Medical Park Göztepe Hakkında

harbiye arkadasım cok dogru yazmıssın
ben 1 yılı askındır gıdıyorum hıc denk gelmedım kırlı tuvalete kı orda amelıyat oldum bır suru tedavımde suruyor hala bır hamıle kadar sık gırmıyorum ama gırdıgımde de temız goruyorsam benım standardımmı dusuk yanı temız tuvalet gormedıkmı bız hıc cok uzucu ve ayıp gercekten
ha suda var ben kırlı gormedım dedım dıye kırlı goren arkadalarıda yadırgamıyorum onlarda oyle gormuslerdır ama bunu bı yetlkılıye bıldırın bır suru para oduyoruz
bende druma bakarım ordakı bankodakı ordakı burdakıler benı cok ılgılendırmıyor sayet bı sorun olursa gıder soylerım yetkılılere bu kadar basıt baktımkı hala duzelmıyor benı memnun etmıyor bır suru hastane var ıstedıgım benı memnun eden yere gıderım sahsen.
fıyatlardan bende hı memnun deglım bırılerı bırsey yapmalı gercekten

keşke birileri bunları okuyor olsa... kafaya taksa ve gereğini yapsa...
ben de aynı hastahanede banu hanımın hastasıyım. çok memnunum. ama hastahaneye giren sağlam insan, hasta çıkar bu pislik içinde.. bundan da eminim.
ki nitekim, o aptal hastahanedeki o aptal tuvalette idrar verdim... ertesi gün yanma sebepli gittim yeniden doktoruma. sonuç.. idrar yolu enfeksiyonu, bilmemne mikrobu.
daha ne diyim???

doktor tavsiye etmek başka şeydir.. hastahaneyi övmek başka şeydir.. aynen, ben de katılıyorum :) göz var izam var... bu pislik ve düzensizlik ve kikirlikler içnde o hastahaneyi tek geçen varsa .. bilemiyorum..

[

Bakıyorumda herkes paranoyak olmuş :) Ben de şöyle düşünmeye başladım medical parkı bu kadar eleştirenler belki de başka hastanede çalışan kişiler dahi olabilir. Şaka bir yana Medical park henüz çalışanlarıyla oturmuş bir hastane değil, sorun bundan kaynaklanıyor. Tek gittiğiniz doktorlar iş bitmiyor ve hamilelik ayrı bir duygusal durum, haklı olarak daha az sorun istiyoruz. Benim beklentimi karşılamadı başa hastaneye geçtim burda da şansıma doğum yapacağım tarihte doktorum izinli tekrar değiştirecek gücüm kalmadı kaderime razı oldum :)

hangi hastahaneye geçtin?

öncelikle sevgili harbiye ve okuyan tüm arkadaşlara...

öncelikle ben başka hastanede falan çalışmıyorum merak eden varsa özelden yazın buyurun evime ailemle benle tanışın bir çay kahvemi için... Kendi halinde ikinci bebeğini bekleyen Mehtap Hn.'ın hastası olan bir şuan için ev hanımıyım... Çok ciddiyim buyurun başım gözüm üstüne ağırlayayım evimde...

Bakın demek istediğim şu ben en az 10 kere gittim ve belki 2- 3 defasında temizdi ama onun dışında gerçekten çok pisti dedim. Anlayamadığım kimi arkadaşların hep gidiyorum ve hep pırıl pırıl tuvalet demeleri o zaman ya benim ve benim gibilerin gözlerinde bir sorun var ya da bizlerin standardı çok yüksek e bu durumda bazılarımızın da görece düşük oluyor haliyle. ışin ayıp boyutuna gelince ayıp mayıp değil arkadaşım bu benim özgür düşüncem katılırsın katılmazsın farklı düşünürsün o da senin sorunun...

ışin kılık değiştirme kısmına gelince onu bilemem ama diyorum ki keşke yapsalar ve de okusalar da bir şeyler değişse ben de güzel güzel bebeğimi temiz temiz doğursam...

