- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.381
sidacım gerçekten mi ?yok yani artık öyle mi ?o halde gidebilirm tabi ki .açıkçası sevindim ama benim şikayetimle işten çıkarıldığını sanmıyorum çünkü bana pesoneli uyardıklarını söylediler öyle olsa işten çıkarıldı derlerdi.belki de uyarıyı kendine yediremedi veya melek81'in de dediği gibi bence o işini sevmeden yapıyordu belki bu da bahanesi olmuştur ve ayılmıştır.
İşten neden ayrıldığı konusunda bir fikrim yok cnm ama bir şekilde işten ayrıldığını söylediler..Bana herhangi olumsuz bir davranışı olmamıştı ,hep de güleryüzlüydü ama sana tavrı doğru değil.. Zaten Mehtap Hnm kendisi Çok yoğun bi doktor,dün doğum izni için raporumu almaya gititm , bu arada bazı tahlillerimin de sonuçlarını göstereyim dedim ama ne mümkünnn:) biri çıkıyo, biri giriyor, maalesef bazı hastalar da çok sabırsız, hiç asistanın yönlendirmesini beklemeden pat diye dalıyorlar odaya, ara 2 dk boş vakit bulamadım, o yüzden de tahlillerimi gösteremeim,işe geldikten sorna da 2 kez tel ettim ama yine ulaşamadım..Ama herşeye rağmen doktorumdan çok memnunum..güler yüzü ve sakinliğini çok seviyrum.. doktorumu çok sevdiğim için de 3. kişilerin ( hastanedekilerden bahsediyorum) tavırlarını çok umursamıyorum :)