Medical Park Göztepe Hakkında

ben bugun tekrar medipolydeydim arkadaslar ikinci gidiisimdi hakan bey e gitmekle nekadar dogru bir karar vermisim yine bunu anladım girer girmez yanıma medikal park dr um can beyin umru bile olmayan sekerimin ne derecelerde oldugunu sordu tansiyonumu kendi olctu can beyin yardımcısı ya olcer yaunutur olcmezdi
yani bunlar onemli seyler
ve iyiki değistirmisim dedim dr umu

ya doktor olarak banu hanımdan memnunum ben, hakkı var kadının... iyi bir doktor.
rahat hissettiriyor, soru sormaya gerek bile kalmıyor, o anlatıyor her şeyi.
sorunca cevapları çok net..
azıcık havalarda geziyor ayakları, o kadar da olur yani.. bekar sanırım... normaldir.
gayet memnunum kendisinden.

beni bu hastahane çıldırtıyor. sinirlerim yıpranıyor orda.

ben hisar hastahanesini beğendim gerçekten. ilgi alaka çok güzel.
keşke birileri orda bi doktor tavsiye etse.. nasıl iyi olur.

buradan bir arkadasım hisar hastanesinde doğum yaptı çok memnundu . dr un ismi ayşe idi sanirim.

ah keşke o arkadaşınla bi bilgi alış-verişinde bulunabilsem İLSU. inan o kadar makbule geçerki..

burda kimse hisar hastahanesinden bahsetmiyor.

ayşe hanımmış yani kendisinin doktoru. acaba ne derece memnundu doktorundan? hastahaneden yana şüphem pek yok.. ama doktor çok mühim tabi..

herkese merhaba!
kulübe yeni üye oldum ama hamileliğimin başından beri yazıları takip ediyorum.doktor ve hastane seçimimde de çok faydalı oldu açıkçası. ben de medical göztepe gökmen beye gidiyorum.doktorumdan acayip memnunum,kendine çok güvenen,insanı paniğe sürüklemeyen, doktor gibi doktor açıkçası.merak edenlere duyurulur. tazgu arkadaşımızın gökmen beyle ilgili yazdıklarına aynen katılıyorum.doktorum sayesinde doğumla ilgili pek endişem yok açıkçası şimdilik en azından. yalnız hastanenin fiyatları değişken ve yüksek oranda artış gösteriyor.bu sebeple biraz tedirginim.şuan bile fiyatlar bize yüksek gelirken doğuma kadar artarsa ne yaparız bilemiyorum.doktoruma alışmış ve memnun olmam ayrıca zor durumda bırakıyor beni.ama bunun dışında temiz ve gıcır gıcır bir hastane olduğunu düşünüyorum.bu tabi benim yorumum.bu zamana kadar olumsuz bir durum veya tavırla karşılaşmadık.girdiğim bütün tuvaletler temiz,gördüğüm çalışanlar ilgiliydi.dediğim gibi tek sorun bence fiyatları.onda da umarım sesimizi duyarlar da bu gidişe bir dur derler.sanamam ama bir umut.tutulmuş olmanın verdiği güvenle neredeyse herşey iki katına çıktı.genel olarak fikirlerim bunlar arkadaşlar sonuçta doktorumdan çok memnunum

ben açıkça bişey daha söyleyeceğim arkadaşlar...

içimizden bazılarımızın, bazı hastahanelerde çalıştığını-hatta doktor olduunu düşünüyorum.
o sebeple, şiddetle tavsiyeler falan okuyoruz gibi geliyor bana.

ben açıkça bişey daha söyleyeceğim arkadaşlar...

içimizden bazılarımızın, bazı hastahanelerde çalıştığını-hatta doktor olduunu düşünüyorum.
o sebeple, şiddetle tavsiyeler falan okuyoruz gibi geliyor bana.

