Medical Park Göztepe Hakkında

Mehtap Hn benı de eşine yönlendirdi,karşıda diye zor geliyor biraz ya:) neyse artık,yapcas bısıler..16. haftamda gıttıgımde bebegımın kalbınde bı parlaklık oldugunu soylemıstı Mehtap Hn,cok onemlı degıl gecer demıstı,ama ıcıme kurt dustu,Medıpol Hakan Bey e gıttım,sorunlu gebelıklerde uzman bı doktor,cok da tatlı,o da şükür rahatlatıcı konusunca ıcıme bıraz su serpıldı,ama ınsan yıne de cok tereddutte kalıyor kızlar,benım gıbı olan var mı??..29 unda randevum var,sabırsızlıkla beklıyorum..Insallah hersey yolundadırbenneyaptımki

tatlım sen Mehtaop hanıma mı devam edıyorsun?

ayrıntılı ultrasyon kaçıncı hafta yapılıyor,,,,

birde sizin haftanız benimkiden daha ilerde anlaşılan.... tetenoz aşısı yaptırdınız mı?

ben bugun 26.haftadan gün almaya başladım. Ayrıntılı 18-24 arası uygundur derler. Tetanoz aşısı yaptırmadım. Mehtap hanımın son günü muayneye gitmiştim yaptırayım mı diye sordum Mehtap hanıma. (yine ben kendim sordum) çok ilgilenmeden git acilde yaptır dedi. 15 gün sonra Gökmen bey de ki randevumda Gökmen beye sorduğumda gerek yok ben eşime bile yaptırmadım doğumdan önce dedi. Bu konuyu çok araştırdım yaptırmanın zararı yok. Benim vaktim yok o yüzden yaptıramadım

Canım ben şu anda 25+3 üm ve p.tesi gittiğimde Mehtap Hn. tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. Ama Medical'de tetanoz aşısı bulunmuyor dışarıdan aşıyı alıp yaptırman gerekiyor ve de parayla yapılıyor. Ben Mehtap Hn.'a sağlık ocağında yaptırabilir miyim dedim olur dedi o da. Çünkü sağlık ocakları ücretsiz yapıyor.

Ayrıca ayrıntılı ultrason için genelde 18 ve 24. haftalar arasında diyorlar ama ben 24+1 de yaptırdım ve sanırım 26. haftaya kadar yapılabiliyor.

Bu arada ben de seminerdeydim ama erken çıkmak zorunda kaldım. Benden mail adresi falan almadılar o yüzden nasıl bilgi verecekler bilmiyorum. Size nasıl ulaştılar?

cıkısta aldılar mail adreslerimizi.. mail gelince yazarız buraya.. sanırım sen Mehtap hanıma devam ediyorsun

merhaba zeynep tesadüfen okudum yazını bende detaylı ultrasona gökmen beye gittim herşey yolunda ama kalbinde aynı sana dediği gibi bişiy var dedi,söylediklerine inanmadım açıkçası ama içimde bi şüphe kaldı .bi sonraki randevumada mehtap hanıma gittim oda sistemden gökmen beyin yazdıklarını görünce yaa çok komik hatırladımda şimdi baktı oda ultrasonda işte beynine kalbine vs. önce bişey göremiyorum dedi kalbinde sonra hıı sanki şurda birazcık var parlaklık:teytey:dr.lar bi acayip yanii hamile insanları rahatlatıcı konuşacaklarına hep bişeyler söyleyip kafamızı karıştırıyolar,o yüzden benim pek güvenim kalmadı...yazını okuyunca paylaşmak istedim bence hiç takma kafana herşeyin yolunda gittiğine inan,ben hep inandım ve öylede:teselli:

canım öncelikle kötü düşünmeyin.. umarım bir problem olmaz bebişlerinizde.. Sen şimdi hangi doktora gidiyorsun

Kızzzlarrrr 18inde Salı günü minik kızım dünyaya geldi. Doktorumuz Gökmen Bey'di. Herşeyiyle baştan sona ilgilenen biri, kendisini 1 haftadır tanımama rağmen doğumda tamamen tüm kararları kendisine bırakacak kadar güvendim. kesinlikle doktor arayanlara tavsiye edebileceğim biri.

ayrıntılı ultrasyonu Gökmen Beyde baktırmak için; doktorunmu yönlendiriyor; yoksa kendin mi Gökmen Bey diye bildiriyorsun.
bu konuda beni aydınlatırmısınız......

