- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
Kontrol edilmesi en iyisi canım. Ne zaman belli olacakSagol canim,Ufak kalp sıkışmaları ,stres oldugunu düşünüyorum nedeninin ama yarin holter cikinca bir sorun varmi anlasilacak
Ben bu ara inanılmaz gamsızım. Tedavi başlayacak hiç heyecan yok diyorum eşime, sadece tedavi mi bir aydır bir şeye heyecanlandığını görmedim diyor :) onu bırak sağlıkla ilgili şeyler benim için hep önemlidir. Eşime bir ilaç başlanacak sigorta onayı gerekiyor ve bir haftadır o kağıdı götürmedim. Şimdi gidiyorum düşün ne kadar salmışım. Artık dün akşam bir azar işitince düştüm yollara. Adam farkında mısın bu sağlıkla ilgili yapacağım diyorsun bir haftadır yapmıyorsun. İstemiyorsan ben hakedeyim dedi de utandım resmen :)Ahaha tam halay çekecem bi gülme geliyo :))
Ben de bi gamsız olamadım şu hayatta. O yüzden hep türlü türlü attı kalbim. Son iki yıldır pek sakin maşallah. Sorun yokken de ya yine yeni bi şeye kafayı takarsam da ritmim bozulursa diye endişeleniyorum
Yumurtlama oldu mu diye bakmak için yapılıyor diye biliyorum canımgünaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
Arkadan gelen yumurta çatlaması diye bir şey var mı gerçekten ya? Ben doktoruma sordum, hayır her ay bir tane folikül serbest kalıyor. O çatlar, geriden başka gelmez, internette her okuduğuna inanma dedi..stres yapma demek kolay ama her şey olacağına varıyor,sen sadece pişmanlık yaşamamak için acele etme,başka doktorlara da görün,yani en kötü sahneyi düşünelim ki bu da en fazla kanaman olur,ben 9+4 e kadar bekledim,ilkinde kanamam kendiliğinden başladı,korktuğun kanama ise gece başladığı halde sabaha kadar hastaneye gitmedim,kendi doktorum kürtaj yapsın diye,(bu arada doktoruma ilk sorum uyanınca,geceki kanamadan sonra bebek düşmüş mü dedim,doktorum da düşmemiş ama düşmek üzereymiş dedi,bu da işimizi çok kolaylaştırdı dedi,gerçekten benim ilk kürtajdan sonra sıkıntılarım daha azdı,ama ikinciden sonra çok fazla sıkıntı yaşadım)
benim ilkinde yerleşme kanaması falan olmadı,ikinci de oldu,tarihini tam hatırlamıyorum ama canım ben gebeliği biliyordum olduğunda,adetten 2 gün önce öğrendiğimi düşünürsek gebeliği çok erken olmamış bende de,ben adetten 10 gün sonra testte pozitif göreni okudum burda,kızın arkadan gelen yumurtası varmış o çatlamış,yani içerde neler oluyor bilmiyoruz,en iyisi beklemek ve daha çok fikir almak
Ender durumlarda oluyor makalelerde varArkadan gelen yumurta çatlaması diye bir şey var mı gerçekten ya? Ben doktoruma sordum, hayır her ay bir tane folikül serbest kalıyor. O çatlar, geriden başka gelmez, internette her okuduğuna inanma dedi..
bugün belli olacak canım 4,30 daKontrol edilmesi en iyisi canım. Ne zaman belli olacak
bilmem,bana da doktorum aynısını dedi tek yumurta olur dedi ama ,çift yumurta ikizleri doktorları yalanlıyor,demek ki çift yumurta olup ikisi de döllenebiliyormuş, burada birini okudum ben,aynen dediğimiz gibi olmuş,yumurta takibi yaptırıyor,doktor yumurtan çatladı çatlayacak diyor o gün için,o sırada küçük yumurtayı görüyor ve kız hamile kalıyor ama o diğer yumurtaya göre tarihler oluyor,kız pco hastasıydı,biliyorsun ki pco larda bol yumurta oluyor,belki de onla alakalıdır bu geriden gelen yumurtaArkadan gelen yumurta çatlaması diye bir şey var mı gerçekten ya? Ben doktoruma sordum, hayır her ay bir tane folikül serbest kalıyor. O çatlar, geriden başka gelmez, internette her okuduğuna inanma dedi..