ılahı yalel nerden aklına geldı
doktor olan neden gızlesın kı kendını

ılahı yalel nerden aklına geldı
doktor olan neden gızlesın kı kendını

çok basit :) ben bu sitede birsürü doktor olduğuna ve sanki hastaymışlar gibi kendilerini methettiklerine çok eminim :)

çünkü ben de, kendi işimle ilgili olarak bazı ilgili forumlarda sanki müşteri gibi yazarım.. herkes de bunu yapar :)
çok doğaldır aslında.

ya çok merak ettim kimlerin boyle oldugun dusunuyorsun mesela yalel ??
yani dr ların buna zaman ayıracaklarına pek ihtimal veremiyorum ama hastan kadrosundan insanlar elbette olabilir gibime geliyor
acıkcasıbenburda dr um hakkında iler igeri yazarekn gelip okuyacagın endisesini hep tasıdım
resmimde var burda alenen profiimdede var falan yani dr um glip okuduysa bugun ekadar rezillik yani benim için :))

çok basit :) ben bu sitede birsürü doktor olduğuna ve sanki hastaymışlar gibi kendilerini methettiklerine çok eminim :)

çünkü ben de, kendi işimle ilgili olarak bazı ilgili forumlarda sanki müşteri gibi yazarım.. herkes de bunu yapar :)
çok doğaldır aslında.

bu sıtede mutlaka doktor var tabıı kı ama
kendı kımlıgını gızleyerek kendını methedecegını bende pek sanmıyorum
sonucta sıtede methını duydugun doktorları ıncelersen yogunluktan dolayı hasta dahı kabul edemeyenler var
hastane kadrosu ya da doktor yakını belkı dedıgının ıcıne gırebılır ama doktorun bızzat kendısı boyle bır sey yapsın sanmam

kendın de dıyorsun ya ben mesela ısımle ılgılı yapıyorum dıye
bu senın tercıhın tabıı kı ama saglıkla alakalı ınsanların bunu yapacagına ıhtımal vermek ıstemıyorum yasakkelime

mesela ben kendı doktorum leyla hanımı burada methede ede bıteremem cunkı cok memnun kaldım
ama emın ol ben leyla altuntas da degılım, yakını ya da hastane kadrosundan hıc degılım kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
ayrıca esrako mısalı bende kımlerden suphelendıgını cok merak ettım acıkcası :uhm:

ben 1 yıldır mehtap hanıma gıdıyorum bır ara gıttı geldı o ara sıkıntı yasadım ama onun harıcınde sorunum olmadı amelıyatımıda kendısı yaptı sımdı aynı hastanenın tupbebek bolumune basladım cok seker bırı dr um. hastanenın fıyat polıtıkası harıc genel anlamda memnunum bı sorunla karsılasmadım 1 yıldr tvaletler lavabolara hıc kılıyken denk gelmedım. bankodakı kızlar daha duyarlı ve ılgılı olmalı bu bı gercek
tupbebekte el bebek gul bebek tutuyolar ınsanı onada sasırmadım degıl :)
ben gercekten orda calısmıyorum yada dr fılan degılım keske olsaydım ama ıyı olurdu :)

ya çok merak ettim kimlerin boyle oldugun dusunuyorsun mesela yalel ??
yani dr ların buna zaman ayıracaklarına pek ihtimal veremiyorum ama hastan kadrosundan insanlar elbette olabilir gibime geliyor
acıkcasıbenburda dr um hakkında iler igeri yazarekn gelip okuyacagın endisesini hep tasıdım
resmimde var burda alenen profiimdede var falan yani dr um glip okuduysa bugun ekadar rezillik yani benim için :))

:) bisürü kişiden şüpheleniyorum. mutlaka dktorların kendileri olması gerekmez, eşi olur- kızı olur- kardeşi olur.. yakınıdır.. asistanıdır :)

yani, ben de kendi şirketimin reklamınıi oturup kendim yapmıyorum :) kimin eli boşsa ofiste, ona söylyorum... gir şu siteye biraz döktür.. diyorum :) bu kadar yani :)

bu sıtede mutlaka doktor var tabıı kı ama
kendı kımlıgını gızleyerek kendını methedecegını bende pek sanmıyorum
sonucta sıtede methını duydugun doktorları ıncelersen yogunluktan dolayı hasta dahı kabul edemeyenler var
hastane kadrosu ya da doktor yakını belkı dedıgının ıcıne gırebılır ama doktorun bızzat kendısı boyle bır sey yapsın sanmam

