• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahaha tam halay çekecem bi gülme geliyo :))
Ben de bi gamsız olamadım şu hayatta. O yüzden hep türlü türlü attı kalbim. Son iki yıldır pek sakin maşallah. Sorun yokken de ya yine yeni bi şeye kafayı takarsam da ritmim bozulursa diye endişeleniyorum :KK70:
Ben bu ara inanılmaz gamsızım. Tedavi başlayacak hiç heyecan yok diyorum eşime, sadece tedavi mi bir aydır bir şeye heyecanlandığını görmedim diyor :) onu bırak sağlıkla ilgili şeyler benim için hep önemlidir. Eşime bir ilaç başlanacak sigorta onayı gerekiyor ve bir haftadır o kağıdı götürmedim. Şimdi gidiyorum düşün ne kadar salmışım. Artık dün akşam bir azar işitince düştüm yollara. Adam farkında mısın bu sağlıkla ilgili yapacağım diyorsun bir haftadır yapmıyorsun. İstemiyorsan ben hakedeyim dedi de utandım resmen :)

günaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım :KK8:
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
Yumurtlama oldu mu diye bakmak için yapılıyor diye biliyorum canım

stres yapma demek kolay ama her şey olacağına varıyor,sen sadece pişmanlık yaşamamak için acele etme,başka doktorlara da görün,yani en kötü sahneyi düşünelim ki bu da en fazla kanaman olur,ben 9+4 e kadar bekledim,ilkinde kanamam kendiliğinden başladı,korktuğun kanama ise gece başladığı halde sabaha kadar hastaneye gitmedim,kendi doktorum kürtaj yapsın diye,(bu arada doktoruma ilk sorum uyanınca,geceki kanamadan sonra bebek düşmüş mü dedim,doktorum da düşmemiş ama düşmek üzereymiş dedi,bu da işimizi çok kolaylaştırdı dedi,gerçekten benim ilk kürtajdan sonra sıkıntılarım daha azdı,ama ikinciden sonra çok fazla sıkıntı yaşadım)
benim ilkinde yerleşme kanaması falan olmadı,ikinci de oldu,tarihini tam hatırlamıyorum ama canım ben gebeliği biliyordum olduğunda,adetten 2 gün önce öğrendiğimi düşünürsek gebeliği çok erken olmamış bende de,ben adetten 10 gün sonra testte pozitif göreni okudum burda,kızın arkadan gelen yumurtası varmış o çatlamış,yani içerde neler oluyor bilmiyoruz,en iyisi beklemek ve daha çok fikir almak
Arkadan gelen yumurta çatlaması diye bir şey var mı gerçekten ya? Ben doktoruma sordum, hayır her ay bir tane folikül serbest kalıyor. O çatlar, geriden başka gelmez, internette her okuduğuna inanma dedi.. :(

Arkadan gelen yumurta çatlaması diye bir şey var mı gerçekten ya? Ben doktoruma sordum, hayır her ay bir tane folikül serbest kalıyor. O çatlar, geriden başka gelmez, internette her okuduğuna inanma dedi.. :KK43:
bilmem,bana da doktorum aynısını dedi tek yumurta olur dedi ama ,çift yumurta ikizleri doktorları yalanlıyor,demek ki çift yumurta olup ikisi de döllenebiliyormuş, burada birini okudum ben,aynen dediğimiz gibi olmuş,yumurta takibi yaptırıyor,doktor yumurtan çatladı çatlayacak diyor o gün için,o sırada küçük yumurtayı görüyor ve kız hamile kalıyor ama o diğer yumurtaya göre tarihler oluyor,kız pco hastasıydı,biliyorsun ki pco larda bol yumurta oluyor,belki de onla alakalıdır bu geriden gelen yumurta

zalımmm grip bırak arkadasımin yakasını🤣😀bana tek iyi gelen tylohot muydu adi suya karistirip icilen🙄 iki taneyi birlestirip yarim limon sıkıp, dustdan sonra icer yataga girdim mi, yarina toparlamis olurdum. zencefil ictin mi

Bu her zamanki grip gibi değil tylolhot fayda etmez.
Kızlar bugün adetin 5.günü ve bende kahve lekeler geliyor onu geçtim. Iki gündür de uzayan akıntılar var. Kahveli, bugünkü daha şeffaf tı yumurtlama akıntısı gibiydi. Sizce erken yumurtlamami bu nedir. Erken bile olsa 5 günde ne kadar büyümüştür ki bu yumurta. Erken mi catlattik acaba. Hastayım diye vitamin mineral herşey aldım. Polen., arada bal tarcın çörek otu, incir falan yedim.

