Medical Park Göztepe Hakkında

aksam olmamasına sevnidim hos olsada artık dogum iznine çıkacagım vaktim bol olcak oturur beklerim diyordum napalım iyi dr olsunda. zaten geç kalmamben pek duzgun giderim randevu saatlerine . caınm birsey daha sorasm hakan beynoraml gebelik takibi yapıyor değilmi ? neten okudum ikili uçlu testlere falan bakıyor gebelik takibi pek yapmıyor diye randevu alırken muaynemi dediler evet dedim yani boyle birsey olabilirmi acaba ??bilgin varmı ?

valla melekcim anlamadım bende bu hastaneni politikasını dr un tavrı tutumu neyse o dur bak hakan beyle ilgil hiç olumsuz birsey okumadım yada celiskili ama medikal paark bir garip bukonuda ktutarsız dr ların davranısları. bakalım insalah bende senin gibi insallah edğismisimdir derim

hastane ve doktor arastırıken medıcalde gokmen bey mehtap hanım ve medıpolde leyla hanım ıle hakan bey arasında cok kararsız kalmıstım. Anadolu yakasında en cok talep edılek 4 doktor.

bende arastırdım iyidir diyorsunyani melek oylemi ?
bakalım valla gittikten sonra yazarım merak edenler okumak isteyenler olursa 2 hazirana ancak gun aldım o da 1 mayısta arayıp aldım yani . bakalım insalah memnun kalırım

aksam olmamasına sevnidim hos olsada artık dogum iznine çıkacagım vaktim bol olcak oturur beklerim diyordum napalım iyi dr olsunda. zaten geç kalmamben pek duzgun giderim randevu saatlerine . caınm birsey daha sorasm hakan beynoraml gebelik takibi yapıyor değilmi ? neten okudum ikili uçlu testlere falan bakıyor gebelik takibi pek yapmıyor diye randevu alırken muaynemi dediler evet dedim yani boyle birsey olabilirmi acaba ??bilgin varmı ?

evet normal gebelık takıbı yapıyor ama net olmamakla bırlıkte normal doguma gırmıyor dıye bılıyorum
sadece sezeryan dogumlarına gırıyor kendı hastası olsa bıle
hastanede tek erkek kadın dogum doktoru ve ınce olcumler konusunda uzman
ıkılı testımde uzaya bıle gıtsen bu erkek bebek demıstı bana ve mılımetrık olcumler yapıyor
tavsıye ederım
hastane ve doktor arastırıken medıcalde gokmen bey mehtap hanım ve medıpolde leyla hanım ıle hakan bey arasında cok kararsız kalmıstım. Anadolu yakasında en cok talep edılek 4 doktor.
ben de medıpol ve medıcal park arasında cok kalmıstım
bu topıgı acmamım sebebı de buydu kafam cok karısıktı
ama medıpol oldu tercıhım pısman degılım cok mutlu ayrıldım hastaneden ılgı konusunda
eger erkek doktor tercıh etmeyı goze alsaydım kesınlıkle hakan beye gıderdım ama normal dogum yapmaması ve esımın ve benım bayan doktor tercıhımız leyla hanımda karar kılmamıza sebeb oldu
cokta ıyı oldu cok sevıyorum doktorumu ve hala da kontrollerım harıcınde de gorusebılıyorum

evet normal gebelık takıbı yapıyor ama net olmamakla bırlıkte normal doguma gırmıyor dıye bılıyorum
ıkılı testımde uzaya bıle gıtsen bu erkek bebek demıstı bana ve mılımetrık olcumler yapıyor
tavsıye ederım

ama medıpol oldu tercıhım pısman degılım cok mutlu ayrıldım hastaneden ılgı konusunda
eger erkek doktor tercıh etmeyı goze alsaydım kesınlıkle hakan beye gıderdım ama normal dogum yapmaması ve esımın ve benım bayan doktor tercıhımız leyla hanımda karar kılmamıza sebeb oldu
cokta ıyı oldu cok sevıyorum doktorumu ve hala da kontrollerım harıcınde de gorusebılıyorum

dedım ya bu 4 doktorun cok ıyı olduguna ınanıyorum. Hangısı olursa olsun.
Mehtap hanımın hastaneden ayrılıp tekrar gelmesı randevuların gecıkmesı, cok talep oldugu ıcın muaynelerın kısa surmesı ve bazı ıhmalkarlıkları(cok ıyı bır doktor ama esı rahatsızdı o donemde) vazgecmeme neden oldu
Hakan beye ıse randevu almak cok zordu ve normal dusunuyordum ve normal yaptım o yuzden gıtmedım yoksa cok ıyı bır doktor
Leyla hanıma ve Gokmen beye aynı gun randevu aldım.Leyla hanımdan da cok memnun kaldım ama Gokmen bey bana nedense daha cok guven verdı ve benım erken dogum rıskımı farkettıgı ıcın ona devam ettım.