önümüzdeki haftalarda bende ayrıntılıya baktırtacağım. hangi hafta olduğunu net bilmiyorum. Gökmen bey cdye kopyalıyormu, cd alan varmı aranızda..

ben normal kontrollerim içinde gökmen beye gidiyorum bana cd falan vermedi sormadımda zten çünki 2.düzey yapılıyor yani normal ultrason gibi o yüzden sorma gereği duymadım

Kızzzlarrrr 18inde Salı günü minik kızım dünyaya geldi. Doktorumuz Gökmen Bey'di. Herşeyiyle baştan sona ilgilenen biri, kendisini 1 haftadır tanımama rağmen doğumda tamamen tüm kararları kendisine bırakacak kadar güvendim. kesinlikle doktor arayanlara tavsiye edebileceğim biri.

sanırım medical parkta yaptın doğumunu bende oaraya gidiyorum doktorum gökmen bey doktora güvenim sonsuz ama hastanede biraz terdütlüyüm ilgileri nasıldı birde normal 1000 sezeryan 1750 paket fiyat diyorlar gerçekten öylemi yoksa sonradan yükseliyormu bilgi verirsen sevinirim

Canım gözün aydın, Allah bağışlasın, darısı bizim başımıza hayırlısıyla inşallah.

Normal doğum muydu yoksa sezeryan mı oldu, epidural yaptırdın mı, bi de doğumhane ortamı nasıldı yani hemşire ve ebelerin yaklaşımı iyi miydi?

cıkısta aldılar mail adreslerimizi.. mail gelince yazarız buraya.. sanırım sen Mehtap hanıma devam ediyorsun

Evet ben Mehtap Hn.'a devam ediyorum ve çok memnunum, mesela tetanoz aşısını ben hiç sormadan kendisi söyledi bu muayenemde ve detaylı bir şekilde muayene etti herzamanki gibi, üstelik döndükten sonraki ilk günüydü ve çok yoğundu. Buna rağmen çok ilgilendi sağolsun. Sanırım tüm doktorlar için geçerli birşey bazen sıkıntılı zamanları olabiliyor ve sen de o zamanlara rastlarsan memnun kalmayabiliyorsun. Ama ben hamdolsun ki şimdiye kadar hep iyi zamanına rastladım herhalde.

Ben normal doğum diye gittim zaten baştan beri kararım hep o yöndeydi, salı sabahı saat 7de suyum gelince hemen hastaneye gittik. Fakat açılma olmadığı için suni sancı verildi, 6 saat sancı çektikten sonra 4 cm lik açıklığa ulaşınca epidural yapıldı, gerçekten mucizevi birşey. fakat bebğim suni sancıya ters tepki verdi, her sancı gelişinde bebeğimin kalp atımı çok ama çok zayıfladı. Gökmen Bey de benim çocuğum olsa ben bekletmeden sezeryana alırdım deyince mecburen sezeryan kararı aldık. Allahtan daha fazla inat etmemişim normal doğum için çünkü kordonu dolanmış. Fiyatlar ise normal 1000, sezeryan 1750. Biz hastaneden 1800 küsürle çıktık. 2 gece kaldık, bakım çok iyiydi. Anneyle normal hemşireler, bebekle ayrı olarak da bebe hemşireleri ilgileniyor. ben bakımdan cok memnun kaldım, ilgi çok iyi. doktorum sağolsun çok ilgilendi. Çocuk doktoru sürekli takip etti. bence bu fiyata bu bakım çok çok iyiydi. Herkese bebişini annesinin kucağına vermeyi nasip etsin.

