MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

Medcezircim, paketimi açtım, çoğuna kızım saldırdı
En çok beğendiğim 2 si tam oturdu Çizmelere bayıldım
Hediyelerin için çok teşekkür ederim canım

Medcezircim, paketimi açtım, çoğuna kızım saldırdı
En çok beğendiğim 2 si tam oturdu Çizmelere bayıldım
Hediyelerin için çok teşekkür ederim canım

Canım benim çok sevindim ya..Çok tereddütlüydüm büyük olan elbiseler konusunda :)

Güle güle, iyi günlerde kullanın inşallah

medcim geldim
3 numaradaki kahve trikonun ve 19 daki gri elbisenin bedenlerini tam öğrenebilirmiyim. üzerinde ne yazıyor
birde 22 de beğendiğim kotun bedeni 32 ye 32 değilmi. netleştireyimde nolu nolmaz, burdan deneme şansımız yok çünkü

Canım 3 numara tunik, triko değil, tril tril bir kumaşı var onun..m-l uyumlu..

19 da aynı iekilde m-l uyumlu ama xl ye kadar uyar sanıyorum, esnek bir yapısı var..Yalnız sen kısa elbise istemiyordun, 19 numara epey kısa canım, tunik olarak kullanıcam diyorsan o ayrı..

Kotun boyu biraz daha uzun olabilir..Ben onu hiç kısalttırmadan kıvırarak kullanmıştım..

Elbise konusunda, kısa kullanamam diyorsan, 7-9, bir de son sayfalara eklediğim, füme rengi bebe yaka bir elbise var, o uygun olacaktır..

Sen verdiğim diğer konudaki ürünlere baktın mı canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
triko mu demişim :) tunik demek istemiştim
diğer konunu okuduğumdan zaten hepsi birbirine karıştı, tunikler, penyeler, elbiseler, trikolar
canım onlar arasında beğendiklerimi arkadaşlar kapmış zaten
alanlar güle güle kullansın
ben tunik tarzı bişeyler bakıyorum aslında
şöyle taytla streç kotla giyebileceğim şeyler
denk gelemedim bir türlü

siyah taytın üzerine çok şık durur.

streç kotların üzerine muazzam duruyor Tunik tarzı bir triko bu da, hafif parıltılı ve deri detaylı..

Bu da çok güzel bir tunik..Bu gördüğün arka detayı..Bağcıklı olan kısım yani..

bu ceket arkası dize kadar, önü kalça kemiklerinin altında..Streç kotlarla çok şık duruyor..Trikosu çok güzeldir..

Bu elbisenin boyu çok kısa, ben taytlarımın üzerine tunik olarak kullandım bunu hep..

Tayt ve streç pantolonlarla kullanabileceğin tunik tarzı giyim bu şekilde canım :)

7 numaralı saks mavi elbise satılmadı ise ben talibim ancak boyu nasıl 1,60 boyum
38 beden olur mu?

7 numaralı saks mavi elbise satılmadı ise ben talibim ancak boyu nasıl 1,60 boyum
38 beden olur mu?

Satılmadı canım..Bedenine olur ancak boyu diz hizanda kalabilir..Ben 167 yim, dizimin biraz üzerinde kalıyor...

Yeni ürünler de ekliyorum şimdi..

26Eki Görüntüle 956694 Eki Görüntüle 956695 Füme rengi çok şık bir elbise..42 bedene kadar uygundur, 42'nin vücuda oturur ama..20
27Eki Görüntüle 956696 Siyah-beyaz çok şık elbise, tunik olarak ta kullanılabilir..xl ye kadar olur bu da..Ama m bedende daha dökümlü ve şık duracaktır..10
28Eki Görüntüle 956697 Eki Görüntüle 956698 Eki Görüntüle 956699 Salaş giyen 40-42 bedenler için..Heralde 50 bedene kadar olur bu :) Hamileler de giyebilir..Öyle bir model..Cepli, dökümlü triko tunik..25
29Eki Görüntüle 956700 Eki Görüntüle 956701 Kotların üstüne harika duruyor..Lekeli gibi çıkmış makineden, tertemizdir..Salaş bluz..15
30Eki Görüntüle 956702 Eki Görüntüle 956703 Eki Görüntüle 956704 Yine makineden lekeli çıkmış..Kendinden kuşaklı çok şık duran pantolon etek..42 bedene kadar uyar..20
31Eki Görüntüle 956705 Eki Görüntüle 956706 Her bedene uyar..Beli lastikli..Siyah pantolon kesim eşofman, pantolon gibi bişey işte 10
32Eki Görüntüle 956707 Eki Görüntüle 956708 Bu da makineden lekei gibi çıkmış maalesef..Tertemizdir..lcw marka l beden lacivert eşofman..20
33Eki Görüntüle 956709 Eki Görüntüle 956710 Yine l beden, koyu yeşil eşofman..Gap marka..13
34Eki Görüntüle 956711 Eki Görüntüle 956712 Lacivert penye tunik..5
35Eki Görüntüle 956713 Eki Görüntüle 956714 Bunu buradan bir arkadaştan almıştım..Siyah klasik kumaş elbise..36 beden..38 e de olur ama 40 a olmuyor..Denedim gördüm 5

Tekrar ediyorum, ürünlerin bazıları beyaz lekeli çıkmış..Tamamen makineden kaynaklı bir durum..Hepsi sıfır gibidir..

Bu normal düz, aşağı doğru yapışmadan inen pantolonumsu, eşofmanımsı bir ürün canım..Üstümde duruşu yok, ama farklı bir kumaş cinsini hala giyiyorum..Bol bol, rahat rahat..Öyle çok geniş, etek gibi değil yani..

Üstümde duruşunu göremezsin bacaklarım ameliyatlı, davul gibiler :)

Yarın kargo çıkarıcam, bugün çıkarıcaktım aksadı..Bir daha ne zaman çıkarırım bilmiyorum inan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Eveeett, son siparişlerle beraber paketler hazır..Yarın vericem..Bir daha ne zaman çıkarım bilinmez, kararsızlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…