- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
-
- Konu Sahibi panic_attack
aynen geç döllenme bu kesin,hala kırmızı kart yemedin maçı bırakma cancanYaa öyle görünüyor gerçi bu testler tırt yoksa ben hamileyim o ne bilsin gııı
Ben de ara ara içerek bitiriyim evet benimki de folik asitli.
Çok saol kuzum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Tabi konuşuruz bende seni takip edeyim. Doktora gidince bizlere de haber ver mutlaka ❤❤❤Ben de daha önce kimyasal yasadim 4 gün icinde 59 olan değerim kanama gelince sıfırlanmıştı.doktor kontrolunde oldu hersey.aynini suan yine yasiyorum sanirim teşhis kimyasal yine sessiz düşük te deniyormuş.doğal seleksiyonun bi parçası tutmayan döllenme sağlıksız olanı doğa yok ediyor.Ben bi doktora gideyim.Seni takip ediyorum bu arada ara ara konuşuruz canım Allah isteyen herkese versin bebişlerini iyi akşamlar
Bugün kursum tatile giriyor sahalara dönüyorum canım :) sen ne yaptın haber geldi mi ?
sen bilir misin gelmesin diye kendini kastığın durumları aynen öyleyim şimdiayhh çok arabesk gördüm kendimi @kızz iki gözümün çiçeeepanic_attack kuzu nerlerdesiin? bizi koydun gettin burada
Dondurulmuş transfer mi olacak canımİstanbullarda darlandım kaldım kız. Olmaz olsun böyle şehir!
O değil de, bu dondurulmuş embriyo ya da blastokist denen bebe adetin kaçıncı günü transfer ediliyo acaba yav?
hosgeldın kuzummmSelam kızlar nasılsınız? Kurstayım bir girip selam vereyim dedim.
Dondurulmuş transfer mi olacak canım
Sonuçta herkesin durumu farklı olduğundan, 3. gün yada blastokist transferi kararını infertilite uzmanınız ve embryolog ile tartışarak vermek en uygun davranış olacaktır. alıntı kuzummİstanbullarda darlandım kaldım kız. Olmaz olsun böyle şehir!
O değil de, bu dondurulmuş embriyo ya da blastokist denen bebe adetin kaçıncı günü transfer ediliyo acaba yav?
Sonuçta herkesin durumu farklı olduğundan, 3. gün yada blastokist transferi kararını infertilite uzmanınız ve embryolog ile tartışarak vermek en uygun davranış olacaktır. alıntı kuzumm
senin yumurtayı aldılar mıı yoksaa büyümüş müü dicem yeni adetin bitti sayılır.
Hayırlısı olsun ama kırmızıları görmedikçe umut var demektir canım.. B12 ben de mi alsam diyorum..Kızlar günaydın ne kadar güzel bir gün böyle..bugün bat günü sabah test yaptım yine negatif :) bakalım umutlar diğer aya..
Bu arada benim b12 28 gün olmuş 462ye yükselmişti ben onu bitirmeli miyim acaba? 60lı kutu idi.
Bakalım daha gelen giden yok. değerlerine baktır öyle kullan.Hayırlısı olsun ama kırmızıları görmedikçe umut var demektir canım.. B12 ben de mi alsam diyorum..
Benim 167den yükseldi 462ye çok düşüktü.Hayırlısı olsun ama kırmızıları görmedikçe umut var demektir canım.. B12 ben de mi alsam diyorum..
Bakalım daha gelen giden yok. değerlerine baktır öyle kullan.
Anladımmm.. Epey yükselme olmuş. Benim aile hekimim en dibe vurmadan vitamin yazmıyor.. Kanım düşük çıktı ama yazmıcam, üzüm ye dedi..Benim 167den yükseldi 462ye çok düşüktü.
Doğru aslında çok düşük değilse depoyu boşaltmadıysan doğal alman en güzeli ama depo boşalınca ne yersen ye ne içersen iç yerine getiremiyorsun ile ilaç takviye istiyor.Anladımmm.. Epey yükselme olmuş. Benim aile hekimim en dibe vurmadan vitamin yazmıyor.. Kanım düşük çıktı ama yazmıcam, üzüm ye dedi..
dön yerin belli iyi tatiller olsunBugün kursum tatile giriyor sahalara dönüyorum canım :) sen ne yaptın haber geldi mi ?