hayırlı olsun allah tamamına erdirsin blastmıydı bide bişey daha sorcam tahlil gününe kadar neler yaptın nelere dikkat ettinKıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin blastmıydı bide bişey daha sorcam tahlil gününe kadar neler yaptın nelere dikkat ettinKıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
bendende 15 toplanmıstı 12 dollenmıstı 1.kalıte 2 sı tranfer edıldı kalan 10 tanenın gelısımlerı gerı kalmıs bıraz dendı cozduruldugunde problem yasanır dıye umutlandırmak ıstemıyoruz o yzuden dondurmuyoruz dedıler yıkıldım sebebı ne oluo boyle olmasının anlamadım
Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin blastmıydı bide bişey daha sorcam tahlil gününe kadar neler yaptın nelere dikkat ettin
5. Gün transferiydi. Benim tahlil günüm pazartesi ama ben dayanamadım bugün yaptım inşallah katlanarak devam eder.
Canım 17.sinde transfer olsu 1 hafta izin aldım eve dınlendım ama yatmadım ole yanı uzandım hiçbişey yapmadım annem eşim yardımcı oldu ev işi yemekte sonra pazartesi işe başladım aynı şekilde agır kaldırmadım çok uzun yol yurumedım yavaş hareket ettım dıkkat ettım kendıme
tebrik ediyorum seni, çok sevindim, ne olursun banada dua et , çok ihtiyacım var, inşallah bizlerde seviniriz tekrar...
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın, aynen bu şekilde dikkatli ol, şimdi bebeğin için kendine dahada dikkat etmen gerekiyor, annen ve eşine yine büyük iş düşüyor, sana yardıma devam etmeliler
bendende 15 toplanmıstı 12 dollenmıstı 1.kalıte 2 sı tranfer edıldı kalan 10 tanenın gelısımlerı gerı kalmıs bıraz dendı cozduruldugunde problem yasanır dıye umutlandırmak ıstemıyoruz o yzuden dondurmuyoruz dedıler yıkıldım sebebı ne oluo boyle olmasının anlamadım
cnm migren gibi tuttuu çokta uyumuyrmm amatransferin olmusmuydu canim belki hamile kalmistirsin hamileliktede bas agrisi oluyo keske icmeseydin
parol gebelik için zararsızdır için rahat olsun parasetamol etken maddesidir ve gebeliğin ilk gününden son gününe kadar gönül rahatlığıyla kullanılabilir. eğer çok uyuyosan ondan başın ağrımıştır 2 gündür bende sürekli yatıyorum ve yattıkçada uyuyorum benimde başım ağrımaya başladı valla.
saol cnm cvbın içincanım hiçbirşey olmaz parol ve minoset gebeliktede serbest
allahım kucağına almayı nasip etsin cnm.bizlere dua et.pzrtside benimm ttest günümKıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
selam kizlar nasilsiniz
benim yarin kan ve ultrasonum var transferim yaklasiyor cok heyecanliyim
banada aynısı söylendi.bende çok üzülmüştüm.tek tesellim ilk denememde kurtulmak.yoksa tekrar aynı şeyleri yaşamak zor.sonucum yarın belli olcak.inşallah hepimizin yüzü güler.bende bi tane 1. kalite vardı o transfer edildi.bi tanede 2. kalite vardı.doktorum dondurmaya gerek yok dedi ama ben istedim.onun için bi tanecikte olsa dondurduk.ama yine de inşallah ona gerek kalmaz.
bana 1 tane kondu onuda 1. kalitemi diye sordum tam olarak değil ama transfer edilebilecek kalitede diye geçiştirdiler donduracağımda kalmadı zaten o yüzden çok umutlu değilim ama nasip kısmet Allah ol dedikten sonra hayırlısıyla hepimizin olur.
kızlar dün 8.günümdü.idrar tahlili yaptım ama çıkmadı.sizceeeee:26:bebeğim yokmu yani:26:
merhaba arkadaşlar.. öncelikle Allah bir an önce kucaklarınızı doldursun inşallah.. bende 3 aylık hamileyim, allah isteyen herkese tattırsın bu mutlulukları...
size sormak istediğim bişey var.. iş yerind ebi arkdaşım var 43 yaşında.. bebiş işinden vazgeçmişti artık ben hamile kalınca etrafta biraz üstüne gitti oda tüp bebek demeye karar verdi (ilk deneme)
3 yumurta oluşmuş, biri döllenmedi ve ikisi transfer edildi, çarşamba günü.. bugün koyu renkli siyaha yakın pıhtı şeklinde bi akıntısı olmuş vee çook korktu kesin düştü filan diye.. öyle çok bi ağrı sancısı da yok.. sizce düşük olsada bu kadar çabuk olur mu ve öye tek damlayla filan olmaz dimi?
doktorunu bile arayıp sormadı, tutmadı diyecek diye..
inşallahhh.. o üzüldü, ben ondan dha açok üzüldüm.. hamilelik olunca hassasiyette artıyo tabi