Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok saol kuzum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Tabi konuşuruz bende seni takip edeyim. Doktora gidince bizlere de haber ver mutlaka ❤❤❤

sen bilir misin gelmesin diye kendini kastığın durumları aynen öyleyim şimdi ayhh çok arabesk gördüm kendimi @kızz iki gözümün çiçeee panic_attack kuzu nerlerdesiin? bizi koydun gettin burada

İstanbullarda darlandım kaldım kız. Olmaz olsun böyle şehir!

O değil de, bu dondurulmuş embriyo ya da blastokist denen bebe adetin kaçıncı günü transfer ediliyo acaba yav?

Dondurulmuş transfer mi olacak canım

Evet. Yani öyle istiyorum da. Rahim dinlendirme sonrası adet tarihim 20 Mayıs. Haziran'ın 1'inde tatil planımız vardı, 6 ay önce ayarlandı. Aklıma takıldı şimdi adetten 3 hafta sonra transfer oluyo demişler ama benim döngüm o kadar zaten çok saçma. :/

İstanbullarda darlandım kaldım kız. Olmaz olsun böyle şehir!

O değil de, bu dondurulmuş embriyo ya da blastokist denen bebe adetin kaçıncı günü transfer ediliyo acaba yav?
Sonuçta herkesin durumu farklı olduğundan, 3. gün yada blastokist transferi kararını infertilite uzmanınız ve embryolog ile tartışarak vermek en uygun davranış olacaktır. alıntı kuzumm
senin yumurtayı aldılar mıı yoksaa büyümüş müü dicem yeni adetin bitti sayılır.

Tatil hesabı yapıyom. Acayip ters zamana denk gelecek gibi.

Hayırlısı olsun ama kırmızıları görmedikçe umut var demektir canım.. B12 ben de mi alsam diyorum..

Anladımmm.. Epey yükselme olmuş. Benim aile hekimim en dibe vurmadan vitamin yazmıyor.. Kanım düşük çıktı ama yazmıcam, üzüm ye dedi..
Doğru aslında çok düşük değilse depoyu boşaltmadıysan doğal alman en güzeli ama depo boşalınca ne yersen ye ne içersen iç yerine getiremiyorsun ile ilaç takviye istiyor.

Senella yurt dışındaki forumlari arastiriyorum da (fraunmantel =aslanbpencesi) icip baya hamile kalanlar var ve hayitla. amh dusuklere baktim amh ye takilmayin demisler biri 12 yil hamile kalamamış vitamin destegi ve d 3 almis 3 ay kadar sonra hamile kalmış.
Bugün kursum tatile giriyor sahalara dönüyorum canım :) sen ne yaptın haber geldi mi ?
dön yerin belli iyi tatiller olsun ben iyiyim sukur haber geldi laproskopi+histereskopi 6 mayıs. senin gelicek batla başlıyormu tedavin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…