Kızlaar sonucumu aldım malesef negatif bittim ben
kızlar dün yumoşlarım toplandı bugün aradılar beni 18 yumoştan 14 ü döllenmiş,ama sonuna kadar kaçı kalır bilemem,bu arada karnımda çok fazla şişlik ve biraz ağrı var ve idrarımı yaparken müthiş kasıyor,sizdede öylemi oldu???? transferden sonra sürekli yatmakmı gerekiyo,1 hafta rapor almsammı almasammı karar veremedim ne dersiniz??
kızlar dün yumoşlarım toplandı bugün aradılar beni 18 yumoştan 14 ü döllenmiş,ama sonuna kadar kaçı kalır bilemem,bu arada karnımda çok fazla şişlik ve biraz ağrı var ve idrarımı yaparken müthiş kasıyor,sizdede öylemi oldu???? transferden sonra sürekli yatmakmı gerekiyo,1 hafta rapor almsammı almasammı karar veremedim ne dersiniz??
Çok şükür normal yani yaşadıklarım..yürürken bile karnima başınç oluyordu ama çok değil.benim çatlatma ignem ovitrelle di..cnm çatlatma iğnen prenglymiydi???
bendede çok fena kasık ağrısı yapmıştı karnımı çatlıcak hissetmiştim.tişimi yaparken çok ağrıdı kasıklarım.ama 4 5gün snr geçti
Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
canım benimde 7 yumoş toplanmıştı 7 side döllendi 5in üstündeyse zaten sayı blastokist aşamasına gidiyolar çok hücreli embriyo oluşuyo yani benim 3. günde 3 embriyo varmış 5. güne sadece 1 enbriyo kaldı onuda transfer ettiler onlar hergün takip ediyo zaten merak etme sen bebekler emin ellerde duruma göre erkende edebilirler ama 9 taneden en az 3-4 embriyo kalır 5.güne
kızlar dün 8.günümdü.idrar tahlili yaptım ama çıkmadı.sizceeeee:26:bebeğim yokmu yani:26:
selam kızlar, bende şimdi ultrasondan geldim, allahın izniyle salı günü yumurtalarım toplanıyor, aynı heyecanı tekrar yaşıyorum, allah hepimize kolaylık versin, hepimiz iyi sonuçlar alalım artık kızlar, sizleri kocaman öpüyorum
CANIM hayırlı olsun inşallah olucak bu sefer pozıtıf düşğn canım
merhaba soway nasılsın?
tedavidesin sanırım...rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah...
daha öncde yazdım ama görmedin galiba...
arkadaşlar malesef benden bir kötü haber.sonucum negatif çıktı.inşallah sizin yüzünüz güler...
arkadaşlar malesef benden bir kötü haber.sonucum negatif çıktı.inşallah sizin yüzünüz güler...
mavi:)) canım özlemişim seni, nerelerdesin ne durumdasın arkadaşım ya, valla evet yine tedavideyim, inşallah busefer yüzüm tam güler, geçen seferi biliyorsun, kalp atışlarını duyamamıştık, üzülmüştüm, umarım busefer herşey yolunda gider salı günü yumurtalarım toplanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?