Kızlar bugün adetin 5.günü ve bende kahve lekeler geliyor onu geçtim. Iki gündür de uzayan akıntılar var. Kahveli, bugünkü daha şeffaf tı yumurtlama akıntısı gibiydi. Sizce erken yumurtlamami bu nedir. Erken bile olsa 5 günde ne kadar büyümüştür ki bu yumurta. Erken mi catlattik acaba. Hastayım diye vitamin mineral herşey aldım. Polen., arada bal tarcın çörek otu, incir falan yedim.
senella senin bu yumurtalar bazilarinin adet doemin de gelisiyormus hani,belki de senin batta battan once mi basliyor gelismeye! döngun de kisaya ?

valla bu ay herkesin bi şaşırdı benim memintolar inmedi hala yumurta akıntısı dediğin kırmızı şeffaf gibi bende de oldu yumurtlama ağrısı yaşadım... neler oluy acabaa?

Benim de göğüs uçları duyarlı nedense. Ve yumurtalıklarım da ağrıyor.

senella senin bu yumurtalar bazilarinin adet doemin de gelisiyormus hani,belki de senin batta battan once mi basliyor gelismeye! döngun de kisaya ?

Valla bilmiyorum ki, olur mu acaba. Birde ben hamilelik yok hastayım diye incir de yedim kuru incir, incir reçeli annem iyileseyim diye koydu önüme. Napayım labada mi? Bugün 5.gün dus alıp gece hal çaresine mi baksam. Daha gelen giden yok nasılsa. Bisey değil bizim sposlar 1 aylık çok bekledi. Onlar kalitesiz. :(

Valla bilmiyorum ki, olur mu acaba. Birde ben hamilelik yok hastayım diye incir de yedim kuru incir, incir reçeli annem iyileseyim diye koydu önüme. Napayım labada mi? Bugün 5.gün dus alıp gece hal çaresine mi baksam. Daha gelen giden yok nasılsa. Bisey değil bizim sposlar 1 aylık çok bekledi. Onlar kalitesiz. :KK43:
Bi kaç kir pas atma çalışması iş görür canım.. 😉

Ozgur06 Ozgur06 senin sonuç ne oldu canım yazmadın?
Kuzum masum ritim bozuklugu dedi, tasikardi cikmis, tibbi tibbi anlatti bana uzun uzun doktor bayildim artik yaniiiii dedim, ilaca gerek yok,sikayetin artarsa gel dedi, yalniz benim nabiz da 130 lari geçmiş :KK57:

Kuzum masum ritim bozuklugu dedi, tasikardi cikmis, tibbi tibbi anlatti bana uzun uzun doktor bayildim artik yaniiiii dedim, ilaca gerek yok,sikayetin artarsa gel dedi, yalniz benim nabiz da 130 lari geçmiş :KK57:

Ayynısı bende var. Dı.
Ben gün boyu deliriyodum ama nefesim kesiliyo gibi oluyodu özellikle akşamları iki ters bi düz gümlüyodu. İlaçsız hiç halim olmuyodu saçma sapan atıp bünyeyi yoran kalp yüzünden. Arada 100 üzeri iyidir yaa kilo almazsın. Millet bunun için koşuyo. Bizimki doğal kardiyo :))

benim kafa karişti temmuz da kesin trdeyiz bir ay. iki senedir tatil yapmadimnm (cenazeler hastalar) kafam, bedenim, yorgun kalbim ozlemlerle dolu) .ben temmuz oncesi gidicektim tupe ya, mayis basi laproskopi karistirdi ortaligi. kocanın yazligi var, kaynim 5 cocuguyla geliyormuş🤦🏻‍♀️🙄 ev buyuk yer cok amaaaa, benim kafa da beden de kaldirmaz ( boy boylar ana ayri) ve bizden 10 gun sonra ordalar🤣 şimdi acabasi operasyon sonrasi kendime bir iki ay daha verip bi hafta yazliga ayip olmasin diye, 15 gun agvaya kacsak (deniz tatili sevmiyoruz) bi hafta 10 gun istanbulda anamlarla gecirsek, eylüle kadar kendime sans verip olmadi trye tupemi gelsem,
yoksa geldigim zamani direk tuple mi degerlendirsem.
ben ne halt etsemmmm ??? siz fikir verin siz olsaniz napardiniz ?

Valla bilmiyorum ki, olur mu acaba. Birde ben hamilelik yok hastayım diye incir de yedim kuru incir, incir reçeli annem iyileseyim diye koydu önüme. Napayım labada mi? Bugün 5.gün dus alıp gece hal çaresine mi baksam. Daha gelen giden yok nasılsa. Bisey değil bizim sposlar 1 aylık çok bekledi. Onlar kalitesiz. :KK43:
o zaman 💃🕺 dans bayby😜

Bende akıntılılar bazen bir hafta önceden başlıyor. Sende de şu an böyle oluyorsa yumurtlama biraz erken olacak ama 5. Günde de değil. Devam ediyor mu akıntın şu an?

Back
X