• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

slm arkadaşlar uzun zamandır forumda yazılanları okuyorum . Benim eşimde azosperm sorunu vardı ve geçen hafta Tesa ile sperm bulundu çok şükür ve şimdi bugün itibariyle ben tüp bebek tedavime başladım inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz !! Ben yurt dışında yaşıyorum bugün adetimin 3.günü ve (purogen 200 )iğne vermişti doktor yumurtlama için ve iğne yarısı kalçadan yarısıda kolumdan deri altından vuruluyor.Türkiyede tedaviler böylemi arkadaşlar ?? Allah hepimizin hayallerini gerçek kılsın umarım tedavilerimiz müsbet sonuçlanır burdan güzel haberler duyururuz :49: amin

Canım hayırlı olsun tedavin, benim ilk deneme, bugün de beşinci günüm, göbeğimden yapıyorum iğnelerimi şimdilik..Gonal f kullanıyorum..Kısa protokol uygulanıyor..Ama başka bi tedavi şekli var mı bilmiyorum güzelim..Tekrar hayırlı olsun..

TARÇINcım gel şöööyle yanıbaşımıza:70: transfer mayıstaysa seni de mayıs güzeli olarak aldık hafızaya şekercim:28::49:İlk denemenizmiş, İNŞALLAH ilk denemenizde tutar canım,tedavini nerde oluyosun,iğne olarak ne kullanıyosun anlat bakiiiimmm:39:

Ayy inşallah bocukcum inşallah..Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Tedavimi Memorial da oluyorum, pazartesi başladım, gonal f 187,5 ile başladık ancak 3. gün kontrole gittiğimde rezervlerimin çok iyi olmasına rağmen yumurtalığımın beklenen cevabı vermediğini gördü doktorum ve dozu arttırdı 225 yaptım dün akşam, bu sabah tekrar gittim, geriden gelenler yetişecek mi bakalım dedi doktorum, ama çok takılma sayıya önemli olan kalitesi dedi..dün bayaa bi gerilmiştim ama şimdi kafam çok rahat çok şükür..şundan eminimki 40 tane yumurtam bile olsa 40 tane 1. kalite embriyo bile gelişse günü gelmediyse olmayacak..Allah' ın ipine sarıldım bekliyorum..Önce Allah sonra doktorlarım diyorum..:94:
Ya amma yazmışım anlatasım varmış yine :87: Biz bu tedaviyi eşimle birlikte hiçkimseye söylememe kararı aldık ondan çenem düşüyor böyle,normalde anlatmayı konuşmayı paylaşmayı çok severim çevremdekilerle...:62:
Sen nerde görüyosun tedavini??Kaçıncı günün??

Mayıs ayında tüp bebek yaptıracak herkese Rabbim inş. mucizelerini tek tek göbüşlerine koyar. :49:
Allah'ım tüm isteyenlere bu mucizeyi yaşatsın inş.
5 mayıs hıdırellez dileklerini unutmayın kızlar gül ağacının altına bebek resmi koyun bebek çizin niyetinizi Allah'tan isteyip hızır Aleyhisselamı aracı kılın. :emir_bebek: inş.... Rabbim herkese bebeklerini yollayacak inanarak yapın denize yakın olanlar var ise bir kağıda yazıp dileğinizi 5 mayıs gecesinden denize atın dualar ederek Yasin Şerif okuyun
geceleri namaz kılın bol bol.
Birde size çok değerli bir namaz yazayım bunu mutlaka uygulayın.
Niyet şöyle olacak
niyet ettim ALLAH rızası için tilavet secdesi namazı kılmaya ALLAHU EKBER diyerek tekbir alın.
sonra direk secdeye gidin secdede 3 defa Subhane Rabbiyel Ala diyip secdeden kalkmadan ilk önce başkalarına dua edin sonra kendinize dua edin ağlamak isterseniz ağlayın Rabbimin kabul edeceğine inanın. bu namazı sık sık kılın. gece yarısından sonra kılın umreden gelenler oldu ziyarete gidin. zemzem suyu için hurma yiyin dua ederek. ama evvela kalpten inanın. :69: Benim içinde dua ederseniz çok sevinirim ismim emine mart ayında tüp bebek yaptırdım. Bebeğimin sağlıklı sıhatli dünyaya gelmesi için dua ederseniz çok sevinirim.