Bence bu 4 doktora gıdende cok kararsız kalmasın.

ESRAKO merhabaa.. Kızlar hepinize merhaba.. Ben bu medical parkı anlamadım yaaa, ben de hamileliğimden önce medipol Sema Ovalı ya gitmiştim, herkes onun kapısında mübarek, diğer doktorlar kapılarını kilitleyip çıkıyolardı yani öyle diyim, ama kadının başı kalabalık çok az bakabiliyoo, siz ne diyosunuz SEMA OVALI da doğum yapan varmı?? ultrasonda ne kadar bakıyo acaba..

Hamile kaldıktan sonra Mehtap hanıma gitmeye başladım ama onun da kafası o kadar karışık ki , muayene yaparken çalan telefonların hepsini cevaplıyo, böyle şey olmaz ama, muayene ücretlerini iki katına katlıyolar, ben halkla ilişkilerle görüşmek istedim, gişedekiler dediler ki, doktorlar kendi istediler zam olmasını, heralde biraz elensin gelenler diye, durum bu ama ilgi alakada hiç artış yok, sadece parada artış var.

Mehtap hanım çoook munis bi hanım, konuştuğunu zor duyuyosun, çok tatlı aslında ama ilgi az, son kontrolümde ultrason incelemesi yaparken tamamıyla telefonla konuştu, sonunda da gördünüz bilmiyorum anlayabildiniz mi telefonla konuştum ama, her şey normal dedi, hiiiç doyamadım bebeğime..

Üstelik park için otoparka parkettim, çıkışta arabamla da ilgilenmediler, bi de orada sinirlendim, park ücreti alan ender hastanelerden burası bu ne yaaa dedim, yok efendim özel işletmeye verdik de bilmem ne de, medipol de 6 kişi çalışıyor rahat minnacık otopark için o kadar adama işçi ücreti veriyo hastane, bunlarsa içeride yoluyolar insanı bi de park paralı, memorial e de gittim dedim görevliye, hele orası AVM otoparkı gibi o kadar büyük, kat kat, hiçbiri paralı değil yazıkkkk dedim..

Ama içimi bi türlü dökemedim.. Kararsızım valla hemde çokkkk.. Mehtap hanımda doğum yapanlar nolur bişeyler yazsın kızlar, Sema ovalı yı tanıyanlar falan..

Ayrıca mehtap hanım 2. düzey detaylı ultrasonum için uygun olan zamanım 18-23. haftayı aklına gelmediği için geciktirdi. Benimde ilk gebeliğim bi bilgim yok tabi, ben cd ye çekilmiş görüntü isteyince, aaaaaa tabi size onu yapmadık falan dedi..

Bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin.. Bende yarın detaylı ultrason için Hakan Bey/ Medipol den zar zor gün aldım oraya gidicem bakalım, yazarım izlenimlerimi..

sema ovalıya kendım takıp olmadım
abımın esı sema hanımın hastasıydı ve memnun kalmadık aılecek
evet cok tecrubelı profesyonel bır doktor
dogal olarakta bası cok kalabalık ama bız hasta doktor ılıskısını kuramadıgımız ıcın bırlıkte devam etmedık
medıpolde leyla hanım benım doktorum cok memnunum kendısınden
en az sema hanım kadar yogun ve ulasılması oldukca zor bır hanım ama sıcak bır ılıskı kurabılıyorsunuz

medıcal park hamılelıgımde bır kez soymustu benı
bır daha muayane ıcın gıtmedım ama dayım amelıyat oldu hergun verdıgımız otopark parası canımızdan bezdırdı

