- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
Ben bu picikolocinin alnindan öpem, ben bunun farkina vardım kuzum, ne zaman kafamın derinliklerinde bir sorun, bir sıkıntı olsa güm güm başlıyor, flaş tv kafasi yaşayalım kızlar,Çifter Çifter doğururuzBana iki defa takıldı. İlki taşikardi yüzündendi. O geçti bu sefer ritim bozukluğu başladı. Rüyamdaki nabız artışları bile kayda geçmişti :) Kalpte hiçbir sorun bulunamadı. Olurmuş öyle arada :))
Beloc kullanmıştım 1 yıl kadar şimdi her şey yolunda. Anksiyete yüzünden olabiliyo. Her işin başı piçikoloci. :)
Ben bu picikolocinin alnindan öpem, ben bunun farkina vardım kuzum, ne zaman kafamın derinliklerinde bir sorun, bir sıkıntı olsa güm güm başlıyor, flaş tv kafasi yaşayalım kızlar,Çifter Çifter doğururuz
Bu kafa yapimiza gitmiyor anam, olmuyor :)Ahaha tam halay çekecem bi gülme geliyo :))
Ben de bi gamsız olamadım şu hayatta. O yüzden hep türlü türlü attı kalbim. Son iki yıldır pek sakin maşallah. Sorun yokken de ya yine yeni bi şeye kafayı takarsam da ritmim bozulursa diye endişeleniyorum
günaydın kuzu
Kuzu senin holter noldu takıldı mı?günaydın kuzu
takıldı üzerimde şimdi :)Kuzu senin holter noldu takıldı mı?
yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için diye biliyorum canımgünaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
haydi inşallah güzel haberler gelsinnn tutmuş olsuuunn...günaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
yarın çıkarılcak o zaman özel hastane mi kuzu?takıldı üzerimde şimdi :)
yok kuzum bugün 4 de çıkacak,24 saat olmuş oluyor,özel eryaman hastanesi,daha öncede kardiyolojiye oraya gittim,adamcağız sakin ilgili bi adamyarın çıkarılcak o zaman özel hastane mi kuzu?
tamam haberini bekliyorum.. flx de inşallah iyi haberle gelsiin yaa bayram edelim.yok kuzum bugün 4 de çıkacak,24 saat olmuş oluyor,özel eryaman hastanesi,daha öncede kardiyolojiye oraya gittim,adamcağız sakin ilgili bi adam
tamam canım sağolasın,tamam haberini bekliyorum.. flx de inşallah iyi haberle gelsiin yaa bayram edelim.
evet canım doktor verdi hadi bakalım inşallah yumurtluyorumdur ki ovulasyon ve ateşe göre öyleydihaydi inşallah güzel haberler gelsinnn tutmuş olsuuunn...
evet yumurtlayıp yumurtlamadığına bakıyorlar diye biliyorum ben de.. hayırlısı inşallah. klomeni de dr verdi demi?
sonuçlarıma baktım da sabah akşam yarım, günde bir vermiş öyle kullanmışım kuzum :)tamam canım sağolasın,
valla ya inşAllah,Allah korktuğuna uğratmasın,pıtır pıtır attı kalbi diye gelsin inşAllah
amannn günde 1 ,yerlerde gezmişsindir artıksonuçlarıma baktım da sabah akşam yarım, günde bir vermiş öyle kullanmışım kuzum :)
Yok o zmn iyi geldi işte kuzu.. sonradan çarpıntı yaşayınca denediğimde fazla geldi❤amannn günde 1 ,yerlerde gezmişsindir artık
sağlık önemli valla ya,Allah herkese şifa versinYok o zmn iyi geldi işte kuzu.. sonradan çarpıntı yaşayınca denediğimde fazla geldi❤
BEn de burada doktora sorduğumda folik asitini kullan ve d vitamini al diyor sadece :)Canım çok teşekkür ederim amin insallah. Sogan kürü yapmıştım 13 gün kadar sonra iki bardak yani bir gün aslanpencesi içmiştim leke gelince bıraktım film çekilmem gerekiyordu çünkü. Doktora ikinci kez sordum vitamin alacagım ezbere almayayım diye. Oda ikinci kez bana alma dogal beslen ihtiyacın yok devit üç, ECOPIRIN ve folbiol la devam et dedi. Ben cok saglıklı beslenemiyorum et fazla tüketmiyorum dedim genelde ot yiyiyorum otculum dedim güldü en saglıklı sı aynen devam dedi. Dogal olan hersey den ye dedi. Suan sadece arifoğlu un arı sütünü getirtecegim onu kullanacağım. Arada inciri kuru kuru yiyicegim gün içinde yiyebildiğim kadar. O cevizi senden duydum . Sabahları kahvaltıda ceviz yiyorum ama bakalım onuda ilerde yaparım olmazsa. İnsallah hepimize cifter cifter versin Rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?