- 4 Kasım 2008
- 42
- 0
- 46
- Konu Sahibi PassioneLore
doktorlar ve hemşireler zorluyor zaten hareket edeceksin bol bol diye. sezeryanım saat 4 gibi bitti aksam aynı aksam saat 11de kendileri gelip kaldırdılar. 1750 nin içine hersey dahil valla. ekstradan sadece işitme testi yapıldı ona 120ytl verdim o kadar. bebekle ilgili testler, annenin ilaçları, bakım, beek bezi, anne pedi, göğüs ucu kremi herseyi verdiler valla, ektra hiçbirsey ödemedim.
u arada benimki gercekten zorunlu sezeryan oldu, devam etsem allah korusub bebeğimi kaybedecektim. yoksa bosu bosuna 7 saat doğum sancısı cekmezdim. hersey gözümün önünde oldugu için durumun ciddiyetini anladım. bebeğin kalp atışlaını gösteren alet bir ara sıfıra indi, gökmen bey bile panik oldu nasıl. benim korkumu anlatmaya gerek yok bile zaten.
Canım biz de çok oluyoruz belki ama aynı hastanede doğum yapacağımız için seni bulmuşken soralım diyoruz. Epidural için ayrıca ücret alınıyor diye bliyordum ben ama almadılar sanırım sizden, bi de bazı hastaneler hasta odasını doğumdan sonra süslüyorlarmış öyle birşey oldu mu sende.