MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

ama bunlar çok güzellll....sondaki kolyeyi geçen gümüşçüde sordum desem...gümüş mü peki sizinki? sondan ikinci renkli toplar olan kolye ile sondaki gümüş kolyenin fiyatını sorabilir miyim?

Canım o hakiki gümüş..Bilekliğiyle takım..Epey bir fiyata almıştım vakti zamanında :)
Takım halinde 30 diyeyim ona..

Renkli toplar da el örmesi..Çok değişik duruyor boyunda..Ona da 18 diyeyim.

ama bunlar çok güzellll....sondaki kolyeyi geçen gümüşçüde sordum desem...gümüş mü peki sizinki? sondan ikinci renkli toplar olan kolye ile sondaki gümüş kolyenin fiyatını sorabilir miyim?

Bunların fiyatları farklı bir tek..Bir de 3 lü bir kolye var, altın sarılı siyahlı..Onun fiyatı 15..Diğerleri çok uygun, 5-10 arası..

Canım o hakiki gümüş..Bilekliğiyle takım..Epey bir fiyata almıştım vakti zamanında :)
Takım halinde 30 diyeyim ona..

Renkli toplar da el örmesi..Çok değişik duruyor boyunda..Ona da 18 diyeyim.

melekli kolyeyle üçü 50 tl olur mu, kargo da benden. bileklik olmasa da olur, bileklerim çok ince, olmayabilir.

melekli kolyeyle üçü 50 tl olur mu, kargo da benden. bileklik olmasa da olur, bileklerim çok ince, olmayabilir.

Bileklikler her bileğe ayarlanabilir..
3 ü 58 yapıyor..Tavuskuşluyu da beğendiğini söyledin, onu da ekleyelim 60 olsun :)
İnan çok uygun tutmuştum zaten..

Hakiki gümüşü o fiyata alamazsın, 80 civarı bir para ödemiştim ona..

80 liraya da alamam, bilekle 60 tl'se tamam, hayırlı olsun :)

80 liraya da alamam, bilekle 60 tl'se tamam, hayırlı olsun :)

Ha sen kolyenin bilekliğinden mi bahsetmiştin
Ben diğerlerini söylüyorsun sandım...

Tamam canım, beğendiklerinin hepsi 60 tamamdır...

Önümüzdeki hafta kargolarım var, hepsini bir çıkarsam sorun olmaz değil mi?

tamam canım, yalnız bana haber verirsin değil mi?

Sen şimdi özelime adres ve telefon bilgilerini bırak canım..Çıkaracağım gün haberdar ederim.
Kapıda ödemeli mi istiyorsun?

yazacağım ama 5 dakikada 1 mesaj yazma engeline takıldım. kapıda ödeme olsa iyi olur en azından havale ücretiyle uğraşmam.

yazacağım ama 5 dakikada 1 mesaj yazma engeline takıldım. kapıda ödeme olsa iyi olur en azından havale ücretiyle uğraşmam.

Canım memnuniyet topiğine de sıkça yazdık bu durumu, maalesef kapıda ödemeden de 2.5 lira kesiyor ptt.
Bilgin olsun bu konuda:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
57Eki Görüntüle 956711 Eki Görüntüle 956712 Lacivert penye tunik..5
58
Askılı kot tunik...38-40 beden5
59
çok şık bluz...38-40 beden5

Her biri 3 lira...

60
3
61
3
62
3
63
3
64
3
65
3
66
3
[/QUOTE]

............................................................................

med sende takı çok varmış ondan sana sorayım bi umut belki çıkar eklemediğin vardır :26:

şu şekilde çapalı bileklik varmı hiç elinde :26:

med sende takı çok varmış ondan sana sorayım bi umut belki çıkar eklemediğin vardır :26:

Eki Görüntüle 991622

şu şekilde çapalı bileklik varmı hiç elinde :26:

Var canım hem de 3 renk
Ama ben kullanıyorum ya:26:
Yurt dışından bulmuştum ben de bunları, izmirde 4 dönmüştüm de bulamamıştım..

Eğer bi alışverişim olursa alırım sana da olurmu

Var canım hem de 3 renk
Ama ben kullanıyorum ya:26:
Yurt dışından bulmuştum ben de bunları, izmirde 4 dönmüştüm de bulamamıştım..

Eğer bi alışverişim olursa alırım sana da olurmu

hemde 3 renkkkkk boşuna zevkli hatunsun demiyorum işi biliyosun
evet canım aklında olsun satmak istediginde veya başka eline geçtiğinde buralarda oldugumu unutma

hemde 3 renkkkkk boşuna zevkli hatunsun demiyorum işi biliyosun
evet canım aklında olsun satmak istediginde veya başka eline geçtiğinde buralarda oldugumu unutma

İvit, taba rengi, haki yeşili ve nar çiçeği Ama hepsi aynı model değil..Yine de deniz temalı

Tamam canım alışveriş yapacağım zaman haberdar edeyim seni..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…