 50 ytl aldılar ama doktorlar ayrılıpta rekabet olayı devreye gırınce hemen fıyatı cektıler asagı..
ee madem boylede olabılıyordu nıye somurdunuz bizi onca zaman...

bencede haklısın..
sımdıye kadar her gıtmemızde en az 50 ytl aldılar ama doktorlar ayrılıpta rekabet olayı devreye gırınce hemen fıyatı cektıler asagı..
ee madem boylede olabılıyordu nıye somurdunuz bizi onca zaman...

ben de medical park a gitmeyi düşünüyorum yazılarını takip ettim çok memnun kalmışsın.Randevu aldım 21'inde gidicem Allah izin verirse.Ve beni bundan sonra bekleyecek testler için de fiyat alacağım ayrıca.Bakalım inşallah oraya devam ederim. Hepimiz için hayırlısı :)a.s.

Bende medıpole bu sefer dis ıcın gıttım
dıs tası temızlıgım yapıldı ılkkez dıse gıtmmıstım
ama dr un tavrı bıraz degısıktı neredeyse azarlayacak benı dıs tası olustugu ıcın
bu benım kronık bı sorunum tukrukle alakalı cok temz olmasına ragmen dıstası uretıyor
ve kanıyor halıyle bana dedıkı coraspın kullanmadıgına emınmısın cok fazla kanıyor cunku
yanı ben yalan mı soyluyorum kullansam kullandım derım
basta coraspın kullanmam gerekıyor ne oldugunu bıldıgım ıcın dıstası temızlıgınden sora baslayacagım demıstım.
bır daha gıtmeyecegım mıllet bı gergın bı stres hıc dayanamıyorum streslı dr lara...
benım sıkıntım bana yetıyor zaten dr un sıkınıtsını da kaldıracak degılız herhalde..

ben de medical park a gitmeyi düşünüyorum yazılarını takip ettim çok memnun kalmışsın.Randevu aldım 21'inde gidicem Allah izin verirse.Ve beni bundan sonra bekleyecek testler için de fiyat alacağım ayrıca.Bakalım inşallah oraya devam ederim. Hepimiz için hayırlısı :)a.s.

evet canım ben memnun kaldım.. artık bundan sonra ordayım ınsallah..
herkesin memnunıyetı farklı yonde olabılır tabıkı.. umarım sende memnun kalırsın..
doktor olarak ta benım tavsıyem mehtap hanm..
okumussundur sanırım zaten..
sevgiler..

düşünmüyor değilim yanii...
ama kaybediceğimiz birşey yok olsa olsa fiyatlar aynı olur heralde..:sm_confused:
şurda 3 ayım var doğuma..
o zamana kadar hala müşteri toplama aşamasında olurlar bence..
fıyat artırma durumuna gelmeleri için çok zaman vardır dıye dusunuyorum..:sm_confused:

Kızlar SSK'Lı değilim. Doğum fiyatları ne kadar sonuç olarak ben kaç kere aradıysam her seferinde farklı fiyat aldım :KK43:

dun bende fıyat almak ıcın aradım test ve rutın tahlıller ıcın o zamn musterı temsılcısı fıyatlarının tam oturmadıgını ama en kısa zamanda netlesecegı soyledıklerı fıyatların degısıklık gosterebılecegını soyledı bana

herkes memnun kaldı bu medıcal parktan ama bana carsamba aksamına vermek ıcın soz verdıklerı test sonucunu hala veremedıler ve acıl oldugunu bıldıklerı halde
sorun bende mı acaba dıye dusunmeden alamıyorum kendımı fisfisfis

bence sen sürekli ara ve sıkıştır çoğu yer böyle fisfisfis

bende sureklı aradım hatta hasta hızmetlerı de yardımcı olacaklarını soyledıler ama cıkmadı
en sonunda enfeksıyon hastalıkları doktoru ıle gorustum sıkayetımı dıle getırdım ılgılenıyor ama sonuc yok
rutın bır test olsa bu kadar acele etmezdım ama benım ve bebegım ıcın saatler bıle cok onemlı mudahale acısından

X