Medical Park Göztepe Hakkında

merhaba, çok güzel yazmışsın, eline sağlık esrako. medipol sanırım bu bahsi geçen hastahane.
ben de gidip bi bakıcam mutlaka.
sağolasın..
hayırlı doğumlar dilerim.. az kalmış... meleğini kucağına al en güzel şekilde.

Zeynep kamil hakkında ne düşünüyorsun Minik Kalimero? Gittin mi?

canım cok gec oldu ama hafta sonları pek gıremıyorum steye
zeynep kamıl evet bu konuda ıhtısas hastanesı
hatta bazı ozel hastaneler rısklı gebelık ve dogum olaylarında ambulansa koydukları gıbı zeynep kamıle tasıyorlar
bır akrabam ozelde dogum yapmasına ragmen dogumun hemen arkasından ambulansla zeynep kamıle yatırıldı

ama eger gebelık seyrınde normal gıdıyorsa keyfı yanı bıraz daha ozel muamele gormek ve bebegımle ılk saatlerımı doyasıya sorunsuz yasamak ıstıyorum dersen ozelden vazgecme derım
ama bu arada zeynep kamılı de hastane olarak kotuleyemem doktorları elbettekı cok ıyı
ama hastaya karsı muamele, oda, yatak ve bakım ozel hastane ıle kıyaslanamaz bıle

merhaba kızlar a.s.
bende 11 haftalık hamileyim
su aN hospitalium tülay hanıma gidiyorum
ama kararsızım kilomu bile ölçmüyo :uhm:
3 boyutlu usg istiyorum ben
mdikal park ve medipol nasıl
birde doğum fiyatları nasıl
doktor tavsiyeniz varmı
bilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba hanımlar
bende medical park mehtap hanıma gidiyorum
şuan gebelik yok
ama tedaviye başladık, çocuğa karar vermeden öncede kontrollere gidiyordum
Şuan için gayet memnunum

canım sağolasın, teşekkürler cevap için.
ben zeynep kamil'i işinin uzmanı olduğu için düşünmeye başladım bugünlerde.
ama evet, özel hastahanelere çok alıştık, ordaki ilgi farkı da üzücü olabilir.
ben acıbademe gidiyordum birkaç ay öncesine kadar, gebelik falan yoktu o zaman henüz. ama şimdi gebelik oluştu ve, 6 hftayı bugün bitirdik :) 6+0 olduk.
acıbadem çok pahalı geliyor muayene ve diğer masrafları düşününce..
acıbadem'in ilgi alakası muhteşemdir aslında... ama işte çok pahalı.
offfff

bir de hisar hastahanesi var... ümraniye'de.. onunla ilgili fikri olan var mı arkadaşlar?

canım, medical park göztepe'yi tavsiye etmiyorum.. şiddetle gitmemeni öneririm. ciddiyetsiz, lakayıt, ukala bir hastahanedir.
medipol'ü çok metheen arkadaşlar var, ben de deneyeceğim.

yalelcım hısar hastanesı hakkında hıcbır fıkrım yok ama
sırf acıbadem cok pahalı geldıgı ıcın hastane arastırması yapıyorsan arastır tabıı
ama ben medıpolden asla vazgecmem cok memnun ayrıldım
acıbadem kadar pahalı gelmıyor bana

ama o da pahalı dersen afıyet ve yunus emre fıyat olarak cok uygun ve bazı doktorlarından memnun kalan arkadaslara rastlamıstım bu sıtede
arastırmakta fayda var tabıı

acıbadem'in bu dönemki fiyatları çok gelmeyebilir... diyorum ya, henüz yolun çok başındayız bi.. 6 haftalığız. ileriri düşünüyorum.. doğum meselesini.. acıbademde doğum için hastahaneye girince, 15.000 civarı bir faturayla çıkmak mümkün.
benim özel sigortam yok. ss'yı da eşim üzerinden kullanacağım.
şimdiye kadar, acıbadem'e gittim, çünkü eşimin işyeri beni de sigortalamıştı, özel sağlık sigortası.. dolayısıyla sorun yoktu. doktorum da ıvır zıvır hastalık olarak yazıyordu ve sigorta da ödüyordu. ama şimdi gebelik var artık, annelik teminatım yok poliçemde.. sorun olmaya başladı tabi.
ben de medipol'e bi gidicem, çok sağol.

ama hisar hastahanesi'ni de merak ediyorum.
keşke fikri olan birileri çıksa da, beyan etse...

