Evet Terken şimdi iyisiniz ya önemli olan o.. Doğru söylüyor terken arkadasımız doktoruna güvenmek çok önemli.Sızı ıhmal etmedıgını bılmek..
Smashie tamamen dediğin sebeplerden dolayı bende doktor değiştiremiyorum işte, bırakamıyorum mehtap hanımı, bi de şimdilik hiç sorun olmadı belki ondandır, sessiz sakinliği beni de rahatlatıyor, ama işte kadınlığımı sorguluyorum, biz kadınlar her şeyde hemen albeniye kapılıyoruz, nerde renkli cafcaflı bir şey var ona doğru yönelmemiz su götürmez, kızıyorum bu huyuma ve belki sırf yenmek için medipole geçerim gerçekten.. Bakar mısınız beni aldatan, kararsız bırakan şeylere:
* Oda büyükmüş
*Yeniymiş temizmiş
*Hadi onu geçtim gidince 20 dk ultrasonda kalmak bebeğimi görmek çok hoşuma gidiyo, bi de ultrasonu hakikaten çok çok güzelll.. Belki de en çok bu sebepten gidemiyorum medipole, ayan beyan her şey ortada..
Gel gör ki, gülüyorum kendime, akıllı insanların böyle şeylere kapılmaması ve takılmaması gerektiğini biliyorum..
Dün gece medipolü aradım 1500 dedi sezaryen fiyatına SSK lı, özellikle sordum isteğe bağlı sezaryen olunca SSK parayı ödemiyor bildiğim kadarıyla ama operatör farketmiyor, isteğe bağlı da olsa 1500 dedi, zam için bi cevap da vermedi..
Bugün medical de randevum var, isteğe bağlı SSK lı sezaryen fiyatını öğrenicem iyice..
Arkadaşlar yanlış mı biliyorum?? Tıbbi bi komplikasyon yoksa SSK sezaryenin parasını ödemiyo dolayısıyla, normal hastane ücreti ödeniyo diye biliyorum ama belki yanlış biliyorum?
Eğer doğum fiyatının arasında 1000 lira falan oynuyorsa kesinlikle geçerim medipole, herkes memnun napim odası darsa falan artık, gittiğim mehtap hanım da oradan geldi sonuçta, ekstra bi uzmanlığı mı var sanki..
Medipole de gidersem Sema Hanım ve Leyla Hanım arasında kaldım.. Gidenler özel mesaj da atabilir..
Bu işler şans işi kızlar, ben çocuktan önce Sema hanıma gitmiştim, 1-2 kez.. Yoğunluğunu oradan biliyorum işte.. yumurtalık kisti sebebiyle gitmiştim, 3,5 cm lik kistim 7 cm oldu o bana demişti ki korunmayı bırak 6 ay sonra gel çocuk olmazsa demişti. Ben Memoriale gittim sadece 3 aydır bebek istediğim halde Semra Kahraman hoca bana çikolata kisti tanısı koydu, ne tüplerimin tıkanıklığı kaldı ne bişey, ameliyat olacaktım adetten sonra.. Bekliyorum olmuyor, eyvah dedim kızım kastın kendini, meğer hamileymişim, dönüp dolaşıp Sema hanımın lafına geldim o zaman da anlıcanızz.. Boş yere yumurtalık rezervlerim zedelenecekti.. Hemde bunu diyen kadın türkiyeye ilk tüp bebeği getiren kadın, artık Türkiyedeki ilk 3 kadın doğumcudan biriydi.. Ama yanıldı..
Çok uzattım hakkınızı helal edin, kendi kendimi bi güzel eleştirdim, ne yalan kızıyorum bu saçma kadınca heveslere..