Medical Park Göztepe Hakkında

sirvan dogurdunmu
gelince yaz bizedeee çok heyecanlı ya adarısım basımıza

bende merak edıyorum semıner arkadasım benım :CüvCüv:
umarım hersey yolundadır.

esracan sende olmasan topic de ses seda yok kaydirigubbakcemile5 sen korkuyorsun gercı ama kolay dogumun olur ınsallah. bu da sezeryan mı olacak sımdı yoksa ara süresi uzun oldugu ıcın normalmı?

Senem arkadas gelmıyor artık hıc..

merhaba herkese kızlar size bişey danışmak istiyorum kızma kalça usgsi çektirdik 15 gün önce sol kalçada sorun var dediler ortapediye sevk etti çocuk doktoru doktor röntgen istedi çektirdik ve sonucunda kalça çıkığı ortezi kullanmamız gerektiğini söyledi 2 ay takıcaz ama benim içim rahat değil başka bir doktorunda fikrini almak istiyorum ben avrupa yakasındayım ama burada bulamadım prof anadolu yakasında bildiğiniz prof dr varmı ortapedi medicalde kaan erler varmış ona götürücem olmazsa ama doktor doktor dolaşmak istemiyorum kaan erleri biliyomusunuz giden biri olabilir aranızda yada yakınlarınızdan biri gitmiştir fikir istiyorum

bende merak edıyorum semıner arkadasım benım :CüvCüv:
umarım hersey yolundadır.

esracan sende olmasan topic de ses seda yok kaydirigubbakcemile5 sen korkuyorsun gercı ama kolay dogumun olur ınsallah. bu da sezeryan mı olacak sımdı yoksa ara süresi uzun oldugu ıcın normalmı?

Senem arkadas gelmıyor artık hıc..

e melekcim bir dogurmamıs oncden beri yazan gruptan bir ben kaldım sanırım :) herkes dogurdu kenara çekildi hem bebekten vakit olmuyordur hemde sorular sorunlar farklı yonlere kaydı dogal olarak sonrasınıda çok iyi bildigim için bu dogum olayının anlıyorum arkadasları:)

ben sezaryan olcam canım arası uzun diye normal yapma imkanım olurmu benimde aklımdan geçti ama sadece gecti hayatımın hiçbir doneminde normal dogum yapmayı dusunmedim ne oglumda ne simdi:)) bende oyle bir yurek yok:)

epidural sezaryan olcam bir aksilik olmazsa ilkinide oyel yapmıstım çok memnun kalmıstım benim dr um can bey de bunu savunanlardan zaten tam uyum içindeyiz dr umla anlayacagın :)

oglusun resmi çok tatlı bu aradaaa massallah 41 kere

iştende çıkmak zorunda kaldım gökmen beyi arasammı acaba belki bi fikir verir bize hamileliğimi o takip etmişti

geçmis olsun beyazbulut. bence gokmen bey in fikri vardır eminim dogumuun yaptırdıgı insanlardan bir kisminin basına bu sorun gelmistir ve ilk akıllarına gelen gokmen bey e sormak olmustur ondada bilgi vardır diye dusunuyorum insalah iki ay sonunda normal edoner bebeginin kalcası

Herkese merhaba uzun süredir giremiyordum nasılsınız bakalım?
Medical de epidural normal doğum yaptım.Merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz arkadaşlar....

Herkese merhaba uzun süredir giremiyordum nasılsınız bakalım?
Medical de epidural normal doğum yaptım.Merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz arkadaşlar....

Şuleciğim Eren nasıl? Ali Tuna'ya isim koyarken ben Ali Eren olsun dedim babası Ali Tuna.. :)))

Bizim grup medicalciler hep normal yapmış ne güzel

dün kontrole gittim hastaneye.ücretlere zam gelmiş çok şaşırdım.25 tl lik muayene ücreti 50 tl olmuş.çok abartmışlar.doğum ücretlerinide sordum.son güncel fiyatlar şöyle arkadaşlar.normal doğum:1400 zorunlu sezeryan:2200 isteğe bağlı sezeryan:2600 tl imiş

dün kontrole gittim hastaneye.ücretlere zam gelmiş çok şaşırdım.25 tl lik muayene ücreti 50 tl olmuş.çok abartmışlar.doğum ücretlerinide sordum.son güncel fiyatlar şöyle arkadaşlar.normal doğum:1400 zorunlu sezeryan:2200 isteğe bağlı sezeryan:2600 tl imiş

