- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
Mevsim geçişlerinde biraz saçmalıyor ya vücut belki bu da öyle bir şeydir. Ben bu ay ne zaman yumurtladım ne zaman adet başlayacak tam bilmiyorum. Ama kendimce iki hafta önce yumurtladığıma inanıyorum :)valla bu ay herkesin bi şaşırdı benim memintolar inmedi hala yumurta akıntısı dediğin kırmızı şeffaf gibi bende de oldu yumurtlama ağrısı yaşadım... neler oluy acabaa?
senin operasyondan sonra sana 6 ay dene diyebilirler. Bence yaz tatili de denemek için iyi bir fırsat. Hem daha rahat hem daha eğlenceli zamanlar geçirdiğin için şans da daha fazla. Olursa olur, olmazsa yaz bitince tüp bebek denemek daha mantıklı geldi bana. Tabiki sen iyi sen bilirsin.benim kafa karişti temmuz da kesin trdeyiz bir ay. iki senedir tatil yapmadimnm (cenazeler hastalar) kafam, bedenim, yorgun kalbim ozlemlerle dolu) .ben temmuz oncesi gidicektim tupe ya, mayis basi laproskopi karistirdi ortaligi. kocanın yazligi var, kaynim 5 cocuguyla geliyormuşev buyuk yer cok amaaaa, benim kafa da beden de kaldirmaz ( boy boylar ana ayri) ve bizden 10 gun sonra ordalar şimdi acabasi operasyon sonrasi kendime bir iki ay daha verip bi hafta yazliga ayip olmasin diye, 15 gun agvaya kacsak (deniz tatili sevmiyoruz) bi hafta 10 gun istanbulda anamlarla gecirsek, eylüle kadar kendime sans verip olmadi trye tupemi gelsem,
yoksa geldigim zamani direk tuple mi degerlendirsem.
ben ne halt etsemmmm ??? siz fikir verin siz olsaniz napardiniz ?
günaydın şekerimGünaydın kızlar
Herkese iyi haftasonları
Canım benim sen de iyi ki varsın. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz ve beraberce hamilelik haberleri almayı bekliyoruz. Bu gerçekten özel bir paylaşım.günaydın şekerimbide dediklerin beni heycanlandirdi evettttt ya 2 senedir cok yıprandım tatil de yapmadim, oyuzden tupu bile temmuzda istememistim ki o tatile cok ihtiyacım var diye. yine sayen de bi aydinlanma rahatlama geldi banaaaa, sagol denisssss özellikle Senella ile sen krizlerimi yönetmem de baya etkili oluyorsunuz , iyki hepiniz varsiniz
Bunla geçmiş olsun kuzu.. çok rahatsız ettiğinde yarım alırsın sende. Biraz da picikolocimize dikkat edelim.. ne zaman kızgınlık endişe yaşasam güm güm hoş dedim ya 95 falan benim normalim artık, fazla yaşamam diyorumKuzum masum ritim bozuklugu dedi, tasikardi cikmis, tibbi tibbi anlatti bana uzun uzun doktor bayildim artik yaniiiii dedim, ilaca gerek yok,sikayetin artarsa gel dedi, yalniz benim nabiz da 130 lari geçmiş
Takip etmedin bu ay o vakitMevsim geçişlerinde biraz saçmalıyor ya vücut belki bu da öyle bir şeydir. Ben bu ay ne zaman yumurtladım ne zaman adet başlayacak tam bilmiyorum. Ama kendimce iki hafta önce yumurtladığıma inanıyorum :)
Günaydınlaaarr iyi güzel mutlu haftasonları ❤Günaydın kızlar
Herkese iyi haftasonları
Sözde ovulasyon testi ile takip edecektim :) çok yoğundum yapamadım. Adetin ilk günü iğnem var sanıyordum. Protokol değişti ilk iğne 3. Gün olacak :) iki hafta önce Cuma akşamı yumurtladığıma dair bir fikir var kafamda çünkü biraz ağrım oldu ve akıntı da ondan sonra kesildi. Bugün yarın başlar bekliyoruz bakalım :)Bunla geçmiş olsun kuzu.. çok rahatsız ettiğinde yarım alırsın sende. Biraz da picikolocimize dikkat edelim.. ne zaman kızgınlık endişe yaşasam güm güm hoş dedim ya 95 falan benim normalim artık, fazla yaşamam diyorum
Takip etmedin bu ay o vakit
benim de bitti gelsin danssss
Günaydınlaaarr iyi güzel mutlu haftasonları ❤
Yoo takip etmişsin işte :) hayırlı olsun inşallah o ay bu ay olsun kuzuSözde ovulasyon testi ile takip edecektim :) çok yoğundum yapamadım. Adetin ilk günü iğnem var sanıyordum. Protokol değişti ilk iğne 3. Gün olacak :) iki hafta önce Cuma akşamı yumurtladığıma dair bir fikir var kafamda çünkü biraz ağrım oldu ve akıntı da ondan sonra kesildi. Bugün yarın başlar bekliyoruz bakalım :)
benim kafa karişti temmuz da kesin trdeyiz bir ay. iki senedir tatil yapmadimnm (cenazeler hastalar) kafam, bedenim, yorgun kalbim ozlemlerle dolu) .ben temmuz oncesi gidicektim tupe ya, mayis basi laproskopi karistirdi ortaligi. kocanın yazligi var, kaynim 5 cocuguyla geliyormuşev buyuk yer cok amaaaa, benim kafa da beden de kaldirmaz ( boy boylar ana ayri) ve bizden 10 gun sonra ordalar şimdi acabasi operasyon sonrasi kendime bir iki ay daha verip bi hafta yazliga ayip olmasin diye, 15 gun agvaya kacsak (deniz tatili sevmiyoruz) bi hafta 10 gun istanbulda anamlarla gecirsek, eylüle kadar kendime sans verip olmadi trye tupemi gelsem,
Canım hiç kimseyi düşünme kendinden başka. Kaynına ayıp olur falan yok artık. laparoskopini ol. adet zamanına göre ayarla iznini tedavini ol hiç kimse için erteleme. Tecrübeyle sabit hep başkalarına göre ayarladım kendimi özveride bulundum kendimden ödün verdim şimdi çok pişmanım. Önce sen ve bebiş tedavisi unutma.
