Medical Park Göztepe Hakkında

doktorlar ve hemşireler zorluyor zaten hareket edeceksin bol bol diye. sezeryanım saat 4 gibi bitti aksam aynı aksam saat 11de kendileri gelip kaldırdılar. 1750 nin içine hersey dahil valla. ekstradan sadece işitme testi yapıldı ona 120ytl verdim o kadar. bebekle ilgili testler, annenin ilaçları, bakım, beek bezi, anne pedi, göğüs ucu kremi herseyi verdiler valla, ektra hiçbirsey ödemedim.
u arada benimki gercekten zorunlu sezeryan oldu, devam etsem allah korusub bebeğimi kaybedecektim. yoksa bosu bosuna 7 saat doğum sancısı cekmezdim. hersey gözümün önünde oldugu için durumun ciddiyetini anladım. bebeğin kalp atışlaını gösteren alet bir ara sıfıra indi, gökmen bey bile panik oldu nasıl. benim korkumu anlatmaya gerek yok bile zaten.

Canım biz de çok oluyoruz belki ama aynı hastanede doğum yapacağımız için seni bulmuşken soralım diyoruz. Epidural için ayrıca ücret alınıyor diye bliyordum ben ama almadılar sanırım sizden, bi de bazı hastaneler hasta odasını doğumdan sonra süslüyorlarmış öyle birşey oldu mu sende.

kızlar bugün can bey e muayenemiz vardı...sezaryana eş/dost/akraba almıyorlarmış..doğum fotoğrafçısını sordum..profesyonel doğum fotoğrafçısı girebilir dedi...bebeğin doğmasına yakın içeri alıyorlarmış...daha öncede söylemiştim artık mehtap hanım ı bıraktım ben...can bey içime sinmişti..bugün 2. gidişim daha bi içime sindi...1 sayfa soru hazırlamıştım..sordum hepsini tek tek...o da cevapladı sağ olsun...26. haftamdan itibaren 2 haftada 1 çağırıyor beni...işi sıkı tutuyor..dikkatli davranıyor...bir sonraki ranvuda 4D ultrasonla ayrıntılı tarama yapacak kendisi...33. haftadan sonrada hafta da 1 e iniyor muayeneler...ben memnunum kısacası kızlar...durumumuz şimdilik böyle

bu arada medical park göztepe de epidural ayrı ücrete tabi..sanırım 400 ytl ek ücret alıyorlar..buraya yazan doğum yapmış olan arkadaş genel anestezi ile sezaryan olmuş...ayrıca 2 adet suit oda var hastanede...600 ytl farkla suit oda da kalabiliyorsunuz....

Canım biz de çok oluyoruz belki ama aynı hastanede doğum yapacağımız için seni bulmuşken soralım diyoruz. Epidural için ayrıca ücret alınıyor diye bliyordum ben ama almadılar sanırım sizden, bi de bazı hastaneler hasta odasını doğumdan sonra süslüyorlarmış öyle birşey oldu mu sende.

valla epidural için 550 dediler ama normalden sezeryana dönünce herhalde epidural için ekstra ücret alınmadı. toplamda 1750+120 ile çıktım. 120 dediğim gibi işitme testi içindi. oda süslemesi yapılmadı, ama süslü kapılar vardı katta, herhalde herkes kendisi yaptırıyor.

donurlu aydınlatıcı bılgılerın ıcın tesekkur ederız. Darısı bızım basımıza artık. Kapı suslemesını yapmıyorlar ama emınonunde zaten kapı suslerını 20-25 mılyona satıyorlar bılgınıze. ben ordan alacagım.

KIzlar beni seminer için aradılar, tarihte bir değişiklik yok, 2 Aralık Salı günü saat 14-17.30 arası olacakmış. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Gideceğim inşallah, ben artık çalışmıyorum evdeyim o yüzden sorun olmaz benim için ama çalışanlar için hafta sonu olsa daha iyi olurdu gerçekten.

Beni de aradılar.Gidemeyeceğimi bildirdim.Çalışan bir sürü insan var neden haftaiçi yaptılarsa anlamadım...
Bu arada yarın ayrıntılı ultrasonum var Gökmen Bey yapacak çok merak ediyorum bakalım nasıl geçecek.

ben izip alıp gitmeye çalışacağım. Bari o güne Gökmen beye de randevu alayım. Hayat detaylı ultrason çok güzel bir durum. Bebişine uzun uzun bakabiliyorsun. Bizimle paylaş.

dün benide aradılar;
gelip gelmiceğimi sordular daha belli değil dedim.

izin alsam mı acaba diye düşünüyorum. bayramdan sonrada kontrolüm var ; onun içinde izin alacağım . bu yüzden daha karar vermedim .

ben izin aldım arkadaşlar ;
2 aralıkta bende ordayım
görüşmek üzere ;

belli bir renk giyinelimde birbirimizi tanıyalım :))

can beyin hastası olup bebeğini 3 boyutluda gören var mı arkadaşlar

hayatım ben can bey in hastasıyım...10 gün sonra 4D ultrason bakacak..ama ben o bakana kadar dayanamadım başka bir merkezde baktırdım...10 gün sonrada can a baktırıcam..kızlar yalnız merakım şu...gökmen bey in odasında olan ultrason 4D mi 3D mi?? renkli / fotoğraf gibi görüntü veriyor mu? yaptıranlar varsa bir bilgi verebilirler mi???

kızlar 2 aralıktaki seminere bende gelmek istiyorum...seminer programı nedir? nasıl isim yazdırabilirim?? beni bir aydınlatsanıza....seminer in bu sefer ki doktoru kim??

hayatım ben can bey in hastasıyım...10 gün sonra 4D ultrason bakacak..ama ben o bakana kadar dayanamadım başka bir merkezde baktırdım...10 gün sonrada can a baktırıcam..kızlar yalnız merakım şu...gökmen bey in odasında olan ultrason 4D mi 3D mi?? renkli / fotoğraf gibi görüntü veriyor mu? yaptıranlar varsa bir bilgi verebilirler mi???

cnm walla 3 mü 4 mü bilmiyorum zaten bugünkü randewum ilk randewumdu:))ama maşallah çok memnun kaldım we dediin gibi normal foto gibi renkli fotosunu werdi oğlumun:))a.s.

X