MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

62 den emin değilim o kalsın ama lacivert streç pantolon 60 da ki bluz ve de o siyah gömleği istiyorum nasıl olacak peki :)

ptt kapıda ödemeli yollayabilirim ya da havale yaparsın hesabıma canım..sen tercih et. kapıda ödemede 2.5 liralık bir kesinti oluyor, bilgin olsun.

Hemen hemen tum urunlerını cok begendım. Bedenlerımızınde aynı olmasına cok sevındım bı yerde boyum 1.67 demıssın benımde 1.67 merak ettımde kac kılosun

Hemen hemen tum urunlerını cok begendım. Bedenlerımızınde aynı olmasına cok sevındım bı yerde boyum 1.67 demıssın benımde 1.67 merak ettımde kac kılosun

Ahha boylar da aynıymış
Şu an 60 kgyum canım ama hızla veriyorum

Ürünlerin bir çoğu biraz daha kilolu zamanlarımdan, bazıları da daha zayıf zamanlarımdan..
S beden bile var :)

:)) evet bende bır bırbucuk sene oncesıne kadar 50-53 kg arasıydım bı anda kılo almaya basladım 64lerı gordum ve suanda 61 kıloyum son dokuz gunde verdım :)) aynen bende oyle hızla verıyorum yanı :)

:)) evet bende bır bırbucuk sene oncesıne kadar 50-53 kg arasıydım bı anda kılo almaya basladım 64lerı gordum ve suanda 61 kıloyum son dokuz gunde verdım :)) aynen bende oyle hızla verıyorum yanı :)

Ben de geçen sene 55 kgdum :)
Süpersin, verelim şu kiloları kurtulalım l lerden

Bu arada ozelden attıgın mesaja 50 tane yoruma tamamlayamadıgım ıcın cevap veremedım heralde yarın cevap verırım :) o zamana kadar doldurmus olurum

Ben de geçen sene 55 kgdum :)
Süpersin, verelim şu kiloları kurtulalım l lerden

evet bencede l gıymek utanc verıcı gelıyor bana :) s-m gıymek cok guzeldı. Ama ben yınede zayıf olmama ragmen pek s gıyemıyordum cok kemıklı bı vucudum var ırıyım bıraz ne kadar zayıf olsamda kımse cok zayıfsın demezdı sadece cok guzelsın derlerdı :)

Med bu azimle devam edersen beni bile gaza getireceksin vallaha

Getireyim uşam, sen de kurtul şu larçlardan

Aynen aynen..Benim de yapım kalındır. Hiç çok ince görünemedim..
Bir de salaş giymeyi çok severim ben.
zayıfken de hep l falan alır giyerdim bazı kıyafetlerde :)

Ben o large lara kavuşmayı bekliyorum be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…