Medical Park Göztepe Hakkında

merhaba arkadaşlar bende mehtap hanımın hastasıydım medipoldeydi önce ayrıldı medicale geçti bende mağdur olmamak için peşinden medicale geçtim neyse herşey iyiydi hoştu ama 32. haftada yüksek tansiyon problenmim başladı bebiş fazla kilo alamıyordu derken 36. haftada preklampsi yani gebelik zehirlenmesi oldum ama ne yazıkki mehtap hanımdan o sıra aldığım randevular bir bir iptel edilmeye başladı kocası hastaymış ama dururmum acildi bende medipolde leyla hanıma acil olarak göründüm ve o gün sezeryana alındım çünkü az daha ölüyormuşum meğer mehtap hanım hastaneden ayrılacakmış ama bunu neden bilgisi bize verilmedide böyle saçma sapan bahanelerle randevular iptal edildi en azından başımızın çaresine bakardık doğrusu mehtap hanıma kızgınım çünkü hastalarının canı onun içimn hiç önemli değil aniden hastane değiştirmek huyu galiba dikkat edin arkadaşlar sizde ortada kalmayın bu başlıktaki eski mesajları okuduysanız mehtap hanımdan ben çok memnundum buraya yazmıştım ama neden böyle yaptı herşey para demek değil bence 2. bir doktora daha görünün ne kaybedersiniz ben leyla hanıma gittiğim için şahsen kendimi çok şanslı görüyorum saolsun kendi hastası değildim sonuçta beni o yoğunlukta sezeryana aldı Allah razı olsun ondan[/I][/I][/I]

birde unutmadan söyleyim hastaneyi kötülemek için söylemiyorum çünkü kontrollerim boyunca memnundum ama sonunda böyle bir talihsizlik yaşadım ben 4 boyutlu ultrasonuda iyi olsun diye gökmen beyde çekilmiştim herşey mükemmel demişti fakat kan akımlarında problem varmış o yüzden bebişim zayıf kalmış 36. haftada olmasına rağmen 2 kilo doğdu ve son ana kadar herşeynormal dendi bilmiyorum sonuçta ben bunları yaşadım diye herkes aynı şeyi yaşayacak die bişey yok ama en azından tedbirli olun arkadaşlar

nestle ızlenımlerını paylasırsın bızımle.. bende 8 kasım cumartesıye aldım randevu leyla hanımdan.. butun testlerınle gıtmeyı unutma.. ben medıcal den de Gokmen beyden bır alayım dıyorum

bende sizinle leyla hanım izlenimlerimi paylaşayım.. hamile kalmadan önceden beri hastasıyım.iyide bir bayandır. ancak bıraktım onu. nedeni ise söyle: bir arkadasımla birlikte sadece deneme amaclı olarak ümraniye medicanaya gittik. o zaman 6 haftalık hamileydim. medicananın doktoru bana kesenin yanında kanama olduğunu,riskim olduğunu söyledi. fitiller falan verdi.acayip teleşlandık. hemen leyla hn.ı aradım ve acil randevu istedim. 1-2 gün sonraya verdiler. randevu günü geldi ve beni arayıp acil sezeryan var sizi erteleyelim dediler, peki dedim. telefonu bağlamalarını,durumumum acil olabileceğini belirttim,kendisi cok yoğun dediler. neyse, diğer randevu günü geldi.tam gideceğm,tekrar aradılar ve acil ameliyat var,erteliyoruz dediler. bu erteleme 4 randevu oldu. bende sekreter kıza durumu hatırlattım,risk olabileceğini söyledim. yapabileceği birşey olmadığını,doktorun yoğun olduğunu,bekleyeceğimi söyledi. bende söyleyin leyla hanıma artık hastası değilim dedim. başka bir doktora gidiyorum şimdi. risk falanda yokmuş. şimdi cok iyiyim şükür... alın size yoğun doktor hikayesi... benden size bilgi olsun..

birde unutmadan söyleyim hastaneyi kötülemek için söylemiyorum çünkü kontrollerim boyunca memnundum ama sonunda böyle bir talihsizlik yaşadım ben 4 boyutlu ultrasonuda iyi olsun diye gökmen beyde çekilmiştim herşey mükemmel demişti fakat kan akımlarında problem varmış o yüzden bebişim zayıf kalmış 36. haftada olmasına rağmen 2 kilo doğdu ve son ana kadar herşeynormal dendi bilmiyorum sonuçta ben bunları yaşadım diye herkes aynı şeyi yaşayacak die bişey yok ama en azından tedbirli olun arkadaşlar

canım goruslerın ve bılgılendırmen ıcın cok tsk ederım. Mehtap hanıma bende gerı donme konusunda bu yuzden kararsız kaldım. Ben ılk muayneye gıttıgımde kılom falan olculmedı. 3. muayneden ıtıbaren( o da ben 52 den 48 e dustum Mehtap hanım bebegımı beslıyemıyormuyum acaba dedıgımde) kılo tansıyon olculmeye baslandı. Benım ıle ılgılı ılgısız durumları oldu.Ama bır cok kısı memnundu sonucta olabılır demıstım. Ama Allah var sorduğumda cevap veriyordu. Ama benim istediğim ben araştırmak zorunda kalmayayım ben sormadan beni yönlendirsin.

