- Konu Sahibi PassioneLore
Arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri sürekli gittiğim doktorumun çalıştığı hastaneden telefon geldi bugün ve bana doktorumun hastaneden ayrıldığı ve bir süre başka hastanede de çalışmayacağı söylendi. 37+5 hamileyim ve bebeğim gelişimini 2 hafta öncesinden tamamladığı için heran doğumum söz konusu. ve yaşadığım şoku sizlere anlatamam doğurmak üzereyim ama doktorum resmen yarı yolda bıraktı beni, üstelik pazartesi gittim daha ve hiçbirşeyden bahsetmedi bile. Şuanda sancılarım başlasa gelip doğumumu yaptıracak bir doktorum bile yok açıkcası. Mecburen bu saatten sonra tekrar doktor arayışına başladım ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Medical Park'ta bulunan Gökmen İyigün'den yarın için randevu aldım.
Kısacası 9 aydır başka hiçbir kimseye gitmeden veya danışmadan devam ettiğim doktorumdan böyle bir şok yaşadığım için inanılmaz güven sorunu yaşıyorum. Bana Gökmen Bey'in hastası olup da yorumda bulunabilecek arkadaşlardan ayrdım bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler
canım durumun zor gerçekten..bizde aynı şeyi yaşıyoruz medical park taki doktorumuz hastane değiştirdi..ama bizim 25-26. haftalardayız daha..sen sonuna gelmişsin tabi..burdaki arkadaşlardan gökmen bey e devam edenler çok memnun...ilgili bir doktormuş...zaten senin işin sadece doğuma kalmış artık..yurt dışında eğitim görmüş bir doktor..sezaryen olacaksan zaten sana bu gidişinde randevu verebilir..ama normal doğum olacaksa vakti-saati belli değil tabi...ama hastanede 24 saat kadın doğum doktoru mevcut...sen hastaneye ulaştıktan sonra nöbetçi hekim mi bakar kendisi mi hastaneye gelir gittiğinde onu bi sor olur mu?? ben de aynı hastanede can şener e devam ediyorum...o da iyi ve işinin ehli bir doktor....merak etme hepimiz illa bir şekil doğuracağız....inşallah hayırlısı olur...