- Konu Sahibi PassioneLore
çok gitmek istedim ama eğitime olmadı . can bende doktorum onu dinlemek isterdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaiçi çalışanlar nasıl gidecek seminere?
merhaba arkadaşlar bende mehtap hanımın hastasıydım medipoldeydi önce ayrıldı medicale geçti bende mağdur olmamak için peşinden medicale geçtim neyse herşey iyiydi hoştu ama 32. haftada yüksek tansiyon problenmim başladı bebiş fazla kilo alamıyordu derken 36. haftada preklampsi yani gebelik zehirlenmesi oldum ama ne yazıkki mehtap hanımdan o sıra aldığım randevular bir bir iptel edilmeye başladı kocası hastaymış ama dururmum acildi bende medipolde leyla hanıma acil olarak göründüm ve o gün sezeryana alındım çünkü az daha ölüyormuşum meğer mehtap hanım hastaneden ayrılacakmış ama bunu neden bilgisi bize verilmedide böyle saçma sapan bahanelerle randevular iptal edildi en azından başımızın çaresine bakardık doğrusu mehtap hanıma kızgınım çünkü hastalarının canı onun içimn hiç önemli değil aniden hastane değiştirmek huyu galiba dikkat edin arkadaşlar sizde ortada kalmayın bu başlıktaki eski mesajları okuduysanız mehtap hanımdan ben çok memnundum buraya yazmıştım ama neden böyle yaptı herşey para demek değil bence 2. bir doktora daha görünün ne kaybedersiniz ben leyla hanıma gittiğim için şahsen kendimi çok şanslı görüyorum saolsun kendi hastası değildim sonuçta beni o yoğunlukta sezeryana aldı Allah razı olsun ondan[/I][/I][/I]
Melekcim merhaba,epeyidir yazamadım...ama ben dün randevu aldım Medıcale,35 ytl idi,bı ara sadece 12 ytl verdıgımı hatırlıyorum:)) öle kalsaydı güzel olurdu...he he.Bu arada detaylı ultrasyonu sordum,192 ytl ssk lı fiyatı verdiler,dışarda ne kadar fiyatlar bilmiyorum ama biraz yüksek geldi bana,bilgisi olan var mı bu konuda?
ben medical parkta 192 ytl ye yaptırdım ayrıntılı ultrasonu gökmen iyigün doktorum radyoloji yaparsa 84 ytl ama kadın doğum uzmanları yaparsa fiyat bu isteksiz gitmiştim hastaneye eşimin zoruyla başka biyerde yaptıralım ne gerek var bukadar pahalı demiştim ama inan hiç pişman değilim gökmen bey herşeyi detaylı bir şekilde usg de gözterek anlattı sağolsun içimizi rahatlattı verdiğim parayı hakketiğini düşünüyorum
Şirvan henüz mail gelmedi. Ama tarihte değişiklik olacağını çok sanmıyorum.
Benim detaylı zamanında Mehtap hanıma gidiyordum o da eşine Fehmi Yazıcıoğlu'na yönlendirmişti. Orda 170 ytl. cd istersen 200 ytl idi. Fehmi beyde konusudan uzman bir periantolog gidenler de çok memnun ama benim yaptıracağım hafta Antalya da kongresi vardı. Bende bakırköy radyomar da yaptırdım. Ama Gökmen beye yaptırırsanız pişman olmazsınız bence..
ayrıntılı ultrasyon kaçıncı hafta yapılıyor,,,,
birde sizin haftanız benimkiden daha ilerde anlaşılan.... tetenoz aşısı yaptırdınız mı?
Mehtap Hn benı de eşine yönlendirdi,karşıda diye zor geliyor biraz ya:) neyse artık,yapcas bısıler..16. haftamda gıttıgımde bebegımın kalbınde bı parlaklık oldugunu soylemıstı Mehtap Hn,cok onemlı degıl gecer demıstı,ama ıcıme kurt dustu,Medıpol Hakan Bey e gıttım,sorunlu gebelıklerde uzman bı doktor,cok da tatlı,o da şükür rahatlatıcı konusunca ıcıme bıraz su serpıldı,ama ınsan yıne de cok tereddutte kalıyor kızlar,benım gıbı olan var mı??..29 unda randevum var,sabırsızlıkla beklıyorum..Insallah hersey yolundadırbenneyaptımki
merhaba zeynep tesadüfen okudum yazını bende detaylı ultrasona gökmen beye gittim herşey yolunda ama kalbinde aynı sana dediği gibi bişiy var dedi,söylediklerine inanmadım açıkçası ama içimde bi şüphe kaldı .bi sonraki randevumada mehtap hanıma gittim oda sistemden gökmen beyin yazdıklarını görünce yaa çok komik hatırladımda şimdi baktı oda ultrasonda işte beynine kalbine vs. önce bişey göremiyorum dedi kalbinde sonra hıı sanki şurda birazcık var parlaklık:teytey:dr.lar bi acayip yanii hamile insanları rahatlatıcı konuşacaklarına hep bişeyler söyleyip kafamızı karıştırıyolar,o yüzden benim pek güvenim kalmadı...yazını okuyunca paylaşmak istedim bence hiç takma kafana herşeyin yolunda gittiğine inan,ben hep inandım ve öylede:teselli:
Merhaba canım,tskler yazdıgın ıcın,dedıgın gıbı rahatlatıcı konusmaları gerekır,doktorumuza tabiyiz nıhayetınde dı mı ama:) Medıpolde Hakan Bey gayet gusel acıkladı önemli bısey olmadıgını,yurtdısında bıle doktora sordum yanı ben,o kadar takılmıstı kafama:) üzülsem mı sevınsem mı sasırmıstım,ben de dedıgın gıbı hep pozıtıf dusunmeye gayret gosterıyorum..hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alırız..Şu an 17+4 um,ayrıntılı ultrasyon ıcın randevu alıcam,sen ne kadarlıksın?