Zaman ayırmaya gelince elbette ayıracaklar zaman, bir kere herşeyden önce o insanlar profesyonel insanlar ve bu ve bunun gibi siteler de bulunmaz hint kumaşı onlar için düşünsenize binlerce tl harcasalar araştırma şirketleri tutsalar bu denli kapsamlı ve özgürce dile getirilen yorum ve eleştirilere ulaşamazlar. Bu o kadar değerli bir platform ki o insanlar için böylelikle yaptıkları iş hakkında aradıkları ve bulamadıkları feed back kucaklarına geliyor hem de bedava bir tıkla... Sizler de yaptığınız işte acaba doğru yapıyor muyum demez misiniz acaba insanlar ne düşünüyor ne bileyim altınızda çalışan insanlar sizi nasıl görüyor ya da çalıştığınız müşteriler hakkınızda ne düşünüyor ya da siz değerli öğretmen kardeşim öğrencileriniz sizin hakkınızda ne düşünüyor eksik buldukları yönünüz var mı ya da ençok neyinizden memnunlar hiç aklınıza gelmez mi ? Bunları böylesine kolayca elde etme fırsatınız olsa değerlendirmez miydiniz? Bu kişinin daha iyiye gitmesine faydalı olacak güzel bir araç değil mi?

Tekrar diyorum aramızda doktor du hastane çalışanıydı var yok bilemem ama ben olsam yani medical park ne bileyim halkla ilişkiler çalışanı olsam mesela mutlaka vakit ayırır akşam gece gün içinde ve bunları okur değerlendirir raporlar ve takipçisi olurdum. Ancak bunca zamandır bu sitede bu form açık kalmış kimler girmiş doğurmuş gitmiş kimler yeni başlamış takipetmeye hala aynı tasss aynı hamammm demek ki kimseciklerin umrunda değiliz. Ama keşke ah keşke olsaydık onların da bizim de yararımıza olurdu.

Benim de önceliğim doktorum zaten de onun için bu kadar memnun değilken halen devam etmekteyim bu hastaneye. Mehtap Hn. yarın bu hastaneden ayrılsa ben de peşinden gideceğim o kesin. Çok pahalı bir hastaneye geçerse artık o zaman yalvar yakar fiyatta indirim isterim heralde. Ya işin bu para yönü çok can sıkıcı aslında yani böyle bir hizmetin yani rabbimin mucuzesini elime vermenin aracısı olmanın para karşılığı elbette ki yok yani ilk bebeğimi ve beni sağlıkla yuvama eşime kavuşturmanın bedelini ben ödemiş olamam parayla ancak helallık alarak belki hakkı üzerimde kalmayabilir. Şimdi ikinci bebeğimi ve beni de cümle anneler ve bebekleri gibi sağlıkla inşallah evime yollayacak. Düşünsenize canınızı ve canınızdan değerli varlığınızı onun ellerine teslim ediyorsunuz bu ne kadar eder arkadaşlar...Ama tabi bir toplumda yaşıyoruz bir düzen var ve para denen bir değer yaratmışız ve bununla bedel biçiyoruz. Bu para da öyle kolay ele geçmiyor tabi yani tek sıkıntı burada bu, gerçekten çok param olsa helalı hoş olsun hiç ama hiç takmam kafamı yok sezeryan ne kadar yok epidural farkı ne kadar falan diye...Ne takacam bu işin sonunda mucuzemi elime alacam bunun bedelini kaç liraya ödeyebilirim ki Mehtap Hanım'a...
Bu arada haddim değil belki ama interneti biraz daha ciddiye almanızı tavsiye edeceğim şu an dünyanın milyonlarca dolarlık ticareti, finansal akışı, günlük bilgi akışımız herşeyimiz herşeyimiz net üzerinden yapılıyor. Çok yakın bir örnek ABD başkanını net üzerinden seçti. Siz yeterli vakit ayıramayabilirsiniz ama inanın pekçokları ayırmakta ve net tercihler konusunda her konuda olduğu gibi belirleyici olmakta.