kendın de dıyorsun ya ben mesela ısımle ılgılı yapıyorum dıye
bu senın tercıhın tabıı kı ama saglıkla alakalı ınsanların bunu yapacagına ıhtımal vermek ıstemıyorum yasakkelime

mesela ben kendı doktorum leyla hanımı burada methede ede bıteremem cunkı cok memnun kaldım
ama emın ol ben leyla altuntas da degılım, yakını ya da hastane kadrosundan hıc degılım kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
ayrıca esrako mısalı bende kımlerden suphelendıgını cok merak ettım acıkcası :uhm:

ya kızlar, bu çok doğal bir şey..
ben pozitif yönde aşırı övgülere hiç inanmıyorum. esrako ve minik kalimero, sizinle alakası yok bu söylediklerimin..
her ikinizden de ben çok fikir aldım bu başlık altında hakkatten. sağolasınız..

kastım başkaları. kendilerine özel mesaj attım, çekti elini ayağını mesela :)
ama açıkça da söylemek yanlış olur.

ama var böyle tipler, emin olun.

aşırı övgüler yağdırılıyorsa birilerine.. bilinki, orda bi hinlik vardır :)

valla yalel sayet ozelden yazdım elini çekti vs diyorsan olabilirde ama banada ozelden yazsana ya sayet benim dr hastane fikirlerimi okuduysa bu kisi kimse bende bilmek isterim ben okadar uyanık bakmamısmı demek olaya cakardım kendimi uyanık sanardım ama demek atlamısım ozleden yazsana bana nolur nolur:))

benim resmim ismim cismim herseyim belli arkadasalr hani zaten sizi kastetmedim demissin o ayrıda surekli resimliy azıyorum her detayım var profilimde tabi arkadasolarak eklediklermi gorebliyor isteyeni hemen eklerim gercek bir kisiligim dr yakını vs değilim zaten tek yonlu kimseyi ovmedim yazım tarzımdan anlamıssınızdır merak ettim ama bana ozleden yazsana ya:)

:) bisürü kişiden şüpheleniyorum. mutlaka dktorların kendileri olması gerekmez, eşi olur- kızı olur- kardeşi olur.. yakınıdır.. asistanıdır :)

yani, ben de kendi şirketimin reklamınıi oturup kendim yapmıyorum :) kimin eli boşsa ofiste, ona söylyorum... gir şu siteye biraz döktür.. diyorum :) bu kadar yani :)

ya kızlar, bu çok doğal bir şey..
ben pozitif yönde aşırı övgülere hiç inanmıyorum. esrako ve minik kalimero, sizinle alakası yok bu söylediklerimin..
her ikinizden de ben çok fikir aldım bu başlık altında hakkatten. sağolasınız..

kastım başkaları. kendilerine özel mesaj attım, çekti elini ayağını mesela :)
ama açıkça da söylemek yanlış olur.

ama var böyle tipler, emin olun.

aşırı övgüler yağdırılıyorsa birilerine.. bilinki, orda bi hinlik vardır :)

cok ılgınc :uhm:
demek kı bızım bılmedıgımız seyler de varmıs
bende merak ettım ozelden yazarsan sevınırım canım

kıslar sizi huzursuz etmek istemiyorum ama bizim başımıza gelen bişey bu.. tüp bebek doktorumuzla ilgili bi topic açıldı ve orda buluştuk herşeyimizi yazdık memnuniyet şikayet korku ne ararsan paylaştık ve bi arkadaşımıza direkt doktorumuz yazılanşları çıkarıp göstermiş.tabi randevu tarihleri falan paylaşıldğı tüm herşey paylaşıldıüğı içinde kim kimdir anlamış tabiki.. ama bunlar anlaşılacak diyede özgür düşünce ve paylaşımlarımızdan hiç vazgeçmedik. sonuçta paylaşmadan çoğalınmaz..
sevgi ile kalın..

