Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MEB arkadaslar benim 1kizim var o normal yolla oldu ama 6yil sonra bidaha düşündük ama 2senedir olmuyor doktora gittik esimde ve bende hiçbir sorun çıkmadı pazartesi günü aşılama yapıldı doktorum bana vajinal jel verdi onu kullandığından beri kaşıntı başladı böyle olan var mı acaba ilk kez yaptrdgim için bilmiyorum inşallah tutar Allah'ım isteyen herkese versin inşallah

İlki ne kadar süre sonra oldu, istediğinizde hemen hamile kaldın mı, jel le ilgili bi fikrim yok malesef İnş tutar da kalırsın hamile,

ben kullanmistim. beni cok rahatsiz etmişti. icimde topak topap biriktigini hissediyordum.birazda asilama oldum kafasiyla fazla hareket etmekten kacinmadan erimiyordu galiba. kasıntı yapmadi ama. naçizane onerim, paketinden cikarirken sıkacağın yerden acinca, el teması olmuyor giris yapicak kismindan acmamaya caliş. insallah bebegin seninledir:)

ayy 6 gun gecıkme mıı, du bakalım gııı belkı gızlenıyodur

Sen doktor işini ne yaptın? Gittin mi? Bu tek günlük adeti sordun mu?

Bu histereskopi mi ne olacaksan gelip tüp bebek merkezinde ol bence, orda tip gelişmemiş gibi :) kendini riske atma.

Yarin gidiyorum canim insallah.
Adet doneminde Trye gidip gelmistim hava degisimi, ucak yolculugu vs derken benim adet duzeni de türbülansa girdi zaar

Türbülans bende 52.günde adeti getirdi. Olabilir bence. Testte yoksa bu ay yumurtlama bile olmamış olabilir. Geçen sene mart ayıydı benimde bahar etkisinden de olabilir. Kaç kere kan verdim o ay.

hem laproskopi hem histereskopi olucam.baya araştırdık bu olacağım yer üniversite hastanesi.kadin doktorlarinin cok iyi oldugunu soyluyorlar. buranin kadinlar klübü gibi sitelerini de epey araştırdım lap hist olanlari. gittigim profesör ekibe guvenebilirsin ama,diger gittigim hastaneyi önermedi. hastane doktorlari icime sindi. sen nezaman olucaksin tahmini ?

Valla ben gripten kendimde değilim ki. Onu kenara bıraktım şimdilik.

hosgeldın canım, ınsallah asılama ıle tutar da daha fazla ugrasmazsın, benım de ılkı dogal yolla ılk denemede olmustu ama ben de ıkıncıyı denıyorum hıc bır sorun olmamasına ragmen henuz olmadı, kasım-aralık gıbı denemeye basladık. doktor yasıma ragmen rahat, olur sıkıntı yapma dıyor :) ben de bu ay ılk defa kendımı rahat bıraktım, hıc sallamadım, nasıl bır gaza geldımse artık, onumuzdekı ay ısler bıraz daha stressız olur daha sakın kafayla denerım dıyorum

flx77 öyle mi diyorsun kuzu? son zamanlarda çok da düzenli içtiğim söylenemez zaten düzenli içseydim 30 günü çoktan geçerdi. daha 28 olmuş.. ara ara 2 3 güne bir devam ediyim olmadı tekrar kontrol için kan veririm.
kasık ağrım yok lakin şiddetli değilse de keskin bir bel ağrım var. bir de dün gece yum.ağrısı gibi bir ağrı vardı solda.. ayyhh bilemiyorum neler oluyorr.. bakalım bugün gelecek mi?

emılımde sorun olmadıgı surece, kı sende sorun olsa zetn yukselmezdı arada da ıcsen dengeleyecektır hem de bobreklerımızı bos yere yormayız kuzum ya. aynen kan verırken de bı tahlıl daha yaparsın hatta doktor muhtemelen yapmaya da bılır cunku zaten yukseldıgını gordugu ıcın "depolamada sorun yok bu depo senı ıader eder bır kac ay sonra yapalım" da dıyebılır.

amann gelmesın be beklesın bı 9 ay ne acelesı var, gelmez ınsallah kızzzz

vallaha mı yaa hayırlısı olsun cancan
karataya bakarsan 800-1000 olmalı
benim de 660 falan civarı çıktı vitaminden sonra,folik asitli b12 kullanıyorum,bir gün durup bir gün içmeye başladım her gün içerken

Yaa öyle görünüyor gerçi bu testler tırt yoksa ben hamileyim o ne bilsin gııı
Ben de ara ara içerek bitiriyim evet benimki de folik asitli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…