MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

hayırlı satışlar medcim, gülkurusu eşofman ustunun bedenı nedir?

Son düzenleme:
şal deseneni gibi var yaa

attachment.php

şu dimi?
Bedeni sana uygun canım..Ne çok yapışır ne bol durur..Benim bedenim senin bedenin işte :KK60:

[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1013800&d=1394299194&thumb=1[/ımg]

şu dimi?
Bedeni sana uygun canım..ne çok yapışır ne bol durur..benim bedenim senin bedenin işte :KK60:

ikisi kaç para takasa yetio mu yetmiosa baska ürün bakcam elbisenin fiyatını yazmamışsın :KK16:

ikisi kaç para takasa yetio mu yetmiosa baska ürün bakcam elbisenin fiyatını yazmamışsın :KK16:

kuzum deri detaylı elbise 30 lira zaten..takas etmek istiyosan tek başına o yetiyo :)

şal desenli dediğin de 10 lira..beğendiysen ürünleri yollarken araya sıkıştırıverirsin, yoksa önemli değil :KK34:

kuzum deri detaylı elbise 30 lira zaten..takas etmek istiyosan tek başına o yetiyo :)

şal desenli dediğin de 10 lira..beğendiysen ürünleri yollarken araya sıkıştırıverirsin, yoksa önemli değil :KK34:

TMM CNM koyarım tabiside hatta bi elbise daha begendim kuzum ama ben kargonu pazartesi yada salı yollayabilirim yollayabilirim kuzum sorun olur mu :KK16:

X