- 9 Kasım 2007
- 219
- 0
-
- Konu Sahibi PassioneLore
kiz seninde şamaka doğumuna az kalmiş kiz mi erkekmi olucakti ben yeni hamileyken sen daha 14. 15. Haftalardaydinebrunver sen artık medical damısın canım..
Doktorunda mehtap hnm okuduguma gore.. Kac kere gıttın memnunmusun..
Ben ıkı kere gıttım onumuzdekı randevum da 2 hafta sonra..
Ama cok ısındım ben doktora cok sakın konuskan bır kadın hıc bıkmıyor herseyı cevaplandırıyor.. :icecream:
Bır acelesı yok kestırıp atmıyor hıcbırseyı..
Ultrasonda uzun uzun oğlumu ızleyebılıyorum... :1rolleyes:
kiz seninde şamaka doğumuna az kalmiş kiz mi erkekmi olucakti ben yeni hamileyken sen daha 14. 15. Haftalardaydin
sorularımı cevapladığın için tşk ederim trakyalı
doğum ücretlerini de indirseler yaaa ... süper olur :)))) fiyatlar böyle canım ama normal doğumda 1000 ytl +1 gece kalış : 90 ytl sezeryanda 1750 ytl + 2 gece kalış 180 ytl dediler bize.Bebeğin bakımı filan ücretlere dahil.Sadece oda parası ekstradan alıcaklar.Ben yarın gidicem muayeneye.İyice bi derinlemesine öğrenicem tekrar :))) :1hug:
merhaba canım bende mehtap hanımın hastasıyım geçen muayende bende muhasebeye çıktım konuştum normal 1000 sezeryan 1750 ytl dediler ve oda ücreti alınmıyor bu fiyatlar paket fiyatlar dediler herkese farklı bişeymi söylüyolar bunlar ya doğumdan sonra bebeğe yapılan tetkikler adı altında kazıklarlar diye ödüm kopuyor kabarık bir faturayla karşılaşmak istemiyorum birde acil bişey olduğunda mehtap hanıma cebindenmi ulaşıyosunuz ben hastaneden aradığımda imkanı yok bağlamıyorlar çok tedirginim zaten doğumdan ödüm patlıyor birde bunlarla huzursuz olmak istemiyorum .
Birde arkadaşlar ben medicalda tetanoz aşısı oldum 1. doz .2.dozunu sağlık ocağında vurulayım dedim sağlık ocağındakiler 1 . dozdan 1 ay geçmeden vuramayız dedi doktor süreyle ilgili bişey dememişti siz nasıl yaptırdınız 1. dozdan sonra 1 ay beklediniz mi?sositosositoa.s.
valla canım medipol gibisi yok benim için her yönüyle dörtdörtlük bi hastahane doktorumuda seviyorum hiç bırakmayada niyetim yok.benim doktorumda mehtap hanımdı ama ben medipolde kalmayı tercih ettimslm kızlar bende kararsızlar arasındaydım bazılarınız gibi medicalpark ve medipol arasında evet medicalpark çok ii temiz,ilgili personeli ile çok hoş fiyatlarda medipolle aynı gibi 50 ytl fark var arada medipolde normal doğum 950 ytl sezeryan isteğe bağlı 1750 ytl mecburi 1500 ytl ve bu fiyatlara herşey dahil bebeğin bakımı annenin bakımı refakatçi yemeği v.s v.s ama medicalparkta bana doğum ücretlerinin yanısıra refakatçi için yemek ücreti ve bebeğin bakımı işte ek şeyler bu fiyata dahil değil dedilerkafamçokkarıştı birde medicalparkta gittiğim dr.dan pek memnun kalmadığım için bahar hanıma devam ediyorum e nede olsa başından beri o takip ettiği için çok rahatım herşeyi soruyorum ve cevabınıda alıyorum paylaşmak istedim iyi düşünmek lazım nede olsa herşey bebeklerimiz için:1hug:a.s.