Ayynısı bende var. Dı.
Ben gün boyu deliriyodum ama nefesim kesiliyo gibi oluyodu özellikle akşamları iki ters bi düz gümlüyodu. İlaçsız hiç halim olmuyodu saçma sapan atıp bünyeyi yoran kalp yüzünden. Arada 100 üzeri iyidir yaa kilo almazsın. Millet bunun için koşuyo. Bizimki doğal kardiyo :))
Ben butun gun ölümle yaşam arasinda gidip gelmişimAyynısı bende var. Dı.
Ben gün boyu deliriyodum ama nefesim kesiliyo gibi oluyodu özellikle akşamları iki ters bi düz gümlüyodu. İlaçsız hiç halim olmuyodu saçma sapan atıp bünyeyi yoran kalp yüzünden. Arada 100 üzeri iyidir yaa kilo almazsın. Millet bunun için koşuyo. Bizimki doğal kardiyo :))
Sağol kuzum, benimde öyle, dediğin durumlarda kalbim ağzımda atiyor sanki, gerekirse arada bi yarimlik atarım napim, sonrada asfalttan kazirsiniz beniBunla geçmiş olsun kuzu.. çok rahatsız ettiğinde yarım alırsın sende. Biraz da picikolocimize dikkat edelim.. ne zaman kızgınlık endişe yaşasam güm güm hoş dedim ya 95 falan benim normalim artık, fazla yaşamam diyorum
Takip etmedin bu ay o vakit
benim de bitti gelsin danssss
Günaydınlaaarr iyi güzel mutlu haftasonları ❤
en dusuk ölcüm uykudayken mi ? benimkiler derin uykudalardi. normal demisler di. gecmis olsun bak yine iyi kapakta hasar cikmamiş. uyku saatlerine dikkat etmelisin. duzenli olmalı. cay kahveye dikkat . çarpıntı baslayinca oturup derin sakin nefeslerle kontrol altina alabilirsin. uyandigin da cigerlerin icin egzersiz yap mesela. burnundan alip agzin verip 10 tekrar. demir eksikligi su icmeme duzensiz uyku tetikliyorBen butun gun ölümle yaşam arasinda gidip gelmişim
Nabiz bi 60 lara iniyor, sonra 130 lari buluyor, demekki gün içindeki bayilacam hissim bu nabız dan kaynaklaniyor, bu arada iyiki arada 130 atıyor da kardiyo sayılıyor,yoksa kurban da keserlermis beni, attığı hali buysa
O zaman içme kuzu mazallah.. sakin kalmaya çalışıyoruzz. Ama hayat işte bu da bazen mümkün olmuyorSağol kuzum, benimde öyle, dediğin durumlarda kalbim ağzımda atiyor sanki, gerekirse arada bi yarimlik atarım napim, sonrada asfalttan kazirsiniz beni
Zor kuzum senin durum da.. gitmeyin gelmeyin diyebilirsiniz yahu.. 'hayır' demezseniz böyle kendinize ediyorsunuz.. bir de 5 çocuk tövbe est.. sen bunları düşünme senin için ne uygunsa öyle yap. Ona göre buna göre değil kendine göre.. korunma vericek mi operasyondan sonra o belli mi?suvesu sagol canim benim evet haklısın . temmuzda tadilat var kocanin calistigi yerde bir ay kapali. hepsini izine cikariyorlar. ben laproskopi cikmadan once tupe herkezden gizli gidip trye oda sperm vermek icin gunu birlik gelip donucekti. temmuzda koca izine gelene kadar ben denememi yapmis onla tatile gidiyor olucaktim, kimse bilmeden, orda onlara cok magruz kalmadan kacicaktik. olmadi iste. iki yildir evliyim. iki yildir aileme hasret kaldim. koca bir sene koca kiş yaz gelsin yazliga gideyim (yazlik benim icin ailemle rahatca vakit gecrebilecgim tek yer) kardeslerimi de alayim yanima, hem tatile hem onlara doyarim diye ay saydim, saydim, yedigim kaziga bak adamin yazligi var firsat vermiyorlar evi var kirasini vermiyorlar benim garipte gurur yapiyo bisi demiyor.anamin evi tam sulalesinin ortasin da, alti ustu yanı sağı solu sokagi heryerde onlar orda dursam rahat yok surekli anama geliyorlar. hele nereye gitmisim, ne almisim tup yapsam annem de degil otel de saklanmamız lazim. huzurlu bir alan hic biyer de yok bana. denissgonun dedigi gibi tatil yapip kendime sans verip. olmadi saglam kafayla gizli sitressiz tupe gitmek benim icin daha iyi olacak gibi.
