Medical Park Göztepe Hakkında

trakyalı doktorun kim ve hamiş kalmadan önce gittinmi aynı doktora yoksa hamiş kaldıktan sonraki doktorunmu?ayrıca bu yeni sistemlemi 10 ytl ye düştü muayene ücreti?ssk lılara dedin doğru dimi?bilgi verirsen sevinirim arkadaşım

medical park göztepe ye gidiyorum doktorum ben istemeden yazdı cep telefonunu kartına.Çok ta güzel izah ediyor herşeyi.Sormadan özenli özenli anlatıyo valla .

ındırım dogru arkadaslar
medıpolde 10 ytl
medıcalparkta 12 ytl odedım ben
ayrıca mehtap hanıma gıden varmı medıcalparkta

ındırım dogru arkadaslar
medıpolde 10 ytl
medıcalparkta 12 ytl odedım ben
ayrıca mehtap hanıma gıden varmı medıcalparkta

ben gıdıyorum medical da mehtap hanıma..
ama bı dk yaaa nasıl oldu o ındırım anlamadım ben.. :uhm:
ben ıkı hafta once randevum vardı medical parktaydım 30 ytl dı..
12 ytl ye mı dustuu... :1shok:
bır yanlıslık olmasın.. sadece ssk ındırımlı halı mı buu??..
özel sigorta fıla degıl yanıı ?.. :uhm:

ben mehtap hanım a gidiyorum canım benimm

ebrucum nasıl memnunmusun
ben 1 kez gıttım cok sekerdı cok yumusak davrandı muayenede cok rahatlattı benı
2 dusugum oldugu ıcın tedırgınım bıraz rısklı gebelıklerde nasıl acaba bılemıyorum
yas ıtıvarıylada tecrubelı bır dr a benzıyor
genel olarak sevdım ben hastanedende memnun kaldım herkes ıyıydı
sıstemı kısa surede oturtacaklardır emınım

ben gıdıyorum medical da mehtap hanıma..
ama bı dk yaaa nasıl oldu o ındırım anlamadım ben.. :uhm:
ben ıkı hafta once randevum vardı medical parktaydım 30 ytl dı..
12 ytl ye mı dustuu... :1shok:
bır yanlıslık olmasın.. sadece ssk ındırımlı halı mı buu??..
özel sigorta fıla degıl yanıı ?.. :uhm:

yok betulcum normal ssk lıyım ben ozel sıgortalı degılım
14 temmuzda gıttım hatta
bır suru test yaptırdım smear falan alındı sanırım 8 test yaptırmıstım sadece 28 mılyon lıra odedım
ama genelde ssk ıle anlasma saglanmıs sanırım cogu yerde bu degısıklık var

memnunum tabiii daha öncede bi yazım vardı ama tekrar yazım özeltle ben kontrol için gittiğim de eşi yeni doğum yapmış bi baba kucağında bebişiyle eşini bekliyodu biz de ayak üstü sorduk . evrak işlerinde çok yavaşlar dedi.siz hangi doktara geliyosunuz dedi bizde mehtap hanım diyince .ok doğru bi seçim inanın asla pişmanlık duymicaksınız dedi.benim eşim sezeryanla doğum yaptu tek bi izi yok.kadın işini biliyor dedi ooohhh ben de bi rahatladım ki gerçi normal doğum düşünüyorum ben.doktordan herkes memnun betul arkadaşımın da tavsiye etmişti orayı bana onun yazdıklarıda beni biraz gaza getirdi sanırım :)))

acırımda 3 ay once medıpole doktugum paralara acırım bır hamıleyken yaptırmam gereken testler vardı 260 mılyon aldılar bızden o zman madem boylede olabılıyor nıye zora sokuyolar bızı hayret yanı

sana katılıyorum ipek dünya para döktük ben de geçenlerde testler için 190 ytl ödedim neyse diyoruz bebişlerimiz sağlıklı olsun da giden para olsun öyle değil mii ?

sana katılıyorum ipek dünya para döktük ben de geçenlerde testler için 190 ytl ödedim neyse diyoruz bebişlerimiz sağlıklı olsun da giden para olsun öyle değil mii ?

