• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

canım bende halil fırat erdeme gidiyorum şu an ama murat beye yönlendirdi tüp bebeğe haziranda başlıyacaz murat bey öyle dedi ay çok sevindim benim transfer umutta yapılacak galiba sskdan yararlanmak içğin senin sorunun ne benim yumurtalılklarım yavaş çalışıyo çikolata kisti var bi decd 56 çoktı sorun çok bende anlayacağın ama gerçekten çok sevindim birbirimize destek oluruz çok zor bi süreç ilk mi senin benim ikinci ankarada yaptırmıştım öncekini

canım bizim sebepsiz geçen yıl eşimin sperm hareketsizlik problemi vardı şimdi çok iyi yani bir yıldır değerler gayet iyi bu ayda bende kist çıktı neyse bir sebebimiz oldu :5::5:

kızlar size ne dicem.aşinde sperm azlığı ya da sperm hareketsizliği olanlar kesinlikle keçiboynuzu kullansın.bana doktorum tavsiye etti ve çok faydasını görüceksiniz dedi.bende bugune kadar hep duyduğum ama hiç uygulamadığım için pişman oldum.benim doğum kontrol haplarımla birlikte eşime de keçi boynuzu kürüne başladık :1: aynı zamanda ibrahiç saraçoğlunun şiddetle tavsiye ettiği bi kür bu.sayfasına girip bakabilirsiniz.bence kesinlikle işe yarayacak.birden bire mucizevi bir etkisi yok ama 4 veya 5 ay içinde değerler çok yükselebiliyomus.ilk denememde bebeğim tutunmasa bile ikinci denemede çok daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.evliliğim daha 11 ay oldu.mayıs ayında transferim yapılacak insallah.bebeğm tutunmasa 1-2 ay ara verip sonra hemen tekrar denicem tüp bebeği.hem eşimin değerleri de o zamana kadar yukselmiş olur.zaten bizi bu sorundan dolayı tüp bebeğe yönlendirdiler :3: gelişmeleri yazıcam size sık sık :49::49::49::49::49: allah hiçbirimizin kucğını boş bırakmasın insallahhh

evet canım inşallah herşey gönlünce olur tüm gelişmelerden bizi de haberdar ebrudur...tavsiyeler bizim için çok önemli

Herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah. Benimde 2. denemem olacak 4 tane dondurulmuşum var. İlaçlarımı almaya başlayalı 6 gün oldu. 3 mayısta kontrole gidicem hayırlısıyla. benim hikayem çok uzun ve üzücü o yüzden anlatmayacağım sadece önceki tedavimden bebeklerim oldu ve 45 gün yaşadıktan sonra kaybettim. Dondurulmuşu ilk defa yaşıyorum daha sakin geçiyor.

canım keçi boynuzu kürünü ben denedim eşime çok faydasını gördük tavsiye ederim şu andada devam ediyorum zaten.

Herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah. Benimde 2. denemem olacak 4 tane dondurulmuşum var. İlaçlarımı almaya başlayalı 6 gün oldu. 3 mayısta kontrole gidicem hayırlısıyla. benim hikayem çok uzun ve üzücü o yüzden anlatmayacağım sadece önceki tedavimden bebeklerim oldu ve 45 gün yaşadıktan sonra kaybettim. Dondurulmuşu ilk defa yaşıyorum daha sakin geçiyor.

canım çok üzüldüm inanki hakkında böylesi hayırlıymış demekki canım bundan sonra herşey güzel olur inş..

uhde canım sizin sorununuzda mı sperm sayısı azlığı yada şekil bozukluğuydu.değerleriniz nasıl değişti kaçtan kaça yukseldi ve :49::49::49::49::49: kaç ay içerisinde yazarmısın canım

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ??:16:

veni vidiye bende gittim.. benim dr. mehmet diye biriydi tedavim devam ederken o bırakıp gitmişti :60: bu dr. hiç duymamıştım hayırlısı olsun canım inş. güzel haberler verirsin umut olursun hepimize:66:
ya işallah bakalım her gelişmeyi ayrıntılarıyla anlatırım size yarın sabah 9:30 da opu var kaç tane çıkacak? SU TOPLAYACAK mıyım? en çok da buna takılmış durumdayım ya ali armanı bitek ben biliyom galiba:44:
ayy hadii wintersu ilk hamişimiz sen ol tamam mı:)))
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonra sırayla hepimizzzzz:65::65::66::66::66:
wintersu canım dualarımız seninlee

