Medical Park Göztepe Hakkında

Kızlar haklısınız ama insan sabırısızlanıyor işte..

Esracım, Can Bey de bi alemmiş gerçekten, nasıl göreceli şeyler bu doktor hasta ilişkileri anlamadım gitti. Evet canım Mehtap Hanım her seferinde bu dün hakan beyin yaptığı şeyi hep yapıyor, %90 3 boyutludan bakıyor, sonra 5-6 saniye ara ara 4-5 kere 4 boyutlu renkli ultrasona sokuyor beni her kontrolde.. Medical Park da hiç ultrasona girmedin mi? Medical parkın annenin seyretmesi için karşıya koydukları ekranın yarısı kadar bişey belki de değil Medipol deki.

Yani Esra anlamadım ben şimdi Can Bey seni gebelik kontrolünde, yani her ay olan o periyodik kontrolde, ayakta mı muayene ediyor, işte bu işin son noktası olur güzelim daha neler yaaa. Nasıl sokmuyor ultrasona..

Bi de neden gittim Hakan Bey e çünkü, mehtap hanıma dedim ki hocam ben renkli resmini istiyorum çocuğun cd ye falan çekiyo musunuz dedim, hayır çekmiyorum dedi, haaaa sen 2. düzey ultrason kontrolü diyosun dedi, bende bilmiyorum tabi, gün aldı bi yerden bi baktım kocası, internetten baktım 18-23. haftalar arası yapılıyomuş bu kontrol, benim de geçtiği için orayı iptal ettirdim, hakan beyden randevu alıp aralardan yaptırdım işte.. Mehtap hanım unutuyodu ben demesem sağolsun, ama hepsi bi arada olmuyo demek..

Melek'cim haklısın çok abartıyo olabiliriz, ama bizden daha fazla abartanlar var merak etme. Ben Prof. Dr. Atıl beye gün almak istedim geçenlerde ağustos sonuna gün var dediler, 450 lira.

Kızlar üni. mezunu insanlarız yani artık okuya okuya doktor olduk zaten, yapsın açıklama kardeşim ben istiyorum :) ben dee 4 boyutlu ultrason, yok ... ultrason zannettim ki değişik bir şey olacak, aynısına ben zaten defalarca girmişim, üstelik görüntüler de çok kötüydü..

Sız bilirsiniz, benim izlenimlerim bunlar, Mehtap hanım neden kendi bakmadı oraya yönledndirdi diye sorarsanız, perinatoloji ayrı bir şey olduğu için sanırım.. Kendi zaten her seferinde bakıyor.

Ben Mehtap hanıma gıderken Mehtap hanım benıde esıne yonlendırmıstı.Bende gıtmedım. Bakırkoyde Radyomara gıttım. 2.duzey ultrasonu perıantologlar yapması gerekıyor. Tek tek organlarına bakılıyor

merhaba arkadaşlar bende medical park op. dr serdar koçun hastasıyım. doktorumdan çok memnunum. önceleri tüp bebek için görüşmüştük kendisi ile ama tüp ona kısmet olmadı gebelik takibim kısmet oldu.. çok ilgili bi doktor.. benim merak ettiğim benimde hairanın 9 unda ense kalınlığı ölçümlerim var. hakan bey diye birine yönlendirdi. acaba burda bahsettiğiniz hakan bey mi. arada medipol falan geçmiş kafam çorba oldu:bbo:

banada doktorum önümüzdeki aya gün verdi renkli ultrason için..Kendisi bakıcak..Ben özel göztepe hastanesine gidiyorum ve hastanedende doktorumdanda çok memnunum..Benim anlamadığım bişey bazı doktorlar 2 li test yada renkli ultrason için farklı yerlere yönlendirmişler...Ama benim doktorum hepsine kendisi baktı...

Kızlar haklısınız ama insan sabırısızlanıyor işte..

Esracım, Can Bey de bi alemmiş gerçekten, nasıl göreceli şeyler bu doktor hasta ilişkileri anlamadım gitti. Evet canım Mehtap Hanım her seferinde bu dün hakan beyin yaptığı şeyi hep yapıyor, %90 3 boyutludan bakıyor, sonra 5-6 saniye ara ara 4-5 kere 4 boyutlu renkli ultrasona sokuyor beni her kontrolde.. Medical Park da hiç ultrasona girmedin mi? Medical parkın annenin seyretmesi için karşıya koydukları ekranın yarısı kadar bişey belki de değil Medipol deki.