zeynepkamilde yine hamile olan bir arkadasımın kuzeni çalısıyor satınalma biriminde,

arkadasıma asla onermiyorum sakın dusunme burayı demiskiz,

hijyen hiç yok demis bunu diyen s atınalma dan personel, ne derece biliyordur ne derece haklıdır bilemem ama duydugum tek fikir bu zeynepkamil ile ilgili, ben sahsen guvenmiyorum butarz devlet hastanlereni eallah korusunbebekelr bile karısabilir imkanınız varsa ozel dusunun yada çok uygun fiyatlara ssk anlasmalı ozelhastaneler var oralarıda dusunebilirsiniz sayet spesifik bir sorununuzy oksa zeynepkamildeki uzman dr lara çok ihtiyacınız yoksa

mesela maltepede bolge hastanesi var eski adı goksoy bir sonraki adı dunyahastanesi idi, simdi bolge hastanesi çok memnunkaldık biz oradan ablam ikisene evel orda dogum yaptı 400 tl verip çikmisti ssk anlasmalı sezaryanfiyatı hemde bu , çokda ilgili alakalı idi personel her dakika koridorlar odalar siliniyordu tertemizdi , orasıda aklınızda olsun fiyat uygun olsun diyenler için

yine bir arkadasım hisar hospital a gidiyordu hastane olarak çok fikrimiz olusamadan arkadas dr un ilgisiliginden dolayı bıraktı hastaneyi filiz hn mı ne idi çok iyihatırlamıyorum , gebelik için tedavi uygulyordu arkadasa ama memnunkalmadı biraktı orayı,

acıbademde ilgi alaka super , safra kesesi tası sorunum olunca geçen hafta orda yattım bir gece tabi ozel sigortam var ve konu gebelik disi odeme yapıldı bir gecede 1,5 milyar tutu fatura,
gebelik policem de var ama limitli 1350 dolaro yuzden acıbademi dusunmuyorum yoksa gebeliktakibimde ordada bir dr a gittim birkaç ay medikal park daki dr uma tam guvenemedigim için es zmanlı iki dr a gitmistim, ama muayne ucretide yuksek tabi

buarada medipol de muayne ucretleri ssk lılar için 35 tl ama hakan bey in ki farklı imis 60 tl odedim sanırım 4boyutlu ultrasonu oldugu için fiyat farkı var ama ben razıyım
dogum fiyatları farklı değilmis onemli olan daha çok bu ,

medipolde nst fiyatlarını bilen varmı ???

cok tesekkurler minik kalimero o zaman gittiginde muayne ucretleride 35 tl ise aynı kaldı demektir ? oylemiydi ??

esrako süpersin vallahi.....şu araştırmacı yönün harika..iiki varsın..ama benim aklım iice karışmaya başladı.medical park ve medipole arasında kaldım.artık sen hayırlısıyla bir doğum yap...ondan sonraki düşüncelerin benim için daha somut ve daha yönlendirici olacak..ben henüz 23 haftalık hamileyim,temmuzda gelicem istanbula.kaç haftan kaldı bilmiyorum ama yaşacağın tecrübe benim için gerçekten çok önefisfisfismli olck...

mhr hiçmerak etme ben mutlaka anlatırım doum sonrası hani telasla unutursam falan sen bana ozelden falan yazmutlaka bir ara yanıt veririm sana

medikal park da ekim ayında laproskopi oldum oranında hastane kosullarını biliyorum bakalım medipol nasıl hos medikal parkta ameliyat sonrasi memnundum herhangi bir sikayetim yoktu bakalım medipolnasıl
medikal parkta ben dr dan memnun değildim birde bankodakı uyuz kızlardan zaten dr larıda çok bos hafta içi çogu bos medipole bir ayevelden randevu alınıyor beni etkileyennedenlerden biri de bu oldu açıkcası

esrako eline sağlık.. keşke hisar hastanesi hakkında fikir edinebilmiş olsaydı arkadaşın.
bu arada mükemmel detaylı anlatıyorsun. çok iyi oluyor. doğum sonrasını da bekliyorum aynen ben de.
medikal park'ın boş kafalı kızları hakkındaki yorumuna çok çok katılıyorum.
keşke yetkilileri de okusa bizleri, bi değerlendirseler.