Elbette ki en önemli olan doktorunuz kesinlikle katılıyorum ama unutmayınız ki doktorunuzu bir doğumhanede ya da ameliyathanede ve bir kaç kez de doğumdan sonra odanıza gelip muayene ettiğinde göreceksiniz onun dışında o şuan size önemsiz gelen hasta bakıcı ne bileyim hemşirelerle ya da muhtemel odanız pisliğine bakmayan temizlikçilerle baş başa olacaksınız. Cevabını verirsiniz elbette ama bazı şeylerin cevabını verseniz de çok geç olabilir Allah göstermesin bebeğinizi doğurdunuz siz yatağınızda yatarken o bu pis hastaneden tehlikeli bir virüs kaparsa neyin cevabını, kime vereceksiniz? Tuvalet temizliği burada bir gösterge yalnızca yani mentaliteyi bize anlatan bir basit gösterge insan kendine sormadan edemiyor burada bu tuvalet bu kadar pisse odalar ne haldedir kim bilir ya da yeni doğan bakımı ne durumda acaba. Unutmayalım ki pekçok hastalık bu tuvaletlerden, ellerini yıkamayan personelden yayılıyor. Bebeler yeni doğan yoğun bakımda devlet hastanelerinde bu pislikler yüzünden hayatlarını kaybediyor o anaların yürekleri işte bu denli kolay hallolur bir mesele yüzünden bir su ve sabun yüzünden yanıyor. Bunları basite almayalım pis gördük diyorsak pis işte, sabunsuzdu diyorsak sabunsuzdu işte, tuvalet kağıdı, el silme kağıdı yok diyorsak yoktu işte yalana borcumuz mu var, bırakın temizlensin bu hepimizin yararına çıkıp ta yok illa ben hep de gidiyorum vallah da billah da çok temiz deyip bizi yalanlamaya çalışmanın anlamı ne temiz buluyorsanız ne ala ne güzel zaten de temiz olsun biz de onu istiyoruz biz pis diyorsak da demek ki her zaman da temiz olmuyor ki bunca kişi pisken kullanmışız o tuvaleti bırakın da okusunlar da temizlesinler.
Doktor falan değilim diyorsunuz çok güzel ben de değilim o zaman kimse kimsenin yazdıklarından gocunmasın, kişisel algılamasın lütfen sonuçta hepimiz düşüncelerimizi bir çıkar sağlamaksızın açıklıyoruz.

Bir hatırlatma hangi arkadaşın tecrübesiydi hatırlamıyorum eski sayfalarda okumuştum, hastanede yattığını odanın çok tozlu olduğunu ve temizlemeye bir kez geldiklerini yemeklerin de çok kötü olduğunu yazmıştı. Bunlar bence değerli bilgiler bunları başka nereden öğrenebilirim ki şimdi ben yatış alırken bunları bir bir söyleyeceğim onları uyaracağım.
Gereken yerlere söylemeye gelince elbette sölüyoruz ama diyorum ya hala bir değişim yok.

Şahsım adına burada yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum herkesin eline sağlık bana çok faydalı oluyor.

aydru'cum, eline sağlık...
okurken nedense sinirlerim bozuldu yine... son gidişimde yaşadığım tatsızlıklar falan geldi.. ağladım durduk yerde :)
çok güzel anlatmışsın gerçekten arkadaşım..

ben şahsen kendim mikrop kaptım çıktım o hastahaneden.. idrar tahlili vermek için.. ve mecburen idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ilaç tedavisi gördüm.neyseki şimdi iyiyim.
salı günü yeniden doktor muayenesi olmam lazım ama, cesaretim yok oraya gitmeye.. içim kurudu çünkü ordaki saygısızlıklar ve olumsuzluklar silsileleri yüzünden..

canım ben, tekrar tekrar yazmıyım diye, seninkileri vurguladım... eline sağlık tekrar :)

bence de birileri okusa ve feyz alsa.. sorunları çözmeye dair adımlar atsa... bu şikayetler zamanla diner.

