Medical Park Göztepe Hakkında

medipol muayne uçreti 50 diye biliyroum ben bir ay kadar evel randevu alırken sordum 35 mi yanii?? e iyi imiss

2 mayısta aradım ve ancak 2 hazirana randevu alabilirim hakan apaydına gideceğim henuz tanısmadık hastaneye bir iki dgum yapan arkadasımı ziyarete gititm o da yıllar evel hiç birsey hatırlaımyorm hiçbirsey hakkında su anf ikrim yok.
zaten ikibucuk ay sonra doguracaım kismetse . tahlil tetkiki vs lerim bitti

hastane sezaryanla dogum için ssk katılım payı 1500 dedi 2 mayıs gunu sordum
suit oda farkı 210 tl imis

epidural ignesi farkı 350 tl imis.

muayne yi de bu aramamdamı sorudm daha evelmi arayıp sormustum inanın hatırlamıyorum 35 ise ne ala.

ssk anlasması var dolayısıyla soran arkadaslara duyrulur.

orda dogum yapan birsuru kisinin yazısını okudum
herkes çok memnun bebek yogun bakımından olsun hemsirelerin ilgisinden olsun
herkesin ortak sikayeti randevu alma zorlugu talep çok çunku hastaneye bu da normal birsey
erkenden seri randevular alarak bu sorunu halledebilirsiniz son anda arayıp uç ugun sonraya randevu asla alınmıyo bu hastanede

onun harici yogunluktan normal dogum yapan hasta olunca sarkmalar oluyor dr lar doguma gidoyr tabi falan bu tarz seyler heryerde var olan seyler asılnda burası çok yogun diye daha çok olabailir biraz katlanmak gerek çok ugygun fiyatlar çunku

Arkadaşlar ben de Gökmen Bey in hastasıydı.4 nisanda doğum yaptım.Doktorumdan ve Nazlı Ebe den çok memnun kaldım.Normal doğum yaptım ama biraz zor oldu.Doğumdan bir hafta on gün kadar önce bende zamlara yakalandım 1250doğum+550epidural=1800 ödedim.Maalesef fiyatları sabitlemiyorlar.Bir gün nst ye 18 tl ertesi gün 50tl ödedim çok gıcık bir durum.

kesinlikle ve kesinlikleee medipol leyla hanım ben hastası olmadığım halde doğumumu o yaptı son anda gittim ve çok ama çok ilgiliydi inanılmaz memnun kalıdm bebişimde medipolde yoğun bakımda kaldı küvezdeydi çok ilgililer küvezede beş kuruş ödemedik ssk sayesinde halen bebişimizi oraya kontrole götürüyoruz çok temiz 2 gün yattım yarım saatte bir hemşireler geliyor ya tansiyonuna bakıyor ya ateşine bakıyor seni hiç boş bırakmıyorlar ve kesinlikle hastane seçimlerinizde yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri seçin ne olur ne olmaz zaten arkadaşlar fiyatından belli oluyor.80 liraya doğum yaptıran özel hastanelerde var ama doğum bu iyi bir yerde olsun medical park göztepede çok kaliteli ve çok temiz tüm kontorllerim orda yapıldı ama son anda doktorum ayrıldı ayrılmasaydı oradanda memnundum odalarını gezmiştim çok geniş odaları var

terken selam

medipol un odaları daha kuçuk sanırım oylemi ? medikal park da ameliyat oldum odaları epey genisti medipol daha kuçuk heralde

terken selam

medipol un odaları daha kuçuk sanırım oylemi ? medikal park da ameliyat oldum odaları epey genisti medipol daha kuçuk heralde

evet tatlım ya memnun olmadığım tek kısmı odalarının darlığı e malum bebekte var ziyaretçin geliyor oturacak yer yok içerisi havasız kalıyor medicalin odaları maşallah yayla gibiydi bide doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem pazarlık yapın fatura falan almayacaz deyin mesela sezeryan 1750 liraydı bebişim yoğun bakımda kaldı küvez parası ödemedik ama ilaç masrafı falan bana bazı testler uygulandı ayriyeten (preklempsi den dolayı) ona rağmen 1400 liraya çıktık

