- 3 Nisan 2019
- 20
- 22
- 36
-
- Konu Sahibi panic_attack
İlki ne kadar süre sonra oldu, istediğinizde hemen hamile kaldın mı, jel le ilgili bi fikrim yok malesefMEB arkadaslar benim 1kizim var o normal yolla oldu ama 6yil sonra bidaha düşündük ama 2senedir olmuyor doktora gittik esimde ve bende hiçbir sorun çıkmadı pazartesi günü aşılama yapıldı doktorum bana vajinal jel verdi onu kullandığından beri kaşıntı başladı böyle olan var mı acaba ilk kez yaptrdgim için bilmiyorum inşallah tutar Allah'ım isteyen herkese versin inşallah
ben kullanmistim. beni cok rahatsiz etmişti. icimde topak topap biriktigini hissediyordum.birazda asilama oldum kafasiyla fazla hareket etmekten kacinmadan erimiyordu galiba. kasıntı yapmadi ama. naçizane onerim, paketinden cikarirken sıkacağın yerden acinca, el teması olmuyor giris yapicak kismindan acmamaya caliş. insallah bebegin seninledir:)MEB arkadaslar benim 1kizim var o normal yolla oldu ama 6yil sonra bidaha düşündük ama 2senedir olmuyor doktora gittik esimde ve bende hiçbir sorun çıkmadı pazartesi günü aşılama yapıldı doktorum bana vajinal jel verdi onu kullandığından beri kaşıntı başladı böyle olan var mı acaba ilk kez yaptrdgim için bilmiyorum inşallah tutar Allah'ım isteyen herkese versin inşallah
ayy 6 gun gecıkme mıı, du bakalım gııı belkı gızlenıyodur
Senella günaydınlar hatunlar bu yurtdışında ki alengirli isler beni öldurecek nihayet bu sabah posta kutusun da laproskopi ve histereskopi olacagim günü belirten,bide kocamans bir zarfla aldım. bir sayfalar dolusu bisiler doldurup bir de geri gondercem.
06mayis 2019 yalniz gelicek adetin 6 ‘cı gününe denk geliyor ben nisan 30 da adet olurum insallah takvime bakince 30 nisan da adetimfarzedelim gec oldum ne olucam ben, kafam da deli sorular neyse gidince ogrenirim.
( bu sabah okudugum buranin turk gazetesin de 3000 ne yakin kisi doktor ihmalinden uzayan prosedürlerden ölmuş burda. inanirim sasirmadim( hastaneye gidiyosun tepende sallanan lampa eksik soruşturma niye hastasin katilsin gibi sıkı bi soruşturma bu soy agcina kadar gider ali gider veli gelir veli gider abidin gelir hepsi ayni sorulari tekrarlar sonra bunlar istisare eder islem baslar ) ve nitekim doktorlar da prosurden hastaya zaman ayiramadiklarini söylemiş. hakliymisim ben bunlara kizmakla
ama sunu sevdim sırf ne yapicaklarini nasıl yapacaklarını anlatmak icinde randevu vermisler
Yarin gidiyorum canim insallah.
Adet doneminde Trye gidip gelmistim hava degisimi, ucak yolculugu vs derken benim adet duzeni de türbülansa girdi zaar
hem laproskopi hem histereskopi olucam.baya araştırdık bu olacağım yer üniversite hastanesi.kadin doktorlarinin cok iyi oldugunu soyluyorlar. buranin kadinlar klübü gibi sitelerini de epey araştırdım lap hist olanlari. gittigim profesör ekibe guvenebilirsin ama,diger gittigim hastaneyi önermedi. hastane doktorlari icime sindi. sen nezaman olucaksin tahmini ?Sen doktor işini ne yaptın? Gittin mi? Bu tek günlük adeti sordun mu?
Bu histereskopi mi ne olacaksan gelip tüp bebek merkezinde ol bence, orda tip gelişmemiş gibi :) kendini riske atma.