çok saolun canlarrrr:nazar:

kıslar wintersun uzun geliyor olabilir ismim irem :9:

canım beni hatırladınmı
hani senin ismini sayıklayarak bir gece uyandığımı
sana yazmıştım sonra bunda bir hikmet var diye o gece sana özel dua etmiştim....
şimdi ismini görünce yazmak istedim bende geçen yıl mayısta tedaviye başlamıştım
allaaha şükür rabbim nasip etti kızım 2,5 aylık şimdi inşlhh mayıs ayı sizlerede bebeklerinizi getirir dualarımdasınız hepiniz.... sanada isminle dua etcem inşlhhh

ya işallah bakalım her gelişmeyi ayrıntılarıyla anlatırım size yarın sabah 9:30 da opu var kaç tane çıkacak? SU TOPLAYACAK mıyım? en çok da buna takılmış durumdayım ya ali armanı bitek ben biliyom galiba:44:

canım dualarımız senle inş. herşey yolunda gider bir sorun çıkmaz detayları yazarsın artık bekleriz canım

uhde canım sizin sorununuzda mı sperm sayısı azlığı yada şekil bozukluğuydu.değerleriniz nasıl değişti kaçtan kaça yukseldi ve :49::49::49::49::49: kaç ay içerisinde yazarmısın canım
canım hızlı hareket sorunu vardı bizde yaklaşık 2 ay sabah akşam aç karnına 1 bardak ılık şekilde içirdim eşime nerdeyse %50 artış oldu ara vermiştim şimdi yeniden başladık ...

kızlar bizde aralıksızsız 3 ay yaptık keçiboynuzu kürünü sayımız 6milyondan 50 milyona kadar yükseldi ben onun etkisi olduğuna inanıyorum bu arada ace plusta kullandı...denemekten zara gelmez biz şimdi onu bıraktık 3ay dolduğu için havuç suyuna başladık tabi dikkat edin havuç suyunu sigara içenler yapamıyor..
benimde ayın 3ünde iğnelerim başlayacak ilk tüp bebek denemesi olacak bakalım nolacak..

selam kızlar ankarada olan ve gonal f kullanacaklar benımle ırtıbata gecsın elımde 2 kutu gonal f var 300 luk özellıkle raporsuz tup yaptıracaklara super olur bu dolapta muhafaza edıyorum temmuz son tarıhı mesaj atarsınız

WİNTERSUN canım İNŞALLAH bugün opu işlemin kolayca geçsin,sonrasında da hiç su falan toplamayasın(amiiiiiiiiiiiiiiiiiin):19:
İNŞALLAH bu sefer geçen ki gibi olmıycak,su falan toplamıycaksın,biz buralarda sana dua ediyo olcaz çünkü:70::71:

evet minnasu ben normalde 1 ay önce tedaviye başlamak için gittiğimde rahimde perdeleme var dedi bende de 1 ay attı histereskobi oldum şimdi herşey yolunda dedi 35 günlük doğumkontrol hapı sonunda 12 mayısda iğnelere başlıcam tabi bi aksilik çıkmazsa yani cnm herşeyin bi zamanı var bende ilk üzüldüm kendimi hazırlayarak gittim ama farklı şeylerle karşılaştım zaman su gibi akıp geçiyo içini ferah tut moralini yüksek allah hepimize azasız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

MİNNİKcim sen de aramıza hoşgelmişsin:70:..Ben de şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum 4günüm kaldı, sonrasında da ne zaman hastalanırsam 2.günü gitcez ona göre başlıycaz İNŞALLAH:19:...Senin ilk tedavin mi olucak canım,umarım hayırlısıyla hepimiz minişlerimize kavuşuruz:49:

kızlar size ne dicem.aşinde sperm azlığı ya da sperm hareketsizliği olanlar kesinlikle keçiboynuzu kullansın.bana doktorum tavsiye etti ve çok faydasını görüceksiniz dedi.bende bugune kadar hep duyduğum ama hiç uygulamadığım için pişman oldum.benim doğum kontrol haplarımla birlikte eşime de keçi boynuzu kürüne başladık :1: aynı zamanda ibrahiç saraçoğlunun şiddetle tavsiye ettiği bi kür bu.sayfasına girip bakabilirsiniz.bence kesinlikle işe yarayacak.birden bire mucizevi bir etkisi yok ama 4 veya 5 ay içinde değerler çok yükselebiliyomus.ilk denememde bebeğim tutunmasa bile ikinci denemede çok daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.evliliğim daha 11 ay oldu.mayıs ayında transferim yapılacak insallah.bebeğm tutunmasa 1-2 ay ara verip sonra hemen tekrar denicem tüp bebeği.hem eşimin değerleri de o zamana kadar yukselmiş olur.zaten bizi bu sorundan dolayı tüp bebeğe yönlendirdiler :3: gelişmeleri yazıcam size sık sık :49::49::49::49::49: allah hiçbirimizin kucğını boş bırakmasın insallahhh

EBRUDURcum keçiboynuzu kürünü eşime ben de uygulamıştım ama 1aydan sonra yarım bıraktık,eşimde de bende de biraz istikrarsızlık söz konusu:14: bişeye başlıyoruz ama sonrasında yarıda bırakıveriyoruz:31:...Ama biz 1ay kullandığımız halde önce ki testte sperm sayımız 500.000 iken, kürden sonra yaptırdığımızda 1milyon olmuştu...Yani bence de erkekler için çok yararlı bi kür:46:..Umarım bıkmadan uygulayabilirsiniz..Zaten ilk 1hafta sabah akşam, sonrasında sadece akşamları yatarken uygulanıyo:19:....
Bu arada tüp bebeğe başladınız mı canım, yoksa mayıs ayında adet olunca mı başlıycanız:44:...Bide İNŞALLAH ilk tedaviniz de geliverir meleğin ve 2.ye gerek bile kalmaz:49::70:

Back