aa nasıl yani yaa pazarlık yapın derken ?
zaten o hastanenin dr una takibe gidiyorsan birde pazarlık mı yapılcak yani ? hani gelmem bak ona gore indirin fiayatı deme durumu olan bir konu değilki nası yaptınız ? istersen ozelden yaz ?
sagol uyarın için ayrıca

aa nasıl yani yaa pazarlık yapın derken ?
zaten o hastanenin dr una takibe gidiyorsan birde pazarlık mı yapılcak yani ? hani gelmem bak ona gore indirin fiayatı deme durumu olan bir konu değilki nası yaptınız ? istersen ozelden yaz ?
sagol uyarın için ayrıca

oranın doktoruna takip olsanda olmasanda doğum ücretini muhasebeyle hallediyosun ama fatura falan almayacağım dediğin zaman acayip indiriyolar kesinlikle bunu deneyin benim kıskardeşim yazın 1 gün medipolde yattı 750 lira çıkardılar babam konuştu 400 lirayla kardeşimi çıkardık sonra ekimde ben doğum yaptım zaten fatura kesmeyin dediğin zaman indiriyorlar bence bir konuş ne yazıkki özel hastaneler ticarethane gibi çalıtıkları için bu gibi durumlar söz konusu olabiliyor canım inşallah sorunsuz doğum yaparsın

terken ya çok sagolasın hayatta aklıma gelmezdi zaten ugygn fiyatlı bir hastane pazarlık yapmak fatura vs indirim iistemek. çok tesekkur ederim sagolasın

Kızlar doktor değiştirmek de yolun yarısını geçtikten sonra adama koyuyor, bu kadar şeyden sonra, otopark parası, zamlar, bende medipolü düşünmüyorum değil, hemde evime yürüyerek 5 dk uzaklıkta ben kalkıp medicale gidiyorum ne yapmalı bilemiyorum yaa.. Sema ve Leyla hanımın yoğunluğu beni korkutuyor, Sema hanımı gördüm gözlerimle bir doğum odasına bir muayenehaneye koşturup duruyor, bilmiyorum :-)

Benim fikrime göre Medical'in detaylı ultrasonunu yeniliğini temizliğini ve özellikle de doğumdan sonra kalınacak odalarını görenler Medipol'e zor geçer ben de çok sinirliyim zamlardan dolayı üstelik daha 3,5 ay var kesin bir zam daha göreceğiz konuşmaya çalıştım fiyat konusunda hiç tavizleri yok fatura istememe konusunu da Medical'in kabul edeceğini hiç düşünmüyorum açıkçası ben korkuyorum başka doktora gitmekten ne kadar ukala da olsa Can Bey'e çok alıştım esrakonun söyledikleri bende hiç olmadı hatta odasındaki ultrasona sadece bir kere girdim o da ilk gittiğimde 7 haftalıktı zaten bebeğim :) şimdilik maaşallah bana karşı tavrında bir terslik olmadı annemlerle gidiyorum her seferinde biri ebe hemşire eniştem de emekli jinekolog belki oradan bi sempati oluşturmuştur kafasında ne bileyim eşinin de anestezi uzmanı olması sayısız ameliyat yapıyor olması beni ondan vazgeçmeye zorluyor o yüzden sanırım Can Beyle yola devam eşim de değiştirmemi istemiyor.

smahshie peki sen kontrole gittiginde odasındaki ultrasona deil de size buyrun içered bakalım falanmı diyor ??
hafta arasımı gidiyorsun acaba ?
ben genelde cumartesi gunleri gdiiyorum yogunluk oluyor ondanmı ki ?
benimde esimle çok iyi anlastılar espri falan gırla gidiyor ben sorcaklarımı unutuyorumgeyik muhabeti yapmaktan çogu zaman. esimde severs akalasmayı can beyle karsılılı gulusuyoruz ama yani is ciddeyetten uzaklasıyor. can beye cinsiyet orucna biel bu geyik edalarında yanıtlar veriyor.
belkide fazla cıuvıdık o yuzden boyle oldu. adam bizimle ciddi konusmuyor nerdeyse:)
ve benim yasadıklarımın aynılarını netten buradn tanıstıgım bir arkadasım daha yasadı ama doumu can beyde yaptı son birkaç ay kala çok tepesi atmıstı kızın ama dayandı artık değismek istemedi falan.
ben cinsiyet konusunda bile artık tahammul edemiycem onun yalandan bakıp erkek deyip kestirip atmasına. kaç dr kız dedi anlatmıstım tekrar tekrar yazyımıy ben gozumle gordum hala canbey erkek deyip oturuyor yerine. kaldıramıycam bu stresi diye bırakıyorum
yokas ameliyat teecrubesine falan guvenim sonusz kendisi laproskopi ameliyatımı yaptı çok da memnun kaldım .
ama tutarsız çok seyv ar ben can beye giden uç bes kisi ile yazıstım aylardır
.bir arkadas benden evel bıraktı tahammul edemiycem diye. ben isimdi ye kadar bekledim umarım pisman olmam değistigim için. odalar falan onemli tabi ide altı ustu iki gece kalacagız ve suit odaları falan var mıs rezerve ediyorlarmıs sezaryan olunca onlardan umutluyum.

