• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek 2025

esyus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
18
5
1
27
Selam kızlar kasım ayında 1.tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı.Ocak-Şubat ayında 2. denemeyi planlıyoruz tüp bebek transferi sonrası idrara sıkışık duruyoruz biliyorsunuz ne kadar süre idrara sıkışık kalmalıyız birde transfer sonrası yatış pozisyonu nasıl olmalı ilk transferimde hiç bir şey söylenmedi bi önemi var mı yoksa etkilemiyor mu dikkat edilmesi gerekenler listesi yapalım el birliğiyle inşallah hepimiz güzel pozitif sonuçlar alıp birbirimize haber verebiliriz 💗🍀🍀🍀

Yaaa cok ama cok sevindim. Benim ilk denemem. Transferimin 7.günü. çift embriyo koyuldu. Ama dün hafif leke geldi bugünde karin agrimda oldu. Tutmadi mi diye korkuyorum.
Lekem hiç olmadı şükür. Ama olması illa kötü anlama gelmez doktoru mutlaka bilgilendir ama sen.
Karın ağrısı bende halen ara da oluyor o normal birşey bence. Seninde tutunmadan ötürü diye düşünüyorum ben.
Benimde çift embriyoydu 1 i tutunmış bugün öyle söyledi Alper bey. Şükür bunada. Ardısık transfer olmuştum ben 4 ve 6 ocakta 2 gün ara ile.

Lekem hiç olmadı şükür. Ama olması illa kötü anlama gelmez doktoru mutlaka bilgilendir ama sen.
Karın ağrısı bende halen ara da oluyor o normal birşey bence. Seninde tutunmadan ötürü diye düşünüyorum ben.
Benimde çift embriyoydu 1 i tutunmış bugün öyle söyledi Alper bey. Şükür bunada. Ardısık transfer olmuştum ben 4 ve 6 ocakta 2 gün ara ile.
Benimki ayni anda oldu. Başka yumurtamda kalmadı. 2 tane dondurulmuştu. Insallah canım hayirlisiyla olsun.

Doktor beye söyledim. Oksapar ve ecoprini biraktirdi. Hemşire de yerlesme kanamasi olabilir. Ama kesin degil tabi ki dedi.

Ben 2 kere tranfer oldum ilki 5.gün emriyosuydu 2 tane yerleştirdim 1 i tuttu onda belirtilerim kasık bel ağrısı oldu karında şişlik oldu ama malesef düşük yaptım kaybettim 2.ci transferim 3 ay sonra oldu oda 3.gün emriyolarıydı bu transferim çok rahattı sadece kaşık bel ağrısı 2 gün çektim sonra normale döndüm şuan hamileyim 6 haftalık ama ilkinden dolayı ister istemez insanın içi bi buruk oluyor o yüzden buna kendimi kaptırmadım fazla rabbim dağlıkla kucağıma almaya istiyen herkesin kucağına almasını nasip etsin
Merhaba, düşük belirtileriniz varmıydı? Ben 27 ocakta transfer oldum pozitif ama bugün adet sancılarım var sanki yumurta çatlama ağrısı var kasıklarımda 🫤

Ben 2 kere tranfer oldum ilki 5.gün emriyosuydu 2 tane yerleştirdim 1 i tuttu onda belirtilerim kasık bel ağrısı oldu karında şişlik oldu ama malesef düşük yaptım kaybettim 2.ci transferim 3 ay sonra oldu oda 3.gün emriyolarıydı bu transferim çok rahattı sadece kaşık bel ağrısı 2 gün çektim sonra normale döndüm şuan hamileyim 6 haftalık ama ilkinden dolayı ister istemez insanın içi bi buruk oluyor o yüzden buna kendimi kaptırmadım fazla rabbim dağlıkla kucağıma almaya istiyen herkesin kucağına almasını nasip etsin
Merhaba, düşük belirtileriniz varmıydı? Ben 27 ocakta transfer oldum pozitif ama bugün adet sancılarım var sanki yumurta çatlama ağrısı var kasıklarımda 🫤

Back