Terken sana bir sorum olacak. Gökmen beye kordondaki kan akımına ne zaman kacıncı haftada baktırmıstın? O zaman normal olan bırsey sonradan degısmıs olabılr mı onu arastırmak ıcın soruyorum. Sımdı Gokmen beye devam ettıgım ıcın soruyorum.

Bende Medıcal Mehtap ıle Gokmen ve Medıpol Leyla Hakan dörtlüsü arasında çok kararsz kalmıştım. Mehtap hanım gidince Gökmen beye randevuya gittim.
Bu konuda ki bilgilerin bizim için çok faydalı olacak.

Bu arada bebeğine Allah uzun ömürler ve sağlık versin. Çok tatlı maşallah:nazar:

kızlar bugün seminerde olan yokmu aranızda ;
bir ara çıkıp kadınlar klüpçüler nerdesin demek geldii, ama yapamadım.
ben kürsünün önünde oturan mavi hırkalı bayan ........

evet mehtap hanım donuyormus ama ben ona donme konusunda cok kararsız kaldım dıyebılırım
cunku bendekı 5 cm kıstle 7 ay boyunca hamıle kalmak ıcın ugrastırdı ve en son rahım fılmını kendım cekıyorum dedı sonrada ayrılacagı ttuttu ama nasıl olur kendım cekıyorum dedınız dedım oda yok radyolojıye yollayacaktım kendım cekmıyorum dıyınce agzım acık kaldı 5 karıs.
mıne hanıma gıttım bu kadar buyuk bı kıstla hamıle nasıl kalırsın son aydada 6.5 cm olmus dedı. kıstı erıtcez sonra deı.ve mantıklı geldı. mehtap hanımın ılgısızlıgını mıne hanıma gecınce anladın sanırım kafası dolu bıraz mehtap hanımın ama bu bızım sucumuz olmasa gerek.nersey ben mıne hanıma devam edecegım ıns aa oda benım canımı yakıyo ultrasonda bagırasım gelıyo bu gıdısımde cok sert davranıyosunuz dıycem artık.

canım goruslerın ve bılgılendırmen ıcın cok tsk ederım. Mehtap hanıma bende gerı donme konusunda bu yuzden kararsız kaldım. Ben ılk muayneye gıttıgımde kılom falan olculmedı. 3. muayneden ıtıbaren( o da ben 52 den 48 e dustum Mehtap hanım bebegımı beslıyemıyormuyum acaba dedıgımde) kılo tansıyon olculmeye baslandı. Benım ıle ılgılı ılgısız durumları oldu.Ama bır cok kısı memnundu sonucta olabılır demıstım. Ama Allah var sorduğumda cevap veriyordu. Ama benim istediğim ben araştırmak zorunda kalmayayım ben sormadan beni yönlendirsin.

Terken sana bir sorum olacak. Gökmen beye kordondaki kan akımına ne zaman kacıncı haftada baktırmıstın? O zaman normal olan bırsey sonradan degısmıs olabılr mı onu arastırmak ıcın soruyorum. Sımdı Gokmen beye devam ettıgım ıcın soruyorum.

Bende Medıcal Mehtap ıle Gokmen ve Medıpol Leyla Hakan dörtlüsü arasında çok kararsz kalmıştım. Mehtap hanım gidince Gökmen beye randevuya gittim.
Bu konuda ki bilgilerin bizim için çok faydalı olacak.

Bu arada bebeğine Allah uzun ömürler ve sağlık versin. Çok tatlı maşallah:nazar:
24+3 de çekilmiştim canım ama mehtap hanım kan akımlarının problemli olduğunu söyledi gökmen bey herşey iyi demişti ve ne hikmetse raporda kan akımları ile ilgili bişey yazmıyor sonradan farkettik son haftalarda bebiş hiç kilo almadı aman dikkatli olun ben leyla hanımdan çok ama çok memnun kaldım mehtap hanım durumumun vehametini bildiği halde hiç ilgilenmedi sürekli telefonda durumumu bildiriyordum doğumu hep erteliyordu meğer hastaneden ayrılacakmış insan hayatı bu kadar ucuzmu ben başka doktora gitmeyi akıl etmeseydim belki şuan hayatta olmayacaktım

evet mehtap hanım donuyormus ama ben ona donme konusunda cok kararsız kaldım dıyebılırım
cunku bendekı 5 cm kıstle 7 ay boyunca hamıle kalmak ıcın ugrastırdı ve en son rahım fılmını kendım cekıyorum dedı sonrada ayrılacagı ttuttu ama nasıl olur kendım cekıyorum dedınız dedım oda yok radyolojıye yollayacaktım kendım cekmıyorum dıyınce agzım acık kaldı 5 karıs.
mıne hanıma gıttım bu kadar buyuk bı kıstla hamıle nasıl kalırsın son aydada 6.5 cm olmus dedı. kıstı erıtcez sonra deı.ve mantıklı geldı. mehtap hanımın ılgısızlıgını mıne hanıma gecınce anladın sanırım kafası dolu bıraz mehtap hanımın ama bu bızım sucumuz olmasa gerek.nersey ben mıne hanıma devam edecegım ıns aa oda benım canımı yakıyo ultrasonda bagırasım gelıyo bu gıdısımde cok sert davranıyosunuz dıycem artık.