ya kusura bakmayın önceden sorduklarınıza cevap yazamadım.arkadaşım can beyde sezeryan oldu yani normal doğuma teşvik ediyormu bilmiyorum.benim bebeğin cinsiyet konusuda karışık biraz can bey kız diyor inatla ama bebek erkek. ona gittim kız dedi 1 saat sonra başka doktora erkek dedi. belki o an göremedi dedim. 1 ay daha bekliyim dedim. o ay da kız dedi. kesinmi dedim alışveriş yapıcam dedim kıza göre alışveriş yap dedi. içimdeki şüpheyle yine aynı doktora ve başka bi tane daha gittim yanlışlık olmasın diye çünkü 5. ayımdaydım. her ikiside kesinlikle erkek dedi.o yüzden yüzde yüz emin değilim. tamam doktora güvenmek çok önemli. ama kararsızım ne yazıkki doktor değiştirmekde zor geliyor. bir de internetten okuduğum ve başka doktorlara sorduğum kadarıyla detaylı ultrason 18-24 haftalar arası yapılıyor. can beyde 26-28. haftalar arası yapacağım dedi. Herkes de o zaman net ve iyi gözükmez diyorlar zaten içimde şüphe vardı şimdi dahada kötü oldum. bugün tam 22 haftalık oldum acilen karar vermem gerekiyor. Aslında donurlu gibi bize orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.

Donurlu öncelikle gözün aydın olsun, analı babalı büyüsün prensesin, canım eşin doğuma girdimi? yada eşler doğuma girebiliyormu biliyormusun? Eşim doğuma girmeyi çok istiyor, ben kararsızım hala ama.
Bende cumartesi günkü seminerdeyim, erken çıktım ama. Geldiğime pişman olmadım kızlar, Benden de mail adresi almadı kimse telefon aldılar girişte. Mail alan arkadaşlar 2 aralıktaki seminer hakkında bilgi verirlerse sevinirim, çalışmadığım için muhtemelen seminerde olurum, gelnler haber versin kızlar..

canım haddi gözün aydın darısı başımıza.. bizimle doğum hikayeni daha ayrtıntılı şekilde paylaşabilir misin? hastane nasıldı? neler başına geldi? sezeryan mı? vs..

teşekkürler

donurlu yazdıklarını sonradan gördüm.. en çok korktuğum şey bu işte.. o kadar sancı çekiyorsun son anda sezeryana karar vermek zorunda kalıyorsun :KK43:

seminer ile ilgili hafta içi olmasın diye itirazlar gelince mail adreslerinizi alalım haber verelim dediler. Mail gelince haber vereceğim. Zaten telefonlada dönecekler

Eşim normal olsa doğuma girebilecekti ama sezeryana almadılar. alsalardı genel anestezi olmadan doğuma girecektim ama eşinizi alamayız deyince ameliyathane ekibi ben de genel anesteziyi kabul etmek zorunda kaldım. Diğer türlü 40 dakika buz gibi ameliyathanede yanınızda tanıdık kimde yok zor olur gibi geldi. bu hafta hastanede uluslararaı bir teftiş varmış eşimi almamalarının sebebi bu muydu bilmiyorum. Sizler de bir sorun isterseniz doktorlarınıza.

teşekkürler canım. Gökmen beyin sezeryan dikişleri konusunda falan ne diyorsun?

Ben daha göremedim plaster var çünkü ama pansumanım sırasında eşimin gmrüp söylediğine göre incecik belli belirsiz bir çizgiymiş ameliyat yeri. çevresinde kızarıklık bile yokmus. Tabiki ağrı konusuna gelirsek hareketleri çok kısıtlıyor. 7 saat normal doğum sancısı çekmiş biri olarak kesinlikle tericihim yine normal doğum

canım yaa daha cok yenı senın.. zaten sasırıyorum ılk zamanlar olmasına ragmen nasıl bu kadar sık nete gırebılıyorsun?