terken ya çok sagolasın hayatta aklıma gelmezdi zaten ugygn fiyatlı bir hastane pazarlık yapmak fatura vs indirim iistemek. çok tesekkur ederim sagolasın

ne demek canım tabi yapacaksın onlar para almaya gelince gerekirse odadaki saksı ücretini bile alıyolar inşallah sorunusz hayırlısıyla atlatırsın

Kızlar doktor değiştirmek de yolun yarısını geçtikten sonra adama koyuyor, bu kadar şeyden sonra, otopark parası, zamlar, bende medipolü düşünmüyorum değil, hemde evime yürüyerek 5 dk uzaklıkta ben kalkıp medicale gidiyorum ne yapmalı bilemiyorum yaa.. Sema ve Leyla hanımın yoğunluğu beni korkutuyor, Sema hanımı gördüm gözlerimle bir doğum odasına bir muayenehaneye koşturup duruyor, bilmiyorum :-)

ah be canım ya seni en iyi ben anlıyorum bak daha öncede hamileyken burda yazmıştım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde tavsiye üzerine medipolde pınar hanıma gitim 12-13 hafta oluncaya kadar sonra randevu almaya çalıştılça onlar bir bahane bulup erteledeşiler işte uygun değil falan meğerse hastaneden ayrılmış sonra mehtap hanıma geçtim o zaman medipoldeyi bir zaman sonra oda yok konferansı var yok bilmem ne diyerek randevularımı iptal ettiler kısaca oda ayrılmış hastaneden yani sana insan gibi söylemyiorlar ayrıldığını bende ona göre başımın çaresine bakarım medipole sinir oldum ve mehtap hanımın peşinden medicale geçtim memnundum taki son haftalarıma kadar mehatap hanım yine randevuları iptal etmeye başladı baktım iş yine sallantıda ne olur ne olmaz ikinci olarak leyla hanımada gitmeye başladım 34. haftadan sonra zaten o haftadan sonra tansiyon problemim çıktı bebek gelişmedi derken preklempsiye çevirdi ve mehtap hanım beni resmen ölüme terketti diyebilirinm çünkü doğumu şahsi sebeplerden dolayı sğrekli erteledi meğerse florance nightingale e geçmiş o ara ben acil leyla hanıma gititim seni hemen doğurtmam lazım dedi yani ben az daha yüksek tansiyondan felç geçirecekmişim ben hayatımda bu kadar kendi çıkarını hastalarının hayatındanda öte gören bir kadın görmedim yüksek tansiyon var idrarda atılan yüksek derecede protein var hala erteliyor işte o ara hastane değiştirmiş ve sonra tekrar medicale dönmüş iyiki leyla hanımada gitmişim kızlar ben leyla hanıma gidin demiyorum karışık yazdım kusura bakmayın yani ne olursa olsun ikinci bir doktorunuz olsun ne olur ne olmaz ben akıl etmeseydim belki şuan çok kötü durumda olacaktık benim gibi bir kız daha getirmişler preklempsi yaşayan ama ona geç müdahale edilmiş kızcağız doğıumdan sonra kaç hafta komada yattı yani doktor kararı verirken paracı olmayan kimseleri tercih edin medicalde bitek gökmen bey ve mehtap hanım göz dolduruyor mehtap hanım kendinin iyi doktor olduğunu sanıyor tamam iyidir ama tamamen ihmalci burda melek81 arkadaşımızında rahim ağzı yetmezliğini göz ardı etti

Evet Terken şimdi iyisiniz ya önemli olan o.. Doğru söylüyor terken arkadasımız doktoruna güvenmek çok önemli.Sızı ıhmal etmedıgını bılmek..