Bencede abartmışlar. Zam gelir ama bu kadarı da çok gerçekten. Sonuçta ben 3 ay önce normal doğuma 1 milyar verdim. 3 ayda yuzde 40 zam olmus.laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

bencede abartmışlar. Zam gelir ama bu kadarı da çok gerçekten. Sonuçta ben 3 ay önce normal doğuma 1 milyar verdim. 3 ayda yuzde 40 zam olmus.laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

muayene ücretlerinede %100 zam yapmışlar.böyle olursa bence bir çok hastasını kaybeder.insanlar birazda fiyatları uygun diye gidiyordu.zaten ilk muayene ücreti şok oldu.sonrada doğum ücretleri

Çok şükür çok iyiy oğluşum biraz gazı var ama damla aldık idare ediyoruz.4700 gr ve 54 cm olmuş pazartesi aşı vardı o zaman ölçüldü.Senin yakışıklı nasıl?

:1shok::1shok:bu neya insanlar paraları sokaktan topluyorlar sanki bukadar zammı olur biz şanslıymışız valla

merhabalar

ben sonunda medikal park ve can bey le vedalasmaya karar verdim.
ust uste yapılan bu zamlar ve can bey in ilgisiz tavırları kararımda etkili oldu 6,5 aylık hamile biri olarak bu saatten sonra dr değistirceğim hiç aklıma gelmezdi ama belkide geç bile kaldım.
gittigim 4 ayrı dr bebegime kız derken yada bakmak gormek için en azıdann caba harcarken canbey in ccinsiyet umru bile değil ve iki kez erkek dedi 19 ve 25. haftalarda. elimde cd si resimleri bacak arasının vs var gozumle gormesem erkek diye inancam ama can bey neden israrla erkek diyor bilmiyorum. daha evel burdan tanıstıgım bir kiside daha aynı sekil 7. aya kadar cinsiyeti yanlıs bilmisti ya bakmıyor ya baktıgını anlamıyor. çok muhim olmayabilir cinsiyet konusu pek çogunuza gore ama yani onu goremeyen baska seyide goremez ve bana hiç anlatmıyor gostermiyr ultrason ekranını bile ayakta iki dk bakıyor can bey kesinlikle gebelik takibi için uygun bir dr degil karar vermis bulunmaktayım. ameliyat donemi çok memnun kalmıstım ilgill i alakalı idi ama gebelik takibinde yok hamile kadının ruh hali ile hiç ilgilenmiyor. seker testim yuksek çıktı kendi bile aramadı sekreterine aratıp diyetisye gitsin demis gittim bir sonraki kontrolde bundan bahsetmedi bile ki ekranınan not almıs olmalı. dedim seker çıktı ya az kilo aldım falan tamam bakalım dedi naptın diyetsiyene gittinmi sekerin kac kontrol altındamı hiç birsey sormadı bile. bu kadar ilgisiz lige çok bile kaldım bakalım.

yeni hastanem muadil hastane olan medipol olacak insallah pek çok kisi memnun. ordaki hakan apaydından randevu aldım. randevu almakta sıkıntı var diye okudum burdan. topluca tum gebelik sonuna kadar olan tahmini gunleri aldım takriben tahmin ederek 15 de bir cagırcaktır son ay muhtemelen onları aldım bu durumda sıkıntı yasamam sabah ilk randevuları aldım ayrıca bekleme olmaması iç in bakalım artık bana sans dileyin.

esrako hakan bey medıpolun mukemmel doktorlarından bırısı
ayrıca cok prensıplı kesınlıkle randevu saatlerınde aksama sozkonusu olmuyor
gec kalan hastaya bakmıyor zaten
ben leyla hanımda dogum yapmama ragmen ayrıntılı muayeneler ıcın hakan beye 3 kez gıttım
cok memnum kaldım kadın doktor tercıhım olmasaydı kesınlıkle kendısıne gıderdım