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah..Namaz için Allah razı olsun..Bak ne güzel, muradına erdikten sonra unutmamışsın buraları..Sende bizim için dua et..Hamilelerin duaları kabul olur derler :71:

arkadaşlar bende mayısda tüp bebek yaptırcam inş. dondurulmuşum var bende bu foruma biraz destek ve moral almak için girdim ve deneyimlerimi anlatmak için hepimiz için hayırlısı olur inş. rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağımız solumuz evlat dolsun evimizde huzur mutluluk olsun bu güzel günün yüzü suyu hürmetine :69:

Slm. Benim tüplerim işlevini tamamen kaybetmiş durumdaydı, ama asıl tüplerin enfeksiyon dolu olması idi sıkıntı. Bunun için doktorum ikisinide aldı , zaten işlev görme ihtimalleri kalmamıştı. Bende bu oluşmuş enfeksiyon bebeklerin tutunmasını engelliyormuş.Senin durumun biraz farklı. tüp bebekte tüplerin bir fonksiyonu olmuyor, embriyoları direk rahme yerleştiriyorlar, ancak benim gibi bir enfeksiyon veya başka birşey varsa tüpler tedaviyi etkiler. Doktorunda bu konuda ayrıntılı bilgi verir zaten. allah yardımcın olsun şimdiden.

saol arkadaşım beni aydınlatığın için miyom ameliyatı oldum ve tüpümü birini açtılar diğeri kapalı enfeksiyon yok galiba Allahım inşallah hepimize yardım eder.:54:

Merhaba arkadaslar- cok guzel topik olus. Ben de 2 Mayista adedimin 21. gununde olacagm. Buna gore, doktorum randevu verdi. Neler olacak bilmiyorum-ilk denememiz olacak. Buradan kullandigimiz ilaclari ve diger deneyimlerimizi paylasalim mutlaka. Insan kendini tek gibi goruyor once, cunku cevrendeki herkes birkac ayda hamile kaliyor. Buradan, paylasimlari okudugumda benzer duygular ve deneyimler icinde oldugum birilerini bulmak beni rahatlatti. Insallah, burada bulunan grup olarak sonra da SUBAT Anneleri diye topik yazariz.

Ayy inşallah bocukcum inşallah..Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Tedavimi Memorial da oluyorum, pazartesi başladım, gonal f 187,5 ile başladık ancak 3. gün kontrole gittiğimde rezervlerimin çok iyi olmasına rağmen yumurtalığımın beklenen cevabı vermediğini gördü doktorum ve dozu arttırdı 225 yaptım dün akşam, bu sabah tekrar gittim, geriden gelenler yetişecek mi bakalım dedi doktorum, ama çok takılma sayıya önemli olan kalitesi dedi..dün bayaa bi gerilmiştim ama şimdi kafam çok rahat çok şükür..şundan eminimki 40 tane yumurtam bile olsa 40 tane 1. kalite embriyo bile gelişse günü gelmediyse olmayacak..Allah' ın ipine sarıldım bekliyorum..Önce Allah sonra doktorlarım diyorum..:94:
Ya amma yazmışım anlatasım varmış yine :87: Biz bu tedaviyi eşimle birlikte hiçkimseye söylememe kararı aldık ondan çenem düşüyor böyle,normalde anlatmayı konuşmayı paylaşmayı çok severim çevremdekilerle...:62:
Sen nerde görüyosun tedavini??Kaçıncı günün??

Merhaba Tarcin, seninle cok yakin haftalarda benzer seylerden gececegiz. Sen benden 2 hafta kadar ondesin. Merak ettim; verilen ilaclarin gunluk tepki olcumumu yapiliyor- ultrason mu-kandan mi? Bu arada suan kac yumos var-baslangic icin?

