- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 41
- Konu Sahibi PassioneLore
merhaba arkadaşlar bende mehtap hanımın hastasıydım medipoldeydi önce ayrıldı medicale geçti bende mağdur olmamak için peşinden medicale geçtim neyse herşey iyiydi hoştu ama 32. haftada yüksek tansiyon problenmim başladı bebiş fazla kilo alamıyordu derken 36. haftada preklampsi yani gebelik zehirlenmesi oldum ama ne yazıkki mehtap hanımdan o sıra aldığım randevular bir bir iptel edilmeye başladı kocası hastaymış ama dururmum acildi bende medipolde leyla hanıma acil olarak göründüm ve o gün sezeryana alındım çünkü az daha ölüyormuşum meğer mehtap hanım hastaneden ayrılacakmış ama bunu neden bilgisi bize verilmedide böyle saçma sapan bahanelerle randevular iptal edildi en azından başımızın çaresine bakardık doğrusu mehtap hanıma kızgınım çünkü hastalarının canı onun içimn hiç önemli değil aniden hastane değiştirmek huyu galiba dikkat edin arkadaşlar sizde ortada kalmayın bu başlıktaki eski mesajları okuduysanız mehtap hanımdan ben çok memnundum buraya yazmıştım ama neden böyle yaptı herşey para demek değil bence 2. bir doktora daha görünün ne kaybedersiniz ben leyla hanıma gittiğim için şahsen kendimi çok şanslı görüyorum saolsun kendi hastası değildim sonuçta beni o yoğunlukta sezeryana aldı Allah razı olsun ondan[/I][/I][/I]