Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sana da geçmiş olsun,bakalım ne çıkacak,sıkışmaların dışında,çarpıntım da oluyor,normal de tansiyonum hep düşük çıkıyor,belki de onla alakalı oluyor:KK200:

kan degerlerı de cok dusuk olunca carpıntı ve sıkısma oluyomus dıyorlar ama bılmıyorum ne kadar dogru canım, kan degerlerın nasıl pekı

ama his güzel 1 almasaydın sende yarımla devam etseydin.. ayy güldümm dediğin şeyi yaşadım bir çok defa yere serilcem hissi acayip :))
bunu konuşma yapanlar heyecanlı insanlar falan da kullanırmış.. sana neden verdilerdi ki?
bir de diderali nodülüm varken verdilerdi bak şimdi hatırladım ama o zaman 3 4 sene öncesi kadar hissetmedim etkisini ee tabi serde gençlik vardı :p
bana müdürüm verdi :rolleyes::rolleyes:
arkadaş tavsiyesi yani,ona da çarpıntı için vermişler,al iç yarım dedi,bu arada 1 tane içmedim zaten yarım yarım 2 günde toplam 1 içtim kuzu

kan degerlerı de cok dusuk olunca carpıntı ve sıkısma oluyomus dıyorlar ama bılmıyorum ne kadar dogru canım, kan degerlerın nasıl pekı
kansızlık falan yok,yani genelde kan da sorun çıkmıyor bende,eskiden şekerim düşüktü,sınır altında çıkardı,şimdi o da yükseliş eğilimde,hatta baya yükseliş eğiliminde eskiye göre

Kızlaaarrr ama olmiy böyleee ben özlediiim sizleriii hiç takılmıyonuz
😒
Bende burdayım artık yazacak bisey lerim var çok şükür. Ben hsg yi çektirdim sonunda rahimimin filmini görebildim çok şükür. Sol tüpüm birazcık yapısmış ilaç geçiyor ama az geciyor dediler acacagız dediler ve actılar. Suan heryer acık 6 ay deneyeceğiz olmazsa tüp bebek. İnsallah dogal yoldan kalırım. Adetimin 11 günü ve Lambada 1:KK73:

Bende burdayım artık yazacak bisey lerim var çok şükür. Ben hsg yi çektirdim sonunda rahimimin filmini görebildim çok şükür. Sol tüpüm birazcık yapısmış ilaç geçiyor ama az geciyor dediler acacagız dediler ve actılar. Suan heryer acık 6 ay deneyeceğiz olmazsa tüp bebek. İnsallah dogal yoldan kalırım. Adetimin 11 günü ve Lambada 1:KK73:
Geçmiş olsun canım. Açtılarsa tüpü, kafan da rahatlamıştır. Umarım 6 ayda güzel haberleri alırsın :)

canııım benim çok sevindim.. harika bir haber daha.. inşallah tüpe gerek kalmadan normal yoldan gelsinler ayy ler dedimm çifter çifter mi gelecekler acabaaa..
benim de 7.günü bu ay bi denişik oldu adetim. zaten 1 gün de geç geldi :confused:
sana çok sevindim gerçekten inşallah lambadalar işe yarar :KK8:

sen ot falan da diyordun onlardan var mı haber? ben de cevizi yapacaktım okumuşsundur ama yapamadım ayy ne üşengecim :p

maşallah, hadi bakalım hayırlısıyla ınsallah hersey dogal yolla olur

canııım benim çok sevindim.. harika bir haber daha.. inşallah tüpe gerek kalmadan normal yoldan gelsinler ayy ler dedimm çifter çifter mi gelecekler acabaaa..
benim de 7.günü bu ay bi denişik oldu adetim. zaten 1 gün de geç geldi :confused:
sana çok sevindim gerçekten inşallah lambadalar işe yarar :KK8:

sen ot falan da diyordun onlardan var mı haber? ben de cevizi yapacaktım okumuşsundur ama yapamadım ayy ne üşengecim :p
Canım çok teşekkür ederim amin insallah. Sogan kürü yapmıştım 13 gün kadar sonra iki bardak yani bir gün aslanpencesi içmiştim leke gelince bıraktım film çekilmem gerekiyordu çünkü. Doktora ikinci kez sordum vitamin alacagım ezbere almayayım diye. Oda ikinci kez bana alma dogal beslen ihtiyacın yok devit üç, ECOPIRIN ve folbiol la devam et dedi. Ben cok saglıklı beslenemiyorum et fazla tüketmiyorum dedim genelde ot yiyiyorum otculum dedim güldü en saglıklı sı aynen devam dedi. Dogal olan hersey den ye dedi. Suan sadece arifoğlu un arı sütünü getirtecegim onu kullanacağım. Arada inciri kuru kuru yiyicegim gün içinde yiyebildiğim kadar. O cevizi senden duydum . Sabahları kahvaltıda ceviz yiyorum ama bakalım onuda ilerde yaparım olmazsa. İnsallah hepimize cifter cifter versin Rabbım :emir_bebek::emir_bebek:

Canım çok teşekkür ederim amin insallah. Sogan kürü yapmıştım 13 gün kadar sonra iki bardak yani bir gün aslanpencesi içmiştim leke gelince bıraktım film çekilmem gerekiyordu çünkü. Doktora ikinci kez sordum vitamin alacagım ezbere almayayım diye. Oda ikinci kez bana alma dogal beslen ihtiyacın yok devit üç, ECOPIRIN ve folbiol la devam et dedi. Ben cok saglıklı beslenemiyorum et fazla tüketmiyorum dedim genelde ot yiyiyorum otculum dedim güldü en saglıklı sı aynen devam dedi. Dogal olan hersey den ye dedi. Suan sadece arifoğlu un arı sütünü getirtecegim onu kullanacağım. Arada inciri kuru kuru yiyicegim gün içinde yiyebildiğim kadar. O cevizi senden duydum . Sabahları kahvaltıda ceviz yiyorum ama bakalım onuda ilerde yaparım olmazsa. İnsallah hepimize cifter cifter versin Rabbım :emir_bebek::emir_bebek:
ne güzel bak demek ki gerekli görmüyor değerlerin iyi ki doğalından al beslen diyor.. arı sütünü çok okudum burada inşallah faydasını görürsün.
annemin de maşallahı var, kemik ölçümü süper çıkıyor :nazar: doktoru soruyor ne yapıyorsun nasıl besleniyorsun yoğurdu eksik etmez salatasız sofraya oturmaz, herkes et isterken o ıspanak aşerir. :KK48: ehh biraz da ben ona çekseydim ya :KK51:

bana da bugün holter takılacak kızlar,kalp sıkışmalarım için,taktıran var mı sizlerden,

Bana iki defa takıldı. İlki taşikardi yüzündendi. O geçti bu sefer ritim bozukluğu başladı. Rüyamdaki nabız artışları bile kayda geçmişti :) Kalpte hiçbir sorun bulunamadı. Olurmuş öyle arada :))
Beloc kullanmıştım 1 yıl kadar şimdi her şey yolunda. Anksiyete yüzünden olabiliyo. Her işin başı piçikoloci. :)

X