valla yalel sayet ozelden yazdım elini çekti vs diyorsan olabilirde ama banada ozelden yazsana ya sayet benim dr hastane fikirlerimi okuduysa bu kisi kimse bende bilmek isterim ben okadar uyanık bakmamısmı demek olaya cakardım kendimi uyanık sanardım ama demek atlamısım ozleden yazsana bana nolur nolur:))

benim resmim ismim cismim herseyim belli arkadasalr hani zaten sizi kastetmedim demissin o ayrıda surekli resimliy azıyorum her detayım var profilimde tabi arkadasolarak eklediklermi gorebliyor isteyeni hemen eklerim gercek bir kisiligim dr yakını vs değilim zaten tek yonlu kimseyi ovmedim yazım tarzımdan anlamıssınızdır merak ettim ama bana ozleden yazsana ya:)

kıslar sizi huzursuz etmek istemiyorum ama bizim başımıza gelen bişey bu.. tüp bebek doktorumuzla ilgili bi topic açıldı ve orda buluştuk herşeyimizi yazdık memnuniyet şikayet korku ne ararsan paylaştık ve bi arkadaşımıza direkt doktorumuz yazılanşları çıkarıp göstermiş.tabi randevu tarihleri falan paylaşıldğı tüm herşey paylaşıldıüğı içinde kim kimdir anlamış tabiki.. ama bunlar anlaşılacak diyede özgür düşünce ve paylaşımlarımızdan hiç vazgeçmedik. sonuçta paylaşmadan çoğalınmaz..
sevgi ile kalın..

arkadaşlar, bunlar hayatın gerçekleri :)
azıcık gözü açık olsanıza... :))

wavy, o topiği emin ol, o doktorunuz kendsi açmıştır zaten... birileri gidip kendisine götürmemiştir yani :)

ya ben uyanık dusunurum hep fesatlık varnmı altında ararım amaaa dr ların boyle bir vakti olacagına ihtimal vermedim hep
bsirde hani burda konustugumuz dr lar epey populerler randevu zor alınıyor falan birde oturup buralaramı bakcaklar dedim ama mumkun olabiliyor demekki vayy bee

ya ben uyanık dusunurum hep fesatlık varnmı altında ararım amaaa dr ların boyle bir vakti olacagına ihtimal vermedim hep
bsirde hani burda konustugumuz dr lar epey populerler randevu zor alınıyor falan birde oturup buralaramı bakcaklar dedim ama mumkun olabiliyor demekki vayy bee

:)

hatta geçen akşam eşim bakıyordu.. beraber bakıyorduk yani hastahane-doktor tavsiyelerine.. malum doktor ve hastahane arayışındayız..
kim ne yorum yapmış falan diye..

o bile anında anladı.. ''bu var ya, kendisi veya yakını değilse.. ben de ben değilim'' dedi adam :)

neyse, kendimizi üzmeyelim.. sadece fazla abartılı tavsiyelere kulak asmayalım.. o kadar :)

arkadaşlar selam...

kızım biraz rahatsızdı uzun zamandır bakamadım ne çok şey birikmiş...

