Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım, ihmal etme pıhtılaşma homosistein falan bakıldı mı sana

Kızlar benim reglim dün geldi bugün soluğu doktorda aldım muayenede sadece 2 yumurta görüldü, sanırım benim yumurtalar artık tükenmeye başlamış sinyali veriyor, 2 duyunca tedavi istemedim boşu boşuna hormon almak istemiyorum artık, olursa doğal yoldan oldun dedim, önümüzdeki ay tekrar bakacak yine aynı olursa artık tüp tedavisi görmek istemiyorum, olursa doğal olsun olmazsa kaderim buymuş moduna geçicim sanırım.

Ah canım bendende dertlisin sen.O zaman tatilini yap ama kimseyi kafana takma.Dediğin gibi kardeşlerini de al yanına belki kaynınlarda fazla kalmaz böylece.İnşallah bu süreç te tüpede gerek kalmadan gelir bebişler çifter çifter.

Canın sağolsun canım.. bana tüp tedavisi olanı daha çok düşürüyor dedilerdi.. hayırlısı bakalım 1 yumurta da iş görür elbet belki bakarsın normal yoldan geliverir inşallah.

ahhh ahh cane bide oyle zenginler ki
bilmiyorum ki daha,bu 29 randevum var anestezi uzmanı ile bide operasyonu anlaticaklarmis.

beste can o iki yumurtayı gec teki icin bile çırpınan hemcinslerimiz var. oyle karamsar olma be canım. biraz dinlen ama pes etme öyle. hem iki taneyi takip et kovala ovulasyon testleriyle allah büyük

aminnnnnnnn allah duysun sesini hepimize nasip eğlesin

Cok sagol canim, işin enteresanı uykudayken cok normal nabzim, ben gün içinde düştüğünü de yukseldigini de o kadar iyi anlıyorum ki, düştüğünde Bayılacak gibi oluyorum, o 60 lara gün içinde iniyor, benim kalbimde doğuştan delik var, aslinda onun kontrolleri için sık gidiyorum kalp kontrolüne, bakalim beni ilerde neler bekliyor

ahhh ahh cane bide oyle zenginler ki
bilmiyorum ki daha,bu 29 randevum var anestezi uzmanı ile bide operasyonu anlaticaklarmis.
Tey Allaam.. bi de zenginler hemi biz bu halimizde akrabalarımız tanıdıklarımız var gitmiyoruz neden yük olmayalım diye çağırıyorlar da gitmiyoruz hemide hayret insanlar gerçekten çeşit çeşitler

Doktorla ayni şeyi konuştuk,telefon geldi ben muayenedeyken, bir hasta sonucunu sormak için aramis , kalp carpintisi sikayeti de, dedim hocam herkes de çarpıntı var dedim, o da dedi, bu ara çok kişi geliyor diye, stres dediğin gibi tek nedeni, aslinda bu stres meselesini kontrol edebilsek ilaca gerek kalmayacak, ama en başta işimiz müsade etmiyor

Yoo takip etmişsin işte :) hayırlı olsun inşallah o ay bu ay olsun kuzu güzel haberlerinizi duymayı tüm kalbimle diliyorum❤
Saol canım umarım hepimiz için güzel bir ay olur.
yumurtalaman çok yakın görünüyor. İyi ki ovulasyon testi yapmışsın. Devamını da bence testle takip et ve bu günleri boş geçme :)

Mrb kizlar ovulasyon testimi yorumlaya bilirmisiniz
Sizce cift cizgi gorebilcekmiyim adetin ilk basinda saydim 13 gunEki Görüntüle 2258266
Canım
10 gün hariç diğer testlerde bir sıkıntı bar sanki. Kırmızı lekelerin olmaması iki çizginin olması gerekir sonuçta. Acaba fazla mı damlatıyorsun idrarı?

Bazen Aydan aya fark ediyor. Bunu söylemek için bence erken bu nedenle. Dediğin gibi sayı azsa tedavi değil doğal yolla denemek en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…