Evet Terken şimdi iyisiniz ya önemli olan o.. Doğru söylüyor terken arkadasımız doktoruna güvenmek çok önemli.Sızı ıhmal etmedıgını bılmek..

Smashie tamamen dediğin sebeplerden dolayı bende doktor değiştiremiyorum işte, bırakamıyorum mehtap hanımı, bi de şimdilik hiç sorun olmadı belki ondandır, sessiz sakinliği beni de rahatlatıyor, ama işte kadınlığımı sorguluyorum, biz kadınlar her şeyde hemen albeniye kapılıyoruz, nerde renkli cafcaflı bir şey var ona doğru yönelmemiz su götürmez, kızıyorum bu huyuma ve belki sırf yenmek için medipole geçerim gerçekten.. Bakar mısınız beni aldatan, kararsız bırakan şeylere:

* Oda büyükmüş
*Yeniymiş temizmiş
*Hadi onu geçtim gidince 20 dk ultrasonda kalmak bebeğimi görmek çok hoşuma gidiyo, bi de ultrasonu hakikaten çok çok güzelll.. Belki de en çok bu sebepten gidemiyorum medipole, ayan beyan her şey ortada..

Gel gör ki, gülüyorum kendime, akıllı insanların böyle şeylere kapılmaması ve takılmaması gerektiğini biliyorum..

Dün gece medipolü aradım 1500 dedi sezaryen fiyatına SSK lı, özellikle sordum isteğe bağlı sezaryen olunca SSK parayı ödemiyor bildiğim kadarıyla ama operatör farketmiyor, isteğe bağlı da olsa 1500 dedi, zam için bi cevap da vermedi..

Bugün medical de randevum var, isteğe bağlı SSK lı sezaryen fiyatını öğrenicem iyice..

Arkadaşlar yanlış mı biliyorum?? Tıbbi bi komplikasyon yoksa SSK sezaryenin parasını ödemiyo dolayısıyla, normal hastane ücreti ödeniyo diye biliyorum ama belki yanlış biliyorum?

Eğer doğum fiyatının arasında 1000 lira falan oynuyorsa kesinlikle geçerim medipole, herkes memnun napim odası darsa falan artık, gittiğim mehtap hanım da oradan geldi sonuçta, ekstra bi uzmanlığı mı var sanki..

Medipole de gidersem Sema Hanım ve Leyla Hanım arasında kaldım.. Gidenler özel mesaj da atabilir..

Bu işler şans işi kızlar, ben çocuktan önce Sema hanıma gitmiştim, 1-2 kez.. Yoğunluğunu oradan biliyorum işte.. yumurtalık kisti sebebiyle gitmiştim, 3,5 cm lik kistim 7 cm oldu o bana demişti ki korunmayı bırak 6 ay sonra gel çocuk olmazsa demişti. Ben Memoriale gittim sadece 3 aydır bebek istediğim halde Semra Kahraman hoca bana çikolata kisti tanısı koydu, ne tüplerimin tıkanıklığı kaldı ne bişey, ameliyat olacaktım adetten sonra.. Bekliyorum olmuyor, eyvah dedim kızım kastın kendini, meğer hamileymişim, dönüp dolaşıp Sema hanımın lafına geldim o zaman da anlıcanızz.. Boş yere yumurtalık rezervlerim zedelenecekti.. Hemde bunu diyen kadın türkiyeye ilk tüp bebeği getiren kadın, artık Türkiyedeki ilk 3 kadın doğumcudan biriydi.. Ama yanıldı..