yaa Gokmen beyle ılk randevumda bu konuyu konusmak ıstıyorum zaten. Gercı cogu doktor normal normal dıyor..son anda sezeryan dıyorlar... hastane de ek bı ucret falan cıkardılar mı? hastenede fıyatın ıcıne neler dahıldı? neler yaptılar?

ya kusura bakmayın önceden sorduklarınıza cevap yazamadım.arkadaşım can beyde sezeryan oldu yani normal doğuma teşvik ediyormu bilmiyorum.benim bebeğin cinsiyet konusuda karışık biraz can bey kız diyor inatla ama bebek erkek. ona gittim kız dedi 1 saat sonra başka doktora erkek dedi. belki o an göremedi dedim. 1 ay daha bekliyim dedim. o ay da kız dedi. kesinmi dedim alışveriş yapıcam dedim kıza göre alışveriş yap dedi. içimdeki şüpheyle yine aynı doktora ve başka bi tane daha gittim yanlışlık olmasın diye çünkü 5. ayımdaydım. her ikiside kesinlikle erkek dedi.o yüzden yüzde yüz emin değilim. tamam doktora güvenmek çok önemli. ama kararsızım ne yazıkki doktor değiştirmekde zor geliyor. bir de internetten okuduğum ve başka doktorlara sorduğum kadarıyla detaylı ultrason 18-24 haftalar arası yapılıyor. can beyde 26-28. haftalar arası yapacağım dedi. Herkes de o zaman net ve iyi gözükmez diyorlar zaten içimde şüphe vardı şimdi dahada kötü oldum. bugün tam 22 haftalık oldum acilen karar vermem gerekiyor. Aslında donurlu gibi bize orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.

Ayrıntılı ultrasonla ilgili ben de araştırmıştım ve 24. haftaya kadar olursa daha iyiymiş ama sebebi daha iyi görüntülenmesi değil. Ultrason sırasında bazı ölçümler yapılıyor ve bu ölçümler bilgisayardaki verilerle karşılaştırılıp risk oranı çıkarılıyor ve bilgisayarda yüklü olan veriler de 18 - 24 haftalar arasının verileri olduğu için bu haftalar arasında yapıldığında karşılaştırma yapmak daha doğru sonuç veriyor. 24. haftadan sonra yapılan bir ölçümü 18 - 24 arası ölçümlerle karşılaştırınca yanılma oranı fazla olabiliyor tabi. Bunu da göz önünde bulundurarak bence 24. haftayı geçirme derim. Ben 24+1 iken yaptırdım, çok geç oladığı için farketmez demişti doktorum.

canım yaa daha cok yenı senın.. zaten sasırıyorum ılk zamanlar olmasına ragmen nasıl bu kadar sık nete gırebılıyorsun?

yaa Gokmen beyle ılk randevumda bu konuyu konusmak ıstıyorum zaten. Gercı cogu doktor normal normal dıyor..son anda sezeryan dıyorlar... hastane de ek bı ucret falan cıkardılar mı? hastenede fıyatın ıcıne neler dahıldı? neler yaptılar?

doktorlar ve hemşireler zorluyor zaten hareket edeceksin bol bol diye. sezeryanım saat 4 gibi bitti aksam aynı aksam saat 11de kendileri gelip kaldırdılar. 1750 nin içine hersey dahil valla. ekstradan sadece işitme testi yapıldı ona 120ytl verdim o kadar. bebekle ilgili testler, annenin ilaçları, bakım, beek bezi, anne pedi, göğüs ucu kremi herseyi verdiler valla, ektra hiçbirsey ödemedim.
u arada benimki gercekten zorunlu sezeryan oldu, devam etsem allah korusub bebeğimi kaybedecektim. yoksa bosu bosuna 7 saat doğum sancısı cekmezdim. hersey gözümün önünde oldugu için durumun ciddiyetini anladım. bebeğin kalp atışlaını gösteren alet bir ara sıfıra indi, gökmen bey bile panik oldu nasıl. benim korkumu anlatmaya gerek yok bile zaten.

X