- 15 Ocak 2009
- 5.494
- 45
-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.241
selamlarrr
gittim ama baktım burda hareket yok yazmadım,
hakan beyle tanıstık once bir on konusma yaptı hani benim evim uzak dogum olursa aniden ben im buraya gelisim 4saati bulailir trafikli saat ise vs konusmasıyaptı bakırkoyde oturuyormus 18,30 da burdan çıkıyroum saatler sonra evime varıyroum o an aransam bile ancak gelirim falan ddi haklı buldum acıksozlu olusu guzel, dedi hani bir saate dogurman gerekin acil sezaryana alınman gerekir gelemeyebilirim kabulsen devam edelim yoksa seni baska arkadasa aktarayım dedi yok dedimben sizi istiyorum neyse
hastanede bankodaki kisilerden tutun muhasebedeki yetkililere kadar herkes çok ilgili ve guleryuzlu medikal park ile kiyaslanamaz bile orda bankodaki kizlar çok asık suratlı hiç yanı vermiyorlar birsey soruyorsun elkol hareketleri ile ifade ediyorlar falan burdaki herkes çok kibardı, odalara çıkmaya vaktim yoktu bu haftadan sonra daha sık kontrollerim olcak gidip birinde bakarım nasılsa dedim,
zam henuz gelmemis temmuzda gelirse bilemeyiz tabi diyorlar
sezaryan 1500 tl epidural farkı 350 tl bebege yapılan ilk hepatit asısı 17 tl agrı pompası istenirse anne için 125 tl annenin aneztezi oncesi tahlilleri vs 125 tl haric mis fiyata bu medikal parktada boylemi bilmiyorum muhtemelen oyledir, çunku dogumdan birkaç gun evel gidip yapılıyormus o pakete dahil oldugnu sanmam çıkısta odenmiyor yani dogum sonrası odenmiyor birkaç gun kala gidip tahliller yapılıyor muhtemelen o gun odeme alıyordur medikal park ta ,
agrı pompasına zaten bence gereky ok canınız istedgi an zaten agrı kesici pompalamıyor o alet bellibir seviyesi var çok kullanırsanız kendini kapatıyor zaten dr unuz igne seklinde agrı kesicilerinizi yazmıs olurmuhtemelen sorun olmaz, bent alep etmiycem agrı pompası
suit oda farkı 210 tl imis bos suit oda ayarlarsam onuda alıcam bu kadar yani,
hakan bey gercekten hızlıca baktı bebege 10 dk içinde girip çiktik
ilk randevu idi 20 dk evel orda buludunm ben hakan bey in odası kadın dogum katından ayrı dahiliye falan bolulerinin içinde o yuzden çokyogunluk yoktu katta , hemen 10 a bes kala geldi hakan bey tam 10 da içeri aldılar muayne tum konusmalar falan 10 dk surdu
ama medikal parkta konusma daha uzun muayne iki dk fazla surmezdi burda bebege daha uzun baktı hem 4 boyutlu ultrasonu hakan bey in baktı bebegin yuzu donuk hemen renkli kismi actı yuzunun fotosunu verdi falan
medikal park can bey in 6 ay suresince erkek dedigi bebege yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi hastanede bebekler karısırsa erkek çıkabilir diye de espri yaptı ve kız olusunun belgeleyen resmi de çıktı alıp verdi kor olan insan gorur yani kimse erkek diyemez resim elimizde:))
zaten can bey harici 4 dr daha gezmistim hepsi kiz demisti ama canbey icimi b ulandırmaya devam ediyordu erkek dedikce,
iste boyle arkadaslar, muayne suresinni çok uzun olmayısı hani bazı insanları rahatsız edebilir ama benim dediggim gibi son iki ayım, zaten bbegin suyu plesentası durusu iyi ise taamdır benim için bakacakinceleycek birseyyok artık hakan beyultrasonda bir numara gibi oyle bir aleti kullanıyorki çok profesyonel çok bellikısa surede bakacagı seylere bakyıor bence
acbıbadem hastanesindeki perinatolog arda bey gibi idi ultrasno kullanısı yani isin ehli olsun yarmı saatte bakacagı seye on dk da baksın bnim için muhim dğil gorsellikbebegi goreyim hevesnide degilim artık ki gosteriyor adam iste boyle kızlar baska sorusu olan ???
merhaba, çok güzel yazmışsın, eline sağlık esrako. medipol sanırım bu bahsi geçen hastahane.
ben de gidip bi bakıcam mutlaka.
sağolasın..
hayırlı doğumlar dilerim.. az kalmış... meleğini kucağına al en güzel şekilde.