Yani Esra anlamadım ben şimdi Can Bey seni gebelik kontrolünde, yani her ay olan o periyodik kontrolde, ayakta mı muayene ediyor, işte bu işin son noktası olur güzelim daha neler yaaa. Nasıl sokmuyor ultrasona..

Bi de neden gittim Hakan Bey e çünkü, mehtap hanıma dedim ki hocam ben renkli resmini istiyorum çocuğun cd ye falan çekiyo musunuz dedim, hayır çekmiyorum dedi, haaaa sen 2. düzey ultrason kontrolü diyosun dedi, bende bilmiyorum tabi, gün aldı bi yerden bi baktım kocası, internetten baktım 18-23. haftalar arası yapılıyomuş bu kontrol, benim de geçtiği için orayı iptal ettirdim, hakan beyden randevu alıp aralardan yaptırdım işte.. Mehtap hanım unutuyodu ben demesem sağolsun, ama hepsi bi arada olmuyo girmişim, üstelik görüntüler de çok kötüydü..

Sİz bilirsiniz, benim izlenimlerim bunlar, Mehtap hanım neden kendi bakmadı oraya yönledndirdi diye sorarsanız, perinatoloji ayrı bir şey olduğu için sanırım.. Kendi zaten her seferinde bakıyor.

seyhancım can beytabi ultrasonasokuyor ama odasındaki siyah beyazultrasona ve o esnada bakarken ayaktaduruyor oturmuyor asla iki dk falan bakyıortoplasan yani valla billa okadar daha uzun değilbasınıkarııncapını uylukkemiguini olcuyor hiçbir sekil ifade etmeyen oçıktı resimleri veriyor okadar

mehtap hn 4 boyutluda gosteriyordemissin
ultrason odası denen odadamı yapıyorbu islemi ??

mehtap hn ın odasındaki cihaz 4boyutlumu ??

yani ben canbey in odasındaki ultrasonda bakıldım hep
birdek ikili test zamanı o ortakkullanılan ultrason odsı varyatuvaletin yanında oraya gittim

sen galiba yanlısanladın beni
ayakta ben olmuyorum
ben yatıyorumodasındaki ultrason için sedyeye can bey ayakta duruyorikidkbakıyor bukadar

kızlar merhaba,

neler neler kaynatmışsınız oku oku bitmedi..biliyorsunuz ben can bey de doğum yaptım...memnun da kalmıştım..ama kesinlikle ukala bir tavrı olduğu doğru..ama siz tavrına tepki gösterirseniz yumuşayı veriyor hemen..daha fazla ilgi ve detay bilgi istiyorum diyince hayır diyemiyor....kendisini bugün gördüm hastanede...benim oğlanı çocuk kardiyoloji ferhan hanım a götürmüştüm..benim oğlanı aldı sevdi sen niye spiral taktırmıyorsun diye sordu..ki spiral için ben ona 1,5 ay önce gitmiştim...gelicem demiştim gitmedim..görünce beni konuyu hatırladı yani...mutlaka haberim olsun çocuğun kardiyoloji sonucundan filan dedi..yani aslında kısacası ben memnun kalmıştım..zaten doğurdum ve sıramı savdım..esracım senin vazgeçmene ve doktora değiştirmene üzüldüm..gerçi hakan bey için randevu alma zorluğu dışında hiç kötü bir şey duymadım..zaten sende bütün randevularını önceden almakla akıllılık etmişsin...sorun yaşayacağını sanmıyorum..herkes işinin piri bir doktor diyor hakan bey için de...hayırlısı olsun inşallah..vay sen bizim can bey e bak..üzmüş meğer hastalarını...

kızlar merhaba,

neler neler kaynatmışsınız oku oku bitmedi..biliyorsunuz ben can bey de doğum yaptım...memnun da kalmıştım..ama kesinlikle ukala bir tavrı olduğu doğru..ama siz tavrına tepki gösterirseniz yumuşayı veriyor hemen..daha fazla ilgi ve detay bilgi istiyorum diyince hayır diyemiyor....kendisini bugün gördüm hastanede...benim oğlanı çocuk kardiyoloji ferhan hanım a götürmüştüm..benim oğlanı aldı sevdi sen niye spiral taktırmıyorsun diye sordu..ki spiral için ben ona 1,5 ay önce gitmiştim...gelicem demiştim gitmedim..görünce beni konuyu hatırladı yani...mutlaka haberim olsun çocuğun kardiyoloji sonucundan filan dedi..yani aslında kısacası ben memnun kalmıştım..zaten doğurdum ve sıramı savdım..esracım senin vazgeçmene ve doktora değiştirmene üzüldüm..gerçi hakan bey için randevu alma zorluğu dışında hiç kötü bir şey duymadım..zaten sende bütün randevularını önceden almakla akıllılık etmişsin...sorun yaşayacağını sanmıyorum..herkes işinin piri bir doktor diyor hakan bey için de...hayırlısı olsun inşallah..vay sen bizim can bey e bak..üzmüş meğer hastalarını...

