- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
- Konu Sahibi _MedceziR_
Kargolarınız yola çıktı...Güle güle kullanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ürün açıklama fiyat 23 Eki Görüntüle 945964 triko tunik/elbise olarak ta kullanılır..Sırt detayı bu şekilde..m-l-xl ye kadar uyumludur.. 6 24 Eki Görüntüle 945965 Eki Görüntüle 945967 yazlık tril tril elbise..Her bedene uyar.. 8 25 Eki Görüntüle 945968 Eki Görüntüle 945970 Müthiş bir trikodur..Vizon rengi.. 22
Canim 25 ve 132 nin fiyati nedir? Bir de markasi ne yaziyor ben de de ayni model krem rengi var yillardir kullaniyorum hala yepyeni cok kaliteli cikti. Sanirim standart beden.
Kargolarınız yola çıktı...Güle güle kullanın
Canim kargom sabah geldi hem ptt kargoyu hem de seni tebrik ediyorum. Urun cok temizdi guzel alışveriş oldu teşekkür ederim.
Medcezircim;
Benim çizmeyi kış bitmeden gönderebilir misin :)
bu arada eger ptt ile calisiyorsaniz kargolar icin subeye gitmenize gerek yok, internetten form doldurun kurye ertesi gun evinize gelip kapidan aliyor paketleri ve bunun icin ek ucret odemiyorsunuz. ben oyle yapiyordumYarın kargo günü, kararsız arkadaşlar bana bugün kararlarını bildirsinlerrr, her gün çıkmam zor oluyor
merhaba, yeni eklediginiz saks mavisi elbisenin fiyati nedir ?
bu arada eger ptt ile calisiyorsaniz kargolar icin subeye gitmenize gerek yok, internetten form doldurun kurye ertesi gun evinize gelip kapidan aliyor paketleri ve bunun icin ek ucret odemiyorsunuz. ben oyle yapiyordum
15 lira canım, kırmızısı ve saks mavisi kaldı..Kumaş kalitesi çok güzel elbisenin, sıfır ayarında zaten.
Ben 4 lira fark alınıyor diye biliyorum, bir kere yaptım, ücret farklı oldu:26:
oyle miii:26: bana ek ucret olmadigni soyledi kurye, sonradan takip numarasiyla da baktim ek ucret yoktu kargo ucreti disinda bayana da sordim hatta digerlerinden aldiklari kadar kargo ucreti odemisti. neyse iyi oldu soylediginiz onu bi ogreneyim iyice.
elbise kac beden ?