Mayıs ayında tüp bebek yaptıracak herkese Rabbim inş. mucizelerini tek tek göbüşlerine koyar.
Allah'ım tüm isteyenlere bu mucizeyi yaşatsın inş.
5 mayıs hıdırellez dileklerini unutmayın kızlar gül ağacının altına bebek resmi koyun bebek çizin niyetinizi Allah'tan isteyip hızır Aleyhisselamı aracı kılın.
inş.... Rabbim herkese bebeklerini yollayacak inanarak yapın denize yakın olanlar var ise bir kağıda yazıp dileğinizi 5 mayıs gecesinden denize atın dualar ederek Yasin Şerif okuyun
geceleri namaz kılın bol bol.
Birde size çok değerli bir namaz yazayım bunu mutlaka uygulayın.
Niyet şöyle olacak
niyet ettim ALLAH rızası için tilavet secdesi namazı kılmaya ALLAHU EKBER diyerek tekbir alın.
sonra direk secdeye gidin secdede 3 defa Subhane Rabbiyel Ala diyip secdeden kalkmadan ilk önce başkalarına dua edin sonra kendinize dua edin ağlamak isterseniz ağlayın Rabbimin kabul edeceğine inanın. bu namazı sık sık kılın. gece yarısından sonra kılın umreden gelenler oldu ziyarete gidin. zemzem suyu için hurma yiyin dua ederek. ama evvela kalpten inanın.
Benim içinde dua ederseniz çok sevinirim ismim emine mart ayında tüp bebek yaptırdım. Bebeğimin sağlıklı sıhatli dünyaya gelmesi için dua ederseniz çok sevinirim.