- 8 Nisan 2008
- 117
- 2
-
- Konu Sahibi PassioneLore
ben hamileliliğimin başından beri anadolu sağlık merkezine gidiyordum.
değiştirmeye karar verdim yeditepe ve medical park arasında seçim yapmaya çalışıyorum.
c.tesi için Can beyden randevu aldım ,çok iyi şeyler duyuyorum hakkında bakalım hayırlısı.
tek sorun benim özel sigortam var ve hastane hala özel sigortalarla anlaşma imzalamamış dolayısıyla fiyatlar belli değil.c.tesi ssk ile gideceğim .umarım en kısa zamanda özel sigorta anlaşmaları da yapılır da önümüzü görebiliriz.
Tabi Ya Bide Fiyatida önemli Test Sonuçta Betülllllllllll Ne Kadara Yaptirdinnn Canimm.
canım kararsız kalıcagına mehtap hanımdan bır randevu al..
test sonuclarını alıcagın zaman gıt bır gorus tanıs..
olmadı ıcıne sınmedı medıpole devam edersın yıne kaybedıcek bırsey yokkı..
ıcınde kalmamıs olur hem...
ya bu kadar uygun fıyata 3 test yaptırdın da hangı guvencenı kullandın?
ben ssk kullanarak sadece 2 tane test yaptırdım 126,00 ytl aldılar benden
acaba acılde mı fıyat farklı?
mehtap hanımla zaten bu hafta cumartesı tanısıcaz ama esım sırf ben ıstıyorum dıye tamam dedı
annem de esım de medıpolde kalalım dıyorlar medıcal ıstemıyorlar
ama ben mehtap hanımla da tanısmak ıstıyorum belkı oraya gecerım dıyorum ama aılemın dusuncesı de benı daha cok kararsız bırakıyor
ssk guvencesıyle yaptırdım...
her yapılan tahlılın fıyatı aynı olmuyor...
senın yaptıktırdıkların rutın yapılan testlerden degıl durumun farklı oldugu ıcın o kadar odemıssınızdır..
ailen neden medipolu ıstıyor alıstınız dıye mı?.. yoksa daha eskı bır yer oldugu ıcın mı?..
Leyla Hanim Medipolun En Iyi Kadin Dogum Cularinda N Biri Canimm
minik kalimero sen doktorundan ve hastaneden memnunsan nıye kendı kafanı karıstırıyorsun kı yok yere...
sonra değiştirdiğinde eşin bu konuda isteksiz oldugu ıcın hastanenın en ufak bır seyıne bıle bak degıstırdık boyle oldu dıyebılır buda senı rahatsız eder...
istersen hıc rahatını bozma..
selam arkadaşlar aslında çok önceden üye olmuştum siteye ama yoğunluktan girip yazamıyodum.iş yerimdeki yoğunluk ve rahat giremememden dolayı sadece konuları okuyup çıkıyodum. bugün boş vaktim çok ..Ben şu an 18 hafta 3 günlük hamileyim. bir kızım olucak nasip olursa.. buraya yazmamın sebebi medipoldeki hakan bey'e ayrıntılı ultrason için 25 hazirana gün aldım başka hastaneye gidiyorum ama doktorum ayrıntılı 2. düzey ultrason için medipoldeki hakan beye gitmemi istedi . Giden varmı memnunlarmı birde cd çekimi yapıyorlarmı onu merak ettim. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
selam arkadaşlar aslında çok önceden üye olmuştum siteye ama yoğunluktan girip yazamıyodum.iş yerimdeki yoğunluk ve rahat giremememden dolayı sadece konuları okuyup çıkıyodum. bugün boş vaktim çok ..Ben şu an 18 hafta 3 günlük hamileyim. bir kızım olucak nasip olursa.. buraya yazmamın sebebi medipoldeki hakan bey'e ayrıntılı ultrason için 25 hazirana gün aldım başka hastaneye gidiyorum ama doktorum ayrıntılı 2. düzey ultrason için medipoldeki hakan beye gitmemi istedi . Giden varmı memnunlarmı birde cd çekimi yapıyorlarmı onu merak ettim. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
evet aslında cok cıcı ve ılgılı bır hanım :1hug:
neden aklıma medıcal park takıldı onu da anlayamıyorum
mehtap hanımla tanısmak ıstıyorum ama medıcale gecmeye karar verdıgımde ve benden acıklama ıstedıklerınde anneme ve esıme ne dıyecegım bılmıyorum
sanırım bu su cıcegı ısı benı cok etkıledı cok duygusal ve evhamlı oldum senağlama
sonucun hala cıkmaması da cabası :çok üzgünüm:
kı esım dun aksam ıcın soz vermelerıne ragmen medıcalın sonucu hala vermemesıne tepkılı :çok üzgünüm:
hakan bey çok iyi bır doktor canım ben cok memnun kaldım...
ikili taramamı detaylı ultrasonumu onda yaptırdım...
cd çekimi yapıyor.. hem ultrason cıktısı verıyor hemde cd...
tekrar ızleyebılıyorsun yanı bebegını...
ben de sımdıye kadar hep medıpole gıttım ve benımde cekımlerımı hakan bey yaptı
super bır ınsan cekımlerı cok ıyı ve cd verıyorlar
benım oglumu ultrason ekranından kendı cocugu gıbı sevmıstı sagolsun
memnun kalırsın yanı
çok teşekkür ederim canım cevabına.a.s.. ben konuştum ssk'am var dedim 150 YTL dediler cdyi sormadım ona ayrı ücretmi ödiycem içeri girmeden söylemem gereklimi yoksa doktorun kendisinemi söylüyoruz. Acemilik çekiyoruz başka doktora gidince böyle oluyo fisfisfis