Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu picikolocinin alnindan öpem, ben bunun farkina vardım kuzum, ne zaman kafamın derinliklerinde bir sorun, bir sıkıntı olsa güm güm başlıyor, flaş tv kafasi yaşayalım kızlar,Çifter Çifter doğururuz

Ahaha tam halay çekecem bi gülme geliyo :))
Ben de bi gamsız olamadım şu hayatta. O yüzden hep türlü türlü attı kalbim. Son iki yıldır pek sakin maşallah. Sorun yokken de ya yine yeni bi şeye kafayı takarsam da ritmim bozulursa diye endişeleniyorum

Bu kafa yapimiza gitmiyor anam, olmuyor :)
Bende artik sakinim demek istiyorum insAllah derim bir gün, kaygilarla, korkularla geçti ömrüm, (bu sözden bir şarkı doğar mı acaba)
Sen huzuru yakalamissin panic baci, o yuzden ritim ritim düşünme,
Şöyle rolantide 80-85 nabizla sür arabayı :))

günaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için diye biliyorum canım

günaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
haydi inşallah güzel haberler gelsinnn tutmuş olsuuunn...
evet yumurtlayıp yumurtlamadığına bakıyorlar diye biliyorum ben de.. hayırlısı inşallah. klomeni de dr verdi demi?

haydi inşallah güzel haberler gelsinnn tutmuş olsuuunn...
evet yumurtlayıp yumurtlamadığına bakıyorlar diye biliyorum ben de.. hayırlısı inşallah. klomeni de dr verdi demi?
evet canım doktor verdi hadi bakalım inşallah yumurtluyorumdur ki ovulasyon ve ateşe göre öyleydi

BEn de burada doktora sorduğumda folik asitini kullan ve d vitamini al diyor sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…