bu noktada her ne kadar tavsıye alsanda herkesın memnun kaldıgı doktorda sen ınce bır detaya takılabılıyorsun
doktor hasta ılıskısı kıseye ozel gorecelı bır ılıskıdır
herkesın beklentısı farklı oldugundan gerekırse hepsıyle de tek tek goruserek kendın karar vermelısın

tavsıye ederım

hakan bey in normal dogum yapmaması acıkcası benim isim egelir randevularının sarkmaması ani dogumlar çıkmaması adına. çunku benim bu ikinci gebelgim ilk dogumum sezaryan zaten sezaryan olacagım kesin. ama sezaryan da yapmıyor sadece takip yapıyor değildiri heralde dimi ? oyle ols arandevu alırken sormaları gerekir heralde

ultrasonu hakan bey in 4 boyutlu renkli imi sanırım oylemi acaba ? normal takipleride 4 boyutlu ilemi yapıyor bilgin varmı ??

benimde cinsiyet konusunda medikal park dr um sayesinde celiskilerim var acıkcası bana net cinsiyet soyliyecek dr olmasını çok çok tercih ederim
sagol yazdıkların için

dedım ya bu 4 doktorun cok ıyı olduguna ınanıyorum. Hangısı olursa olsun.
Mehtap hanımın hastaneden ayrılıp tekrar gelmesı randevuların gecıkmesı, cok talep oldugu ıcın muaynelerın kısa surmesı ve bazı ıhmalkarlıkları(cok ıyı bır doktor ama esı rahatsızdı o donemde) vazgecmeme neden oldu
Hakan beye ıse randevu almak cok zordu ve normal dusunuyordum ve normal yaptım o yuzden gıtmedım yoksa cok ıyı bır doktor
Leyla hanıma ve Gokmen beye aynı gun randevu aldım.Leyla hanımdan da cok memnun kaldım ama Gokmen bey bana nedense daha cok guven verdı ve benım erken dogum rıskımı farkettıgı ıcın ona devam ettım.

Bence bu 4 doktora gıdende cok kararsız kalmasın.

sanada tsk canım yorumların için

ESRAKO merhabaa.. Kızlar hepinize merhaba.. Ben bu medical parkı anlamadım yaaa, ben de hamileliğimden önce medipol Sema Ovalı ya gitmiştim, herkes onun kapısında mübarek, diğer doktorlar kapılarını kilitleyip çıkıyolardı yani öyle diyim, ama kadının başı kalabalık çok az bakabiliyoo, siz ne diyosunuz SEMA OVALI da doğum yapan varmı?? ultrasonda ne kadar bakıyo acaba..

Hamile kaldıktan sonra Mehtap hanıma gitmeye başladım ama onun da kafası o kadar karışık ki , muayene yaparken çalan telefonların hepsini cevaplıyo, böyle şey olmaz ama, muayene ücretlerini iki katına katlıyolar, ben halkla ilişkilerle görüşmek istedim, gişedekiler dediler ki, doktorlar kendi istediler zam olmasını, heralde biraz elensin gelenler diye, durum bu ama ilgi alakada hiç artış yok, sadece parada artış var.

Mehtap hanım çoook munis bi hanım, konuştuğunu zor duyuyosun, çok tatlı aslında ama ilgi az, son kontrolümde ultrason incelemesi yaparken tamamıyla telefonla konuştu, sonunda da gördünüz bilmiyorum anlayabildiniz mi telefonla konuştum ama, her şey normal dedi, hiiiç doyamadım bebeğime..

Üstelik park için otoparka parkettim, çıkışta arabamla da ilgilenmediler, bi de orada sinirlendim, park ücreti alan ender hastanelerden burası bu ne yaaa dedim, yok efendim özel işletmeye verdik de bilmem ne de, medipol de 6 kişi çalışıyor rahat minnacık otopark için o kadar adama işçi ücreti veriyo hastane, bunlarsa içeride yoluyolar insanı bi de park paralı, memorial e de gittim dedim görevliye, hele orası AVM otoparkı gibi o kadar büyük, kat kat, hiçbiri paralı değil yazıkkkk dedim..

Ama içimi bi türlü dökemedim.. Kararsızım valla hemde çokkkk.. Mehtap hanımda doğum yapanlar nolur bişeyler yazsın kızlar, Sema ovalı yı tanıyanlar falan..

