Herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah. Benimde 2. denemem olacak 4 tane dondurulmuşum var. İlaçlarımı almaya başlayalı 6 gün oldu. 3 mayısta kontrole gidicem hayırlısıyla. benim hikayem çok uzun ve üzücü o yüzden anlatmayacağım sadece önceki tedavimden bebeklerim oldu ve 45 gün yaşadıktan sonra kaybettim. Dondurulmuşu ilk defa yaşıyorum daha sakin geçiyor.
THIRDEYES canım senin de tedavin hayırlı olsun...Yaşadıklarını anlatmamışsın ama 1cümle bile yetiyo acına ortak olmamıza...Başın sağolsun canım ,İNŞALLAH bu sefer her şey çok güzel giderher şey biz insanlar için,hiç birimiz bilmiyoruz gelecek bize neler getiricek ,yaşayıp görücez hepimiz..Ama senin için yaşadığın üzüntü son olsun, bu sefer çok mutlu ol İNŞALLAH
Tedavinle ilgili bikaç şey sormak isterim izninle Dondurulmuşlarla tedavi olurken tekrardan puregon,gonal f,menagon gibi ilaçlar kullanmıyosunuz değil mi,dondurulmuş transferi olucağı için opu falanda yapılmıyodur herhalde..Kusura bakma benim 3.tedavim olucak, ama daha önce hiç dondurulmuşum olmadığı için bu konuyu pek bilmiyorum da ,onun için sordum