Türbülans bende 52.günde adeti getirdi. Olabilir bence. Testte yoksa bu ay yumurtlama bile olmamış olabilir. Geçen sene mart ayıydı benimde bahar etkisinden de olabilir. Kaç kere kan verdim o ay.
hem laproskopi hem histereskopi olucam.baya araştırdık bu olacağım yer üniversite hastanesi.kadin doktorlarinin cok iyi oldugunu soyluyorlar. buranin kadinlar klübü gibi sitelerini de epey araştırdım lap hist olanlari. gittigim profesör ekibe guvenebilirsin ama,diger gittigim hastaneyi önermedi. hastane doktorlari icime sindi. sen nezaman olucaksin tahmini ?
ben kullanmistim. beni cok rahatsiz etmişti. icimde topak topap biriktigini hissediyordum.birazda asilama oldum kafasiyla fazla hareket etmekten kacinmadan erimiyordu galiba. kasıntı yapmadi ama. naçizane onerim, paketinden cikarirken sıkacağın yerden acinca, el teması olmuyor giris yapicak kismindan acmamaya caliş. insallah bebegin seninledir:)
İlki ne kadar süre sonra oldu, istediğinizde hemen hamile kaldın mı, jel le ilgili bi fikrim yok malesefİnş tutar da kalırsın hamile,
MEB arkadaslar benim 1kizim var o normal yolla oldu ama 6yil sonra bidaha düşündük ama 2senedir olmuyor doktora gittik esimde ve bende hiçbir sorun çıkmadı pazartesi günü aşılama yapıldı doktorum bana vajinal jel verdi onu kullandığından beri kaşıntı başladı böyle olan var mı acaba ilk kez yaptrdgim için bilmiyorum inşallah tutar Allah'ım isteyen herkese versin inşallah
Sen doktor işini ne yaptın? Gittin mi? Bu tek günlük adeti sordun mu?
pazartesı gıdıcem kuzum randevum pazartesı gunune, bakalım bu ay belkı "aa olmuyo artık ben mudahale edeyım" falan der yanı, her ısı benden beklıyo ... "yaparsın olur dıyo" bakalım pazartesı noolcek
Korunmayı bırakınca o ay kalmstm hemen canım ben sefer olmadı 2sene geçti bakalım inşallah tutar
Kızlar günaydın ne kadar güzel bir gün böyle..bugün bat günü sabah test yaptım yine negatif :) bakalım umutlar diğer aya..
Bu arada benim b12 28 gün olmuş 462ye yükselmişti ben onu bitirmeli miyim acaba? 60lı kutu idi.
[/Q
gunaydın kuzum, test negatıf olsa da daha cok erken, cok umıtlenmıyoruz ama kendımızı yormayalım dıkkatlı olalım yıne de di mi. bana doktor b12 ıcın zaten yukseldıyse vucutta sorun yoksa hemen dusmez bu 5-6 ay ıdare eder demıstı, yerınde olsam b12 haplarını hergun degıl de 2-3 gunde bır tane gıbı alıp oyle bıtırmeye devam ederdım. pazartesı gıdınce ben de bı kutu ıstemeyı dusunuyorum bakalım ne dıycek.
flx77 öyle mi diyorsun kuzu? son zamanlarda çok da düzenli içtiğim söylenemez zaten düzenli içseydim 30 günü çoktan geçerdi. daha 28 olmuş.. ara ara 2 3 güne bir devam ediyim olmadı tekrar kontrol için kan veririm.
kasık ağrım yok lakin şiddetli değilse de keskin bir bel ağrım var. bir de dün gece yum.ağrısı gibi bir ağrı vardı solda.. ayyhh bilemiyorum neler oluyorr.. bakalım bugün gelecek mi?
vallaha mı yaaKızlar günaydın ne kadar güzel bir gün böyle..bugün bat günü sabah test yaptım yine negatif :) bakalım umutlar diğer aya..
Bu arada benim b12 28 gün olmuş 462ye yükselmişti ben onu bitirmeli miyim acaba? 60lı kutu idi.
Yaa öyle görünüyor gerçi bu testler tırt yoksa ben hamileyim o ne bilsin gıııvallaha mı yaahayırlısı olsun cancan
karataya bakarsan 800-1000 olmalı
benim de 660 falan civarı çıktı vitaminden sonra,folik asitli b12 kullanıyorum,bir gün durup bir gün içmeye başladım her gün içerken