ben de madical Mehtap Hn. cılardanım. Ama Medical Park için iyi şeyler yazanlar yanlış anlamasınlar ama ya kendilerini kandırıyorlar ya da bizi kandırmaya çalışıyorlar ya da sıtandartları o denli düşük ki ne bulsalar beğeniyorlar... Tuvaletlere temiz diyen arkadaşlar var rica ederim yapmayın yani her gittiğimde temiz diyorlar,ya inanalım ki temiz, bir hastane yani hiç bir zaman mı pis bulamıyorsunuz, lütfen, mesela ben her gittiğimde tuvalet ziyaret ederim, malum hamilelik yani 10 kere gittiysem belki 2-3 keresi temizdi ama genelde hep pisti. Bunu pekçok arkadaş onaylıyor, bilmiyorum belki de bahsedilen tuvaletler farklı katlarda, ben giriş kattan kadın doğum tuvaletinden bahsediyorum ve tek kelimeyle rezalet. Ne o şıkır şıkır görüntüye yakışıyor ne de bizlere layık... Bankodaki kızları güleryüzlü gören arkadaştan rica edecem bir fotograf çeksin bize yollasın, o hangi kızsa gülümseyen biz de bilelim de inanalım, ne bileyim belki sorun bizde, kız belki bizi sevmedi ki müşteri memnuniyeti denen sey subjektif olamaz yani sana gülümseyip de bana surat asamaz, afedersiniz de ben küfür mü ettim kendisine Allah Allah tanımam etmem, iki satır hukukumuz var sonuçta, ben de sarmaş dolaş olalım, her gidişimde boynuma atılıp beni öpsün demiyorum heralde ki bir insani sıcaklık bir ilgi versinler ne o öyle verin ulan paraları, sanki benim için doğuracaksınız, şuna bak hepinizin karnı şiş habire çoğalıyorsunuz, pisler sizi,der gibi bakıyorlar. Kıza hep peşin para veriyorum üstünü veremiyor genellikle bozuk para sıkıntısı oluyor bana küfür etmişim gibi bakıyor ne demeye kredi kartıyla ödemiyorum diye. Bir defasında da 100tl üstü verecek bulamadı ben muayeneye girdim çıktım sonra tahlil verdim 2li için gitmiştim derken üstünü vermedi ben de unutmuşum, eşim evin yolunda hatırladı, haydaa döndük tabi ya kardeşim ne ilgisizlik versene üstünü paramın işinin takibini bir yapsana lütfen yani hayatımızda ilk gittiğimiz hastane madical değil ki ay ne güzel deyip bulduğumuzu yiyelim... Yalan mı otopark her defasında 5tl gacırt değil mi arkadaşlar buna da doktor ve yakınları lütfen yanıt versinler eğer öyle bi şey varsa... Ya da kafeteryasının benim diyen kafeden daha kazık olduğuna kim hayır yalan diyecek? Fiyat politikası oynak diyoruz o da mı yalan çok değil bir sene önce 1000tl herşey dahil bebeklerini almış arkadaşlar şimdi evlerindeler, ben başladığımdan beri 3. değişimi yaşadım. En son durumda 50tlye inmiş muayene 2200 de sezeryen dediler. Endişelerimiz yersiz mi yani ben doğurana kadar bu fiyatlar ne olacak acaba demiyenlerimiz olabilir ama ben diyemiyorum arkadaşlar evet bebeğimin sağlığı benim sağlığım en önemlisi ama para da maalesef önemli en azından benim için sonuçta babamızın merkez bankası yok yani.

Peki medicalde hiç mi iyi bir sey yok var tabi Mehtap Hanım kendisi benim için prima tek geçerim ne dese yaparım her açıdan çok çok memnunum seviyorum ve en önemlisi de güveniyorum.
Arkadaşlar ilk doğumum medipolde yine mehtap hanımlaydı 2005'te o zaman işte mükemmel birleşim olmuştu Mehtap Hn. çok iyi bir doktor gerçekten Medipol çok iyi bir hastane şimdi elimde Mehtap Hanım ve çok kötü bir hastane var. Ama o kadar memnunum ki ondan medicale katlanıyorum bakalım ne kadar katlanabileceğim...
Bu arada kimsenin hısımı akrabası falan değilim. Hastane çalışanları doktor yakınları varsa da benim düşüncem şu ki keşke olsa arkadaşlar başından sonuna okusalar şu yazılanların tümünü ve feyz alsalar da kendilerine çeki düzen verseler, ben de o zaman temiz bir hastanede süper doktorumla güleryüzlü çalışanlar arasında fahiş fiyatlar ödemeden, sağlıkla yavrumu kucağıma alsam 2005'te Medipolde yine Mehtap Hnla kızımı aldığım gibi...

Yani arkadaşlar, boşverin doktor yakını yok hastane çalışanı kimse kim biz doğruları yazıyoruz onlar da kendilerine gelsinler herkes kendi yaşadıklarını yazıyor ne de güzel oluyor boru değil ya yavrularımızın ve bizim sağlığımız söz konusu yazacağız tabi... Biz kimseye hakaret etmiyoruz neyse onu yazıyoruz onlar da böyle yapmasınlar...

