mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle yeni başlayan herkesin tedavisi hayırlı olsun, hayırlı ise tutsun inşallah bende yeni başladım tedaviye, bu ilk denememiz olucak. Başlıklara bakınca kararsız kaldım Nisan da başlayanlara mı dahil olsam yoksa buraya mı diye :) transferim mayıs ayına denk geleceği için burayı tercih ettim :) Tedavide henüz 4. günüm, anlayacağınız acemiyim :)) hepimize tekrar hayırlı olsun inşallah...

slm arkadaşım inşallah 3.denemende tutur ve hamiş yazar bişey soracaktım tüplerin kapalıydı ondanmı aldırdın benimde tek tüpüm kapalı ve tüp bebek yapacam acaba bişey olurmu bana yardımcı olurmusun

canım benim hatırlamazmyım Allah bağışlasın demek tutsa aynı olacaktı kısmet hayırlısı olsun tekrar başladım yılmak yok diyorum ama bazende diyorum tamam bu kadar acı yeter benim de kaderim bu.. zor elde edip bebeklerini en çok sevecekler bizleriz umarım veletlerde kıymetlerimizi bilir şimdiden çok teşekkür edyorum ii dileklerin için beni takip et anacımmm bu sefer tutacak
dondurulmuşlarda herhangi bi iğne kullanılmıyo canım çok rahat bi tedavi acı yok ama şansımız biraz düşüyor yine kontrollerini oluyosun rahmi hazırlıyosun o kadar

arkadaşlar sıra geldi banaaaaa... sabah 9:30 da girdim içeri elime serum bağladılar o meşhur koltuğa oturdum bağladılar koltuğa hemen sonra doktorumu gördüm yanımda nasılsın dedi uyuşmuştum çok uyuştum dedim sonrasını hatırlamıyorum bittiğinde uyandım yatağa sedyeyle göürdüler yastıksız bi şekilde 2saat yattım ağrıkesici ve antibiyotik yaptılar daha sonra bişeyler atıştırdım 3-4 saat içinde çıktık hastaneden ..24 yumoş toplandı ben sanki biraz ohss olacak gbiyim(karnında su toplanması) dua edin nolur hiçbirimiz bu acıyı yaşamaylım 10 gün sonra pozitiflerimizi görelim

geçmiş olsun canım o kadar yol kat ettiğini düşünüyosun ayların yılların geçiyor bir bakmışsın elde kocaman bir sıfır seni çok iyi anlıyorum inş. bundan sonraki tedavin olumlu olur bebişine kavuşur bu yaşadıklarını ilerde gülerek hatırlarsın

h.geldin canım inş. ilk tedavinde bebişine kavuşursun benimde ilk tedavim olacak kısmetse hakkımızda hayırlısı olsun inş..

arkadaşlar sıra geldi banaaaaa... sabah 9:30 da girdim içeri elime serum bağladılar o meşhur koltuğa oturdum bağladılar koltuğa hemen sonra doktorumu gördüm yanımda nasılsın dedi uyuşmuştum çok uyuştum dedim sonrasını hatırlamıyorum bittiğinde uyandım yatağa sedyeyle göürdüler yastıksız bi şekilde 2saat yattım ağrıkesici ve antibiyotik yaptılar daha sonra bişeyler atıştırdım 3-4 saat içinde çıktık hastaneden ..24 yumoş toplandı ben sanki biraz ohss olacak gbiyim(karnında su toplanması) dua edin nolur hiçbirimiz bu acıyı yaşamaylım 10 gün sonra pozitiflerimizi görelim:32:[/QUOTE .!.:
maşşallah canım ne güzel olmuş yumoşların inş. sonucuda güzel olacak inanıyorum buna dikkat et kendine emiii

Son düzenleme:

dualarımız seninle inşallah güzel sonuç alırsın inanıyorum pozitif olacak rabim yardım eder

arkadaşlar elimde geçen tedaviden kalma crinone jel var son kullnama tarihi 2013 ihtiyacı olana yollayabilirim

canım ben almak isterim ama daha ilaçlarım belli değil belki başka bir arkadaşımıza lazım olabilir... bebişinle mutlu yaşa canımmm

damracım tüpün tıkalı veya kapalı olması tüp bebek şansını azaltmaz zaten tüp bebek tüplerle alakası olmadığı için çok tercih ediliyor..için rahat olsun canım..

18892497]Bismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih

wintersun
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador[/QUOTE]
ewest
savan17

slm arkadaşlar uzun zamandır forumda yazılanları okuyorum . Benim eşimde azosperm sorunu vardı ve geçen hafta Tesa ile sperm bulundu çok şükür ve şimdi bugün itibariyle ben tüp bebek tedavime başladım inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz !! Ben yurt dışında yaşıyorum bugün adetimin 3.günü ve (purogen 200 )iğne vermişti doktor yumurtlama için ve iğne yarısı kalçadan yarısıda kolumdan deri altından vuruluyor.Türkiyede tedaviler böylemi arkadaşlar ?? Allah hepimizin hayallerini gerçek kılsın umarım tedavilerimiz müsbet sonuçlanır burdan güzel haberler duyururuz amin

inşallah yüzümüz güler.bende mayısta dondurulmuşlarla deneyeceğim.sen kist oluştuğunu muayenede mi anladın.daha önce bi problem varmıydı.bende korktum bendede varmıdır diye .cevaplarsan sevinirim.