Ayrıca mehtap hanım 2. düzey detaylı ultrasonum için uygun olan zamanım 18-23. haftayı aklına gelmediği için geciktirdi. Benimde ilk gebeliğim bi bilgim yok tabi, ben cd ye çekilmiş görüntü isteyince, aaaaaa tabi size onu yapmadık falan dedi..

Bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin.. Bende yarın detaylı ultrason için Hakan Bey/ Medipol den zar zor gün aldım oraya gidicem bakalım, yazarım izlenimlerimi..

ne kadar zaman once randevunu aldın hakan beyden bir aydan evel gun alınmıyor ben mayıs 2 de aradıgımda ancak 2 hazirana gun alabildim çunku. donunce goruslerini yazarsan çok sevinirim en yeni bilgi sende olacak.

hakan bey in normal dogum yapmaması acıkcası benim isim egelir randevularının sarkmaması ani dogumlar çıkmaması adına. çunku benim bu ikinci gebelgim ilk dogumum sezaryan zaten sezaryan olacagım kesin. ama sezaryan da yapmıyor sadece takip yapıyor değildiri heralde dimi ? oyle ols arandevu alırken sormaları gerekir heralde

ultrasonu hakan bey in 4 boyutlu renkli imi sanırım oylemi acaba ? normal takipleride 4 boyutlu ilemi yapıyor bilgin varmı ??

benimde cinsiyet konusunda medikal park dr um sayesinde celiskilerim var acıkcası bana net cinsiyet soyliyecek dr olmasını çok çok tercih ederim
sagol yazdıkların için

canım ben rutın muayene yaptıgını bılıyorum
hastanede kı dıger doktorlar kadar yogun hasta almıyor bıldıgım kadarıyla cunku dıger doktorlarında detaylı olcumlerı hakan beye yonlendırıldıgı ıcın cok yogun oluyor
sen eger dogumunu baska yerde yapacaksan sonuna kadar hakan beyde takıp olur dogum ıcın karar verdıgınız tarıhe acıbademden alırsın sezeryan gununu sorun olacagını sanmam

muayene ıcın normalde renklı doopler cekımlerını yaptıgı odayı kullanıyorsa sayet o odasındakı ultrsonu cok kalıtelı yanı ınce olcumler yaptıgı cıhaz
cınsıyet konusunda da bebegın kemık yapısından bıle tahmınde bulunabılıyor

medical park göztepenin sitesinde Neslihan Pakkal isimli bir doktor var kimse bahsetmemiş bir fikriniz var mı 5 haftalık hamileyim doktao araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

canım ben rutın muayene yaptıgını bılıyorum
hastanede kı dıger doktorlar kadar yogun hasta almıyor bıldıgım kadarıyla cunku dıger doktorlarında detaylı olcumlerı hakan beye yonlendırıldıgı ıcın cok yogun oluyor
sen eger dogumunu baska yerde yapacaksan sonuna kadar hakan beyde takıp olur dogum ıcın karar verdıgınız tarıhe acıbademden alırsın sezeryan gununu sorun olacagını sanmam

muayene ıcın normalde renklı doopler cekımlerını yaptıgı odayı kullanıyorsa sayet o odasındakı ultrsonu cok kalıtelı yanı ınce olcumler yaptıgı cıhaz
cınsıyet konusunda da bebegın kemık yapısından bıle tahmınde bulunabılıyor

canım olay tam ters yani ben muaynelerimi acıbademde epeyce yaptırdım zaten amacım uygun fiyatlı biryerde dogurmak acıbademde sezaryan 9 milyar . artık tek bir dr a gidip ona guvenmek ve dogumumuda orda yapmak istiyorum. hakan bey sezaryan dahil hiç bir dogumu yapmıyor diye bir bilgi gelmedi ise kulagına ona gitmekte kararlıyım hos bu soruyu ben hastaneyide arayıp sorabilirim aslında sen bir yanıt yoaz olmassa sonra hastaneyi arar sorarım .