guzelım nerelerdesın sen yaaaa.. oglusun nasıl bakıımm

nestlecim selam

can beye acayip bir baglılıgım vardı hamile kalmamı ona borcluyumameliyatımı yaptısonra dogru zamanda yumurta takibi catlatma vsile 16 aysonunda beni mutlu sonaulastırdı amaaa çok ilgisizbazı tavırları çok ukala dayanamıyorum artık
cinsiyetkonusu sonnokta oldu hiçumur degil adamın kadın merak eder hamile ruhhalidir ikinci bebeui helefalanhiçç derdi degil
suanona gtisem mavileri almaya baslamıstımherlade ki mobilya siparisi verme ayındayızy ani 7 ayiçindeyim nestle ve canbeyerkek amakesin demiyorumdiyorhala
hiçkalkgezbirdaha bakayım derdinde deguil
yokyani sitkim sıyrıldı çok bile dayandım
bakalım hakanbeyden memnun kalacakmıyım
ondada pruzler olsa bile enazndan daha azpara vereceimve hastane hakkında medikal parkagore daha guel seyler duyuyorumhatta hiçolumsuz birsey okumadımyogunlukharici

arkadaşlar merhaba....çok merak ettiğim bir konu var...bu doktorların,hakan bey,can bey vs...özel muayenehaneleri var mı acaba....herhangi bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim...karar vermek ne kadar zor....allah hepimize yardımcı olsun ve iişinin ehli doktorlarla karşılaştırsın....

ESRAKO merhabaa.. Kızlar hepinize merhaba.. Ben bu medical parkı anlamadım yaaa, ben de hamileliğimden önce medipol Sema Ovalı ya gitmiştim, herkes onun kapısında mübarek, diğer doktorlar kapılarını kilitleyip çıkıyolardı yani öyle diyim, ama kadının başı kalabalık çok az bakabiliyoo, siz ne diyosunuz SEMA OVALI da doğum yapan varmı?? ultrasonda ne kadar bakıyo acaba..

Hamile kaldıktan sonra Mehtap hanıma gitmeye başladım ama onun da kafası o kadar karışık ki , muayene yaparken çalan telefonların hepsini cevaplıyo, böyle şey olmaz ama, muayene ücretlerini iki katına katlıyolar, ben halkla ilişkilerle görüşmek istedim, gişedekiler dediler ki, doktorlar kendi istediler zam olmasını, heralde biraz elensin gelenler diye, durum bu ama ilgi alakada hiç artış yok, sadece parada artış var.

Mehtap hanım çoook munis bi hanım, konuştuğunu zor duyuyosun, çok tatlı aslında ama ilgi az, son kontrolümde ultrason incelemesi yaparken tamamıyla telefonla konuştu, sonunda da gördünüz bilmiyorum anlayabildiniz mi telefonla konuştum ama, her şey normal dedi, hiiiç doyamadım bebeğime..

Üstelik park için otoparka parkettim, çıkışta arabamla da ilgilenmediler, bi de orada sinirlendim, park ücreti alan ender hastanelerden burası bu ne yaaa dedim, yok efendim özel işletmeye verdik de bilmem ne de, medipol de 6 kişi çalışıyor rahat minnacık otopark için o kadar adama işçi ücreti veriyo hastane, bunlarsa içeride yoluyolar insanı bi de park paralı, memorial e de gittim dedim görevliye, hele orası AVM otoparkı gibi o kadar büyük, kat kat, hiçbiri paralı değil yazıkkkk dedim..

Ama içimi bi türlü dökemedim.. Kararsızım valla hemde çokkkk.. Mehtap hanımda doğum yapanlar nolur bişeyler yazsın kızlar, Sema ovalı yı tanıyanlar falan..

