Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
[TABLE="class: grid, width: 500"] [TR] [TD]26[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956694 Eki Görüntüle 956695 [/TD] [TD]Füme rengi çok şık bir elbise..42 bedene kadar uygundur, 42'nin vücuda oturur ama..[/TD] [TD]20[/TD] [/TR] [TR] [TD]27[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956696 [/TD] [TD]Siyah-beyaz çok şık elbise, tunik olarak ta kullanılabilir..xl ye kadar olur bu da..Ama m bedende daha dökümlü ve şık duracaktır..[/TD] [TD]10[/TD] [/TR] [TR] [TD]28[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956697 Eki Görüntüle 956698 Eki Görüntüle 956699 [/TD] [TD]Salaş giyen 40-42 bedenler için..Heralde 50 bedene kadar olur bu :) Hamileler de giyebilir..Öyle bir model..Cepli, dökümlü triko tunik..[/TD] [TD]25[/TD] [/TR] [TR] [TD]29[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956700 Eki Görüntüle 956701 [/TD] [TD]Kotların üstüne harika duruyor..Lekeli gibi çıkmış makineden, tertemizdir..Salaş bluz..[/TD] [TD]15[/TD] [/TR] [TR] [TD]30[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956702 Eki Görüntüle 956703 Eki Görüntüle 956704
[/TD] [TD]Yine makineden lekeli çıkmış..Kendinden kuşaklı çok şık duran pantolon etek..42 bedene kadar uyar..[/TD] [TD]20[/TD] [/TR] [TR] [TD]31[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956705 Eki Görüntüle 956706 [/TD] [TD]Her bedene uyar..Beli lastikli..Siyah pantolon kesim eşofman, pantolon gibi bişey işte [/TD] [TD]10[/TD] [/TR] [TR] [TD]32[/TD] [TD]Eki Görüntüle 956707 Eki Görüntüle 956708 [/TD] [TD]Bu da makineden lekeli gibi çıkmış maalesef..Tertemizdir..lcw marka l beden lacivert eşofman..[/TD] [TD]20[/TD] [/TR] [TR] [TD]33[/TD] [TD]
[/TD] [TD]40-42 BEDEN MİNİ KOT ETEK..[/TD] [TD]10[/TD] [/TR] [TR] [TD]34[/TD] [TD]
Makineden rengi soluk ve lekeli çıktı...Siyah epeyce kalın kadife mont..Tam kışlık.. Renginde hiç bir solma veya montta hiç bir kusur yok..Tertemizdir. M-L uyumlu, xl ye de olabilir..
Hayır tatlım ya, ayıklamadan alıntı yaptım :) Satılanları kargoyu yolladıktan sonra çıkarıyorum genelde, 3-5 parça bişey satıldığı için ayıklamadan koydum
Hayır tatlım ya, ayıklamadan alıntı yaptım :) Satılanları kargoyu yolladıktan sonra çıkarıyorum genelde, 3-5 parça bişey satıldığı için ayıklamadan koydum
NOT:med bir koku manyağı olan ben.o kokuyu unuttum sanma seni nerde görsem o o koku burnuma geliyor. ŞİMDİ ÇABUK SÖYLE O ÇAMAŞIRLAR NE KOKUYORDUÇABUK SOYLE BU DÜKKANI BAŞINA YİKARİM
NOT:med bir koku manyağı olan ben.o kokuyu unuttum sanma seni nerde görsem o o koku burnuma geliyor. ŞİMDİ ÇABUK SÖYLE O ÇAMAŞIRLAR NE KOKUYORDUÇABUK SOYLE BU DÜKKANI BAŞINA YİKARİM