Çok uzattım hakkınızı helal edin, kendi kendimi bi güzel eleştirdim, ne yalan kızıyorum bu saçma kadınca heveslere..

hyır canım isteğe bağlı olduğu zamanda ssk öder benim zamanımda ssksız sezeryan 2500 isteğe bağlı ssklı sezeryan 1800 mecburide sanırsam 1500 lira falandı yanlış olmasın melekcim bu arada bebiş nasıl ne kadarlık oldunuz

zorunlu olup olmadıgınısezaryanın dr rapor ediyor. vvezorunlu diyor ssk nın bunu onaylama kontrol etme sansı yok dr yazarsa inanıyor.

dolayısıyla bebek tersti yok iri bebekti vs diyerekten dr zorunlu sezaryan yapabiliyor dr un elinde bu diye biliyorum

seyhan çokg uzel yazmıssın aklı basında insanlarız burda bunları sorguladımgaza gore ama iste gosterise aldanıyoruz
bene medipole yillar evl arkadasım dogum yaptı gittim iki dk içini bile hatırlamyıom
geçen dısını gordum onunden araba ile geçtim ay dedim çoks akil duruyor hastane medikal park ın yanında yani bina falan eski kuçuk . dıs cephesi eski pusku
sanki cepheyi alıp sokup evin salonuna koycam :))))))

yada odasındaki lcd tv yi paketleyip eve goturcem :)))

temizlik hiyyen en onemli sey oysa ki .
medipol un bebek yogun bakımı çok iy ideniyor
medikal park ın normal yogun bakımı çini çok kotu seyler duydum bebek için olanı bilmiyorum

medikal park ın genel hatane temizligi konusunda olumsuz çok sey duydum medipol ile ilgil sadece younlukla ilgili sikayetler okudum.
dr ların çok dolu olusu rendavu alınamayısı falan filan

ama medikal parktaik olaylar daha etken aslında saglık ise soz konus uolan burda. ki oyle olmalı
amacımız saglıklı bebekler dunyaya getirmek

gorunusmus beklemismisiz sirada falan muhim olmamalı.

dun bir ark ile konustum yine medipolu begenmedigin soyled vezne ssk hast gibi sıra dolu dedi
e medikal park da da olabiliyor uç kisi var mesela bir anda iki tansi kalkıp gidyor dakikalarca gelmiyor birkisinin onunde kuyruk olusuyor bazende bos. belli olmuyor ordada bir lakayıtlık soz konusu.

ben medikal park ı bırakmay akararlıyım
gitmiycem
2 haziranda medipol randevumdan sonra nelre dusuneceğim bende çokmerak ediyorum umarım içime siner yoksa aklımda uçuncu alternatif yok naparım bilmiyorummm

Herkese merhaba,

Çiçeği burnunda üyeyim. Hemen tüm yazılanları okudum. Ben de bir şeyler paylaşma gereği duydum.