bu arada dr un odasının onunde adı falan yazıyorsa sayet orası onun daimi odasıdır her zamanda o makinada bakıyordur diye dusunulebilir odasının onunde masasında falan ismi yazıyormu ?? ay ne ayrıtntı sorular sordum :) sagol yanıtların için simdiden

medical park göztepenin sitesinde Neslihan Pakkal isimli bir doktor var kimse bahsetmemiş bir fikriniz var mı 5 haftalık hamileyim doktao araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

amerhabalar

o dr central hospitaldan yeni geçti medikal park a . o yuzden simdiye kadar pek konusulmamıstır. central da iken ben ona birke gitmeyi dusundum o hafta seminerde idi gidemedim
çok iyi diye anlatanlarda var bir kaçkiside s uratsız diye yazmıs hangisii dogru bilmiyorum ama genel anlamda iyi bir dr oldugnu arastırmıs dusunmusumki ben geçen sene hamile kalmaya calısırken onada gitmeyi planlamısım. istersen bir dene

canım medıpolde sezeryanla hakan beyde dogum yapabılırsın
bır arkadasım var hakan beyde takıp oldu ve dogumunu da onda yaptı
ben de zorunlu sezeryanla dogum yaptım ve 1.500,00 tl ye cıktım hastaneden ekstralarla

oda mevzusuna gelınce kapısında yazıyormuydu hatırlamıyorum ama her defasında aynı odaya gıttım baska odası olacagını sanmıyorum ama yıne sen gorus ıstersen hastane ıle
ama dıger doktorların odasındakı ultrasondan cok daha kalıtelı bır cıhaz onun odasındakı

bence cok ıyı bır hekım
bu donemlerde ınsanın cok soruları oluyor kafasında ama emın ol hersey yolunda gıdecektır
cunku medıpol ekıp olarak calısan profesyonel hastanelerden bır tanesı

sagol minik kalimero ya yazdıklarınla içimi rahatlattın hastane konusunda.
hakan bey içinde hep iyi seyler yazılmıs
cihazı 4 boyutlu uise gideceğim değilse gitmeyeceğim diye bir sey demiyorum tabi sayet oyle ise simdiden sevineceğim hepsi bu bir ara arar sorarım cihazınıda adamın :)

heyecanlanıyorum bir an evel randevu tarihim olan 2 haziran gelse de gitsem diye vallla daha çok var

bu aksam son kez acıbadem dr uma gideceğim ondan sonra insalah hep medipole devam ederim

aradım konustum medipolle.
dedim hakan bey doguma giriyormu riskli gebelik disi gebelik takibi yapıyormu tabiki dediler.
riskli gebeliklere ayrıca bakıyor ama normal gebelik takibi ve dogum a da giriyor dendi
e biryanlıslık yoktur heralde doguma kadar eksik kalan birkac randevumu daha aldım temmuz ayında her pazartesi dr dayım :)

kızlar sorularınıza cevap olabilirmi ama ben bildiklerimi yazayım. Ben hamile kalmadan önce çikolata kistim var dı Can beye gitmiştim, hayatımda kördüğüm en ukala doktor ve kistimin olduğu yumurtalığı bile yanlış söyledi ultrasonda iyi olmadığını ordan anladım, yok efendim benim çocuğum falan olmazmış hemen ameliyat falan dedi takmadım. Neyse sonra allaha şükür iki ay sonra hamile kaldım :) Şu anda 22 haftalık hamileyim. Doktor konusunda kararsız kaldım sonunda Gökmen beye gittim ilk günler ilgili ama yine bir kaç sorumda beni epey bozdu. Çok soru soran bir hasta da değilim. Eşim de aynı düşüncede olunca onda rahat edemeyeceğimi düşündüm. Tavsiye üzerine Medipola sema hanıma gittim. Sema hn evet çok yoğun ama bilgili ve çok profesyonel güven verdi bana ve ters bir kadın değil en azından. Ayrıntılı ultrasonumu Dr. Hakan bey yaptı. 4 boyutlu ve 190-TL ödedim. Cd veriyor ama bence en iyisi kardeşlerimden biliyorum Koşuyolu Görünteleme Merkezi orda SSK ya 200 TL sanırım. Daha net görüntüleri var. Hakan bey iyi bir doktora benziyor, açıklama yapıyor ayrıntıya düşkün beni bir ay sonra ücretsiz kontrole çağırdı bir şey daha bakıcakmış. Medipolun kötü özelliği ise çok kalabalık dar koridor sıkıntı basıyor insana. Ben artık takmıyorum. Kardeşim ıçerenköyde 350-TL ye mis gibi doğum yaptı herşey de iyiymiş bazen sırf para yüzünden aklım oraya kayıyor ama şimdilik sema hnma devam edeceğim.

