- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
Mrb cnm adetliyken yaptin yoksa adetin ilk gununden mi hesapladin
Geçmiş olsun canım, ihmal etme pıhtılaşma homosistein falan bakıldı mı sanaBen butun gun ölümle yaşam arasinda gidip gelmişim
Nabiz bi 60 lara iniyor, sonra 130 lari buluyor, demekki gün içindeki bayilacam hissim bu nabız dan kaynaklaniyor, bu arada iyiki arada 130 atıyor da kardiyo sayılıyor,yoksa kurban da keserlermis beni, attığı hali buysa
Cnm pik duruyo daha koyulasirmi bilmem ama sen bigunu degerlendir her ay yumurtlama degişebiliyo haberin olsunAdetin ilk gününden sayıyorum bugün 6.gün.
Normalde 12.gün olur pik, bu ay bir değişik fikrin var mi durumla iligili?
Ah canım bendende dertlisin sen.O zaman tatilini yap ama kimseyi kafana takma.Dediğin gibi kardeşlerini de al yanına belki kaynınlarda fazla kalmaz böylece.İnşallah bu süreç te tüpede gerek kalmadan gelir bebişler çifter çifter.suvesu sagol canim benim evet haklısın . temmuzda tadilat var kocanin calistigi yerde bir ay kapali. hepsini izine cikariyorlar. ben laproskopi cikmadan once tupe herkezden gizli gidip trye oda sperm vermek icin gunu birlik gelip donucekti. temmuzda koca izine gelene kadar ben denememi yapmis onla tatile gidiyor olucaktim, kimse bilmeden, orda onlara cok magruz kalmadan kacicaktik. olmadi iste. iki yildir evliyim. iki yildir aileme hasret kaldim. koca bir sene koca kiş yaz gelsin yazliga gideyim (yazlik benim icin ailemle rahatca vakit gecrebilecgim tek yer) kardeslerimi de alayim yanima, hem tatile hem onlara doyarim diye ay saydim, saydim, yedigim kaziga bak adamin yazligi var firsat vermiyorlar evi var kirasini vermiyorlar benim garipte gurur yapiyo bisi demiyor.anamin evi tam sulalesinin ortasin da, alti ustu yanı sağı solu sokagi heryerde onlar orda dursam rahat yok surekli anama geliyorlar. hele nereye gitmisim, ne almisim tup yapsam annem de degil otel de saklanmamız lazim. huzurlu bir alan hic biyer de yok bana. denissgonun dedigi gibi tatil yapip kendime sans verip. olmadi saglam kafayla gizli sitressiz tupe gitmek benim icin daha iyi olacak gibi.
Bu testler düzgün yapılmamış diye düşünüyorum canım. Fazla mı damlamış ne?Mrb kizlar ovulasyon testimi yorumlaya bilirmisiniz
Sizce cift cizgi gorebilcekmiyim adetin ilk basinda saydim 13 gunEki Görüntüle 2258266
Canın sağolsun canım.. bana tüp tedavisi olanı daha çok düşürüyor dedilerdi.. hayırlısı bakalım 1 yumurta da iş görür elbet belki bakarsın normal yoldan geliverir inşallah.Kızlar benim reglim dün geldi bugün soluğu doktorda aldım muayenede sadece 2 yumurta görüldü, sanırım benim yumurtalar artık tükenmeye başlamış sinyali veriyor, 2 duyunca tedavi istemedim boşu boşuna hormon almak istemiyorum artık, olursa doğal yoldan oldun dedim, önümüzdeki ay tekrar bakacak yine aynı olursa artık tüp tedavisi görmek istemiyorum, olursa doğal olsun olmazsa kaderim buymuş moduna geçicim sanırım.
3 damla kullaniyom bide sivi alimina dikat ediyorumBu testler düzgün yapılmamış diye düşünüyorum canım. Fazla mı damlamış ne?
ahhh ahh cane bide oyle zenginler kiZor kuzum senin durum da.. gitmeyin gelmeyin diyebilirsiniz yahu.. 'hayır' demezseniz böyle kendinize ediyorsunuz.. bir de 5 çocuk tövbe est.. sen bunları düşünme senin için ne uygunsa öyle yap. Ona göre buna göre değil kendine göre.. korunma vericek mi operasyondan sonra o belli mi?