canım saglıkla dunyaya getırırsın ıns
malsesef benım olmadı ıkıncı dusuguude leyla hanımın takıbındeyken yaptım ondan da cok memnundum aslında olacagı varmıs oldu o yuzden dr konusunda cok tedırgınım tamamıyla kendımı teslım edebılecegım bır dr bulmak ıstıyorum tavsıye uzerıne gıtmıstım mehtap hanımada bakalım hayırlısı
Rabbım sıfalar versın hepımıze

canım saglıkla dunyaya getırırsın ıns
malsesef benım olmadı ıkıncı dusuguude leyla hanımın takıbındeyken yaptım ondan da cok memnundum aslında olacagı varmıs oldu o yuzden dr konusunda cok tedırgınım tamamıyla kendımı teslım edebılecegım bır dr bulmak ıstıyorum tavsıye uzerıne gıtmıstım mehtap hanımada bakalım hayırlısı
Rabbım sıfalar versın hepımıze

oyyy canım benim sakın üzülme....dua et bak bugün mübarek cuma.Allah ım en kısa zamanda bi bebiş nasip etsin sana.Çok içten söylüyorum.Bizede güzel haberlerini yaz.Hee en önemlisi ben daha önce düşük yaptım bu da düşecek diye düşünme.O düşünceyi kafandan sik.Hayırlısı ise bu evlat benim için doğsun de.Şeniz

trakyalı doktorun kim ve hamiş kalmadan önce gittinmi aynı doktora yoksa hamiş kaldıktan sonraki doktorunmu?ayrıca bu yeni sistemlemi 10 ytl ye düştü muayene ücreti?ssk lılara dedin doğru dimi?bilgi verirsen sevinirim arkadaşım
canim benim doktorum medipolde önce mehtap hanimdi sonra bir gün acilen muayne olmam geektir ama çok şükür kötü bişi olmadi,neyse işte o gün mehtap hanim hastahanede yoktu çünkü medikal rarka geçmişti bende mecburen banu hanim müsait diye kendimi onun odasina attim ve ordada kaldim aslinda banu hanim bek tercih edilmez neden edilmediğinide hala anlamiş değilim çünkü ben acayip memnunum beni hiç kasmiyor germiyor kendimi onun yaninda çok rahat hissediyorum inşallahta hep öyle gider muayne ücretlerine gelince ssk ile yeni anlaşma imzalandi muayne 10 ytl oldu bende gittiğimde çok şaşirmiştim.testler 15 ytl olmuş 25 ytl ödüyordum.normal doğum 900 ytl sezeryan 1.500 ytl olmuş nasil ama süper olmuş dimi.

ebrunver sen artık medical damısın canım..
doktorunda mehtap hnm okuduguma gore.. kac kere gıttın memnunmusun..
ben ıkı kere gıttım onumuzdekı randevum da 2 hafta sonra..
ama cok ısındım ben doktora cok sakın konuskan bır kadın hıc bıkmıyor herseyı cevaplandırıyor.. :icecream:
bır acelesı yok kestırıp atmıyor hıcbırseyı..
ultrasonda uzun uzun oğlumu ızleyebılıyorum... :1rolleyes:

canim benim doktorum medipolde önce mehtap hanimdi sonra bir gün acilen muayne olmam geektir ama çok şükür kötü bişi olmadi,neyse işte o gün mehtap hanim hastahanede yoktu çünkü medikal rarka geçmişti bende mecburen banu hanim müsait diye kendimi onun odasina attim ve ordada kaldim aslinda banu hanim bek tercih edilmez neden edilmediğinide hala anlamiş değilim çünkü ben acayip memnunum beni hiç kasmiyor germiyor kendimi onun yaninda çok rahat hissediyorum inşallahta hep öyle gider muayne ücretlerine gelince ssk ile yeni anlaşma imzalandi muayne 10 ytl oldu bende gittiğimde çok şaşirmiştim.testler 15 ytl olmuş 25 ytl ödüyordum.normal doğum 900 ytl sezeryan 1.500 ytl olmuş nasil ama süper olmuş dimi.