Önce bir sakin oluyorsun. Laparoskopi yi olucan hayirlisiyla belki dinlenme verecek doktor. Bu süreçte tatilini yap. Milletle yazlık tatil mi olur. Sen onlardan bağımsız karı koca git bence. Ayrıca yazlık sizinse ne başkaları doluyor. Eşin şöyle desin, benim iznim kırk yılda bir önce ben gidecem kafayı dinliycem, ben yokken istediğiniz kadar gidin kalın bişey demem ama ben varken kimse olmasın desin. Ablası bitti şimdi abileri mi çıktı. Taviz verince yapışıyor üstüne. Baktı olmuyor seneye de verdim sezonluk kiraya desin gitsin otellere para döksünler de akılları başlarına gelsin.benim kafa karişti temmuz da kesin trdeyiz bir ay. iki senedir tatil yapmadimnm (cenazeler hastalar) kafam, bedenim, yorgun kalbim ozlemlerle dolu) .ben temmuz oncesi gidicektim tupe ya, mayis basi laproskopi karistirdi ortaligi. kocanın yazligi var, kaynim 5 cocuguyla geliyormuşev buyuk yer cok amaaaa, benim kafa da beden de kaldirmaz ( boy boylar ana ayri) ve bizden 10 gun sonra ordalar şimdi acabasi operasyon sonrasi kendime bir iki ay daha verip bi hafta yazliga ayip olmasin diye, 15 gun agvaya kacsak (deniz tatili sevmiyoruz) bi hafta 10 gun istanbulda anamlarla gecirsek, eylüle kadar kendime sans verip olmadi trye tupemi gelsem,
o zamandans bayby
Sağol kuzum, benimde öyle, dediğin durumlarda kalbim ağzımda atiyor sanki, gerekirse arada bi yarimlik atarım napim, sonrada asfalttan kazirsiniz beni
Allah korusun kızz deme öyleSağol kuzum, benimde öyle, dediğin durumlarda kalbim ağzımda atiyor sanki, gerekirse arada bi yarimlik atarım napim, sonrada asfalttan kazirsiniz beni
Mrb cnm adetliyken yaptin yoksa adetin ilk gununden mi hesapladinÖnce bir sakin oluyorsun. Laparoskopi yi olucan hayirlisiyla belki dinlenme verecek doktor. Bu süreçte tatilini yap. Milletle yazlık tatil mi olur. Sen onlardan bağımsız karı koca git bence. Ayrıca yazlık sizinse ne başkaları doluyor. Eşin şöyle desin, benim iznim kırk yılda bir önce ben gidecem kafayı dinliycem, ben yokken istediğiniz kadar gidin kalın bişey demem ama ben varken kimse olmasın desin. Ablası bitti şimdi abileri mi çıktı. Taviz verince yapışıyor üstüne. Baktı olmuyor seneye de verdim sezonluk kiraya desin gitsin otellere para döksünler de akılları başlarına gelsin.
Yani caniko bence güzelce tatilini yap yaz dediğin zaten 2 ay. Ondan sonra da bakarsın hal çaresine.
Ben bile bu ay gribim diye hiç yanaşmadım. Önümüzdeki ay ramazan ıgneler kontroller hepten olmuycak. Durup durup bile ramazana getirmek olmaz. Allah'tan istiyoruz ama Ramazana getiriyoruz. Uygun değil. Ee sonra bayram olan ay doktorlar izne çıkar takip olmaz. Böyle böyle aylar geçiyor.
Dans yapmadıdaha enerji yok çünkü.
Stres işte senelerce çektim carpintidan. Diderali nerdeyse 1 yıla yakın kullandım. Çeyrek al kullan, çokta kalbini zorlama bence. Sonuç hep psikoloji aslında sakin olmaya çalışıp derin nefes egzersizi yap. Ya da diderali hiç kullanma, atarax kullan o da çok iyi geliyor. Ben carpintiyla acillik çok oldum. Bir keresinde bana bir kutu atarax verip yolladılar. 1 tane içtim sonra sızmışım. Sonra dedim demekki dedim acilin yapacağı atarax iyisi mi gitmem bi daha. Hem fazla etkisi olmayan iyi bir ilaç.
Bu ara benimde Çarpıntım var. Ben gripten halsizim ya da trioidim yükseldi diye düşündüm. Belki de bahardandir kızlar.
Neyse kızlar bugün adetin 6.günü ve benim ovu testim sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?