beste can o iki yumurtayı gec teki icin bile çırpınan hemcinslerimiz var. oyle karamsar olma be canım. biraz dinlen ama pes etme öyle. hem iki taneyi takip et kovala ovulasyon testleriyle allah büyükKızlar benim reglim dün geldi bugün soluğu doktorda aldım muayenede sadece 2 yumurta görüldü, sanırım benim yumurtalar artık tükenmeye başlamış sinyali veriyor, 2 duyunca tedavi istemedim boşu boşuna hormon almak istemiyorum artık, olursa doğal yoldan oldun dedim, önümüzdeki ay tekrar bakacak yine aynı olursa artık tüp tedavisi görmek istemiyorum, olursa doğal olsun olmazsa kaderim buymuş moduna geçicim sanırım.
aminnnnnnnn allah duysun sesini hepimize nasip eğlesinAh canım bendende dertlisin sen.O zaman tatilini yap ama kimseyi kafana takma.Dediğin gibi kardeşlerini de al yanına belki kaynınlarda fazla kalmaz böylece.İnşallah bu süreç te tüpede gerek kalmadan gelir bebişler çifter çifter.
Cok sagol canim, işin enteresanı uykudayken cok normal nabzim, ben gün içinde düştüğünü de yukseldigini de o kadar iyi anlıyorum ki, düştüğünde Bayılacak gibi oluyorum, o 60 lara gün içinde iniyor, benim kalbimde doğuştan delik var, aslinda onun kontrolleri için sık gidiyorum kalp kontrolüne, bakalim beni ilerde neler bekliyoren dusuk ölcüm uykudayken mi ? benimkiler derin uykudalardi. normal demisler di. gecmis olsun bak yine iyi kapakta hasar cikmamiş. uyku saatlerine dikkat etmelisin. duzenli olmalı. cay kahveye dikkat . çarpıntı baslayinca oturup derin sakin nefeslerle kontrol altina alabilirsin. uyandigin da cigerlerin icin egzersiz yap mesela. burnundan alip agzin verip 10 tekrar. demir eksikligi su icmeme duzensiz uyku tetikliyor
Tey Allaam.. bi de zenginler hemi biz bu halimizde akrabalarımız tanıdıklarımız var gitmiyoruz neden yük olmayalım diye çağırıyorlar da gitmiyoruz hemideahhh ahh cane bide oyle zenginler ki
bilmiyorum ki daha,bu 29 randevum var anestezi uzmanı ile bide operasyonu anlaticaklarmis.
O zaman içme kuzu mazallah.. sakin kalmaya çalışıyoruzz. Ama hayat işte bu da bazen mümkün olmuyor
Ben demiştim flx demişti
Doktorla ayni şeyi konuştuk,telefon geldi ben muayenedeyken, bir hasta sonucunu sormak için aramis , kalp carpintisi sikayeti de, dedim hocam herkes de çarpıntı var dedim, o da dedi, bu ara çok kişi geliyor diye, stres dediğin gibi tek nedeni, aslinda bu stres meselesini kontrol edebilsek ilaca gerek kalmayacak, ama en başta işimiz müsade etmiyorÖnce bir sakin oluyorsun. Laparoskopi yi olucan hayirlisiyla belki dinlenme verecek doktor. Bu süreçte tatilini yap. Milletle yazlık tatil mi olur. Sen onlardan bağımsız karı koca git bence. Ayrıca yazlık sizinse ne başkaları doluyor. Eşin şöyle desin, benim iznim kırk yılda bir önce ben gidecem kafayı dinliycem, ben yokken istediğiniz kadar gidin kalın bişey demem ama ben varken kimse olmasın desin. Ablası bitti şimdi abileri mi çıktı. Taviz verince yapışıyor üstüne. Baktı olmuyor seneye de verdim sezonluk kiraya desin gitsin otellere para döksünler de akılları başlarına gelsin.
Yani caniko bence güzelce tatilini yap yaz dediğin zaten 2 ay. Ondan sonra da bakarsın hal çaresine.
Ben bile bu ay gribim diye hiç yanaşmadım. Önümüzdeki ay ramazan ıgneler kontroller hepten olmuycak. Durup durup bile ramazana getirmek olmaz. Allah'tan istiyoruz ama Ramazana getiriyoruz. Uygun değil. Ee sonra bayram olan ay doktorlar izne çıkar takip olmaz. Böyle böyle aylar geçiyor.
Dans yapmadıdaha enerji yok çünkü.
