- 26 Temmuz 2007
- 6.410
- 5
- 45
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.201
medipol muayne uçreti 50 diye biliyroum ben bir ay kadar evel randevu alırken sordum 35 mi yanii?? e iyi imiss
2 mayısta aradım ve ancak 2 hazirana randevu alabilirim hakan apaydına gideceğim henuz tanısmadık hastaneye bir iki dgum yapan arkadasımı ziyarete gititm o da yıllar evel hiç birsey hatırlaımyorm hiçbirsey hakkında su anf ikrim yok.
zaten ikibucuk ay sonra doguracaım kismetse . tahlil tetkiki vs lerim bitti
hastane sezaryanla dogum için ssk katılım payı 1500 dedi 2 mayıs gunu sordum
suit oda farkı 210 tl imis
epidural ignesi farkı 350 tl imis.
muayne yi de bu aramamdamı sorudm daha evelmi arayıp sormustum inanın hatırlamıyorum 35 ise ne ala.
ssk anlasması var dolayısıyla soran arkadaslara duyrulur.
orda dogum yapan birsuru kisinin yazısını okudum
herkes çok memnun bebek yogun bakımından olsun hemsirelerin ilgisinden olsun
herkesin ortak sikayeti randevu alma zorlugu talep çok çunku hastaneye bu da normal birsey
erkenden seri randevular alarak bu sorunu halledebilirsiniz son anda arayıp uç ugun sonraya randevu asla alınmıyo bu hastanede
onun harici yogunluktan normal dogum yapan hasta olunca sarkmalar oluyor dr lar doguma gidoyr tabi falan bu tarz seyler heryerde var olan seyler asılnda burası çok yogun diye daha çok olabailir biraz katlanmak gerek çok ugygun fiyatlar çunku
2 mayısta aradım ve ancak 2 hazirana randevu alabilirim hakan apaydına gideceğim henuz tanısmadık hastaneye bir iki dgum yapan arkadasımı ziyarete gititm o da yıllar evel hiç birsey hatırlaımyorm hiçbirsey hakkında su anf ikrim yok.
zaten ikibucuk ay sonra doguracaım kismetse . tahlil tetkiki vs lerim bitti
hastane sezaryanla dogum için ssk katılım payı 1500 dedi 2 mayıs gunu sordum
suit oda farkı 210 tl imis
epidural ignesi farkı 350 tl imis.
muayne yi de bu aramamdamı sorudm daha evelmi arayıp sormustum inanın hatırlamıyorum 35 ise ne ala.
ssk anlasması var dolayısıyla soran arkadaslara duyrulur.
orda dogum yapan birsuru kisinin yazısını okudum
herkes çok memnun bebek yogun bakımından olsun hemsirelerin ilgisinden olsun
herkesin ortak sikayeti randevu alma zorlugu talep çok çunku hastaneye bu da normal birsey
erkenden seri randevular alarak bu sorunu halledebilirsiniz son anda arayıp uç ugun sonraya randevu asla alınmıyo bu hastanede
onun harici yogunluktan normal dogum yapan hasta olunca sarkmalar oluyor dr lar doguma gidoyr tabi falan bu tarz seyler heryerde var olan seyler asılnda burası çok yogun diye daha çok olabailir biraz katlanmak gerek çok ugygun fiyatlar çunku