Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba bende ikinci transferimi 20mayista oldum bugün 8.günüm zaman gecmek bilmiyor hic bir belirtim yok korkuyorum gene olmadimi acaba diye...
Morale ihtiyacim var kizlar belirtisi olmayipta sonucu pozitif alan varmi aranizda ???
bence rahat olmalısın benimde 3. günüm o şu anda tutunmaya çalışıyor öyle düşün sana biraz daha zaman geçsin burdayım iye siyal verecek. kaçıncı gün embiriyosuydu benimki 3. gün :)) yüzümüz gülücek kızlar
çok saolun arkadaşlar desteğiniz için.hayat durdu.ne yapsam içimde ki burukluk gitmiyor.her an benimle.diyecek bişey yok.denicez elbet,bakalım nereye kadar.:84:
Benimkilerde 3.gün canim iki tanelerdi biri 4hücreli biriside 2hücreliydi bugün 8.gün ve stres yapmaya basladim. Agzindan bal damliyor insallah gönlünce olur... Insallah bu sefer yüzümüz güller
Kizlar merhaba bende ikinci transferimi 20mayista oldum bugün 8.günüm zaman gecmek bilmiyor hic bir belirtim yok korkuyorum gene olmadimi acaba diye...
Morale ihtiyacim var kizlar belirtisi olmayipta sonucu pozitif alan varmi aranizda ???
Arkadaslar transfer olacağı günmü embriyo hücresi söyleniyor,4 veya 2 hücreli olmasi gebeligin oluşumunda nasıl etkili?benim bu konuda çok bir bilgim yokta..
mavi:)) canım özlemişim seni, nerelerdesin ne durumdasın arkadaşım ya, valla evet yine tedavideyim, inşallah busefer yüzüm tam güler, geçen seferi biliyorsun, kalp atışlarını duyamamıştık, üzülmüştüm, umarım busefer herşey yolunda gider salı günü yumurtalarım toplanacak...
bende aynıyım 20 sındemı oldun cnm sende?bendede pek belırtı yok valla hafıf karın agrısı adet olcakmıs gb bel agrısı hafıf cabuk yoruluyorum bıde kanama olmadı ona sevınıorum.ve ben yatmıorum ılk 3 den sonra dugune bıle gıttım bugun topuklu gıyıp hemde evıme uzak ıyımı yapıorum kotumu bılmıorum sen yatıyomusun ?
Arkadaslar transfer olacağı günmü embriyo hücresi söyleniyor,4 veya 2 hücreli olmasi gebeligin oluşumunda nasıl etkili?benim bu konuda çok bir bilgim yokta..
iyi kalite embriyo 3. günde 8 hücreye ulaşmış olan embriyo,
32 hücreliyse embriyonuz sanırım 5. günde şuan yani blastosist
canm ben ilk 4 gün yattim sonra ciktim dolastim ilk transerimde test gününe kadar yattim ama nasip degilmis dr normal hayatina geri dön pek düsünmemeye calis kendini cok yorma agir kaldirma yeter dedi benimde kanamam olmadi bende ona seviniyorum haziranin biri test günün insallah olmustur insallah bebislerim benimledir inan cok korkuyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Merhaba arkadaşlar..
Transferi yapılan arkadaşlar umarım güzel haberi verirsiniz ve bebeğiniz size sımsıkı tutunur dualarım sizinle..
Olumsuz sonuç alan arkadaşlar inşallah en kısa sürede belkide doğal yolla mucizeniz olup geliverir bebeğiniz size..
Burdan olumlu olumsuz sonuçları okuyunca bir üzülüyorum bir heyecanlanıyorum... Sonuçta maddi manevi onca emek yıpranıyor insan... Ki aynı sürecide yaşayınca az çok empati yapabiliyor insan ...
Ben hep benim için hayırlısı neyse o olsa diyorum ama bunu derkende ALLAHIM beni evlatla sınama yalvarırım diyorum ... Karmakarışık duygular içindeyim bir olumluyum bir olumsuz ...
Bir kadının en masum isteği anne olmak inşallah en kısa sürede kavuşuruz miniklerimize..
Ben çok korkuyorum kızlar 2 defa normal yolla hamile kaldım ama dış gebelikten sonra 2 sene aşılamaya rağmen olmadı ...
Acaba diyorum yumurtalarım kalitesiz mi ?
Toplama günü yaklaştıkça iyice gerginleşiyorum ...
Nette araştırıyorum yumurta kalitesini anlayabileceğimiz bir hormon var mı şu mu bu mu diye ..
İçim içimi yiyiyor.. Dışardan bakınca ne kadar kolay geliyordu tüp bebek yaptırıcam dediğimde..
Şimdi işin içine girince meğer ne çok ayrıntı ve endişe varmış bilmediğimiz görmediğimiz..
Bugün 8. günümdü gonalf 225 kullanıyorum ve 7 yumurtanın gelişimi iyi e2 değerimde 700..
Nolur hepimiz için bir mucize olsa listede ki tüm isimlerin karşısında HAMİLE yazsa ...
Dualarım sizlerle kızlar ....
Belki biraz saçma oldu ama içimden yazmak geldi böyle ,konuşmaya ihtiyacım vardı sanırım..
Kusura bakmayın kızlar demorize etmek istemem asla ...