bencede kesinlikle haklısın..Mehtap hanımın kafası yogun herhalde bıraz ılgısız.senağlama

24+3 de çekilmiştim canım ama mehtap hanım kan akımlarının problemli olduğunu söyledi gökmen bey herşey iyi demişti ve ne hikmetse raporda kan akımları ile ilgili bişey yazmıyor sonradan farkettik son haftalarda bebiş hiç kilo almadı aman dikkatli olun ben leyla hanımdan çok ama çok memnun kaldım mehtap hanım durumumun vehametini bildiği halde hiç ilgilenmedi sürekli telefonda durumumu bildiriyordum doğumu hep erteliyordu meğer hastaneden ayrılacakmış insan hayatı bu kadar ucuzmu ben başka doktora gitmeyi akıl etmeseydim belki şuan hayatta olmayacaktım

yaaa kimi Leyla hanımdan memnun değil, kimi Gökmen beyden kimi Mehtap hanımdan... Doktor konusunda karar vermek çok zor...

aynen öyle tatlım. tam sag yanında oturan erkek annesıyım :) sen onde oturan mavılı deyınce dusundum ılk basta sonra dedım aaaa yanımdakı bayan :)hihoyyyt

bu kadar olur ya :roflol::roflol:
koca salonda gel sen yan yana otur;

2.seminerde buluşuruz artık. (tabii hafta sonu olursa)

Terken öncelikle geçmiş olsun.Aynı olay ablamın başına geldi.İlk bebeğin 1450 gr doğdu.Ama preaklemsşde yani geblik zehirlenmelerinde olay 6.5-7. aydan sonra ortaya çıkıyor.Bebek bu aylardan sonra gelişmiyor.Daha önceden anlamak mümkün değil.Son aylara doğru tansiyon yükselmesi ile kendini gösteriyor.
Tekrar geçmiş olsun...

bu kadar olur ya :roflol::roflol:
koca salonda gel sen yan yana otur;

2.seminerde buluşuruz artık. (tabii hafta sonu olursa)

tamam güzelim görüşmek üzere. evet ya umarım haftaiçi olur hala şeker yüklememi yaptıramadım yarın öğlene kadar izin almayı düşünüyorum zaten

Terken öncelikle geçmiş olsun.Aynı olay ablamın başına geldi.İlk bebeğin 1450 gr doğdu.Ama preaklemsşde yani geblik zehirlenmelerinde olay 6.5-7. aydan sonra ortaya çıkıyor.Bebek bu aylardan sonra gelişmiyor.Daha önceden anlamak mümkün değil.Son aylara doğru tansiyon yükselmesi ile kendini gösteriyor.
Tekrar geçmiş olsun...

bende o yüzden sordum terkene. ne zaman baktırmıştın bebek için kan akışına diye sordum. Çünkü belli bir haftadan sonra olabiliyormuş. Tam bilmiyorum bende araştıracam.Teşekkürler arkadaşlar burda birbirimizle deneyimlerimizi paylaşmak çok önemli. Sonuçta kendimizi güvende hissetmek istiyoruz hepimiz.

Zaten bebek 2 kg olduğuna göre son haftalarda olan birşeyolduğu belli daha önce olsa ki ablamın 7. ayda durmuştu gelişimi sorun önceden başlardı.Allah korusun bir daha göstermesin.

kızlar mehtap hanım ın dönüşüyle benim de kafam karıştı..ama sanırım ben kendisiyle devam etmeyeceğim...çünkü güvenmiyorum artık....ya 1 ay sonra tekrar çeker giderse...ayrıca kafasının dolu ve karışık olduğu da çok doğru...ben can bey le devam diyorum..bu arada seminere giden arkadaşlar varsa can bey nasıldı? sizlere güven verdi mi? bizimle paylaşır mısınız??

Selam arkadaşlar evet Mehtap hanım konusunu düşünmek lazım

Ben gittim seminere en önde oturuyordum hatta Şirvan ile yan yana oturmuşuz :)
Can bey gayet sakindi normaldi. Can beyin seminerdeki konusu Hamilelikte Cinsel Yaşamdı. Konuşmasını yaptı. Ayşe Hanım gayet faydalı bilgiler verdi

X