merhaba arkadaşlar, bende delta hospital sevgi hn' ın hastasıyım. 11+5 günlük gebelik var. başından beri içime sinmeyen birşeyler var orada.. örneğin benden istadiği ilk testlerde troidim olduğunu söyledi bunula ilgili muayene olman gerekir dedi, gittim muayene oldum fakat doktor, sevgi hanımın istediği testlerde troidimin çıkmış olmasının normal olduğunu yanlış testleri istediğini söyledi.. benden t3 t4 istemişti.. oysa ft3 ft4 istemesi gerekiyormuş netice de çıkmadı birşey allaha şükür.. yine sevgi hn, kan testlerimede bakıp birşeyler söylemeyince tam çıkarken sevgi hanım kanla ilgili birşey demediniz dedim.. o da -'' aa evet kansızlık var biraz dedi demir ilacı yazdı.. :bbo: yani sormasam söylemeyecek.. herkes soruyor, kilo tansiyon kontrolü yapıyomu diye ben apışıp kalıyorum..çünkü yapmıyor.. sadece oda da bi ultrason aleti var onla bakıp duruyor, ağzından cımbızla laf alınıyor, bende öyle çok yırtık bir tip değilim.. şaşırdım kaldım vallahi.. :uhm: herkese soruyorum kalp atışlarını filan dinlemişler.. bize öyle bişey yapan yok.. kuru bi ultsrason aleti.. şimdi ayın 16 sına beni ikili teste bekliyor.. ama ben ordan ve doktorumdan malesef soğudum.. medical parkı düşünüyorum.. sizlere sorularım olacak bana yardım etmenizi rica ediyorum.. ben şimdi 20 haziran cumartesi ne medical park mehtap hanımdan randevu aldım.. gittiğimde 2 li testimide yaparmı, yoksa başka güne mi atar, nasıl öğrenirim, çünkü ben çalışıyorum sürekli izin alıyorum bnu aralar, ve sorun oluyor, surat asıyorlar.. yardımlarınızı bekliyorum. sevgiler..a.s

meybon b ence ikili testini yapar mehtap hn
ama yinede arayıp randevuna hatırlatma olarak ekletebilirsin hos birsey degismiyor benikili test dendiginde ortak kullanılan 4 boyutlu ultrason için ona gore randevu veriliyor sanmıstım fazla detaylı dusunmusum oylebirseyyok makina bossa hangi dr isterse gidip o ultrasonu kullanıyor saat randevu falan islemiyor o ultrasonu kullanmak içni onunharici ikili test için ekstra bir randevuya gerek yok kan veriliyor birde

mehtap hn dan memnun olanlar çok medikal park dusunuyorsan tek isim mehtap hn gibi en azınan uzunca ultrasonda bakıyormus ve 4 boyutlu olan ortak kullanılan ultrason odasında bakıyormus
benim dr um can beytek ikili test için orda baktı o da kısacıkb ir sure onun haricinde kendi odasındaki siyah beyaz cihazla 2-3 dk bakıp hemen olcumleri yapıyordu o kadar, ve ayakta oturmadan bakıyordu yani mehtap hn a git ohastaneyi istiyorsan illa

Ya çok teşekkür ederim ben.
İnan bana, şu anlattıkların, benim için çok iyi oldu İnnuk.
Doğum için, hastahane hakkında ne düşünüyorsun peki?

Canım kusura bakma geç oldu biraz anladığım kadarıyla gitmişsin medical park a Hangi doktora gittin bilmiyorum. Hastaneden memnun kalmamışsın anladığım kadarıyla :) Olabilir ama dediğim gibi benim için önemli olan doktor ile iyi anlaşabilmek ben Banu hn. dan memnunum o yüzden başka bir sorun çıkmazsa doğumuda medical parkta yapmayı planlıyorum.
Ben medical parkta sadece ücret politikasından rahatsızım. Çalışanlarla ilgili haksızlık olmasın benim doktorum kadın doğum katında değil diğer doktorlar girişteler orası çok kasvetli sadece ikili testte 4 boyutlultrason için gittim bir kez. Banu hn. odası 2. katta ve orda banko çalışanları çok ilgili ve güleryüzlüler bir kaç defadan sonra aşina oldular bize her gidişimizde ilgili davranıyorlar. Temizlik anlamında da bir rezalete rastlamadım yalan söyleyemem zaten eşim o anlamda çok hasas ben istesem o istemezdi öyle bir pislik durumu görseydi..
Hangi doktora gittin önemli olan doktorundan memnun kaldın mı? Tabi senin için daha çok yeni diğer hastaneleri de araştır. Ancak ben medipolden memnun kalmadım aynı şekilde ilk gittiğimiz erdem de de doktor kovmaktan beter etti bizi müşteri memnuniyeti göreceli o nedenle önemli olan Doktor hasta ilişkisi.
Ayrıca bir kaç defa sormuşsun Hisar hastanesini o hastaneyi biliyorum. Güzel lüks bir haztane ama fiyatlarıda lüks. Ancak doğum ve gebelik takib iolarak çok rağbet gören bir hastane değil. Ama yinede araştır ben kadın doğuma gitmedim hiç orda. Eski iş yerime yakın bir hastane olduğu için acil bir kaç durumda iş yerim göndermişti. Hastane gizel ilgi alaka da benim beklentimi karşılar düzeyde ama dediğim gibi görecelidir bu konu :))
Bence Hisarı düşünüyorsan Kadın doğum uzmanlarını araştırmakta fayda var. Derim.
:ecrin_bebek:
Kendine ve bebeğine dikkat et canım ..