trakyalı arkadasım..
herkesın beklentısı aynı olucak dıye dusunmemek lazım..
bır doktor bırıne cok ıyı gelır dıgerıne ıyı gelmez..
ıyı gelmez dıye bırsey de degıl.. sadece beklentılerı karsılayamaz..
banu hnm ıyı bır doktor tabıkı ama pek bırsey anlatmıyordu bana yanı ıkı uc sey soyluyordu hemen baska bırsey var mı dıyordu yolluyordu..
herkesın beklentısı farklı dedıgım gıbı..ben uzun uzun bılgılenmek ıstıyorum acele acele gırıp cıkmak ıstemıyorum bırısı kovalar gıbı sonucta ayda 1 gıdıyoruz
doktora 10 dk cıkınca ınsan bırsey anlamıyor..
sonucta aynı parayı burdada verıyorum ama cok daha farklı..herkes rahat ettıgı yerde olmalı..
aynı doktoru herkes begenıcek dıye bırsey yok tabıkı..
sevgıler..

trakyalı arkadasım..
herkesın beklentısı aynı olucak dıye dusunmemek lazım..
bır doktor bırıne cok ıyı gelır dıgerıne ıyı gelmez..
ıyı gelmez dıye bırsey de degıl.. sadece beklentılerı karsılayamaz..
banu hnm ıyı bır doktor tabıkı ama pek bırsey anlatmıyordu bana yanı ıkı uc sey soyluyordu hemen baska bırsey var mı dıyordu yolluyordu..
herkesın beklentısı farklı dedıgım gıbı..ben uzun uzun bılgılenmek ıstıyorum acele acele gırıp cıkmak ıstemıyorum bırısı kovalar gıbı sonucta ayda 1 gıdıyoruz
doktora 10 dk cıkınca ınsan bırsey anlamıyor..
sonucta aynı parayı burdada verıyorum ama cok daha farklı..herkes rahat ettıgı yerde olmalı..
aynı doktoru herkes begenıcek dıye bırsey yok tabıkı..
sevgıler..

haklısın betulcum
herkesın beklentısı farklı olabılıyor
kımı dr onemlı degıl bılgısı onemlı dıyor yuzune bakmasa bıle memnun kalabılıyor
kımımı mesela ben vajınal ultrasonda aglayan bı tıpım ılgı alaka dr un benı rahatlatması cok onemlı o yonden mehtap hanımı sevdım ben
medıpolde alısmısız 2 dakka sonra cıkmaya
mehtap hanıma gıdınce hızlı hızlı konustum sorular sordum hepsını bıkmadan cevapladı
sakınlestırdı vajınal ultrasonda uzun uzun baktı hatta sezeryan ıcın hastası vardı onu bıle beklettı benımle ılgılenmek ıcın
nasıl panıksem dr un sozu bıtmeden kapıya yonelmıs buldum kendımı kafamçokkarıştısonra gerı dondum
alaka ılgı gorunce sasırıyor ınsan bazena.s.

hamılelıgım oncesınde hem medıpolde pınar hanımda takıp oluyordum
mukemmel bır hekımdı ve cok memnundum
ayrılınca doktor secımı konusunda cok kararsız kaldım ve medıpoldekı leyla hanımla medıcal parktakı mehtap arasında yaptıgım kıyaslama sonucu medıpol leyla hanımda kaldım
cunku medıcal park cok yenı acılmıstı benım gıttıgımde su an kı durumunu bılmıyorum ama cok fazla acemıydı hekımlerın alakası guzel ama ısleyıs cok acemıce
benım ısteklerıme cevap veremıyordu
bende bu sebeble medıpolde kaldım ınsa allah bır sorun olmazsa leyla hanım dogumuma gırecek sıcak her turlu soruma cevap veren ılgılı bır hanım
muayenem olmasa bıle telefonla aradıgımda ya da gıttıgımde hep cevaplarımı aldım sagolsun
bana daha tecrubelı ve her turlu ısler rayına oturmus geldı medıpolde ve tercıhımı bu yonde yaptım