Hem diyorum ya ah keşke olsa herkesin hayrına olmaz mı? Bu sayede bi şeyler değişmez mi? Şahsen ben ya Medical kendine çeki düzen versin ya da Mehtap Hanım hastane değiştirsin isterim. ılgililere duyurulur....

alkisalkisalkis
arkadaşlar selam...

kızım biraz rahatsızdı uzun zamandır bakamadım ne çok şey birikmiş...

ben de madical Mehtap Hn. cılardanım. Ama Medical Park için iyi şeyler yazanlar yanlış anlamasınlar ama ya kendilerini kandırıyorlar ya da bizi kandırmaya çalışıyorlar ya da sıtandartları o denli düşük ki ne bulsalar beğeniyorlar... Tuvaletlere temiz diyen arkadaşlar var rica ederim yapmayın yani her gittiğimde temiz diyorlar,ya inanalım ki temiz, bir hastane yani hiç bir zaman mı pis bulamıyorsunuz, lütfen, mesela ben her gittiğimde tuvalet ziyaret ederim, malum hamilelik yani 10 kere gittiysem belki 2-3 keresi temizdi ama genelde hep pisti. Bunu pekçok arkadaş onaylıyor, bilmiyorum belki de bahsedilen tuvaletler farklı katlarda, ben giriş kattan kadın doğum tuvaletinden bahsediyorum ve tek kelimeyle rezalet. Ne o şıkır şıkır görüntüye yakışıyor ne de bizlere layık... Bankodaki kızları güleryüzlü gören arkadaştan rica edecem bir fotograf çeksin bize yollasın, o hangi kızsa gülümseyen biz de bilelim de inanalım, ne bileyim belki sorun bizde, kız belki bizi sevmedi ki müşteri memnuniyeti denen sey subjektif olamaz yani sana gülümseyip de bana surat asamaz, afedersiniz de ben küfür mü ettim kendisine Allah Allah tanımam etmem, iki satır hukukumuz var sonuçta, ben de sarmaş dolaş olalım, her gidişimde boynuma atılıp beni öpsün demiyorum heralde ki bir insani sıcaklık bir ilgi versinler ne o öyle verin ulan paraları, sanki benim için doğuracaksınız, şuna bak hepinizin karnı şiş habire çoğalıyorsunuz, pisler sizi,der gibi bakıyorlar. Kıza hep peşin para veriyorum üstünü veremiyor genellikle bozuk para sıkıntısı oluyor bana küfür etmişim gibi bakıyor ne demeye kredi kartıyla ödemiyorum diye. Bir defasında da 100tl üstü verecek bulamadı ben muayeneye girdim çıktım sonra tahlil verdim 2li için gitmiştim derken üstünü vermedi ben de unutmuşum, eşim evin yolunda hatırladı, haydaa döndük tabi ya kardeşim ne ilgisizlik versene üstünü paramın işinin takibini bir yapsana lütfen yani hayatımızda ilk gittiğimiz hastane madical değil ki ay ne güzel deyip bulduğumuzu yiyelim... Yalan mı otopark her defasında 5tl gacırt değil mi arkadaşlar buna da doktor ve yakınları lütfen yanıt versinler eğer öyle bi şey varsa... Ya da kafeteryasının benim diyen kafeden daha kazık olduğuna kim hayır yalan diyecek? Fiyat politikası oynak diyoruz o da mı yalan çok değil bir sene önce 1000tl herşey dahil bebeklerini almış arkadaşlar şimdi evlerindeler, ben başladığımdan beri 3. değişimi yaşadım. En son durumda 50tlye inmiş muayene 2200 de sezeryen dediler. Endişelerimiz yersiz mi yani ben doğurana kadar bu fiyatlar ne olacak acaba demiyenlerimiz olabilir ama ben diyemiyorum arkadaşlar evet bebeğimin sağlığı benim sağlığım en önemlisi ama para da maalesef önemli en azından benim için sonuçta babamızın merkez bankası yok yani.