Merhaba arkadaslar- cok guzel topik olus. Ben de 2 Mayista adedimin 21. gununde olacagm. Buna gore, doktorum randevu verdi. Neler olacak bilmiyorum-ilk denememiz olacak. Buradan kullandigimiz ilaclari ve diger deneyimlerimizi paylasalim mutlaka. Insan kendini tek gibi goruyor once, cunku cevrendeki herkes birkac ayda hamile kaliyor. Buradan, paylasimlari okudugumda benzer duygular ve deneyimler icinde oldugum birilerini bulmak beni rahatlatti. Insallah, burada bulunan grup olarak sonra da SUBAT Anneleri diye topik yazariz.

hoşgeldin page inşallah rabim bizede :emir_bebek:verir tedavin hayırlı olsun dediğin gibi şubat anneleri oluruz:1:

Merhaba Tarcin, seninle cok yakin haftalarda benzer seylerden gececegiz. Sen benden 2 hafta kadar ondesin. Merak ettim; verilen ilaclarin gunluk tepki olcumumu yapiliyor- ultrason mu-kandan mi? Bu arada suan kac yumos var-baslangic icin?

Merhaba page hayırlı olsun tedavin..şöyle anlatayım; ilk gün yani pazartesi muayeneye oldum ve kan verdim, öğleden sonra aradılar dozumu söylediler ve perşembe günü kontrole çağırdılar..perşembe günü gelişme olmadığını görünce dozu arttırıp bugün de çağırdılar, az önce aradılar yine aynı dozda yapıcam iğnemi ve yarın tekrar gidicem. Her gittiğimde kan veriyorum ve ultrasonla muayene oluyorum. Şu anda 2 büyük geriden gelen 4 yumoş toplam 6 tane ama geriden gelenler yetişebilecek mi belli değil.. Senin nasıl gidiyor tedavin?? Nerde oluyorsun?

arkadaşlar bende mayısda tüp bebek yaptırcam inş. dondurulmuşum var bende bu foruma biraz destek ve moral almak için girdim ve deneyimlerimi anlatmak için hepimiz için hayırlısı olur inş. rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağımız solumuz evlat dolsun evimizde huzur mutluluk olsun bu güzel günün yüzü suyu hürmetine :69:
h.geldin canım inş. bu sefer yüzün güler bebişin tutunur sana
h.geldin canım benimde ilk denemem olacak heyecanlıyım biraz inş. ilk denememizde tutunur bebişlerimiz mutluluğumuza mutluluk katar

h.geldin canım inş. bu sefer yüzün güler bebişin tutunur sana

h.geldin canım benimde ilk denemem olacak heyecanlıyım biraz inş. ilk denememizde tutunur bebişlerimiz mutluluğumuza mutluluk katar

Hosbulduk canim, hadi insallah. Insan once her ay hamilemiyim diyor ama aylar gectikce anliyorsun ki bazilari icin o kadar da kolay degilmis. Zaten bir yola ciktik artik hep berberaber, allahim yardimcimiz olsun bu yolda, en kisa zaanda kucaklarimizi doldursun.

Merhaba page hayırlı olsun tedavin..şöyle anlatayım; ilk gün yani pazartesi muayeneye oldum ve kan verdim, öğleden sonra aradılar dozumu söylediler ve perşembe günü kontrole çağırdılar..perşembe günü gelişme olmadığını görünce dozu arttırıp bugün de çağırdılar, az önce aradılar yine aynı dozda yapıcam iğnemi ve yarın tekrar gidicem. Her gittiğimde kan veriyorum ve ultrasonla muayene oluyorum. Şu anda 2 büyük geriden gelen 4 yumoş toplam 6 tane ama geriden gelenler yetişebilecek mi belli değil.. Senin nasıl gidiyor tedavin?? Nerde oluyorsun?

Tatlim sana cvp yazdim ama sanirim net gitti-kapandi-gelmedi. Ben Bursa'da oturuyorum, burada birine gidiyorum. Dr.um bana 450 doz ile baslayacagiz sana direkt dedi. benimde, adetin 2. gununde 4-6 yumos oluyor. Hepsinin olgunlasmasini isterim dedi. Ilac ne verecek bilmiyorum ama 21. gun gel dedigine gore, herhalde uzun protokol uygulayacak ( onu da burda ogrendim). Benim yumurta rezervim azmis. Senin icin ne dedi dr?Sen nerdesin canim?