SAVRANcım biz aslında nisan ayında tedaviye başlıycaktık..Ama adetin 2.günü başlamak için gittiğimde doktor ultrasonla bi baktı bu ay yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş dedi...Bu ay doğum kontrol hapı kullan ,gelecek ay adet olunca gelirsin dedi..Ben de şimdi hapımın bitmesini adet olmayı bekliyorum...Daha önce yumurtalarımla ilgili pek bi sorunum yoktu, ama 2sene öncede yine kistim oluşmuş ve yine doğum kontrol hapı kullanmıştım..Adet sikluslarım falan çok düzenlidir esasında 28de bir olurum, ama bu ay böyle oldu...İNŞALLAH mayısta gittiğimde geçmiş olurda biz de başlarız hayırlısıyla

Dondurulmuşlarla tedaviye hangi dönemde başlanıyor ben bilmiyorum, ama adetinin 2veya 3.günü doktoruna gidersen ultrasonda bakar...İNŞALLAH bişeycik çıkmaz,sen de için rahat olarak tedavine başlarsın canım

MİNNİKcim bana da tüp bebek tedavisinde önemli olanın bayan olduğunu söylediler..Sonuçta eşlerimizden o kadar spermin içinden 3-5tanesi seçilicek ki,iyi sperm bulunma şansı daha yüksek..Ama tüp bebek sürecine kadar keçiboynuzu kürünü uygulayabilirdiniz...Ayyy bana da bakın sen kendin kullanma, başkasına akıl verrrrBiz kürleri falan kullanmayı hep yarım bırakıyoruzda eşimle, o yüzden kendime sinir oluyorum bu konuda ama siz kullanabilirseniz kullanın..

Dün de forumda yumurta kalitesini arttırıcı bişey okudum ,İNŞALLAH bu sefer adetimle beraber kullanmaya başlıcam ,umarım bu sefer lafta kalmaz söylediğim uygulamaya da geçerim...Tarçın,keten tohumu,karanfil ve baldan oluşan bi karışım varmış, yiyince yumurtalara iyi geliyomuş ,denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, bakalımm hayırlısı
Ananası da transferden sonra yenmeli diye okudum canım,bide kabak çekirdeği

TARÇINcım gel şöööyle yanıbaşımıza transfer mayıstaysa seni de mayıs güzeli olarak aldık hafızaya şekercimİlk denemenizmiş, İNŞALLAH ilk denemenizde tutar canım,tedavini nerde oluyosun,iğne olarak ne kullanıyosun anlat bakiiiimmm

İREMcim yaaa öyle düşünme bu sefer su toplamıycan İNŞALLAH, biz dua ediyoruz bakHiç canını sıkma ,şimdi sen oluşacak embriyoları düşün...Kendine iyi bak,bu sefer herşey çok güzel olucak İNŞALLAH

BARBİEM hoşgelmişsin aramızaEşinden sperm bulunmasına çok sevindim tatlım,İNŞALLAH hayırlısıyla güzel bi sonuç aldınızmıydı, oooooh deymeyin keyfimizeeee
Ben ilk tedavimde puregon kullanmıştım canım ama göbüşten vuruyodum iğneyi,sadece lucrini kolumdan vuruyodum, demek ki kalçadan da vuruluyomuş, ben de senin sayende öğrendim şimdi bunu
Kalçadan ya da göbüşten hayırlısıyla gelsin bebişlerde nerden vurulunca gelirse gelsinler canım..Demek ki senin doktorun kol ve kalçayı uygun görmüş..Tedavin hayırlı olsun,sonucu da çok güzel olsun canım

Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin.

THIRDEYES canım gerçekten kötü günler geçirmiş,zor şeyler atlatmışsınız..RABBİM bir daha göstermesin,sevdilerini sana bağışlasın...Eşin artık daha da iyidir İNŞALLAH,çok geçmiş olsun güzelim tekrardan...
Ama artık yeni tedavin için moral depolama zamanı,umarım herşey çok çok güzel olur ve sayfamızın tüm güzelleri hayırlısıyla isteklerine kavuşur(Amiiiin)Kendine iyi bak canımmm

EWEST hoşgelmişsin aramıza,yeni tedavin hayırlı olsun,bu sefer meleğin seni bulsun İNŞALLAH..Kötü deneyimler yaşamışsın,bu sefer ki denemen tüm kötü anılarını silsin götürsün,güzel sonuçlar getirsin İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…