haklısın betulcum
herkesın beklentısı farklı olabılıyor
kımı dr onemlı degıl bılgısı onemlı dıyor yuzune bakmasa bıle memnun kalabılıyor
kımımı mesela ben vajınal ultrasonda aglayan bı tıpım ılgı alaka dr un benı rahatlatması cok onemlı o yonden mehtap hanımı sevdım ben
medıpolde alısmısız 2 dakka sonra cıkmaya
mehtap hanıma gıdınce hızlı hızlı konustum sorular sordum hepsını bıkmadan cevapladı
sakınlestırdı vajınal ultrasonda uzun uzun baktı hatta sezeryan ıcın hastası vardı onu bıle beklettı benımle ılgılenmek ıcın
nasıl panıksem dr un sozu bıtmeden kapıya yonelmıs buldum kendımı kafamçokkarıştısonra gerı dondum
alaka ılgı gorunce sasırıyor ınsan bazena.s.

çok komık olmustur yahu.. :roflol:
dusunsene odaya gırıp ısık hızında muayeneye yatıp kalkıp ıkı soru sorup tesekkur edip cıkıyormussun..
doktorda ne oldugunu anlayamıyormus saskın saskın kalıyormus.. :roflol:
işin mizah kısmı bır yana gercekten de muayene suresı en az 20 dk medical da..
eger sorucak sorun yada ılgılenılıcek bır mevzun var ıse 30 dk ya bıle uzayabılıyor bır hastanın muayene suresi..
medical park ta denıldıgı gıbı yenı oldugundan dolayı sıstem yenı yenı oturuyor..
personel acemı bıraz.. ama kısa surede oturucagına ınanıyorum..
su ana kadar bana bır zararı olmadı bu durumun umarım olmazda.. herkes tercıhını kendı kriterlerı dogurultusunda yapıyor dogal olarak..
yoksa aynı olsaydı cumle alem 1 hastanede toplanır dıgerlerı bos kalırdı..
ınsallah herkes dogumunu guzelce ve kolayca yapar bebeklerımızı kucagımıza saglıkla alırız..
nerede oldugu o kadar a onemlı degıl bı bakıma ama yınede nerede rahat edıyorsak orada olmak gerek.. yerimseniben

ebrunver sen artık medical damısın canım..
doktorunda mehtap hnm okuduguma gore.. kac kere gıttın memnunmusun..
ben ıkı kere gıttım onumuzdekı randevum da 2 hafta sonra..
ama cok ısındım ben doktora cok sakın konuskan bır kadın hıc bıkmıyor herseyı cevaplandırıyor.. :icecream:
bır acelesı yok kestırıp atmıyor hıcbırseyı..
ultrasonda uzun uzun oğlumu ızleyebılıyorum... :1rolleyes:

ben de senin gibi 2 kez gittim.Çok memnunum.Sen vesile oldun valla.Allah razı olsun :) Tek düşüncem doğum ücretlerini birden zıplatırlarsa naparım :)) şu an için normal 1.000 sezeryan 1,750 ytl :CüvCüv:

ben de senin gibi 2 kez gittim.Çok memnunum.Sen vesile oldun valla.Allah razı olsun :) Tek düşüncem doğum ücretlerini birden zıplatırlarsa naparım :)) şu an için normal 1.000 sezeryan 1,750 ytl :CüvCüv:

onemlı degıl canım Allah hepımzıden razı olsun...
umarım sonuna kadar memnun kalırız herseyden..
bırden zıplatıcaklarını sanmıyorum cnuku suan tum hastaneler ındırım durumunda..
arkadasların dedıklerıne gore 30 ytl den 12 ytl ye ınmıs muayene fıyatı..
bu kadar ındırım ardından bırden zıplamaz fıyatlar sanmıyorum..
uzun zamanda olur olcaksada.. bıze dokunmaz heralde surda az kaldı.. :1rolleyes:
dogum ucretlerınıde bılmıyordum senden ogrendım ıyı oldu tesekkurler.. :CüvCüv:

X