2 hafta önce medical park gökmen beye gittim. gittiğimde 9+4 haftalıktım. çok memnun kaldım. rahatça konuşabildim. ultrasonu çok iyi kullanıyor. başka hastanlerde farklı odalarda olan, renkli, 4D, sesi duyuran cihazlar gökmen beyin odasında vardı. hepsini ardarda gösterdi. hiç beklemiyordum. ve uzun süre baktık. ilgilendi anlattı. bak şurda kolunu oynatıyor, yan yatmış, kafasını sallıyor, boyu şu kadar gibi bilgiler verdi. hatta ilk ultrasona baktığında ooo kocaman olmuş, keyfi çok yerinde gibi espriler yaptı. benim gözlerim dolmaya başlayınca bak ağlarsan kapatırım ama gibi şakalar yaptı. annem ve eşimle gitmiştim ben. ultrasona beni alırken onlarıda heyecanla çağırdı. ne yemem ne içmem gerektiğine kadar söyledi. Herşeyden önce dr. olan güven onemli ve ben gökmen beye bu güveni duydum. inşl. bu şekilde devam eder. salı günü tekrar gideceğim ikili test için. hastaneyi çok iyi tanımıyorum fakat bir kaç ay önce eniştem ameliyat olmuş çok memnun kalmışlardı.

canım merhaba yeniden, sağolasın yrumların için.

ben de banu hanımın hastasıyım.
aynı yerden bahsediyoruz yani.

bugün gttim.. 6+3 olduk... kalp atışlarımızı duyduk.
doktorda sorun yok, ben çok memnunum kendisinsen sağolsun.

ancak hastahane beni çileden çıkartıyor.
bugün yaşadıklarımız ianılmaz komikti. eimle gittik, sabah aç karnına... saat 9:30 - 10:00 gibi falan.
çok beklemeden banu han. ile görüştük.. ultrasonda işimizi hallettik, testler istedi... onlar için çıktık, doktorla işimiz bitti.
testler için, 800 tl peşin para ödedik... bunu ödedikten sonra, oturduk bekledik. kıkır kıkır dolanan banko elemanları bizi unuttu..
kan odasında bekliyoruz tabi, bankonun hemen arkasında yani.
eşim kendini gösterdi 2 kez, hemen hemşire geleceği söylendi.
hava sıcak, karnım aç.. tansiyonum düşüktü zaten hepten düştü... başım döndü, bayılır gibi olunca... bir hemşire geldi.
takribi 25 dajkika bekledik tabi.
orda kan man alınamadı. ilerde numune alma yeri varmış, oraya gönderildik yeniden. 20 dakika da orda bekledik, sırada başkaları varmış.
idrar da ordaki tuvalette veriliyormuş.
bir girdim tuvalete inanamazsınız... ben bu pislik düzeyindeki bir tuvalete, en son üniversitedeyken otogarda falan girdim. yerler çamur içinde.. klozet üzeri idrar artıkları ile dolu... klozet kapak örtüsü yok.
neyse o hengamede verdim idrarı da bir biçimde.. kanı da aldılar..

başım fırıl fırıl dönüyor.. 5 tüp kan aldılar.. açlık var.. sıcak bastırdı.. saat oldu 11:30 falan.

memorial, acıbadem, vb.. özel hastahanelerde, bu kadar kapsamlı bir check-up yaptırınca, 800 tl verincei kahvaltı ısmarlar hastahane..

bu hastahanede hiçbir alaka yok. '''hayırdır bacım, bir sorun mu var''' diyen bile yok.
kafateryaya indik hemen, bişeyler yedim, kendime geldim azıcık.

hemen halkla ilişkilere gittik.
daha önce de gitmiştik zaten. form doldurmuştuk... kakara kikiri bir hatun var orda sarışın.. geçen sefer de beni sinir etmişti, yine aynı şekilde.. kikiki yaparak şikayet aldı.. form falan..

tiksindim ben bu hastahaneden.

ben bugun tekrar medipolydeydim arkadaslar ikinci gidiisimdi hakan bey e gitmekle nekadar dogru bir karar vermisim yine bunu anladım girer girmez yanıma medikal park dr um can beyin umru bile olmayan sekerimin ne derecelerde oldugunu sordu tansiyonumu kendi olctu can beyin yardımcısı ya olcer yaunutur olcmezdi
yani bunlar onemli seyler
ve iyiki değistirmisim dedim dr umu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…