zalımmm grip bırak arkadasımin yakasınıbana tek iyi gelen tylohot muydu adi suya karistirip icilen iki taneyi birlestirip yarim limon sıkıp, dustdan sonra icer yataga girdim mi, yarina toparlamis olurdum. zencefil ictin mi
senella senin bu yumurtalar bazilarinin adet doemin de gelisiyormus hani,belki de senin batta battan once mi basliyor gelismeye! döngun de kisaya ?Bu her zamanki grip gibi değil tylolhot fayda etmez.
Kızlar bugün adetin 5.günü ve bende kahve lekeler geliyor onu geçtim. Iki gündür de uzayan akıntılar var. Kahveli, bugünkü daha şeffaf tı yumurtlama akıntısı gibiydi. Sizce erken yumurtlamami bu nedir. Erken bile olsa 5 günde ne kadar büyümüştür ki bu yumurta. Erken mi catlattik acaba. Hastayım diye vitamin mineral herşey aldım. Polen., arada bal tarcın çörek otu, incir falan yedim.
valla bu ay herkesin bi şaşırdı benim memintolar inmedi hala yumurta akıntısı dediğin kırmızı şeffaf gibi bende de oldu yumurtlama ağrısı yaşadım... neler oluy acabaa?
senella senin bu yumurtalar bazilarinin adet doemin de gelisiyormus hani,belki de senin batta battan once mi basliyor gelismeye! döngun de kisaya ?
Bi kaç kir pas atma çalışması iş görür canım..Benim de göğüs uçları duyarlı nedense. Ve yumurtalıklarım da ağrıyor.
Valla bilmiyorum ki, olur mu acaba. Birde ben hamilelik yok hastayım diye incir de yedim kuru incir, incir reçeli annem iyileseyim diye koydu önüme. Napayım labada mi? Bugün 5.gün dus alıp gece hal çaresine mi baksam. Daha gelen giden yok nasılsa. Bisey değil bizim sposlar 1 aylık çok bekledi. Onlar kalitesiz.
Kuzum masum ritim bozuklugu dedi, tasikardi cikmis, tibbi tibbi anlatti bana uzun uzun doktor bayildim artik yaniiiii dedim, ilaca gerek yok,sikayetin artarsa gel dedi, yalniz benim nabiz da 130 lari geçmişOzgur06 senin sonuç ne oldu canım yazmadın?
Kuzum masum ritim bozuklugu dedi, tasikardi cikmis, tibbi tibbi anlatti bana uzun uzun doktor bayildim artik yaniiiii dedim, ilaca gerek yok,sikayetin artarsa gel dedi, yalniz benim nabiz da 130 lari geçmiş
o zamanBenim de göğüs uçları duyarlı nedense. Ve yumurtalıklarım da ağrıyor.
Valla bilmiyorum ki, olur mu acaba. Birde ben hamilelik yok hastayım diye incir de yedim kuru incir, incir reçeli annem iyileseyim diye koydu önüme. Napayım labada mi? Bugün 5.gün dus alıp gece hal çaresine mi baksam. Daha gelen giden yok nasılsa. Bisey değil bizim sposlar 1 aylık çok bekledi. Onlar kalitesiz.
Bende akıntılılar bazen bir hafta önceden başlıyor. Sende de şu an böyle oluyorsa yumurtlama biraz erken olacak ama 5. Günde de değil. Devam ediyor mu akıntın şu an?Bu her zamanki grip gibi değil tylolhot fayda etmez.
Kızlar bugün adetin 5.günü ve bende kahve lekeler geliyor onu geçtim. Iki gündür de uzayan akıntılar var. Kahveli, bugünkü daha şeffaf tı yumurtlama akıntısı gibiydi. Sizce erken yumurtlamami bu nedir. Erken bile olsa 5 günde ne kadar büyümüştür ki bu yumurta. Erken mi catlattik acaba. Hastayım diye vitamin mineral herşey aldım. Polen., arada bal tarcın çörek otu, incir falan yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?