peki arkadaşlar bukadar kötü bir hastaneye niye gidiyorsunuz ben şahsen doktorum için bile olsa beğenmediğim ve bukadar hiddetle memnuniyetsizliğimi belirttiğim bir hastaneye adımımı atmam 4 ay önce medicalde doğum yaptım şimdi nasıldır bilemem ama ben gittiğim zamanlarda herkes güleryüzlü ve ilgiliydi her gittiğimde tuvaletleri kontrol etmedim temizmi değilmi diye ama ben ne zaman girsem temiz bir tuvaletle karşılaştım normal doğum yaptım doğum hane sancı odası kaldığım oda gayet temizdi hem hastaneden hemde doktorumdan memnun kaldım şimdi ben bu hastaneden memnunum diye hem doktor yakını hemde kalite standardı düşük mü oluyorum

Bakın demek istediğim şu ben en az 10 kere gittim ve belki 2- 3 defasında temizdi ama onun dışında gerçekten çok pisti dedim. Anlayamadığım kimi arkadaşların hep gidiyorum ve hep pırıl pırıl tuvalet demeleri o zaman ya benim ve benim gibilerin gözlerinde bir sorun var ya da bizlerin standardı çok yüksek e bu durumda bazılarımızın da görece düşük oluyor haliyle. ışin ayıp boyutuna gelince ayıp mayıp değil arkadaşım bu benim özgür düşüncem katılırsın katılmazsın farklı düşünürsün o da senin sorunun...

kendinizde yazmışsınız zaten hastaneyi beğenenlerinde kendi özgür düşünceleri katılırsınız katılmazsınız o sizin sorununuz....

Son düzenleme:

ve sizde sırf mehtap hanım için bu pisliğe katlanıyorsunuz yazık...

kişisel algılanmasın diyorsunuz ama ilk mesajınızda hastaneyi beğenenleri kalite standardı düşük diyerek olayı kişiselleştiren sizsiniz

yüüürrrüü beeee kim tutar seni Beyaz bulut. Kesinlikle katılıyorum... hem demediklerini bırakmıyorlar hemde devam ediyorlar..

Arkadaşlar bende beyazbvulutdan 1 hafta once aynı hastane aynı doktorda dogum yaptım ve bende normal dogum yaptım..

Tabıııkı ne kadar ekmek o kadar kofte... tabııkı acıbadem ıle amerıkan ıle yada ne bılım Alman hastanesı ıle kıyaslanamaz ama verdıgınız parada medıcale 15 mılyar degıl yanı..

Ben medıpol ıle medıcal arasında gecmısı okumussanız gormussunuzdur ama cok kararsız kalmıstım ve Medıcalı tercıh etmıstım..
Artı hastane kıyaslanırken kendı oncelıklerıne ve onem sırasına gore tercıh edersın.
Medıcal de kı en buyuk olumsuzluklar
otoparkın paralı olması (kı benım arabam yok benım ıcın cok onemlı degıldı)
asansor problemı( muaynehaneler gırıs katta zaten sadece dogumda kullanılacagı ıcın onemlı degıldı benım ıcın yıne)
ve sadece bankoda calısan kızların suratsızlıgı( kı dıle getırdım ve daha ılgılı olmaya basladılar.bankodakı kızdan cok doktorun asıstanı benım ıcın daha cok onemlıydı. ve doktorumun asıstanı Zuleyha ya bayılıyordum)
hıc bır zaman pıs wc ıle karsılasmadım..

evet muaynesı bıraz yuksek medıpolden ama medıpolun o kalabalıgı yok..

dedım ya arkadaslar herkesın oncelıgıne gore degısır. Medıcal benım oncelıklerımı karsılıyordu orda dogum yaptım ve memnun kaldım...

ki gecmıste yıne yazmıstım..

benım normal dogum olmasına ragmen 2 gece kaldım. rısklı bır gebelıgım vardı ve rısklı gebelıgımde kullandıgım ılaclar dogumdan cok kan kaybetmeme neden oldu ve ek unıte kan takıldı.
bunların hıc bırı + masraf olarak gecmedı.1 mılyarı odedım cıktım.

alkisalkisalkis benecede en büyük sorun otopark parası ve asansörler ve züleyha ya bende baylıyordum onun kadar güler yüzlü ve kibar bir asistan yoktu orda neyse fazlada övmeyelim birileri bizi şimdi züleyhanın yakını olmakla suçlarlar delikafadulden