merhabalar

ben sonunda medikal park ve can bey le vedalasmaya karar verdim.
ust uste yapılan bu zamlar ve can bey in ilgisiz tavırları kararımda etkili oldu 6,5 aylık hamile biri olarak bu saatten sonra dr değistirceğim hiç aklıma gelmezdi ama belkide geç bile kaldım.
gittigim 4 ayrı dr bebegime kız derken yada bakmak gormek için en azıdann caba harcarken canbey in ccinsiyet umru bile değil ve iki kez erkek dedi 19 ve 25. haftalarda. elimde cd si resimleri bacak arasının vs var gozumle gormesem erkek diye inancam ama can bey neden israrla erkek diyor bilmiyorum. daha evel burdan tanıstıgım bir kiside daha aynı sekil 7. aya kadar cinsiyeti yanlıs bilmisti ya bakmıyor ya baktıgını anlamıyor. çok muhim olmayabilir cinsiyet konusu pek çogunuza gore ama yani onu goremeyen baska seyide goremez ve bana hiç anlatmıyor gostermiyr ultrason ekranını bile ayakta iki dk bakıyor can bey kesinlikle gebelik takibi için uygun bir dr degil karar vermis bulunmaktayım. ameliyat donemi çok memnun kalmıstım ilgill i alakalı idi ama gebelik takibinde yok hamile kadının ruh hali ile hiç ilgilenmiyor. seker testim yuksek çıktı kendi bile aramadı sekreterine aratıp diyetisye gitsin demis gittim bir sonraki kontrolde bundan bahsetmedi bile ki ekranınan not almıs olmalı. dedim seker çıktı ya az kilo aldım falan tamam bakalım dedi naptın diyetsiyene gittinmi sekerin kac kontrol altındamı hiç birsey sormadı bile. bu kadar ilgisiz lige çok bile kaldım bakalım.

yeni hastanem muadil hastane olan medipol olacak insallah pek çok kisi memnun. ordaki hakan apaydından randevu aldım. randevu almakta sıkıntı var diye okudum burdan. topluca tum gebelik sonuna kadar olan tahmini gunleri aldım takriben tahmin ederek 15 de bir cagırcaktır son ay muhtemelen onları aldım bu durumda sıkıntı yasamam sabah ilk randevuları aldım ayrıca bekleme olmaması iç in bakalım artık bana sans dileyin.

canım benım bende 6.aydan sonra Mehtap hanımdan Gokmen beye gecmıstım.. Iyıkı de gecmısım cok dogru bır karar vermısım. Ama doktorlara ılgı artınca ıhmalkarlasıyorlar. Benden sonra Gokmen beye bır arkadasımı yonlendırdım dusugu oldu hıc ılgılenmemıs :KK43:

esrako hakan bey medıpolun mukemmel doktorlarından bırısı
ayrıca cok prensıplı kesınlıkle randevu saatlerınde aksama sozkonusu olmuyor
gec kalan hastaya bakmıyor zaten
ben leyla hanımda dogum yapmama ragmen ayrıntılı muayeneler ıcın hakan beye 3 kez gıttım
cok memnum kaldım kadın doktor tercıhım olmasaydı kesınlıkle kendısıne gıderdım

aksam olmamasına sevnidim hos olsada artık dogum iznine çıkacagım vaktim bol olcak oturur beklerim diyordum napalım iyi dr olsunda. zaten geç kalmamben pek duzgun giderim randevu saatlerine . caınm birsey daha sorasm hakan beynoraml gebelik takibi yapıyor değilmi ? neten okudum ikili uçlu testlere falan bakıyor gebelik takibi pek yapmıyor diye randevu alırken muaynemi dediler evet dedim yani boyle birsey olabilirmi acaba ??bilgin varmı ?

canım benım bende 6.aydan sonra Mehtap hanımdan Gokmen beye gecmıstım.. Iyıkı de gecmısım cok dogru bır karar vermısım. Ama doktorlara ılgı artınca ıhmalkarlasıyorlar. Benden sonra Gokmen beye bır arkadasımı yonlendırdım dusugu oldu hıc ılgılenmemıs :KK43:

valla melekcim anlamadım bende bu hastaneni politikasını dr un tavrı tutumu neyse o dur bak hakan beyle ilgil hiç olumsuz birsey okumadım yada celiskili ama medikal paark bir garip bukonuda ktutarsız dr ların davranısları. bakalım insalah bende senin gibi insallah edğismisimdir derim

X