MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

5 dakıka engeline takıldım cok ısabetlı bı kararla arkadas lıstenızden kaldırmıssınız bende sızı sılecektım ama goremedım tesekkur edıyorum

Canim 25 ve 132 nin fiyati nedir? Bir de markasi ne yaziyor ben de de ayni model krem rengi var yillardir kullaniyorum hala yepyeni cok kaliteli cikti. Sanirim standart beden.

Canim 25 ve 132 nin fiyati nedir? Bir de markasi ne yaziyor ben de de ayni model krem rengi var yillardir kullaniyorum hala yepyeni cok kaliteli cikti. Sanirim standart beden.

Batikten almıştım ben o ceketi canım..Gerçekten çok kaliteli..Standart beden evet..Fiyatı yanında yazıyor, 22 lira..

Canim kargom sabah geldi hem ptt kargoyu hem de seni tebrik ediyorum. Urun cok temizdi guzel alışveriş oldu teşekkür ederim.

Güle güle kullan canım, ürünlerimin hepsi sıfır gibidir açıkçası..Fotoğrafa yansıtamıyorum sadece :KK1:

Medcezircim;
Benim çizmeyi kış bitmeden gönderebilir misin :)

Ahhaha allah iyiliğini versin :KK9:
Göndericem canım, perşembe günü işlerim var, o zaman çıkarıcam senin kargoyu da..

Yarın kargo günü, kararsız arkadaşlar bana bugün kararlarını bildirsinlerrr, her gün çıkmam zor oluyor :KK1:

Yarın kargo günü, kararsız arkadaşlar bana bugün kararlarını bildirsinlerrr, her gün çıkmam zor oluyor :KK1:
bu arada eger ptt ile calisiyorsaniz kargolar icin subeye gitmenize gerek yok, internetten form doldurun kurye ertesi gun evinize gelip kapidan aliyor paketleri ve bunun icin ek ucret odemiyorsunuz. ben oyle yapiyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, yeni eklediginiz saks mavisi elbisenin fiyati nedir ?

15 lira canım, kırmızısı ve saks mavisi kaldı..Kumaş kalitesi çok güzel elbisenin, sıfır ayarında zaten.

bu arada eger ptt ile calisiyorsaniz kargolar icin subeye gitmenize gerek yok, internetten form doldurun kurye ertesi gun evinize gelip kapidan aliyor paketleri ve bunun icin ek ucret odemiyorsunuz. ben oyle yapiyordum

Ben 4 lira fark alınıyor diye biliyorum, bir kere yaptım, ücret farklı oldu:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
15 lira canım, kırmızısı ve saks mavisi kaldı..Kumaş kalitesi çok güzel elbisenin, sıfır ayarında zaten.

Ben 4 lira fark alınıyor diye biliyorum, bir kere yaptım, ücret farklı oldu:26:

oyle miii:26: bana ek ucret olmadigni soyledi kurye, sonradan takip numarasiyla da baktim ek ucret yoktu kargo ucreti disinda bayana da sordim hatta digerlerinden aldiklari kadar kargo ucreti odemisti. neyse iyi oldu soylediginiz onu bi ogreneyim iyice.

elbise kac beden ?

oyle miii:26: bana ek ucret olmadigni soyledi kurye, sonradan takip numarasiyla da baktim ek ucret yoktu kargo ucreti disinda bayana da sordim hatta digerlerinden aldiklari kadar kargo ucreti odemisti. neyse iyi oldu soylediginiz onu bi ogreneyim iyice.

elbise kac beden ?

42 ye kadar rahatlıkla olur..Likralı viskon...
38-40 a tam oturur..36 bedende düz iner..

X