• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah. Benimde 2. denemem olacak 4 tane dondurulmuşum var. İlaçlarımı almaya başlayalı 6 gün oldu. 3 mayısta kontrole gidicem hayırlısıyla. benim hikayem çok uzun ve üzücü o yüzden anlatmayacağım sadece önceki tedavimden bebeklerim oldu ve 45 gün yaşadıktan sonra kaybettim. Dondurulmuşu ilk defa yaşıyorum daha sakin geçiyor.

THIRDEYES canım senin de tedavin hayırlı olsun:19:...Yaşadıklarını anlatmamışsın ama 1cümle bile yetiyo acına ortak olmamıza:70:...Başın sağolsun canım ,İNŞALLAH bu sefer her şey çok güzel gider:nazar:her şey biz insanlar için,hiç birimiz bilmiyoruz gelecek bize neler getiricek ,yaşayıp görücez hepimiz:19:..Ama senin için yaşadığın üzüntü son olsun, bu sefer çok mutlu ol İNŞALLAH:71:

Tedavinle ilgili bikaç şey sormak isterim izninle:42: Dondurulmuşlarla tedavi olurken tekrardan puregon,gonal f,menagon gibi ilaçlar kullanmıyosunuz değil mi,dondurulmuş transferi olucağı için opu falanda yapılmıyodur herhalde..Kusura bakma benim 3.tedavim olucak, ama daha önce hiç dondurulmuşum olmadığı için bu konuyu pek bilmiyorum da ,onun için sordum:17:

kızlar bizde aralıksızsız 3 ay yaptık keçiboynuzu kürünü sayımız 6milyondan 50 milyona kadar yükseldi ben onun etkisi olduğuna inanıyorum bu arada ace plusta kullandı...denemekten zara gelmez biz şimdi onu bıraktık 3ay dolduğu için havuç suyuna başladık tabi dikkat edin havuç suyunu sigara içenler yapamıyor..
benimde ayın 3ünde iğnelerim başlayacak ilk tüp bebek denemesi olacak bakalım nolacak..

CARMENcim MAŞALLAH değerleriniz ne kadar güzel artmış:nazar:...Ama sanırım başka sorunlar var ki tüp bebek deniyosunuz..Çünkü bu değerlere göre normal yoldan olur diye biliyorum ben:61:Bu arada iğnelerimiz aynı zamana denk gelicek herhalde ,hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun:19::49:

THIRDEYES canım senin de tedavin hayırlı olsun:19:...Yaşadıklarını anlatmamışsın ama 1cümle bile yetiyo acına ortak olmamıza:70:...Başın sağolsun canım ,İNŞALLAH bu sefer her şey çok güzel gider:nazar:her şey biz insanlar için,hiç birimiz bilmiyoruz gelecek bize neler getiricek ,yaşayıp görücez hepimiz:19:..Ama senin için yaşadığın üzüntü son olsun, bu sefer çok mutlu ol İNŞALLAH:71:

Tedavinle ilgili bikaç şey sormak isterim izninle:42: Dondurulmuşlarla tedavi olurken tekrardan puregon,gonal f,menagon gibi ilaçlar kullanmıyosunuz değil mi,dondurulmuş transferi olucağı için opu falanda yapılmıyodur herhalde..Kusura bakma benim 3.tedavim olucak, ama daha önce hiç dondurulmuşum olmadığı için bu konuyu pek bilmiyorum da ,onun için sordum:17:

Sağol canım. İlk zaman lar çok daha kötüydüm ama bundan 5 ay önce eşimle daire bakmaya gittik ve orda talihsiz bir olay yaşadık üzerimize tüp düştü eşimin başına geldi basından duymuşsundur belki eşimi kaybettim sandım onu hastaneye götürüp hastane kapısında dakikaları saydım günlerce. Orada yanlız olmadığını senin gibi neler olduğunu hatta daha kötülerini görüp paylaşıyosun. o yüzden hayat çok değerli ve çok kısa. Başına geleni yaşıyorsun buna ne kadar metanetli yaklaştığın önemli. Hayat devam ediyor ve eşim yanımda. İnsanın sevdiklerinin yanında olması ne kadar güzel bişeymiş aslında bunu çoğu zaman görmezden geliriz. İnşallah moralini bozmamışımdır tedavide moral öneml çünkü bebeklerle ilgili kısmı o yüzden anlatmıyorum. Ama tavsiyem olmuyo diye moralini bozma. Hayırlısı vardır bir zamanı sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin Allah hepimize.
Soruna gelince tüp bebek tedavisi gibi değil adetimi 3 günü gittim estrofem denen bir hap, fobiol vitamin ve ekosprindi sanırım yani daha rahat. başladın mı peki tedaviye? Başka kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.