Stres işte senelerce çektim carpintidan. Diderali nerdeyse 1 yıla yakın kullandım. Çeyrek al kullan, çokta kalbini zorlama bence. Sonuç hep psikoloji aslında sakin olmaya çalışıp derin nefes egzersizi yap. Ya da diderali hiç kullanma, atarax kullan o da çok iyi geliyor. Ben carpintiyla acillik çok oldum. Bir keresinde bana bir kutu atarax verip yolladılar. 1 tane içtim sonra sızmışım. Sonra dedim demekki dedim acilin yapacağı atarax iyisi mi gitmem bi daha. Hem fazla etkisi olmayan iyi bir ilaç.
Bu ara benimde Çarpıntım var. Ben gripten halsizim ya da trioidim yükseldi diye düşündüm. Belki de bahardandir kızlar.
Neyse kızlar bugün adetin 6.günü ve benim ovu testim sizlerle.
Saol canım umarım hepimiz için güzel bir ay olur.Yoo takip etmişsin işte :) hayırlı olsun inşallah o ay bu ay olsun kuzugüzel haberlerinizi duymayı tüm kalbimle diliyorum❤
yumurtalaman çok yakın görünüyor. İyi ki ovulasyon testi yapmışsın. Devamını da bence testle takip et ve bu günleri boş geçme :)Önce bir sakin oluyorsun. Laparoskopi yi olucan hayirlisiyla belki dinlenme verecek doktor. Bu süreçte tatilini yap. Milletle yazlık tatil mi olur. Sen onlardan bağımsız karı koca git bence. Ayrıca yazlık sizinse ne başkaları doluyor. Eşin şöyle desin, benim iznim kırk yılda bir önce ben gidecem kafayı dinliycem, ben yokken istediğiniz kadar gidin kalın bişey demem ama ben varken kimse olmasın desin. Ablası bitti şimdi abileri mi çıktı. Taviz verince yapışıyor üstüne. Baktı olmuyor seneye de verdim sezonluk kiraya desin gitsin otellere para döksünler de akılları başlarına gelsin.
Yani caniko bence güzelce tatilini yap yaz dediğin zaten 2 ay. Ondan sonra da bakarsın hal çaresine.
Ben bile bu ay gribim diye hiç yanaşmadım. Önümüzdeki ay ramazan ıgneler kontroller hepten olmuycak. Durup durup bile ramazana getirmek olmaz. Allah'tan istiyoruz ama Ramazana getiriyoruz. Uygun değil. Ee sonra bayram olan ay doktorlar izne çıkar takip olmaz. Böyle böyle aylar geçiyor.
Dans yapmadıdaha enerji yok çünkü.
Stres işte senelerce çektim carpintidan. Diderali nerdeyse 1 yıla yakın kullandım. Çeyrek al kullan, çokta kalbini zorlama bence. Sonuç hep psikoloji aslında sakin olmaya çalışıp derin nefes egzersizi yap. Ya da diderali hiç kullanma, atarax kullan o da çok iyi geliyor. Ben carpintiyla acillik çok oldum. Bir keresinde bana bir kutu atarax verip yolladılar. 1 tane içtim sonra sızmışım. Sonra dedim demekki dedim acilin yapacağı atarax iyisi mi gitmem bi daha. Hem fazla etkisi olmayan iyi bir ilaç.
Bu ara benimde Çarpıntım var. Ben gripten halsizim ya da trioidim yükseldi diye düşündüm. Belki de bahardandir kızlar.
Neyse kızlar bugün adetin 6.günü ve benim ovu testim sizlerle.
CanımMrb kizlar ovulasyon testimi yorumlaya bilirmisiniz
Sizce cift cizgi gorebilcekmiyim adetin ilk basinda saydim 13 gunEki Görüntüle 2258266
Bazen Aydan aya fark ediyor. Bunu söylemek için bence erken bu nedenle. Dediğin gibi sayı azsa tedavi değil doğal yolla denemek en mantıklısı.Kızlar benim reglim dün geldi bugün soluğu doktorda aldım muayenede sadece 2 yumurta görüldü, sanırım benim yumurtalar artık tükenmeye başlamış sinyali veriyor, 2 duyunca tedavi istemedim boşu boşuna hormon almak istemiyorum artık, olursa doğal yoldan oldun dedim, önümüzdeki ay tekrar bakacak yine aynı olursa artık tüp tedavisi görmek istemiyorum, olursa doğal olsun olmazsa kaderim buymuş moduna geçicim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?