Evet adasım.. ben Gokmen beyden bırsey gormedım ama bıraz talep artınca ters davranmaya baslamıs herhalde. Arkadasımı yonlendırdım hıc begenmedı..

Kızlar merhaba.. Dün randevuma gittim sonunda.

1. ESRAKO: Hakan Beyden çok acelem var diyerek 2-3 gün sonraya randevu alabildim, çünkü detaylı ultrason taramasının son haftasındaydım, yoksa gelemeyeceğimi söyleyince verdiler.

2. İzlenimlerim: Telefonda ısrarla en azından 30 dk inceleme yapıp yapmadığını sormuştum, operatör üstelik bölüme bağlanarak !! evet doktorumuz 30 dk ayırıyor dedi. Odaya girdim ve asistanıyla konuştum: "15 dk. bakacak, Hakan Bey bu işin piri " dedi.

3. Doktor Bey geldi hakikaten çoook sempatik, bilgili ve güven veren bir adam bellii.

4. Ultrason için sedyeye yatınca ekranın çoook küçük olduğunu gördüm (normalde medical parka giden biri olarak).

5. Üstelik ilk gebeliğim olduğundan çok gözümde büyüttüğümü anladım bu işi, çünkü mehtap hanım beni ilk aydan beri 4 boyutlu ultrasona da mutlaka sokuyor, hiç bir farkı olmadığını, günlerdir boşuna heyecanla beklediğimi anladım..

6. 180 tl yi 15 dk için verdim, hadi diyelim doktor bey alanında çok iyi damar ve kan akışı üzerine, yaptığı açıklamalar şundan ibaretti: " Böbreğine bakalım hııı iyi, kalbine bakalım hıııı mükemmel". Benim bir perinatalogdan beklediğim açıklamalar ise şöyleydi: " Kalbi besleyen şu kadar damar vardır, hepsini görüyorum, işlevlerini inceliyorum, iyi veya kötü, kalp kapakçıkları işte şurda 1,2,3,4 gibi.." anlatmalıydı bence.. İşte şu midesi falan filan dedi geçti.

7. Doktorun iyiliğine bişey demiyorum ama bir anne adayı olarak bu muayene beni doyurmadı, demek ki bi yerden sonra isimler marka oluyor ve talep ona oluyor arkadaşlar, üstelik ultrason hakikaten medical parkın ultrasonunun yanından geçmez.

8. Perinatalog da sadece 4 boyut ultrason varsa demek diğer doktorlar sadece 3 boyutlu da bakıyo burdan bunu çıkardım.

9. MELEK'in dediği gibi Koşuyolu Görüntüleme Merkezi çok daha iyi sanırım, halamın gelini gitmişti. Böbrekleri, kalbi, bütün organlarını tek tek resim çekip, ayrııı bir dosya yapmışlar kocaman, benim bebeğimin tek renkli resmi var. CD' ye çekilen görüntüler berbat ve 10-15 saniye.

10. Bende medical parka kızgınım bazı şeyler yüzünden ama ultrason taraması meğer ne doyurucuymuş, mehtap hanım telle falan konuşsa da en az 20 dakika bakıyo, renklide de çocuğunu görebiliyosun.

11. Aslında kadınlar işte doğası gereği hep vitrine aldanıyor, bende buna dahilim. Halbuki Allah nasip ederse 3,5 ay sonra çıkacak zaten o zaman görücez. Ama herkes iyisi olsun istiyo..

Arkadaşlar maddeledim uzun yazacağım için okuduğunuz için teşekkürler.

merhabalar seyhan,

sen tabi mehtap hn hastası oldugun için onunla kıyaslamıssın. can bey muayneleri on dk içinde yapıyor ayakta durarak bakıyor ultrasona oturmuyor bile. 4 boyutlu da sadece ikili test zamanı bakt ıonun haricindie hiç bakmadı . mehtap hanım içerdeki ultrason odasına her gidisinde seni oylesine alıp orda mı bakıyor ???

can bey boyle birsey yapmıyor cinsiyeti goremedigi halde aylardır gidelim orda bakayım birde demedi bile.

bir dr un bana gore teknik detay vermesine aslında gerek yok benim dr can bey in de tarzı bu . hastay bilmesi gerekenden fazlasanı bilmemeli der. gerek yok der kafa karıstırmaya. yani iyi baksın kendi bilsin yeter bana gore.