Son düzenleme:

aaayy cok komikssuunn :) Valla ben Züleyha gibi asistana hiçbir doktorda rastlamadım :) Gökmen beyi de çok severdim..

seni gidi seni söyle bakıyım gökmen beyin nesi oluyosun yerimseniben şakkıdı

taaamm yakalandım ıtıraf edıyorum.. ılıskımız varr.

ama sadece hasta doktor ılıskısı ehueheopuyorumnanaktan

kız sen calısmıyormusun bu saatte ne ısın var hala burda.. ben yarın ızınlıyım o yuzden bu saatte burdayım..

gökmen bey bana para ödüyor gir kk ya met et beni gece yarılarına kadar hastaneyide övki herkeşler bana gelsin onun için iş başındayım hayatım sengözlerimebaksanab

şaka bi yana ben bıraktım canım işi kardelene kalça ortezi takıldığından beri çalışmıyorum annem yapamadı birde bizim mama sorunumuz var mama yemiyo cadı sütüm de az ek gıdaya başladım ama çok iştahsız ya sen naptın ali ye ek gıda veriyormusun

kalca protezınden haberım yok canım buyuk gecmıs olsun.. bebeklere hastalık hıc yakısmıyor umarım bır an once duzelır.. neden takıldı?
Alı Tunamda basından berı sut + mama olarak gıdıyordu.. calısmaya baslayınca sut ıyıce azaldı..son 1-2 haftadır artık keyfıyete emıyor.. kalmadı gıbı bısı.. mamayı da zor bıtırıyor.. ek gıdalara gectık 2 hafta oldu. 4aya gırer gırmez gectık bızde..

ben ufakdan kacayım uykum geldı..hadı optum guzelım goruselım yıne..

canım gelişim geriliği var dediler tedavi olmazsa ilerde kalça çıkığı olabilirmiş onun için takıyor tamam canım iyigeceler Şeniz

Wallahi arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyordum ama yazılanlara bakınca hem güldüm hem üzüldüm. Öncelikle bu gizli doktor meselesi nedir yaa allah aşkına hakikaten paranoyanın bu kadar olmaz dedirtecek cinsten. Bu arada yapan varsa da yapsın bize ne ki bundan yani herkes özgür irade sahibi. Bir doktora ya da hastahaneye gidersin begenmezsin ve bir daha gitmezsin.Tıpkı benim ya da Esrako nun yaptığı gibi gayet basit. Konunun özü budur.
Özelliklede bebeğinizin virüs kapacağını düşündüğünüz bir hasteneye sırf, sadece, yalnızca ve yalnızca doktor için acı çekercesine, istemeye istemeye gidiyorsanız aynı zamanda birde psikologa gidin derim ( Bu cümlemin nedeni daha önceki yazılarında bankodaki kızlar güler yüzlü ya da tuvaletler temiz dedik diye düşük standartlı ilan edilmemizdir. ış bu noktada hakaret düzeyine yaklaşmış.Hoş değil )
Bu topicde sadece bu hastanenin hastası olarak gitmeyi düşünenlere deneyimlerimizden bilgi aktarmaya çalışıyoruz. Ama hastaneyi göklere çıkaranlara yada Doktora tapıyorum sadece onun için bu hastaneyi seçiyorum ayaklarını geçiniz derim. Madem ki doktorunuza bu denli bağımlısınız kendisine sizin seçtiğiniz hastenede doğumunuza girmeyi teklif edersiniz ki genelde doktorlar bunu seve seve kabul ediyorlar. Sizde bu hastaneye katlanmak zorunda kalmaktan kurtulursunuz yani.
Sonuç olarak siz her ne kadar pisti eminim diyerek sinirleniyor ve bizleri yalancılık doktor ya da doktor yakını olmakla suçluyorsanız sadece şunu belirtmek istiyorum alt kattaki kadın doğum polikliniğine sadece detaylı ultrason için iki kez indim bu durumda sizin bahsettiğiniz tuvaletler ile benim bahsettiğim tuvaletler ya da sizin muhattap olduğunuz banko görevlileri ile benim muhattap olduklarım aynı değil kesinlikle emin olabilrsiniz. Çünkü benim doktorum ikinci katta banko ve tuvalette öyle bu sanırım beni düşük standart sahibi yapmıyor değil mi?
Benim daha önce yazdıklarım sadece hastanenin benim beklentimi bir çok açıdan karşıladığı doktorumdan memnun olduğum ve ücret politikası dışında bir olumsuzlukla karşılaşmadığım.
Bu hastaneyi tercih ediyorum
* Doktorum dan gayet memnunum bana gereken ilgiyi güleryüzü gösteriyor.( benim için birinci derecede öncelik bu dur).
*Hastane yeni ve TEMıZ ,evime yakın, kafeteryası kazık,otoparkı ücretli (ki ben en çok bunu seviyorum kaydirigubbakcemile3 )
Neyse çok uzatmaya gerek yok kimse kimseye kızmasın ve kızdırmasın memnun olmadığınız hastaneye gitmeyin derim. Ayrıca memnun olmadığınız konularda memnun olanları iğnelemek yerine hastanenin halka ilişkiler departmanı var orda bir bayan çalışıyor şikayetinizi kendisine bildirin gelip buralarda okumasını beklemeyin bir düzelme olmadığına göre kimse doktor ya da hastane çalışanı falan değilmiş dimi? Gerçek hayatta insanlar sıkıntı şikayet ve memnuniyetsizliklerini önce halkla ilişkilere sonra başhekime ki yetmezse sağlık bakanlığına bile yapabiliyorlar. ki eğer bu hastanede mikrop virüz vs. kapmışsanız bende hiç durmayın bunu buraya yazmaktan fazlasını yapın gidip sağlıkbakanlığına şikayet edin. En azından bu şekilde topicleri ziyaret edemeyen insanlara iyilik yapmış olursunuz.

