MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

Ben de fazla şeyetmiyim seni tribünlere diye x'ler demediydim niye bozuntuya veriyon be balım

Bak xxl ye kadar pek güzel kıyafetler var, bilginize sunarım

Ne yapayım kabullendim artık ben yıllar geçtikçe

Şarkı bile yaptım

Göööööbeeeeğiiiimmm, seni senden çoook seeevvdiiiiimmm göööööbeeeeğiiim sana ömrümüüüü verdiiiiimmmm

Benim beğendiklerim var aralarda ama onlara da ''m-l'' falan demişsin yanlışlıkla

Olsun olsun, götürcez o göbeği..Gitmezse kestircez

Heee xxl leri gözün beğenmedi tebi
Tunik ve elbise var xxl lerde bir tek kuzum..Alt yok yani.

Olsun olsun, götürcez o göbeği..Gitmezse kestircez

Heee xxl leri gözün beğenmedi tebi
Tunik ve elbise var xxl lerde bir tek kuzum..Alt yok yani.

Benim X ler üst tarafta zati

Üst kısımdaki kıvrımsal dağılım sürrealist bir sanat eseri kıvamına geldiği için deneyip kapatıcılık boyutunu görmem lazım o yüzden son dönemde ancak büyük beden satışı olan mağazalar paklıyor beni

lcw gömlek hariç diğerleri 50 bedene kadar uygun kuzum,baya baya genişler.. lcw 44 beden Ama kalıbı 46 gibi..Salaş giyiyorum diye mağazadayken abartmışım durumu biraz:44:

Ben gördüydüm bunları ama çok benzerleri var bende de

Ya şuanda beğendiğim şeyleri giyebilmem için cidden bir miktar kilo vermem gerekiyor

melek kolyenin fiyatını öğrenebilir miyim? bu arada zevkli hatunsun vesselam, lakin bedenlerimiz uyuşmuyor

ama bunlar çok güzellll....sondaki kolyeyi geçen gümüşçüde sordum desem...gümüş mü peki sizinki? sondan ikinci renkli toplar olan kolye ile sondaki gümüş kolyenin fiyatını sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…