Sağol canım. İlk zaman lar çok daha kötüydüm ama bundan 5 ay önce eşimle daire bakmaya gittik ve orda talihsiz bir olay yaşadık üzerimize tüp düştü eşimin başına geldi basından duymuşsundur belki eşimi kaybettim sandım onu hastaneye götürüp hastane kapısında dakikaları saydım günlerce. Orada yanlız olmadığını senin gibi neler olduğunu hatta daha kötülerini görüp paylaşıyosun. o yüzden hayat çok değerli ve çok kısa. Başına geleni yaşıyorsun buna ne kadar metanetli yaklaştığın önemli. Hayat devam ediyor ve eşim yanımda. İnsanın sevdiklerinin yanında olması ne kadar güzel bişeymiş aslında bunu çoğu zaman görmezden geliriz. İnşallah moralini bozmamışımdır tedavide moral öneml çünkü bebeklerle ilgili kısmı o yüzden anlatmıyorum. Ama tavsiyem olmuyo diye moralini bozma. Hayırlısı vardır bir zamanı sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin Allah hepimize.
Soruna gelince tüp bebek tedavisi gibi değil adetimi 3 günü gittim estrofem denen bir hap, fobiol vitamin ve ekosprindi sanırım yani daha rahat. başladın mı peki tedaviye? Başka kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.

canım benim benim çok geçmiş olsun Allah eşini sana ve sevdiklerine bağışlasın..off çok üzüldüm canım neler yaşamışsın ALLAH hepsini sana unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah....

canım çok geçmiş olsun Allah uzun ömür versin sana ve ailene.. en kısa zamandada bebişine kavuşup bu mutsuz günlerini unuttursun inş..

İNŞALLAH ben de mayıs ayında tedaviye başlıyacaklar arasındayım,herkese merhabalar arkadaşlar:42::70:...Bu 3.denememiz olucak..İlki kısa,2.si uzun protokoldü..Bu sefer ki de kısa olucakmış:59:

...MİNNASUcum ben de senin gibi geçen ay başlıycaktım ,kistim oluştuğu için doktor 1ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi:61:...Mayıs1gibi hapım bitiyo ,ondan sonra da 4-5i gibi adet olursam tekrardan bi gidicem..İNŞALLAH bi sorun kalmamıştırda bu ay başlarız 3.denemeye:19::49:

inşallah yüzümüz güler.bende mayısta dondurulmuşlarla deneyeceğim.sen kist oluştuğunu muayenede mi anladın.daha önce bi problem varmıydı.bende korktum bendede varmıdır diye .cevaplarsan sevinirim.

MİNNİKcim sen de aramıza hoşgelmişsin:70:..Ben de şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum 4günüm kaldı, sonrasında da ne zaman hastalanırsam 2.günü gitcez ona göre başlıycaz İNŞALLAH:19:...Senin ilk tedavin mi olucak canım,umarım hayırlısıyla hepimiz minişlerimize kavuşuruz:49:

hoşbulduk cnm ikinci denemem olucak boncukcum bende 7 mayısta bitiyo doğum kontrol hapı 12 mayısda iğneler allah izin verirse,inşallah hayırlı evlatlarımız olur meleklrimiz sımsıkı tutunup hiç bırakmazlar bizi :19:

arkadaşlar ananasla ilgili bilgisi olan varmı çok fazla yenmemesi gerekiyomuş fakat yüklemeden sonra mutlaka yenilmeli diyolar birde bizde eşime keçi boynuzu falan uyguladık sonra ürolog klomen verdi onu kullandık tüp bebek merkezindeki danışman doktorum çok fazla ilaca takılmayın önemli olan tüp bebekte annedir diyo bizde bıraktık ilacı falan ne dersiniz bu konuda? :44:

Son düzenleme:
arkadaşlar ananasla ilgili bilgisi olan varmı çok fazla yenmemesi gerekiyomuş fakat yüklemeden sonra mutlaka yenilmeli diyolar birde bizde eşime keçi boynuzu falan uyguladık sonra ürolog klomen verdi onu kullandık tüp bebek merkezindeki danışman doktorum çok fazla ilaca takılmayın önemli olan tüp bebekte annedir diyo bizde bıraktık ilacı falan ne dersiniz bu konuda? :44:

Ben transferimden sonra yemiştim çok abartmadım tabi. 3 embrioda tuttu ama bununla alakası varmıdır bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Bende 3. kez bu tedaviye başlayanlardanım. Geçen yıl iki tane olumsuz tedavi geçirdim. Bu defa merkezimi değiştirdim ve step step gidiyoruz. Nisanda laproskopi yapılarak tüpler alındı, şimdi de eşim ve ben antibiyotik tedavisindeyiz. İlaçların sonunda bir test yaptıracağım ona göre de mayıs ayı reglimde işlemi başlatacak doktorum. Allah hepimize yardımcı olsun. Açıkçası ben ilk iki tedavide ruhsal olarak çok hırpalanadım. Ama asıl üzüntüyü ilk iki tedavinin boşuna yapıldığını öğrenince yaşadım. Hepiniz merkezlerinizi, doktorlarınızı seçerkerken çok araştırın, iyi düşünün ve karar verin. Çünkü insanların gözünün içine baka baka bu kadar hassas bir konuda yalan söyleyip , dolandırabiliyorlar. Hepimize bol şans. :3:

Back