• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

Ben de fazla şeyetmiyim seni tribünlere diye x'ler demediydim niye bozuntuya veriyon be balım :60:

Bak xxl ye kadar pek güzel kıyafetler var, bilginize sunarım:ssz:

Ne yapayım kabullendim artık ben yıllar geçtikçe :43::43:

Şarkı bile yaptım :32:

Göööööbeeeeğiiiimmm, seni senden çoook seeevvdiiiiimmm göööööbeeeeğiiim sana ömrümüüüü verdiiiiimmmm :21:

Benim beğendiklerim var aralarda ama onlara da ''m-l'' falan demişsin yanlışlıkla :60::60::60::60:

Ne yapayım kabullendim artık ben yıllar geçtikçe :43::43:

Şarkı bile yaptım :32:

Göööööbeeeeğiiiimmm, seni senden çoook seeevvdiiiiimmm göööööbeeeeğiiim sana ömrümüüüü verdiiiiimmmm :21:

Benim beğendiklerim var aralarda ama onlara da ''m-l'' falan demişsin yanlışlıkla :60::60::60::60:

Olsun olsun, götürcez o göbeği..Gitmezse kestircez :60:

Heee xxl leri gözün beğenmedi tebi :60:
Tunik ve elbise var xxl lerde bir tek kuzum..Alt yok yani.

Olsun olsun, götürcez o göbeği..Gitmezse kestircez :60:

Heee xxl leri gözün beğenmedi tebi :60:
Tunik ve elbise var xxl lerde bir tek kuzum..Alt yok yani.

Benim X ler üst tarafta zati :1::1:

Üst kısımdaki kıvrımsal dağılım sürrealist bir sanat eseri kıvamına geldiği için:52: deneyip kapatıcılık boyutunu görmem lazım :ssz: o yüzden son dönemde ancak büyük beden satışı olan mağazalar paklıyor beni :43::43::43:

Benim X ler üst tarafta zati :1::1:

Üst kısımdaki kıvrımsal dağılım sürrealist bir sanat eseri kıvamına geldiği için:52: deneyip kapatıcılık boyutunu görmem lazım :ssz: o yüzden son dönemde ancak büyük beden satışı olan mağazalar paklıyor beni :43::43::43:

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

lcw gömlek hariç diğerleri 50 bedene kadar uygun kuzum,baya baya genişler.. lcw 44 beden:ssz: Ama kalıbı 46 gibi..Salaş giyiyorum diye mağazadayken abartmışım durumu biraz:44:

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

lcw gömlek hariç diğerleri 50 bedene kadar uygun kuzum,baya baya genişler.. lcw 44 beden:ssz: Ama kalıbı 46 gibi..Salaş giyiyorum diye mağazadayken abartmışım durumu biraz:44:

Ben gördüydüm bunları ama çok benzerleri var bende de :1:

Ya şuanda beğendiğim şeyleri giyebilmem için cidden bir miktar kilo vermem gerekiyor :31:

melek kolyenin fiyatını öğrenebilir miyim? bu arada zevkli hatunsun vesselam, lakin bedenlerimiz uyuşmuyor :(

ama bunlar çok güzellll....sondaki kolyeyi geçen gümüşçüde sordum desem...gümüş mü peki sizinki? sondan ikinci renkli toplar olan kolye ile sondaki gümüş kolyenin fiyatını sorabilir miyim?

Back