Ben ikinci bebeğime hamileyim 13 hafta bitti. ılk bebeğimi 4 doktor değiştirdikten sonra 5. doktorum olarak Mehtap Hanımla doğurdum Mehtap Hanım'a o zaman 32. haftamda başlamıştım. ılk randevuda vurulmuştum Çok ama çok güven vermişti bana. Problemli bir hamilelikti bebeğimi yeterince besleyemiyordum ana arterde dopplerde tespit edilmişti darlık vardı. Neyse uzatmayayım ben o zaman özel sağlık sigortalıydım Duru kızım yani planlı bir hamilelikti. ıstesem her hastanede 5 kuruş ödemeden yalnızca bebek paketi ödeyerek doğurabiliyordum. Ben ne binaya ne cama ne odaya ne pencereye bakmadım Mehtap Hn'a baktım bir de çocuk yeni doğan araştırdım. ılk bebeğe kbakacak çocuk Dr. kim diye Tahsin Bey'di. Eşim diş doktoru benim onun çocuk doktoru arkadaşının, çocuğunun doktoru ve okul arkadaşı idi. Herşey ama herşey çok güzel geçti. Gece yarısı acil gittim Mehtap Hn. oradaydı, 00.35'te kızımı dünyaya getirdim. Allah'ıma şükürler olsun önceki doktorların dediği gibi yoğun bakıma falan da girmeden yavrum normal normal kucağıma verildi. Mehtap Hn.'a sorum doğuma girmeden ne olacak diye "sen hiç merak etme doğurtup kendine geldiğinde yavrunu kucağında bulacaksın. Bebeğin son derece sağlıklı merak etme" dedi. Öyle de oldu Rabbim herkese nasip etsin. ıkinci hamileliğim biraz hazırlıksız oldu. Duru'yu 4 sene önce doğurmuş bir kaç kez kontrole gitmiş sonra da gitmemiştim. Araştırdım Mehtap Hn Medical'de üzüldüm aslında çünkü ben Medipol'den de son derece memnun kalmıştım har açıdan, hemşire, hasta bakıcı, temizlikçi hepsi...
Medical son derece soğuk geldi bana önce ben biraz daha sıcak ortamları seviyorum galiba Mehtap Hn. için 45dakika bekledim. ınsanlar hop kapıdan atlıyor sen randevu almışsın, saatine bakan yok nereye geldim ben oldum, Numune mi özel hastane mi burası diye... Mehtap Hn. için daha doğrusu kendi rahat ve huzurum için eşimle katlandık bu çileye. Bankodaki suratsız para kesen arkadaşlar, pislik içinde sabunsuz ve peçetesiz tuvalet de cabası. Sonra sizlerin de sayfalarca anlattığı gibi 35'ten iki kez muayene olduktan sonra 60TL'ye birden çıkmaya karar veren muayene ücreti falan, acaba yoğunluk azaltmak mı amaç, eğer öyleyse başarılı olmuş.Şimdi 2 kere gittim zamdan sonra bir normal muayene bir de ikili teste doktorlar sinek avlıyorlar önceki gibi sıra kapanındır mantığı yok. Diğer bir sebep de aç gözlük olabilir ona da Allah ıslah etsin diyorum ne diyeyim. Sonuçta ben önceden ağzı yanmış biri olarak mecburen Medical'deyim ama Mehtap Hn haricinde memnun değilim hiç bir şeyinden hem de... Ya hangisini anlatayım bilmem ki Mehtap Hn. ikili test ölçümü yaptık geldik odaya ultrason resimlerini masaya koydu aklı evvel yardımcısı pat diye elindeki çay dolu kupasını benim ultrasonların üzerine koymaz mı haydaaa gel de çatma çattım tabi, ben o resimleri ne kadar anlaşılmaz da olsa yavrularımın albümüne koyuyorum. Yıllarca saklanacak son derece değerli belgeler...Bir keresinde de danışmadayız eşimle randevu alacağız bir yaşlı ama yürüyemiyen ve az duyan bir teyzecik geldi kanser hastanesini soruyor, bankadaki kız işte şurdan gidin oradan asansörle çıkın ilgisizce anlatıyor teyze anlamıyor tekrar ediyor. Sonunda eşim girdi teyzenin koluna gel teyzeciğim ben seni götüreyim diye aldı götürdü bu arada teyze de kanser hastası ha yanlış anlamayın öylesine ziyarete falan gelmemiş. Bu ne ilgisizlik ne insanlıktan pay almamışlık... Medipol'de kızlar var, sizi gideceğiniz servise kadar talep ederseniz götürüyorlar. Yani ne bileyim, her şey bina falan değil, insanlık etten, kemikten, ruhtan oluyor çimentodan, camdan, tuğladan değil. Kararsız arkadaşlar benim durumumda değilseniz yani ben 4 kez doktor değiştirmemiş ve 5. doktorum olarak Mehtap Hanım'a bağlanmamış olsam bir saniye bile düşünmezdim hemen Medipol'e giderdim. Bu arada böyle aksaklıklar zamlar sürmesi durumunda ben de ne kadar dayanırım bilmiyorum.

Herkese kolay sağlıklı hamilelikler bir avazda sağlıkla kurtuluşlar, yavruları doya doya koklamalar dilerim.

KESİNLİKLE KATILIYORUM,MEDICAL PARK MEHTAP HN SIZ ÇEKİLMEZ.
13 Nisan da Medıcal Park ta sezeryan ile dogum yaptım,Mehtap Hn dan cok memnun kaldım,ılgısı,bilgisi,ozguvenı,sıze hıssettırdıgı güven,tecrubesi,jerseye takdıre değer.ıkıncı cocuk dusundugumde yıne ona gıdıcem...

medikal park hastanesi ile ilgil genel olarak anlatılanlara katılıyorum maalesefki
tuvaletler gercekten pis ve pecectesiz. bankodakı kızlar çoksuratsız ilgisiz.

sanırım birtek mehtap hn uzun uzun ultrasonda bakıyor benim dr um can bey ultrasonda ayakta durarak iki dk bakıyor kendisi oturmuyor bile yanına. o derece kısa suruyorbakması yani anlayın.

medipolde ultrason bakma islemi nasıldır bilmiyorum hakan beyle randevum var 2 hazirandan sonra bilgi veririm soran olursa

X