- 17 Mart 2008
- 7.997
- 1
- Konu Sahibi PassioneLore
kıslar herkese selam..
bende medical park göztepe ile ilgili duygularımı paylaşmak istedim.
Eşimle aşılama yaptırmayı düşünüyorduk.Normalde acıbadem Cem Demirele gidiyordum. Ama burda yazılanlardan sonra medical parkı bir arayayım dedim. Tüp bebek bölümünden randevu aldım gittik. Herşey mükemmel doktor çok ilgili sıcak ve insanın içini rahatlatıyor. nerdeyse 40 dk falan bize zaman ayırdı . ve biz daha aşılamaya karr vermemiştik. neyse aşılamaya karar verdik ve 30 ekimde adetimin 3. günü gelmemi istediler. gittim sanki o doktor değişmiş başka biri gelmiş sorularıma çok cvp alamadım. muayene odasına aldı örtü yok büyük havlu peçeteye sarıldım. alttan muayene için ultrason aletine prezervatif takacak yok. eldiven takıp muayene etti. bayağı moralim bozuldu ama bi kez başlamış olduk.. bişey soruyorum ilaçlarla ilgili hemşire bilgilendirecek falan diyor. neyse iğnelere başladım sonra 6. gün tekrar kontrole gittim. yine herşeyi hemşire anlattı. doktorun işi sadece yumurtalaarıma bakıp hemşireye yönlendirmek olmuş.. 8 kasımda saat 11 de aşılama dediler. kesinlikle 11 de sizi almamız gerek dediler.
sabah 9 da gittik eşim örnek verecek.ödemeyi istediler worlde 2 taksit yapıyolarmış. bende world yok. eşimöde cüzdanı arabada bırakmış. örneği vereyim gidip getiririm diyor. olmaz şimdi yapmanız gerek dediler. bizleri insan değil dolar olarak görüyolar kesinlikle.
öve öve bitiremedikleri sperm odalarında bi koltuk bi tv den başka bişey yokmuş. ceketini bile eşim yere koymuş. banyoda daha önce kimin kullandığı belli olmayan bir havlu..
örnek verildi yukarı çıktık bana sıkışman gerek dediler. bu arada son muayenede hemşireye sorduğumda gerek yok demişti.. bu sefer sabah aç karnına suyu içmeye başladım.10,50 de aşağı gönderdiler. bitmek bilmeyen asansör bekleyişi başlamıştı yine.
beni ameliyathaneye aldılar orda afedersiniz bacaklarım ayrık yarım saat doktor bekledim.. sonra geldi herşey normalmiş gibi başladı. bide bana fırça attılar tam sıkışmamışsın diye. ve oldu bitti kesinlikle hala tam oturmamış bir hastane. hala içinde inşaat devam eden bir hastaneden başka ne beklenirki..bakalım o kadar stresli bir günden sonra meleğim bana tutunabilecekmi.
Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedi.
canım kötü bir deneyim yaşamışsın ama umarım meleğin sana sıkıca tutunur ve bu yaşadıklarını unutursun. en kısa zamanda güzel haberini bekliyoruz. a.s.