Ayrıca mehtap hanım 2. düzey detaylı ultrasonum için uygun olan zamanım 18-23. haftayı aklına gelmediği için geciktirdi. Benimde ilk gebeliğim bi bilgim yok tabi, ben cd ye çekilmiş görüntü isteyince, aaaaaa tabi size onu yapmadık falan dedi..

Bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin.. Bende yarın detaylı ultrason için Hakan Bey/ Medipol den zar zor gün aldım oraya gidicem bakalım, yazarım izlenimlerimi..

merhaba seyhan hn bende bu ay gebelik tedavisine göztepe medical parkta mine kaymakç1ya gidiyorum persembe günü randevum var,bende ilk tlf arad1g1mda ücret 25tl dediler o gün gidemedim bir kaç gün sonra randevu için arad1m ücret 50 tl olmus zam gelmis sonra randevu için gittim ücret 60 tl istediler dedim ben sordum tlf 50 dendi hemen k1v1rd1lar devlet al1yor dediler dedim niye tlf bunu bana söylemediniz yaa ben yan1mda 50 tl parayla gelseydim sonra 20 dakika içinde isimiz bitti çiktik hoppp otopark için 5 tl para 6 senedir hastanelerde sürünüyorum ben hiç görmedim otopark paras1 al1nm1s bu nebiçim is simdi persembe günü gene gidicem sinirlerim bozulacak:kızgın: birde dr mine kaymakç1 hakk1nda bilginiz varm1 gebelik tedavisi için iyi bir dr ar1yorum ben pendikte oturuyorum 6 senedir dr çok can1m yand1 senağlamabeni deneme tahtas1na çevirdiler sevgilerimle..

can bey in ozel muaynanesi var
jinemer ismi kalamısta 250 tl muayne ucreti diye biliyorum.

digerleri hakkında fikrim yok

Ay sinirlerim tepeme çıktı arkadaşlar okuduklarım daha da beter etti, ben ilk haftalarımdan beri Can Bey'e gidiyorum evet ilgisiz olduğu siz sormadığınız sürece konuşmadığı ve çok ukala olduğu doğru 2-3 kez terslediği için ben onunla hiçbirşeyi paylaşmaz oldum kızımı (şimdilik öyle diyor ama şüphelenmedim de değil!!) seyredip seyredip çıkıyorum. Fakat ben ekonomik durumum yüzünden medical park ı seçtim muayene ücretleri 15 liradan nasıl 50+10 ssk katkı payı = 60 lira oluverdi ben işsiz kaldım eşim de 1 yıldır zam bile almadı işi var diye dua ediyoruz sonra enflasyon yok kriz var diye dövünüyorlar zamlara bakın 1000 liraya doğum yapıp çıkan arkadaşlar var 1400 lira nasıl oldu ben Eylülde doğuma gireceğim daha artmayacağı ne malum, açıkçası 60 lira muayene ücretinden çok doğum fiyatlarının artıyor olması çok daha endişe verici diye düşünüyorum benim sizlere sorum ilk günden beri takiplerini medicalde yaptıranlar için doğum fiyatının fixlenmesi gibi bişii söz konusu olabilir mi sizce? hasta yatış bu konuda yardımcı olur mu yoksa biz kaldıracağımız kadar hasta kaldırdık e-mail sms taciz edip durduk sayı da fazla gelmeye başladı hadi şimdi azalın fiyat budur diyerek terslerler mi ? içinizde bu konuda hastane ile konuşan arkadaşımız var mı? 23 haftalık hamileyim daha yarısına gelmeden %40 zam gördüm kendimi üzüyorum boş yere, teşekkürler..

Ben medical parka güvenmiyorum arkadaşlar %40 zam yapılır mı ne oldu yani enflasyon düşüyor siz zam yapıyorunuz. Devletide soyuyorlar bir yandan. Güzel temiz yeni bir hastane tamam da her şey bunla bitmiyor. Şu anda medipole gittiğimden medipolü aradım zam yapacakmısınız eylül ayında doğumum dedim bundan etkilenmemek için ne yapabilirim dedim, onlarda sanırım temmuz da zam yapacaklar temmuzda arayın dedi. Yılda en az 2 defa zam oluyormuş yazın kesin olacak ben söyleyim. Hatta ben artık enayimiyim kardeşim doğum yaptı iki ay önce içerenköy anadolu çınarda çok da memnun kaldı ve sadece 350 ödedi ve doktoruda epey ilgilenmiş. Kozyatağı carrefeur arkasında doktorun adı Sibel Zorbaş memnun kalan çok kişi var ben uzak diye üşeniyorum. Aklınızda bulunsun.

