ESRAKO merhabaa.. Kızlar hepinize merhaba.. Ben bu medical parkı anlamadım yaaa, ben de hamileliğimden önce medipol Sema Ovalı ya gitmiştim, herkes onun kapısında mübarek, diğer doktorlar kapılarını kilitleyip çıkıyolardı yani öyle diyim, ama kadının başı kalabalık çok az bakabiliyoo, siz ne diyosunuz SEMA OVALI da doğum yapan varmı?? ultrasonda ne kadar bakıyo acaba..
Hamile kaldıktan sonra Mehtap hanıma gitmeye başladım ama onun da kafası o kadar karışık ki , muayene yaparken çalan telefonların hepsini cevaplıyo, böyle şey olmaz ama, muayene ücretlerini iki katına katlıyolar, ben halkla ilişkilerle görüşmek istedim, gişedekiler dediler ki, doktorlar kendi istediler zam olmasını, heralde biraz elensin gelenler diye, durum bu ama ilgi alakada hiç artış yok, sadece parada artış var.
Mehtap hanım çoook munis bi hanım, konuştuğunu zor duyuyosun, çok tatlı aslında ama ilgi az, son kontrolümde ultrason incelemesi yaparken tamamıyla telefonla konuştu, sonunda da gördünüz bilmiyorum anlayabildiniz mi telefonla konuştum ama, her şey normal dedi, hiiiç doyamadım bebeğime..
Üstelik park için otoparka parkettim, çıkışta arabamla da ilgilenmediler, bi de orada sinirlendim, park ücreti alan ender hastanelerden burası bu ne yaaa dedim, yok efendim özel işletmeye verdik de bilmem ne de, medipol de 6 kişi çalışıyor rahat minnacık otopark için o kadar adama işçi ücreti veriyo hastane, bunlarsa içeride yoluyolar insanı bi de park paralı, memorial e de gittim dedim görevliye, hele orası AVM otoparkı gibi o kadar büyük, kat kat, hiçbiri paralı değil yazıkkkk dedim..
Ama içimi bi türlü dökemedim.. Kararsızım valla hemde çokkkk.. Mehtap hanımda doğum yapanlar nolur bişeyler yazsın kızlar, Sema ovalı yı tanıyanlar falan..
Ayrıca mehtap hanım 2. düzey detaylı ultrasonum için uygun olan zamanım 18-23. haftayı aklına gelmediği için geciktirdi. Benimde ilk gebeliğim bi bilgim yok tabi, ben cd ye çekilmiş görüntü isteyince, aaaaaa tabi size onu yapmadık falan dedi..
Bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin.. Bende yarın detaylı ultrason için Hakan Bey/ Medipol den zar zor gün aldım oraya gidicem bakalım, yazarım izlenimlerimi..