ben detaylımı acıbadem hast de çektirdim arda lambert var docent perinatalog . aylar evel randevu aldım 40 dk ayırılıyor bir hastaya. ancak toplam cekim 14 dk mı ne surdu cd tum cekimi içeriyor bir kez ara verdik bebek donmedi tatlı ygiyip geri geldim toplamda 14 dakika ve ucretin isana soylesem inanamassın :) 524 tl :) yani bu verilen para bebegi gormemiz ile dogru orantılı olmamalı .b isin ehli diye içim rahat gittim bu paraya degdimi dersen docent ve alanında uzman biri baktı diye rahatım bana anlatmaması beni çok rahatsız etmedi. hatta bana anlatmadı bile yanında asistanı vardı tibbi terimler kullanarak surası soyle burası stabil vs vs dedi kiz not aldı sonundada birdosya hazırladılar tum cekimin cd si resimler birsuru ve rapor tekteks uraya bakıldı surası normal burası bole seklinde. dosya tatmin ediciydi ama tum bu islemleri tatmin olalim diye degil aslında bebegin iyilik halini bilelim diye yaptırıyoruz. biraz duygusal baksak da yada meraklı olsakta bilmemeze çok da gerek yok aslınada.

mehtap hn dan memnunsun peki neden medipol de yaptırdın detaylıyı mehtap hn mı onerdi ??

ekranı kuçuk demissin nasi yani renkli goruntu baktımı dr hakan bey yani ? ekran kuçuk derken pc ekranı seklinde dimi =?; lc d ekran falan yok dimi baska seninde izleyebilcğin falan ??

seyhan yazdıklarını okuyunca bır an kendı hamılelıgım geldı aklıma
doktora sordugum parmakları nerede, kan akımı nasıl, sacı varmı, kılolu mu vs bır suru ayrıntı sorusu
evet ınsan ılk gebelıgı olunca ve herseyın en ıyısının olmasını ısteyınce bu kadar cok detaya ınebılıyor
ama senınde dedıgın gıbı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ama fazla takılma bence kac dakıka ultrasonda ızleyebıldıgıne
cunku bır yerde uzun sure ultrasonda bakılmasıda bebek acısından cok saglıklı degıl
ama ınsan herseyı ıstıyor, ıcerıdekı mınık mucızeyı goremedıgı ıcın doya doya bakmak ıstıyor, hayallerıne guzel kesıtler katmak ıstıyor ama bence bır doktorda aranması gereken sey goruntuden zıyade sorularınıza verdıgı cevaplarla doyurabılıyormu sızı
ben sımdıye kadar cok doktorla muhatap olmak zorunda kalmıs ve hıc duymak dahı ıstemedıgım seylerı durust ve lafı dolandırmayan doktorlardan duymak zorunda kaldıgım ıcın hamılelıkte doktor hasta ılıskısının karsılıklı anlayısla ılerledıgını dusunuyorum

allah saglıkla kucagına alabılmeyı nasıp etsın canım

Ben iki hafta önce hakan beyde yaptırdım ve aynı şekilde 15 dk sürmedi bile ama kafama takmadım çünkü bebek gerçekten rahatsız oldu onu anlayabiliyorsun sürekli elini kulağına götürüyor yüzünü buruşturuyor filan aslında yurt dışında bu kadar ultrasona bebeği sokmuyorlar. Aslına bakarsanız bende bu kadar parayı bunamı ödedim dedim Gökmen beyde her gittiğimde meğer kan akımına ve 3 boyutlu olarak bakıyormuş. Bir de gördüğüm eksik kardeşlerimin gittiği Koşuyolu Görünteleme Merkezinden biliyorum plasentanın çıkışa yakınlığını ölçüyor cm bazında, plesanta öndemi yukardamı falan. Bu raporda yazmıyor. Bilmiyorum biz mi çok takıyoruz :)

Arkadaslar ben hamılelıgımın son 2 ayında bebegımı ultrasonda goremedım bıle.. erkenden dogum kanalına gırdıgı ıcın.. bu sefer zamanında saglıklı gelsınde gormesemde olur demeye baslamıstım. gorsenız de gormesenızde onemlı degıl.. onemlı olan 9 ayın sonunda kollarınızda olması saglıcakla

X