Ay sinirlerim tepeme çıktı arkadaşlar okuduklarım daha da beter etti, ben ilk haftalarımdan beri Can Bey'e gidiyorum evet ilgisiz olduğu siz sormadığınız sürece konuşmadığı ve çok ukala olduğu doğru 2-3 kez terslediği için ben onunla hiçbirşeyi paylaşmaz oldum kızımı (şimdilik öyle diyor ama şüphelenmedim de değil!!) seyredip seyredip çıkıyorum. Fakat ben ekonomik durumum yüzünden medical park ı seçtim muayene ücretleri 15 liradan nasıl 50+10 ssk katkı payı = 60 lira oluverdi ben işsiz kaldım eşim de 1 yıldır zam bile almadı işi var diye dua ediyoruz sonra enflasyon yok kriz var diye dövünüyorlar zamlara bakın 1000 liraya doğum yapıp çıkan arkadaşlar var 1400 lira nasıl oldu ben Eylülde doğuma gireceğim daha artmayacağı ne malum, açıkçası 60 lira muayene ücretinden çok doğum fiyatlarının artıyor olması çok daha endişe verici diye düşünüyorum benim sizlere sorum ilk günden beri takiplerini medicalde yaptıranlar için doğum fiyatının fixlenmesi gibi bişii söz konusu olabilir mi sizce? hasta yatış bu konuda yardımcı olur mu yoksa biz kaldıracağımız kadar hasta kaldırdık e-mail sms taciz edip durduk sayı da fazla gelmeye başladı hadi şimdi azalın fiyat budur diyerek terslerler mi ? içinizde bu konuda hastane ile konuşan arkadaşımız var mı? 23 haftalık hamileyim daha yarısına gelmeden %40 zam gördüm kendimi üzüyorum boş yere, teşekkürler..

selam canım demek sende can beye gidiyorsun basından beri:)
ben artık gitmeyeceğim . ne mutlu can bey in agzından kız lafını duymak sana kız demis :)
bana goremedigi goremeyeceğim testisleri pipiyi gordugunu soylerek erkek deyip duruyor. 4 boyutluda gozlerimle gordum bacak arası bomboss bebegimin ama can bey hala erkek diyor nası diyor bilemiyorum.
hiç guvenim inancım kalmadı

fiuyat fikslemek diye bise yok dogumuna gunler kala zam goren arkadaslar oldu benim ozelden hala yazıstıklarım var butarz bir okonusma yaptılar hiç bir faydası etkisi ollmadı.

Ben medical parka güvenmiyorum arkadaşlar %40 zam yapılır mı ne oldu yani enflasyon düşüyor siz zam yapıyorunuz. Devletide soyuyorlar bir yandan. Güzel temiz yeni bir hastane tamam da her şey bunla bitmiyor. Şu anda medipole gittiğimden medipolü aradım zam yapacakmısınız eylül ayında doğumum dedim bundan etkilenmemek için ne yapabilirim dedim, onlarda sanırım temmuz da zam yapacaklar temmuzda arayın dedi. Yılda en az 2 defa zam oluyormuş yazın kesin olacak ben söyleyim. Hatta ben artık enayimiyim kardeşim doğum yaptı iki ay önce içerenköy anadolu çınarda çok da memnun kaldı ve sadece 350 ödedi ve doktoruda epey ilgilenmiş. Kozyatağı carrefeur arkasında doktorun adı Sibel Zorbaş memnun kalan çok kişi var ben uzak diye üşeniyorum. Aklınızda bulunsun.

medipol ne kadar zam yapar acaba temmuzda fikri olan varmı ??

medipol ne kadar zam yapar acaba temmuzda fikri olan varmı ??

Merhabalar Esrako, merhaba herkese, bende 25 hafalık hamileyim, evim çok yakın olduğu için bu zamana kadar Medical Pak'a Gökmen Bey'e devam ediyordum. Hastane ve doktorumla ilgili kafamda ciddi soru işaretleri var. Bende araştırma dönemindeyim.

Medipol'ün fiyatları nasılmış, bilginiz var mı? SSK anlaşması var mı acaba?

ben medipol de dr şule selvi ye gidiyorum.
gerçi yeni başladı hamileliğim 2 defa gittim fakat ilgili bir doktor tavsiye ederim.
muayene ücreti 25+10=35 TL
fakat testleri pahalı istedigi testler başka özel hastanede çok daha uyguna yaptırabiliyorsunuz.

X