Peki medicalde hiç mi iyi bir sey yok var tabi Mehtap Hanım kendisi benim için prima tek geçerim ne dese yaparım her açıdan çok çok memnunum seviyorum ve en önemlisi de güveniyorum.
Arkadaşlar ilk doğumum medipolde yine mehtap hanımlaydı 2005'te o zaman işte mükemmel birleşim olmuştu Mehtap Hn. çok iyi bir doktor gerçekten Medipol çok iyi bir hastane şimdi elimde Mehtap Hanım ve çok kötü bir hastane var. Ama o kadar memnunum ki ondan medicale katlanıyorum bakalım ne kadar katlanabileceğim...
Bu arada kimsenin hısımı akrabası falan değilim. Hastane çalışanları doktor yakınları varsa da benim düşüncem şu ki keşke olsa arkadaşlar başından sonuna okusalar şu yazılanların tümünü ve feyz alsalar da kendilerine çeki düzen verseler, ben de o zaman temiz bir hastanede süper doktorumla güleryüzlü çalışanlar arasında fahiş fiyatlar ödemeden, sağlıkla yavrumu kucağıma alsam 2005'te Medipolde yine Mehtap Hnla kızımı aldığım gibi...

Yani arkadaşlar, boşverin doktor yakını yok hastane çalışanı kimse kim biz doğruları yazıyoruz onlar da kendilerine gelsinler herkes kendi yaşadıklarını yazıyor ne de güzel oluyor boru değil ya yavrularımızın ve bizim sağlığımız söz konusu yazacağız tabi... Biz kimseye hakaret etmiyoruz neyse onu yazıyoruz onlar da böyle yapmasınlar...

Hem diyorum ya ah keşke olsa herkesin hayrına olmaz mı? Bu sayede bi şeyler değişmez mi? Şahsen ben ya Medical kendine çeki düzen versin ya da Mehtap Hanım hastane değiştirsin isterim. İlgililere duyurulur....

arkadaşlar açıkçası büyük bir hevesle üye olduğum bu sitede hayal kırıklığına uğradım.fikirlerini özgürce paylaşan insanların, hasta kılığına girmiş doktor suçlamasıyla karşılaşması oldukça ayıp ve hayal gücünüze hayran bırakacak derecede takdire şayan bir durum..beğendiğimi dile getirdiğim bir hastaneyi beğenenlerin düşük standartlı ve ne bulsa beğenen olarak değerlendirilmesi de üzücü.hepimiz sonuçta yaşadığımızı biliyoruz ve paylaşıyoruz.medicaldeki kimse ne annem ne babam ne de herhangi bir yakınım.zaten profildeki tüm bilgilerim de gerçek,adım dahil.öven diğer arkadaşların da doktor yakını veya doktor olacağını sanmıyorum.bir öğretmen olarak ben bile nete girmeye zor vakit bulurken,o yoğunlukta çalışan doktorların böyle basit bir işe zaman ayıracaklarını hiç sanmıyorum.çünkü takdir edersiniz ki bu son derece ucuz bir hesap.insanların hastane tercihindeki öncelikleri farklı olabilir,buna da saygı göstermeliyiz.benim için öncelik doktorumdur,beni doğurtacak olan hasta bakıcı veya veznedeki kızlar değil,doktorumdur.bu konuda da şunu söyleyeyim gökmen beyi tek geçerim.diğer çalışanlarla yaşanacak her türlü olumsuzlukta da gereken cevabı verir işime bakarım.çok şükür ki böyle birşeyi de yaşamadım.bu hastane ile ilgili en büyük sıkıntı bence veznedeki kızların gülüp gülmememsi değil fiyatlarının aniden artması ve doğuma kadar ne seviyeye geleceğini bilemememiz.bazen gereksiz paralar ödediğimizi düşünüyorum,ama doktoruma olan güvenim sebebiyle bunun da üstesinden gelmeye çalışıyoruz.temzilik konusu tabiki önemli ancak gerçekten medicalde pis bir yere rastlamadığını belirten arkadaşlara düşük standartlı muamelesi yapılmasını anlayamıyorum.demek ki hepimiz aynı durumlarla ve aynı kişilerle karşılaşmıyoruz bu son derece normal,herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.illa eleştiri yapacağız diye pozitif(!)övgülere kulak kapatmak doğru değil diye düşünüyorum.her ne kadar övgü zaten pozitif anlamlı bir sözcük olsa da...

X