• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana iki defa takıldı. İlki taşikardi yüzündendi. O geçti bu sefer ritim bozukluğu başladı. Rüyamdaki nabız artışları bile kayda geçmişti :) Kalpte hiçbir sorun bulunamadı. Olurmuş öyle arada :))
Beloc kullanmıştım 1 yıl kadar şimdi her şey yolunda. Anksiyete yüzünden olabiliyo. Her işin başı piçikoloci. :)
Ben bu picikolocinin alnindan öpem, ben bunun farkina vardım kuzum, ne zaman kafamın derinliklerinde bir sorun, bir sıkıntı olsa güm güm başlıyor, flaş tv kafasi yaşayalım kızlar,Çifter Çifter doğururuz:KK28::KK75:

Ben bu picikolocinin alnindan öpem, ben bunun farkina vardım kuzum, ne zaman kafamın derinliklerinde bir sorun, bir sıkıntı olsa güm güm başlıyor, flaş tv kafasi yaşayalım kızlar,Çifter Çifter doğururuz:KK28::KK75:

Ahaha tam halay çekecem bi gülme geliyo :))
Ben de bi gamsız olamadım şu hayatta. O yüzden hep türlü türlü attı kalbim. Son iki yıldır pek sakin maşallah. Sorun yokken de ya yine yeni bi şeye kafayı takarsam da ritmim bozulursa diye endişeleniyorum :D

Ahaha tam halay çekecem bi gülme geliyo :))
Ben de bi gamsız olamadım şu hayatta. O yüzden hep türlü türlü attı kalbim. Son iki yıldır pek sakin maşallah. Sorun yokken de ya yine yeni bi şeye kafayı takarsam da ritmim bozulursa diye endişeleniyorum :KK70:
Bu kafa yapimiza gitmiyor anam, olmuyor :)
Bende artik sakinim demek istiyorum insAllah derim bir gün, kaygilarla, korkularla geçti ömrüm, (bu sözden bir şarkı doğar mı acaba)
Sen huzuru yakalamissin panic baci, o yuzden ritim ritim düşünme,
Şöyle rolantide 80-85 nabizla sür arabayı :))

günaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım :KK8:
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için diye biliyorum canım

günaydın kızlar benim lambadanın bugün son günü bu ay klomen kullanmıştım ilk kez sanırım erken yumurtlama oldu bakalım :KK8:
bugün de progesteron testi verdim niye istemiş olabilir ki dr bilemedim ?
haydi inşallah güzel haberler gelsinnn tutmuş olsuuunn...
evet yumurtlayıp yumurtlamadığına bakıyorlar diye biliyorum ben de.. hayırlısı inşallah. klomeni de dr verdi demi?

haydi inşallah güzel haberler gelsinnn tutmuş olsuuunn...
evet yumurtlayıp yumurtlamadığına bakıyorlar diye biliyorum ben de.. hayırlısı inşallah. klomeni de dr verdi demi?
evet canım doktor verdi hadi bakalım inşallah yumurtluyorumdur ki ovulasyon ve ateşe göre öyleydi

Canım çok teşekkür ederim amin insallah. Sogan kürü yapmıştım 13 gün kadar sonra iki bardak yani bir gün aslanpencesi içmiştim leke gelince bıraktım film çekilmem gerekiyordu çünkü. Doktora ikinci kez sordum vitamin alacagım ezbere almayayım diye. Oda ikinci kez bana alma dogal beslen ihtiyacın yok devit üç, ECOPIRIN ve folbiol la devam et dedi. Ben cok saglıklı beslenemiyorum et fazla tüketmiyorum dedim genelde ot yiyiyorum otculum dedim güldü en saglıklı sı aynen devam dedi. Dogal olan hersey den ye dedi. Suan sadece arifoğlu un arı sütünü getirtecegim onu kullanacağım. Arada inciri kuru kuru yiyicegim gün içinde yiyebildiğim kadar. O cevizi senden duydum . Sabahları kahvaltıda ceviz yiyorum ama bakalım onuda ilerde yaparım olmazsa. İnsallah hepimize cifter cifter versin Rabbım :emir_bebek::emir_bebek:
BEn de burada doktora sorduğumda folik asitini kullan ve d vitamini al diyor sadece :)

Back
X