merhabalar ben 21 haziran 2009 tarihinde medical park göztepe de doğum yaptım.sezeryan.ameliyatım çok rahat oldu.ayıldıktan sonra hiç ağrı çekmedim.bana bakan hemşireler gayet güleryüzlü idi.bebek hemşireleride aynı şekilde.hiçde deneyimsiz değillerdi.temizlik konusunda da hergün nevresimler değişti hemm benim hem refakatçinin.hergün odalar tuvalet temizlendi çöpler alındı.burdan okuduğumda kafamda hep soru işaretleri vardı.ama hiçde beklediğim gibi olmadı gayet memnun kaldım.tek doktorum mehtap yazıcıoğluydu.doğumuma giremedi.izindeydi.aslında burdaymış.ama acildekiler burda olduğunu bilmiyorlardı.ve sezeryamnımı mine kaymakçı yaptı.çünkü acil gitmiştik.onun gelmesini istedim.mine hanımdan da memnun kaldım.ama genede mehtap hanımın girmesini isterdim.kısmet tabiki.tekrar doğum yapıcak olsam yine medical park'a g,derim

bende ekim ayında laporoskopi ameliyatımı medikal parkta oldum hastanenin yatıs islemlerinden kat gorevlilerinden vs çok memnun kaldım orda dogum yapmayı çok istedim ama dr umla tam anlasamadık ben dr yuzunden değistirdim hastane yuzunden degil,

dr um can bey idi , giristeki bankoda tek benimle sohbet eden selam veren ozel guleğr yuz gosteren bir kız vardı ilk hamileoldugumda falan o da sormustu betah cg sonucunu falan o birsure sonra ayrıbdı syonra digerleri ile hi muhabetimiz olmadı ama kaba bir davranıslarıda olmadı yani tuvalet eh iste ne çok pis diyebilrim ne harika mis kokulu diyebilirmi

ama bir arkadas yazmısya acıbadem yada amerikanla kıyaslamaycaksınzı
ne verirseniz onu alırsınız mantgıı her alanda geçerli olna birskey hastanede dahil buna
acıbademedegidiyourdum ben es zamanlı olarak uç katı muayne ucreti odeyerek ve tabiki tuvaletler tertemiz olcak otuvaleti temizleyen birsuru elemanları var çunku

