canım benim hatırlamazmyım Allah bağışlasın demek tutsa aynı olacaktı kısmet hayırlısı olsun tekrar başladım yılmak yok diyorum ama bazende diyorum tamam bu kadar acı yeter benim de kaderim bu.. zor elde edip bebeklerini en çok sevecekler bizleriz umarım veletlerde kıymetlerimizi bilir şimdiden çok teşekkür edyorum ii dileklerin için beni takip et anacımmm bu sefer tutacak
dondurulmuşlarda herhangi bi iğne kullanılmıyo canım çok rahat bi tedavi acı yok ama şansımız biraz düşüyor yine kontrollerini oluyosun rahmi hazırlıyosun o kadar
arkadaşlar sıra geldi banaaaaa... sabah 9:30 da girdim içeri elime serum bağladılar o meşhur koltuğa oturdum bağladılar koltuğa hemen sonra doktorumu gördüm yanımda nasılsın dedi uyuşmuştum çok uyuştum dedim sonrasını hatırlamıyorum bittiğinde uyandım yatağa sedyeyle göürdüler yastıksız bi şekilde 2saat yattım ağrıkesici ve antibiyotik yaptılar daha sonra bişeyler atıştırdım 3-4 saat içinde çıktık hastaneden ..24 yumoş toplandı ben sanki biraz ohss olacak gbiyim(karnında su toplanması) dua edin nolur hiçbirimiz bu acıyı yaşamaylım 10 gün sonra pozitiflerimizi görelim