Tatlim sana cvp yazdim ama sanirim net gitti-kapandi-gelmedi. Ben Bursa'da oturuyorum, burada birine gidiyorum. Dr.um bana 450 doz ile baslayacagiz sana direkt dedi. benimde, adetin 2. gununde 4-6 yumos oluyor. Hepsinin olgunlasmasini isterim dedi. Ilac ne verecek bilmiyorum ama 21. gun gel dedigine gore, herhalde uzun protokol uygulayacak ( onu da burda ogrendim). Benim yumurta rezervim azmis. Senin icin ne dedi dr?Sen nerdesin canim?

Bana ilk görüşmeye gittiğim gün yaptığı muayenede rezervlerin çok iyi demişti. Anladığım kadarıyla o yüzden düşük doz başladı, 187,5 ile başladım ben 3. günde o da şaşırdı, rezervin bu kadar iyi olmasına rağmen yumurtalık cevap vermedi dedi. O da benim gibi inatçı çıktı :)) yumurtalığım yani :)) sen 20 sene tek yumurta büyüt, sonra birden talep yükselsin :63: doktor bugün dediki, 1 tane en önden gidiyor, vücut vermiş kararını, ben bunu seçtim bu ay bunu büyütücem diyor :34:
Şimdi iki gün 225 e yükseltti, geriden gelenlerde yetişir belki diye umut ediyoruz. Hayırlısı bakalım :34:
ben istanbulda yaşıyorum, memorial da tedavi oluyorum...

Bana ilk görüşmeye gittiğim gün yaptığı muayenede rezervlerin çok iyi demişti. Anladığım kadarıyla o yüzden düşük doz başladı, 187,5 ile başladım ben 3. günde o da şaşırdı, rezervin bu kadar iyi olmasına rağmen yumurtalık cevap vermedi dedi. O da benim gibi inatçı çıktı :)) yumurtalığım yani :)) sen 20 sene tek yumurta büyüt, sonra birden talep yükselsin :63: doktor bugün dediki, 1 tane en önden gidiyor, vücut vermiş kararını, ben bunu seçtim bu ay bunu büyütücem diyor :34:
Şimdi iki gün 225 e yükseltti, geriden gelenlerde yetişir belki diye umut ediyoruz. Hayırlısı bakalım :34:
ben istanbulda yaşıyorum, memorial da tedavi oluyorum...

Bak ne guzel yazmissin :) icim hos oldu. Boyle olsun, yumurtanda inatci. Tutunur, 9 ay 10 gun inatla senle kalir insallah. Zaten epi-topu 1 yumurtadan embriyo olucak-1 ad koyacaklar. O onden gelen, kararli demek ki :)

Bak ne guzel yazmissin :) icim hos oldu. Boyle olsun, yumurtanda inatci. Tutunur, 9 ay 10 gun inatla senle kalir insallah. Zaten epi-topu 1 yumurtadan embriyo olucak-1 ad koyacaklar. O onden gelen, kararli demek ki :)

İnşallah canım benim inşallah..dediğin gibi herşey 1 kaliteli yumurta ve 1 kaliteli sperme bakıyor. benim eşimin mikro tese olma ihtimali var, daha kesin değil gerçi ama doktorum o kadar iyi o kadar sıcakki, bugün onuda sordum..belki yapılabilir ama sen bunu şimdi düşünme, o bulunur kolay önemli olan şimdi bizim için yumurta dedi ::91: önce bunu halledelim sonrasını zamanı gelince düşünürüz dedi..
hayırlısı bakalım az olsun kaliteli olsun inatçı olsun tutunsun bizim olsun di mi ama :49::49::49:

wintersun
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador[/QUOTE]
ewest
savan17
thirdeyes
bebekdls
barbiem
tarcin
meryemce2

Son düzenleme:
meryemce2 tarcin page arkadaşlarımız hoşgeldiniz inşallah hepimize hayırlı bebişli bir ay olur şu mayıs ayı:49::49::49:ha böylede şişin :16::16::16:

Back