dr uguruna bu hastaneye gidenlere tabiki lafım yok
dr lar girip buraları okuyor diyenleredi birsey diyemiyroum sasırdım ama olamaz imkansız okumazlar diyemiyorum
en azından halkla ilsk vs okuyabilir belki halka acıkbiryer burası
ama aramızda oldugklarını yazdıklarını sanmıyorum okuyup bilgi alıyor olabilirler ama ben konduramıyorum yazıstıgım pekçok kisinin dr yakını vs oldugunu

medipole geçtim koridorları falan daha bir kuçuk dar daha bir yogunluk var hastane secme sansım olsa aynı dr ile medikal parkı secerdim yepyeni genis ferah hastane
ha asansorleri sorun onuda beni ziyarete gelcaekler dusunsun banene:)) ben ilk gun ve çikarken inip bineceğim asansorne dedimm

medipolde otopark ucretsiz de ne oluyor hiçyer yok ta ilerdekinde var yer oraya kadar gittikten sonra medika l parktata bir tarla arsa gibi birsey var ilerde arada oray a da gidip bedava park edebilirsiniz aynı sey bence

bedava otopark oluncada yer sorunu oluor praalı olunca en azından yakına kadar yurumek istemeyen hasta sakat olanlarkapı onune kadtar gitme sansıbuluyorlar bence paralı olması mantıklı çunku çok yeri alanı yokk

arkadaşlar herkese merhaba, bende medikal park göztepe ye gidiyorum..benim doktorum tüp bebek sorumlusu olsuğu için ayrı bir bölümde ve ne zaman tuvalete gitsem tertemiz oluyor. heralde özel kat ondan diye düşünüyordum. ama geçen haftalarda endokrine gittim. orda 2. kat tuvaletine girdim. tuvalet temizdi. am yerde kaqğıt peçeteler vardı. şimdi burda durup düşünmek lazım hastanenin tuvaletimi pis yoksa onu kullanan bizler mi pisiz. her temizlikçinin bir rutu vardır. belki yarım saat belki 1 saatte bir temizliyordur. eğer bu süre zarfında o tuvaleti kirletmeyi başarıyor sokaktaki umumi tuvalet yerine koyuyorsak bunda hastane temizlikçileri değil biz sorumluyuz bence. Daha önce acıbadem hastanesine gidiyordum. esrako arkadaşın dediği gibi muayene ücr4eti buranın üç katı nerdeyse benim doktorumun muayene ücreti 225 tl idi. şimdi bu kadar para döktüğünüz bi hastanenin lavabolarının başına bir görevli koyacak parasıda vardır. yani sen orda pis olsanda arkandan temizleyecek var. ama 50 tl veya 90 tl ödediğin hastanede arkandan dolaşacak bi temizlik görevlisi beklemektense temiz olmayı tercih etmek gerek bence. herneyse fazla uzatmak istemiyorum aslında sadece okudum okudum ve dayanamadım yazıyım dedim.. bu arada hastane ilk açıldığı zaman personeli malesef acemiydi ve çok problem yaşanıyordu ama şu anda kadro oturmaya başladı bence..

ayrıca medicalde sadece kadın doğuma gitmedim kulak burun boğaza endokrinede gittim gerçekten drlar süper ilgili ve cana yakın yani sana hasta olarak değilde arkadaş gibi yaklaşıyolar benim için buda bir artıdır...

Bide paylaşmak istediğim bi konu var ama reklam olurmu bilmiyorum.. o yüzden üstü kapalı anlatacağım. bi telekomünükasyon firmasının medical park ile anlaşması var. muayene ücretinde %15 indirim alabiliyorsunuz. arama motorlarınada doya doya alıişveriş diye aratırsanız hangi firma olduğunu ve detaylarını görebilirsiniz. indirim oranı sitesinde yazmıyor şahsen medicalpark göztepeyi arayarak öğrendim bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…